|
|
Stranica: 461/925.
|
[ 23110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75260 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hercegoac je napisao/la: Razočaran sam
Očekiva sam da će uzet cili pojas gaze Ne zna se što je plan Izraela. Ovo je moj prijedlog jedne jake ali odvagane Solomonske kazne.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:26 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20961 Lokacija: među zvijezdama
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ovo ti poredis infrastukturu modernog visemilijumsog grada sa neboderima i svim pratecim i 180 km kv pustinje sa hudzericama i zgradama od 2 sprata?
Singapur je bio takva sirotinja kakva se ne može ni zamisliti, stoput gora nego Palestinci ikad, na Palestincima je da odrade mirovni sporazum uz recimo posredovanje Saudijske Arabije i dobiju na primjer 1000 milijardi dolara za razvoj u Singapur 23. stoljeća. onda jednog dana možda i postanu prekrupan zalogaj za Izrael, zaostalošću se nemoguće boriti protiv prvorazrednih, tehnoloških naprednih država. Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Upravo sam se vratio sa trčanja, 4 kilometra sporijim tempom. Danas nisam jeo nista masno niti prženo na ulju. Nisam pio nista gazirano. To je moja nova rezolucija. Viditi potpuno zdrav zivot kako bi maksimalno produžio svoj životni vijek te tako povećao šanse da zdravog uma i tijela lično mogu svjedočiti uništenju Izraela. Moje procjene su da će se to desiti u narednih 30 godina ali u današnje vrijeme brzog i nezdravog života čovjek ne zna hoće li doživjeti sledećih pet. Zato sad samo sport, zdrava hrana i bježanje od stresa. Izrael će za 30 godina imati 20 milijuna stanovnika, i svaki napad na njega bit će iskorišten kao i ovaj Hamasov, da se doda još teritorija i građevinskog prostora za svo to stanovništvo i dodatne potrebne gradove. Na Zapadnoj obali Haredi će biti 85%. Čuj ti to 20 milijuna. Zašto ne čekaju vještačke maternice? Jesu glupi židovi ili smo mi?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1009 of 2558 - 39.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga.
Jest. Izrael drži palestince a Dodik i Čović vas u zaostalosti
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75260 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ima li šanse da odustanu od borbe protiv Izraela, nakon što im se za kaznu uzme Gaza city , i ako recimo Izrael pomogne skinuti Hamas?
na neki način sam ti odgovorio već u prethodnom postu, SA, UAE imaju dovoljno novca da od Gaze naprave hot spot Mediterana ako je Palestincima stalo do mira. Pitanje je hoće li oduzimanje Gaza city biti taj pozitivan šok kao dvije gljive u Japanu, ili će biti negativan šok.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60663 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: i to je točno, Izrael će priželjkivati ovakve povremene sukobe sa svima u okruženju da im kvrcne malo teritorija, gledaju oni već na Jordan, južni Libanon, dio Sirije do Damaska kao na svoje, to je uostalom sve dio teritorija koji su cionisti potraživali još prije više od 100 godina.
pomalo.
Kibuc po kibuc država, Golan po Golan carstvo Bit će još Golana. od Sirije su već uzimali, u južni Libanon mogu ući već za tjedan dana (tko će znati), zasad je jedino Jordan smiren, ali tamo je vlast odvojena od naroda, moguće su razne turbulencije u Jordanu i okolnim zemljama zbog ovog rata i očekivane invazije, moguće čak i neki novi oblik arapskog proljeća, narod će tražiti džihad. i mi bi imamo stopu fertiliteta 3-5 kao sve te arapske zemlje oko Izraela tražili od naših vlasti konstantne križarske ratove na Republiku Srpsku, Bošnjake i Crnu Goru, a Slovencima bi svaki dan prijetili da ćemo ih prisjediniti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ima li šanse da odustanu od borbe protiv Izraela, nakon što im se za kaznu uzme Gaza city , i ako recimo Izrael pomogne skinuti Hamas?
na neki način sam ti odgovorio već u prethodnom postu, SA, UAE imaju dovoljno novca da od Gaze naprave hot spot Mediterana ako je Palestincima stalo do mira. Kakav hot spot Mediterana? Zidovi digli trosjede na ravne krivove i gadjaju Palestince limenkama i otpadom rekreativno. Mreze razapete iznad vrata radnji i kuca da ih ne pogodi mesto krupno i ublazi pad.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Singapur je bio takva sirotinja kakva se ne može ni zamisliti, stoput gora nego Palestinci ikad, na Palestincima je da odrade mirovni sporazum uz recimo posredovanje Saudijske Arabije i dobiju na primjer 1000 milijardi dolara za razvoj u Singapur 23. stoljeća.
onda jednog dana možda i postanu prekrupan zalogaj za Izrael, zaostalošću se nemoguće boriti protiv prvorazrednih, tehnoloških naprednih država.
Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga. Pa neka od Egipta kupe struju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga.
Jest. Izrael drži palestince a Dodik i Čović vas u zaostalosti Jedini ovdje zaostao si ti. Mentalno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:32 |
|
|
Vratili bi Golansku visoravan Siriji kad bi ih Sirija priznala kao državu i potpisala mirovni sporazum, kao što su Sinaj vratili Egiptu. No mislim da je prošla baba s kolačima za to. Sad su već Izraelska naselja gore. Uostalom to je strateški bitno područje. Inače najviša točka Golana je nevjerovatnih 2800 metara. Ja sam se šokirao na taj podatak
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Singapur je bio takva sirotinja kakva se ne može ni zamisliti, stoput gora nego Palestinci ikad, na Palestincima je da odrade mirovni sporazum uz recimo posredovanje Saudijske Arabije i dobiju na primjer 1000 milijardi dolara za razvoj u Singapur 23. stoljeća.
onda jednog dana možda i postanu prekrupan zalogaj za Izrael, zaostalošću se nemoguće boriti protiv prvorazrednih, tehnoloških naprednih država.
Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga. nije nemoguće, SA i Izrael su daleko odmakli u dogovoru o uspostavi diplomatskih odnosa i obostranom priznanju, Palestinci tu trebaju gledati priliku za sebe, Saudijci imaju para da ne znaju što će s njima, samo su za sport odvojili 500 milijardi dolara i to samo za početak. za takve pare od Gaze naprave najsofisticiraniji grad Europe i Mediterana, automatski takav grad na Mediteranu postaje Europa, place to be.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga.
Pa neka od Egipta kupe struju. I da kupe i dobiju lovu nikad im ne bi dozvoliti prosperitet. Kao sto rekoh u civiliziranom svijetu zabranjeno je zivotinje maltretirati. A Zidovi rekrrativno gadjaju Palestince dozama i otpadom. Za njih su psi i gore od pasa.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:36 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Vratili bi Golansku visoravan Siriji kad bi ih Sirija priznala kao državu i potpisala mirovni sporazum, kao što su Sinaj vratili Egiptu. No mislim da je prošla baba s kolačima za to. Sad su već Izraelska naselja gore. Uostalom to je strateški bitno područje. Inače najviša točka Golana je nevjerovatnih 2800 metara. Ja sam se šokirao na taj podatak Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Pa neka od Egipta kupe struju.
I da kupe i dobiju lovu Tvrdiš da Izrael besplatno daje struju Gazi ? Može li i nama jedan takav susjed ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:38 |
|
|
Ne budi smijesan. Pa Izrael drzi Pamestince u toj zaostalosti. Bas njima ce ikada odgovarati da se Palestina razvije u njenoj blizini i postane Singapur. Da postane prekrupan zalogaj? Ljudi im pustaji struju svaki dan po 4 sata i vodu svaki drugi dan. Pobogu dudu nema nista od toga.
nije nemoguće, SA i Izrael su daleko odmakli u dogovoru o uspostavi diplomatskih odnosa i obostranom priznanju, Palestinci tu trebaju gledati priliku za sebe, Saudijci imaju para da ne znaju što će s njima, samo su za sport odvojili 500 milijardi dolara i to samo za početak. za takve pare od Gaze naprave najsofisticiraniji grad Europe i Mediterana, automatski takav grad na Mediteranu postaje Europa, place to be. *** saudijska nikom nisu donijeli dobro. Isto se ponasaju prema siromasnijim bas njima Palestina nesto predstavlja? Jesu se oglasili iko od njih u bilo kom svojstvu? Kako traje ovo Prizeljkujem dan kad ce se *** vratiti u pustinju a sav im imetak opet biti na bisagama od deva.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Pa neka od Egipta kupe struju.
I da kupe i dobiju lovu nikad im ne bi dozvoliti prosperitet. Kao sto rekoh u civiliziranom svijetu zabranjeno je zivotinje maltretirati. A Zidovi rekrrativno gadjaju Palestince dozama i otpadom. Za njih su psi i gore od pasa. da se ne lažemo, ljubav je obostrana, ti ćeš reći da Izraelci više mrze Palestince i da ih Palestinci s pravom mrze, moje je mišljenje da je Izrael pretolerantan, a opet ne smijemo zaboraviti i na arapske Izraelce (bivše Palestince), njih preko milijun koji su punopravni građani Izraela, uživaju sva građanska prava (ne moraju služiti izraelsku vojsku) i koliko pratim po twitteru sve su slobodniji u izražavanju svoje podrške svojoj državi Izraelu u ratu protiv Gaze. čim su osjetili slast modernog života i civilizacije drastično im je opala želja za džihadom. poučeni tim iskustvom Palestinci bi trebali krenuti tim putem pa bi onda jednog dana i došla po meni jedino održiva one state solution država u kojem bi bili važni i ravnopravni građani takve države koja bi se možda i zvala Izraelom, ali bi bila arapska koliko i židovska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:39 |
|
|
I da kupe i dobiju lovu
Tvrdiš da Izrael besplatno daje struju Gazi ? Može li i nama jedan takav susjed ? Imate BiH. Crpite b jezero. Malo li je?akde budi dobar idem ja na veceru.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tvrdiš da Izrael besplatno daje struju Gazi ?
Može li i nama jedan takav susjed ?
Imate BiH. Crpite b jezero. Malo li je?akde budi dobar idem ja na veceru. BiH je naša i to jezero je naše. Prijatno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:44 |
|
|
I da kupe i dobiju lovu nikad im ne bi dozvoliti prosperitet. Kao sto rekoh u civiliziranom svijetu zabranjeno je zivotinje maltretirati. A Zidovi rekrrativno gadjaju Palestince dozama i otpadom. Za njih su psi i gore od pasa.
da se ne lažemo, ljubav je obostrana, ti ćeš reći da Izraelci više mrze Palestince i da ih Palestinci s pravom mrze, moje je mišljenje da je Izrael pretolerantan, a opet ne smijemo zaboraviti i na arapske Izraelce (bivše Palestince), njih preko milijun koji su punopravni građani Izraela, uživaju sva građanska prava (ne moraju služiti izraelsku vojsku) i koliko pratim po twitteru sve su slobodniji u izražavanju svoje podrške svojoj državi Izraelu u ratu protiv Gaze. čim su osjetili slast modernog života i civilizacije drastično im je opala želja za džihadom. poučeni tim iskustvom Palestinci bi trebali krenuti tim putem pa bi onda jednog dana i došla po meni jedino održiva one state solution država u kojem bi bili važni i ravnopravni građani takve države koja bi se možda i zvala Izraelom, ali bi bila arapska koliko i židovska. Ne bi njih Izreal sve ni „Utopio“ jer bi postali sigurnosno nezbjedonosna prijetnja. Cak i kad bi progutali da su im oteli i okupirali drzavu. Ne ide to bas tako.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:46 |
|
|
Imate BiH. Crpite b jezero. Malo li je?akde budi dobar idem ja na veceru.
BiH je naša i to jezero je naše. Prijatno. Hvala. Hajmo na Donau. Evo ti broj u pp.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: BiH je naša i to jezero je naše. Prijatno. Hvala. Hajmo na Donau. Evo ti broj u pp. Zauzet sam.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:48 |
|
|
Simpatizeri Hamasa zaprijetili otmicom Mona Lise Citat: Nakon Louvrea, zbog prijetnje zatvoren i Versailles
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:50 |
|
|
Hamas Culture Departement
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:52 |
|
|
Sinoć na dnevniku su hrvatski hodočasnici rekli da su Arapi u Nazaretu slavili za vrijeme napada.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 lis 2023, 18:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39048 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Egipat na kraju odbio prolazak i stranih državljana iz Gaze preko graničnog prijelaza Rafah. Žrtvovanje stranih državljana ima bolji učinak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|