|
|
Stranica: 522/981.
|
[ 24508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:14 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Haram je napisao/la: koje od 1500 palestinske djece koje drze zarobljene na Zapadnoj obali. O kakvoj se to djeci radi? Djeci koja su hapsena prilikom demonstracija..bacanje kamenja na oklopnjake IDF i slicno.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:15 |
|
|
|
Samo sam se u broju zajebao. To je mislim broj koji se spominje u vezi nekoliko godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:19 |
|
|
|
Bombardovali su bolnicu punu ljudi. Pasji sinovi. Neće se imati gdje sakriti
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:22 |
|
|
Haram je napisao/la: i_jopet je napisao/la: O kakvoj se to djeci radi?
Djeci koja su hapsena prilikom demonstracija..bacanje kamenja na oklopnjake IDF i slicno. A to, ne znam što bih tu rekao, to je valjda stanje svijesti u Palestinaca općenito, način odgoja, valjda djeca treba da idu u školu i uče dobre stvari kako bi postali dobri ljudi. Mislim da je tu velika mržnja posijana između Arapa i Židova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:23 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Bombardovali su bolnicu punu ljudi. Pasji sinovi. Neće se imati gdje sakriti
Od kuda sada oblaci? Avion? Kako ostale kamere nisu snimile? To što je grunulo je jačine topničke granate.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:24 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Obožavam ovu stranicu
Možete sram biti, podržavaš otkaze ljudima radi političkog stajališta, pravi si wokeist.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:28 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Obožavam ovu stranicu
Možete sram biti, podržavaš otkaze ljudima radi političkog stajališta, pravi si wokeist. Trebaš razmišljati dugoročno, Mirela Ahmetović npr mora dati podršku Izraelu lli joj je politička karijera gotova.
Woke ideologija je uz Palestinu, BLM doslovno slavi pokolj dok je MAGA uz Izrael.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Sayeret Matkal je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Možete sram biti, podržavaš otkaze ljudima radi političkog stajališta, pravi si wokeist. Trebaš razmišljati dugoročno, Mirela Ahmetović npr mora dati podršku Izraelu lli joj je politička karijera gotova. Woke ideologija je uz Palestinu, BLM doslovno slavi pokolj dok je MAGA uz Izrael. Zar nisu za vas MAGA redikuli?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 19:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Trebaš razmišljati dugoročno, Mirela Ahmetović npr mora dati podršku Izraelu lli joj je politička karijera gotova.
Woke ideologija je uz Palestinu, BLM doslovno slavi pokolj dok je MAGA uz Izrael. Zar nisu za vas MAGA redikuli? Ne, veličanstveni Izrael je podijelio sve. MAGA uz Izrael, Rusi, muslimani i woke zajedno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:21 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Reufa Bajrovića prijavit ovoj stranici, gledao sam njegov profil za vrijeme napada. Nije ništa objavljivao nego repostovao samo, sada kmeči.
Sramota je da on djeluje protiv nas u Americi iako mu je žena spušila otkaz.
Trebamo slati pisma židovskim udrugama jednako kao što su Komšić i Bakir nas nazivali "proruskom" opcijom kako bi pokupili koji politički bod pred gazdom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:34 |
|
|
Haram je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Bjezali su zato sto su u Spaniji cvijecem docekali muslimanske osvajace i svim srcem se trudili da im pomazu dok ih Spanci nisu protjerali nazad u Afriku
A cuj, nisu ih dzaba docekali s cvijecem vec zato sto su Arapi tad vise postovali "ljucka prava" zidova nego katolibani tog vremena. Na jednoj strani napise "Arapi" a na drugoj "katolibani". Suprostavlja Arape s katolicima, da ne bi ispalo da opet brani muslimane. Nije napisao: "Na jednoj strani Arapi a na drugoj Spanjolci". ili "Na jednoj strani muslimani a na drugoj katolici." Nego "Na jendoj strani Arapi(!) a na drugoj katolici." Dakle, uvijek brani islam i predstavlja to kao obranu necega drugoga (npr.Arapa i Zidova u ovom slucaju), pa cak i kada su muslimani neupitni otimaci na tudjem teritoriju (Spanjolska).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:36 |
|
|
|
Ako je ovo kako katolicka europa zivi zadojeni katolibanizam i fanatizam kako to da katolicima tako dobro ide gdje god da jesu?
Dali alah voli katolibane?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:39 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ako je ovo kako katolicka europa zivi zadojeni katolibanizam i fanatizam kako to da katolicima tako dobro ide gdje god da jesu?
Dali alah voli katolibane? I kako to da svi zele doci zivjeti s katolibanima? Sto ne idu u bivsu imperijalisticku Tursku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:52 |
|
|
Haram je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Bjezali su zato sto su u Spaniji cvijecem docekali muslimanske osvajace i svim srcem se trudili da im pomazu dok ih Spanci nisu protjerali nazad u Afriku
A cuj, nisu ih dzaba docekali s cvijecem vec zato sto su Arapi tad vise postovali "ljucka prava" zidova nego katolibani tog vremena. Ovdje je sad potpuno ogoljen. Closed case. Osim sto hvali imperijalisticke otomanske Ahdname i sve ostalo sto sam prije objasnjavao, ovdje ide jos dalje u proslost. Ovo je, dakle, daleko PRIJE kolonijalizma. Doba muslimanskih osvajanja. Vec tu imamo dobre osvajacke muslimane koji se "docekuju s cvijecem" i europske "katolibane". Iako su ovdje muslimani osvajaci i imperijalisti a "katolibani" u svojoj kuci. Stvar je potpuno jasna. Jos jedna zanimljiva stvar. Pisem ovaj post i vidim da koristim rijec "kolonijalizam". To svi rade automatski misleci na europska osvajanja. Kolonijalizam = europska osvajanja. Ovo je potpuno pogresno, jer na koji/ciji se "kolonijalizam" misli? Treba svaki put uvjetno reci "europski kolonijalizam", jer to je samo jedan od "kolonijalizama", imamo prije njega turski, arapski, perzijski i sve ostale "kolonijalizme".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 20:52 |
|
|
|
puj zatucani,nevjerni katolici,puj pseta :(
mozemo li ziviti kod vas?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:14 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Haram je napisao/la: A cuj, nisu ih dzaba docekali s cvijecem vec zato sto su Arapi tad vise postovali "ljucka prava" zidova nego katolibani tog vremena.
Ovdje je sad potpuno ogoljen. Closed case. Osim sto hvali imperijalisticke otomanske Ahdname i sve ostalo sto sam prije objasnjavao, ovdje ide jos dalje u proslost. Ovo je, dakle, daleko PRIJE kolonijalizma. Doba muslimanskih osvajanja. Vec tu imamo dobre osvajacke muslimane koji se "docekuju s cvijecem" i europske "katolibane". Iako su ovdje muslimani osvajaci i imperijalisti a "katolibani" u svojoj kuci. Stvar je potpuno jasna. Jos jedna zanimljiva stvar. Pisem ovaj post i vidim da koristim rijec "kolonijalizam". To svi rade automatski misleci na europska osvajanja. Kolonijalizam = europska osvajanja. Ovo je potpuno pogresno, jer na koji/ciji se "kolonijalizam" misli? Treba svaki put uvjetno reci "europski kolonijalizam", jer to je samo jedan od "kolonijalizama", imamo prije njega turski, arapski, perzijski i sve ostale "kolonijalizme". Ne znam tOcno kaj je pisac htio reci ali je ocigledno da je poprilicno zbunjen. Znam i ja ovde napusen komentirati al de brate saberi se barem malo. Da ponovim, posto vidim da opet sijevaju paranoie i pickakluk: Spanski jevreji su FAVORIZIRALI arapsku vlast jer se prema njima bolje odnosila. To je cinjenica. Cinjenica je takodjer da su katolibanski nastrojeni spanski "rekonkvistashi" iste te jevreje inkvizitorski sto pobili sto proCerali. Nakon cega ih je primilo Osmansko carstvo. Dakle bjezali su stoljecima od krscanstva u "narucje islama". Ali ce zato prosjecno ustogljeni i usaftani neo-right-wing tastatura drkadzija (ne mislim na tebe vec uopsteno) uprkos svemu prditi o...judeo-krscanskoj, ni manje ni vise nego ebote bog, CIVILIZACIJI. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:24 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Haram je napisao/la: Djeci koja su hapsena prilikom demonstracija..bacanje kamenja na oklopnjake IDF i slicno.
A to, ne znam što bih tu rekao, to je valjda stanje svijesti u Palestinaca općenito, način odgoja, valjda djeca treba da idu u školu i uče dobre stvari kako bi postali dobri ljudi. Mislim da je tu velika mržnja posijana između Arapa i Židova. Arapi u ratu djecu stavljaju u prvi red. Ne znam je li to ikad i jedan narod osim njih radio. Ili radi. Jedino mi na um padaju sotonisti. Oni žrtvuju i svoju i tuđu djecu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pravovjerni
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:39 |
|
|
|
Američke službe kažu između 100-300 mrtvih u napadu na bolnicu u Gazi, stručnjaci na forumu 20. Kome vjerovati? Hahaha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85863 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
vjekoslava je napisao/la: i_jopet je napisao/la: A to, ne znam što bih tu rekao, to je valjda stanje svijesti u Palestinaca općenito, način odgoja, valjda djeca treba da idu u školu i uče dobre stvari kako bi postali dobri ljudi. Mislim da je tu velika mržnja posijana između Arapa i Židova.
Arapi u ratu djecu stavljaju u prvi red. Ne znam je li to ikad i jedan narod osim njih radio. Ili radi. Jedino mi na um padaju sotonisti. Oni žrtvuju i svoju i tuđu djecu. To je možda i predislamska tradicija Levanta: https://en.m.wikipedia.org/wiki/MolochFenicani (danas Libanonci) su žrtvovali djecu, to su prenijeli i na svoju koloniju Kartagu, čega su se Rimljani užasavali. Čak se trag toga vidi i u Bibliji (Abraham i Izak), no biblijski Šef ipak odbija takvu vrstu žrtve i ona postaje simbolična (provjera spremnosti Abrahama da i to uradi).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85863 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
pravovjerni je napisao/la: Američke službe kažu između 100-300 mrtvih u napadu na bolnicu u Gazi, stručnjaci na forumu 20. Kome vjerovati? Hahaha Koje američke službe. Uostalom, manje mi je interesantan broj žrtva sada kada se zna da je raketa palestinska i da su sami sebe. Može se i vratit na 1000 sad, njihov problem.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:48 |
|
|
pravovjerni je napisao/la: Američke službe kažu između 100-300 mrtvih u napadu na bolnicu u Gazi, stručnjaci na forumu 20. Kome vjerovati? Hahaha Možda ta američka služba gleda stvari tehnički, ali nisu upoznati sa umom islamista. Da je tu bilo nešto vrijedno spomena, bilo bi već uslikano iz svih kutova i korišteno u propagandi, kao i u svim ostalim slučajevima. Ovako, nigdje mrtvih, nigdje krvi po betonu, bit će oprali islamisti da ljepše izgleda.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:53 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Poslušajte vjerovatno najboljeg poznavaoca međunarodnih odnosa na svijetu o odnosu SAD i Izraela.
Niti je strateški interes bezrezervno ih podržavati, niti dijele vrijednosti (američke liberalne vrijednosti nisu da se građani diskriminišu na osnovu vjere ili etniciteta), niti je rezultat toga što Amerikanci "vole" Izrael (što pokazuju i ankete, nije ih briga, iako se političari i mediji toliko slažu na tu temu). Americi šteti njihov velikodržavni projekat da se okupira palestinska teritorija i tamo prave gradovi, pa nikad ozbiljnu kritiku nisu uputili.
Zapravo Miršeimer kaže da bi danas Izraelci živjeli srećnije da ih je Amerika natjerala da prekinu okupaciju i prihvate palestinske granice.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 21:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: pravovjerni je napisao/la: Američke službe kažu između 100-300 mrtvih u napadu na bolnicu u Gazi, stručnjaci na forumu 20. Kome vjerovati? Hahaha Možda ta američka služba gleda stvari tehnički, ali nisu upoznati sa umom islamista. Da je tu bilo nešto vrijedno spomena, bilo bi već uslikano iz svih kutova i korišteno u propagandi, kao i u svim ostalim slučajevima. Ovako, nigdje mrtvih, nigdje krvi po betonu, bit će oprali islamisti da ljepše izgleda. Ma eto nek im je 500, valjda se oko svakog parkiranog auta skupilo 20 ljudi, a tijela su isparila, iako ni list na okolnim stablima nije otpao a pola auta na parkingu još imaju staklene prozore dok se većina auta nisu ni pomakla, pravilno parkirana. Mene zanima, tko će iz Islamskog Dzihada odgovarati za 500 ubijenih u bolnici?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 lis 2023, 22:01 |
|
|
|
Isto tako, ako su ovi poginuli od svoje ruke, to znaci da nemaju status šehida?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|