|
|
Stranica: 480/925.
|
[ 23109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:10 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Neki se vracaju na sjever Gaze jer je jug pretrpan
Ministarstvu vanjskih poslova BiH, točnije Ambasadi BiH u Kairu, do sada su se za evakuaciju iz Gaze javila 23 bh. državljana i članova njihovih porodica. Sve osobe koje traže evakuaciju nalaze se trenutno na području Gaze. Stižu Hamasovci u BiH
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:17 |
|
|
Udri Izraele svim silama. Bog će prepoznat nevine među njima
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:26 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: krstjanin je napisao/la: iz Gaze javila 23 bh. državljana i članova njihovih porodica. Sve osobe koje traže evakuaciju nalaze se trenutno na području Gaze. Pobjegli iz BiH u konc logor Moguce da su udate u Gazu ili dio nekih misija, diplomate itd...
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:37 |
|
|
Papin izaslanik u Svetoj Zemlji spreman sebe razmjeniti za otetu izraelsku djecu
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:38 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pobjegli iz BiH u konc logor Moguce da su udate u Gazu ili dio nekih misija, diplomate itd... Diplomate i misionari
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:40 |
|
|
Inace je malo poznato da su se mnogi bosanski muslimani nakon oslobadanja Bosne preselili u Palestinu koja je tada jos uvjek bila djelom osmanskog carstva. Pretpostavlja se da su u mjestu koje se danas naziva caesarea maritima podigli dzamiju
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:41 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pobjegli iz BiH u konc logor Moguce da su udate u Gazu ili dio nekih misija, diplomate itd... Zašto bi se žene udale u koncentracijski logor?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1007 of 2558 - 39.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:42 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Moguce da su udate u Gazu ili dio nekih misija, diplomate itd...
Diplomate i misionari pod misijama nisam mislio na religijske misije ni misionare vec humanitarne
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Moguce da su udate u Gazu ili dio nekih misija, diplomate itd...
Zašto bi se žene udale u koncentracijski logor? Sta ja znam, ljubav valjda. Pitaj ih
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:44 |
|
|
Evo za dvoje se vec zna
Sestre Laila i Alia Shaheen rođene su u Palestini, ali posjeduju bh. državljanstvo i upisane su u knjigu bh. državljana. Njihov otac doktor Ahmed Shaheen također je posjedovao bh. državljanstvo, ali mu je ono oduzeto prije nekoliko godina tokom postupka revizije državljanstava.
Ahmed Shaheen je godinama živo u Bosni i Hercegovini. Početkom devedesetih studirao je medicinu u Banjoj Luci i Tuzli. Doktor Shaheen se, nakon studija vratio u Palestinu gdje danas, kao pedijatar, radi u jednoj od bolnica u Gazi.
Izgleda da je imao i sina koji je umro u napadu 2014
Bh. državljani Ali (Ahmed) Khaled Shaheen poginuo u 30. jula nakon što je izraelska vojska grantirala kuću njegovih roditelja u Gazi, objavilo je Udruženje Palestinska zajednica u BiH.
"Moj sin, Ali Ahmed Khaled Shaen, dio moje duše, preskupa je njegova krv i krv naroda Palestine. Bio je zgodan dječak koji je volio život i živio za svoju domovinu. Njegova krv je vrlo skupa, no za dragu Palestinu ništa nije skupo", kazao je otac Ahmed.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:47 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto bi se žene udale u koncentracijski logor?
Sta ja znam, ljubav valjda. Pitaj ih Koga ću pitati, ja ne poznajem žene koje se tako ponašaju. To je tvoja ideja, ja prvi put čujem da se žene udaju u koncentracijske logore.
1007 of 2558 - 39.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Sta ja znam, ljubav valjda. Pitaj ih
Koga ću pitati, ja ne poznajem žene koje se tako ponašaju. To je tvoja ideja, ja prvi put čujem da se žene udaju u koncentracijske logore. Udavale su se i u IS sto nebi i u koncentracijski logor
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:55 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koga ću pitati, ja ne poznajem žene koje se tako ponašaju. To je tvoja ideja, ja prvi put čujem da se žene udaju u koncentracijske logore.
Udavale su se i u IS sto nebi i u koncentracijski logor Išle jesu, samo nisu se tako jednostavno vraćale.
1007 of 2558 - 39.37%
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 15:58 |
|
|
krstjanin je napisao/la: "Moj sin, Ali Ahmed Khaled Shaen, dio moje duše, preskupa je njegova krv i krv naroda Palestine. Bio je zgodan dječak koji je volio život i živio za svoju domovinu. Njegova krv je vrlo skupa, no za dragu Palestinu ništa nije skupo", kazao je otac Ahmed. Ako im nije skupo nek onda plaćaju ili kako ovo shvatit ?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:00 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: krstjanin je napisao/la: "Moj sin, Ali Ahmed Khaled Shaen, dio moje duše, preskupa je njegova krv i krv naroda Palestine. Bio je zgodan dječak koji je volio život i živio za svoju domovinu. Njegova krv je vrlo skupa, no za dragu Palestinu ništa nije skupo", kazao je otac Ahmed. Ako im nije skupo nek onda plaćaju ili kako ovo shvatit ? I hrvatski roditelji su placali krvlju svoje djece pa i oni placu. Kakvo je to glupo pitanje
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:02 |
|
|
Citat: Razlog zašto bi Saudijska Arabija podržala preseljenje Gaze u pitomije krajeve je i grad budućnosti od bilijun dolara Neom kojeg Mohammad Bin Salman hoće graditi baš blizu granice s Izraelom, Jordanom i Egiptom. Svako malo problemi s tim alijašima i ratno stanje u južnom Izraelu kvari imidž cool pustinje.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:04 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: krstjanin je napisao/la: "Moj sin, Ali Ahmed Khaled Shaen, dio moje duše, preskupa je njegova krv i krv naroda Palestine. Bio je zgodan dječak koji je volio život i živio za svoju domovinu. Njegova krv je vrlo skupa, no za dragu Palestinu ništa nije skupo", kazao je otac Ahmed. Ako im nije skupo nek onda plaćaju ili kako ovo shvatit ? Prokleti Hamas. Da nije ništa drugo, zbog dječaka Ahmeda i ostale djece mora biti uništen.
1007 of 2558 - 39.37%
|
|
Vrh |
|
|
Triple H
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:08 |
|
|
Slave li Palestinci i dalje kao prvi dan?
1007 of 2558 - 39.37%
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:09 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Razlog zašto bi Saudijska Arabija podržala preseljenje Gaze u pitomije krajeve je i grad budućnosti od bilijun dolara Neom kojeg Mohammad Bin Salman hoće graditi baš blizu granice s Izraelom, Jordanom i Egiptom. Svako malo problemi s tim alijašima i ratno stanje u južnom Izraelu kvari imidž cool pustinje. Sumanjam da ih Saudijci zele. Nisu zelili ni Sirijce zasto bi njih Iako mi nije jasno zasto taj Neom grade bas tu
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:32 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Razlog zašto bi Saudijska Arabija podržala preseljenje Gaze u pitomije krajeve je i grad budućnosti od bilijun dolara Neom kojeg Mohammad Bin Salman hoće graditi baš blizu granice s Izraelom, Jordanom i Egiptom.
Svako malo problemi s tim alijašima i ratno stanje u južnom Izraelu kvari imidž cool pustinje. Sumanjam da ih Saudijci zele. Nisu zelili ni Sirijce zasto bi njih Iako mi nije jasno zasto taj Neom grade bas tu A zasto ne bas tu? Meni je bzw. ona CRTA nesto najludje, stavio sam nekidan al niko ni habera.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:34 |
|
|
krstjanin je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ako im nije skupo nek onda plaćaju ili kako ovo shvatit ?
I hrvatski roditelji su placali krvlju svoje djece pa i oni placu. Kakvo je to glupo pitanje Na temi smo Izrael, pa je stoga kontekst odlučujući. Neprimjerena ti je usporedba. https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/arab-debate-child-sacrificeCitat: She ponders "What kind of enlightened independence will rise on the blood of the children, while the leaders, [and] their [own] children and grandchildren, are sheltered?" (Svaka sličnost sa SDA/Bakir i trezorom je slučajna) Citat: Barghouthi advocates that Westernized authors such as Husseini should "leave the campaign of lead pencils and instead communicate through lead bullets." Citat: For Barghouthi, Palestinians who refuse to endanger their children are like traitors; "they constitute a fifth column." Citat: On October 27, Barghouthi wrote that preventing one's children from participating in protests constitutes "one of the most severe transgressions" which "harm us more than the bullets" of Israel. I jedan klasik za kraj Citat: Meanwhile, perhaps predictably, back in London, Husseini has received a number of death threats for her unpopular views. Nov 15, 2000
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:34 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Sumanjam da ih Saudijci zele. Nisu zelili ni Sirijce zasto bi njih
Iako mi nije jasno zasto taj Neom grade bas tu
A zasto ne bas tu? Meni je bzw. ona CRTA nesto najludje, stavio sam nekidan al niko ni habera. Pa sta ja znam pitam. Ne cini mi se to podrucje nista bolje od bilo kojeg djela te njihove pustinje. Plus tu je koncentracija tih berbera koje treba raseliti i s kojima vec imaju problema radi toga Inace o tome smo imali vec temu pa vjerovatno zbog toga nisi dobio reakcije
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 16:36 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: A zasto ne bas tu?
Meni je bzw. ona CRTA nesto najludje, stavio sam nekidan al niko ni habera.
Pa sta ja znam pitam. Ne cini mi se to podrucje nista bolje od bilo kojeg djela te njihove pustinje. Plus tu je koncentracija tih berbera koje treba raseliti i s kojima vec imaju problema radi toga Inace o tome smo imali vec temu pa vjerovatno zbog toga nisi dobio reakcije A moguce, nisam nikad vidio. Pa tamo je blizina tih turistickih lokacija s druge strane mora...sta ja znam, lupam, ali sto se pustinje tice jebi je svudje je ista.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|