|
|
Stranica: 547/925.
|
[ 23108 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74992 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zašto bi se ulazilo u labirint zgrada kada se može u poravnatu hrpu prašine, pijeska i kamena?
Ako imaš priliku nanijeti značajnu štetu protivniku sa 0 rizika, zašto prvo to ne odraditi.
Izrael je u zračnim udarima izgubio 0 vojnika, Hamas hrpu vojnika, lidera i infrastrukture, kao i podršku civila koji su zbrisali. Zar nije fantastično imati 0 gubitaka. Jasno je da se takva prednost mora maksimalno prvo iskoristiti, dok god se ima što rušiti.
Svaki dan se možda 1% Gaza City razruši. Eto zaista je srušeno možda tek 15%, u ovih 15 dana.
Sutra će bit 16%, prekosutra na 17%, sabur.
Možda će sada brže avijacija dejstvovati, vidjet ćemo, ali ovim tempom treba 100 dana da se teren pipremi za ulazak kopnenih snaga. Ako uduplavaju, kako je navodno najavljeno, onda će trebati mjesec i pol dana svakoodnevnog žestokog tepih bombardiranja.
Vjerojatno će ući i ranije u mjesta poput Beit Hanouna koji je potpuno razrušen.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Odnosi snaga se mjenjaju. Kako se mijenjaju? Što, za dva tjedna Iran će postati jači od Amerike? Za tjedan dana Gazi stižu Dassault Rafale i F-35? Trenutno je Gaza ta koja je svakim danom sve razruženija i slabija
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60554 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Harezm je napisao/la: I Srbi i Muslimani su narodi kojima nacionalni program uključuje ostvarenje vjerskih ciljeva.
Mali Rusi i mali Turci.
Ne da ih je više od 50%, bojim se da je to veoma blizu 90%. Kao Male Ruse ih je Zapad i doživljavao, od tuda i kazna devedesetih. To je bio kratki opis Srba u dvije rijeci, za nekog na Zapadu: “Mali Rusi”. Nekako sam si to čak i vizualizirao, kao neki crtić, dolazi neki gorostas pored malih Rusi koji su 50 puta manji, ali čuje se neka glazba, ovi pucaju i ispaljuju rakete na njega.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Roberte, Dodik je i za Izrael i za Putina. Ali u sustini, mi nismo toliko optereceni tim sukobom. Dok Bosnje i vi kao poludeli se primate, kao da se radi o tome ciji je Mostar ili Gornji Vakuf. U Srbiji su više za Palestinu, dok u RS zbog vlastitog iskustva sa muslimanima su više za Izrael. Srbijanci su uvijek na pogrešnoj strani.Tako su i 92 i 93 spašavali orićeve koljače koji su pred VRS pobjegli u Srbiju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Novdan je napisao/la: Zašto misliš da Izrael mora žuriti?
Zato što su krvoločne zvijeri žedne krvi i imaju jos malo vremena da to rade. Odnosi snaga se mjenjaju i sat otkucava. Muslimanima otkucava sat svud u svijetu. Bilo je i vrijeme.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 74992 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Novdan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Odnosi snaga se mjenjaju. Kako se mijenjaju? Što, za dva tjedna Iran će postati jači od Amerike? Za tjedan dana Gazi stižu Dassault Rafale i F-35? Trenutno je Gaza ta koja je svakim danom sve razruženija i slabija Možda misli da Gaza dobija sve više pozornosti i podrške, ali vidi se na Google Trends da ona pada, tek je malo elektrošokom oživljena na dan fake vijesti o Izraelskom bombardiranju bolnice, ali opet pada, ljudi u svijetu imaju prečeg posla. Strasti se već polako smiruju, kako na svim svjetskim portalima tako ni ova tema nije izuzetak. Strasti se smiruju jer smo naviknuti, skuvani smo ko žaba pred novim normalnim, no bombardiranje pojačava. U međuvremenu rušenje struktura tog napuštenog grada, procijenio sam novih 1% dnevno porušeno.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zato što su krvoločne zvijeri žedne krvi i imaju jos malo vremena da to rade. Odnosi snaga se mjenjaju i sat otkucava. Muslimanima otkucava sat svud u svijetu. Bilo je i vrijeme. Pogledaj malo najčešća imena koja se daju djeci po Evropi aki nemoj da ti puno skoči pritisak.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 09:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Narod se odrekao vlastitog identiteta uživljen u Rusiju, koja ga čak nikad nije ni okupirala.
Ovi bi ukinuli Srbiju da Putin zatraži.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Ma to što pojedinci pišu po forumima nije relevantno za ništa. Srbi su više neutralni po pitanju Izraelaca i Palestinaca,a ima nas što strastveno podržavamo Izrael da stuče islamiste. Ovo da bi Srbi ukinuli Srbiju radi Putina i Rusa takođe nije tačno.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Muslimanima otkucava sat svud u svijetu. Bilo je i vrijeme. Pogledaj malo najčešća imena koja se daju djeci po Evropi aki nemoj da ti puno skoči pritisak. Davala su se nekad i hebrejska imena po Njemačkoj,pa se više ne daju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Narod se odrekao vlastitog identiteta uživljen u Rusiju, koja ga čak nikad nije ni okupirala.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Ma to što pojedinci pišu po forumima nije relevantno za ništa. Srbi su više neutralni po pitanju Izraelaca i Palestinaca,a ima nas što strastveno podržavamo Izrael da stuče islamiste. Ovo da bi Srbi ukinuli Srbiju radi Putina i Rusa takođe nije tačno. Ne znam baš, neki forumaši mi zvuče ko da su Bjelorusi.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:03 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Iznenađuje me ova podrška Srba Palestincima.
Srbi su po-rusice.
Nadam se da se radi o ne vise od 50% Srba. Ma to što pojedinci pišu po forumima nije relevantno za ništa. Srbi su više neutralni po pitanju Izraelaca i Palestinaca,a ima nas što strastveno podržavamo Izrael da stuče islamiste. Ovo da bi Srbi ukinuli Srbiju radi Putina i Rusa takođe nije tačno. Hahah vidi ga al se pravda, jado
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Novdan je napisao/la: Kako se mijenjaju? Što, za dva tjedna Iran će postati jači od Amerike? Za tjedan dana Gazi stižu Dassault Rafale i F-35? Trenutno je Gaza ta koja je svakim danom sve razruženija i slabija Možda misli da Gaza dobija sve više pozornosti i podrške, ali vidi se na Google Trends da ona pada, tek je malo elektrošokom oživljena na dan fake vijesti o Izraelskom bombardiranju bolnice, ali opet pada, ljudi u svijetu imaju prečeg posla. Strasti se već polako smiruju, kako na svim svjetskim portalima tako ni ova tema nije izuzetak. Strasti se smiruju jer smo naviknuti, skuvani smo ko žaba pred novim normalnim, no bombardiranje pojačava. U međuvremenu rušenje struktura tog napuštenog grada, procijenio sam novih 1% dnevno porušeno. Da, imali su porast simpatija zbog laži o izraelskom bombardiranju bolnice, ali inače im vrijeme ne ide u prilog. Baš suprotno, s vremenom se ljudi naviknu da je tamo negdje rat i da se bombardira. Ista je svar s Ukrajinom. Prva dva-tri mjeseca rata svi su pratili stanje, razgovarali o tome itd., a kasnije je to postalo dosadno većini ljudi. U Ukrajini se gine i ratuje i to je to. Ništa novo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ma to što pojedinci pišu po forumima nije relevantno za ništa. Srbi su više neutralni po pitanju Izraelaca i Palestinaca,a ima nas što strastveno podržavamo Izrael da stuče islamiste. Ovo da bi Srbi ukinuli Srbiju radi Putina i Rusa takođe nije tačno. Ne znam baš, neki forumaši mi zvuče ko da su Bjelorusi. I meni tako dijeluju.Ne znam,ako su nesretni što su se rodili ko Srbi,nek idu u Palestinu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25807 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Srbi nisu toliko u ovome konfliktu, tj nije ih toliko briga niti imaju za koga navijati.
Za razliku od Hrvata kojima je ovaj konflikt vrlo važan i pozorno ga prate jasno se svrstavajući na jednu stranu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ma to što pojedinci pišu po forumima nije relevantno za ništa. Srbi su više neutralni po pitanju Izraelaca i Palestinaca,a ima nas što strastveno podržavamo Izrael da stuče islamiste. Ovo da bi Srbi ukinuli Srbiju radi Putina i Rusa takođe nije tačno. Hahah vidi ga al se pravda, jado Živio Izrael i hrabra IDF !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60554 Lokacija: DAZP HQ
|
Hanma je napisao/la: One Kataib leader, Ahmad al-Hamidawi, has told the Americans to leave unless, he said, they want a "taste of hell in this life." The group's founder (Abu Mahdi al-Muhandis) was among those killed in the January 2020 U.S. drone strike that assassinated the head of the Iranian Quds force, General Qasim Suleimani.
Hahaha, ovo mi je dobar dio, taste of hell za Amere i odmah raketu u vugla dobio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Srbi nisu toliko u ovome konfliktu, tj nije ih toliko briga niti imaju za koga navijati.
Za razliku od Hrvata kojima je ovaj konflikt vrlo važan i pozorno ga prate jasno se svrstavajući na jednu stranu. I pojedini Srbi što podržavaju islamiste su se isto previše uživili.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:09 |
|
|
Ako su društvene mreže mjerilo, rrkao bih fa je 95% Srba uz Palestinu i nekih 70% Hrvata
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:09 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Muslimanima otkucava sat svud u svijetu. Bilo je i vrijeme. Pogledaj malo najčešća imena koja se daju djeci po Evropi aki nemoj da ti puno skoči pritisak. Najčešća imena u Njemačkoj 2022 godine: Mädchen %* 1. Emilia (1) 1,39 2. Sophia/Sofia (3) 1,35 3. Emma (4) 1,29 4. Mia (5) 1,25 5. Hannah/Hanna (2) 1,21 6. Lina (7) 1,14 7. Mila (6) 1,12 8. Ella (8) 1,07 9. Klara/Clara (9) 1,03 10. Marie (11) 0,96 Jungen %* 1. Noah (1) 1,42 2. Matt(h)eo/Mat(h)eo (2) 1,26 3. Leon (3) 1,19 4. Finn (4) 1,14 5. Paul (5) 1,10 6. Elias (7) 1,08 7. Emil (8) 1,05 8. Luca/Luka (6) 1,03 9. Louis/Luis (9) 1,02 10. Henry/Henri (11) 1,02
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ne znam baš, neki forumaši mi zvuče ko da su Bjelorusi. I meni tako dijeluju.Ne znam,ako su nesretni što su se rodili ko Srbi,nek idu u Palestinu. Od sad ću srpske forumaše dijeliti na Srbe i Bjeloruse.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:13 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Srbi nisu toliko u ovome konfliktu, tj nije ih toliko briga niti imaju za koga navijati.
Za razliku od Hrvata kojima je ovaj konflikt vrlo važan i pozorno ga prate jasno se svrstavajući na jednu stranu. I pojedini Srbi što podržavaju islamiste su se isto previše uživili. Pa nema tebe danima na forumu da nam das orijentaciju, Granicarko. Svet u haosu, a ti juris sojke...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Hanma je napisao/la: One Kataib leader, Ahmad al-Hamidawi, has told the Americans to leave unless, he said, they want a "taste of hell in this life." The group's founder (Abu Mahdi al-Muhandis) was among those killed in the January 2020 U.S. drone strike that assassinated the head of the Iranian Quds force, General Qasim Suleimani.
Hahaha, ovo mi je dobar dio, taste of hell za Amere i odmah raketu u vugla dobio. I to Hellfire.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I pojedini Srbi što podržavaju islamiste su se isto previše uživili. Pa nema tebe danima na forumu da nam das orijentaciju, Granicarko. Svet u haosu, a ti juris sojke... Aco drago mi je da smo ti i ja po prvi put u istoriji na istoj strani i da pratimo smjernice predsjednika Dodika. Živio Izrael !
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I pojedini Srbi što podržavaju islamiste su se isto previše uživili. Pa nema tebe danima na forumu da nam das orijentaciju, Granicarko. Svet u haosu, a ti juris sojke... Aleksa, zanima li te jesi li Srbin ili Bjelorus, po mojoj novoj klasifikaciji ?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 lis 2023, 10:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I meni tako dijeluju.Ne znam,ako su nesretni što su se rodili ko Srbi,nek idu u Palestinu. Od sad ću srpske forumaše dijeliti na Srbe i Bjeloruse. Zabrinut sam za jussija,od Kineza posto Palestinac. S konja na magarca.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|