HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 vel 2025, 18:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23012 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 921  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 04 stu 2023, 20:06 

Naša Kvačica je napisao/la:
pravovjerni je napisao/la:
To je vaš stav. Svako ima pravo na stav. Možemo mi sami. Mi molimo Boga da nas niko ne svojata sa itekako bi nam odgovaralo da vi i trofazni iselite u svoje države. Eto vam matice pa idite tamo. Onda ćemo vam dokazati da možemo sami i da nam niko ne treba niti nam treba nečiji patronat.

Mi smo već u svojoj državi. :neznam

Nisam upratio, koja je to tvoja ili vaša država?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:09 

horus je napisao/la:
To je vaš stav. Svako ima pravo na stav. Možemo mi sami. Mi molimo Boga da nas niko ne svojata sa itekako bi nam odgovaralo da vi i trofazni iselite u svoje države. Eto vam matice pa idite tamo. Onda ćemo vam dokazati da možemo sami i da nam niko ne treba niti nam treba nečiji patronat.

Vaša država je Republika Turska, spremaju kofere erdogan te već čeka.
Budi konačno svoj na svome.

Nikada moji nisu živjeli u Turskoj niti imam korijene od tamo. Možda prije godina 1000 godina da su od nekud moji pretci doselili na Balkan ali koga to briga pošto je Bosna vječito imala doseljavanja/odseljavanja.
Ovo je moja zemlja, zemlja mojih predaka. Vi sebe deklarišete kao goste. Sami sebe u startu isključite. Draže vam je da HR prosperira nego BiH. I tu sva priča prestaje.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:12 

Bosna i Hercegovina.

1112 of 2558 - 43.47%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:20 

Zapad je Ukrajini u ostatku sveta totalno izbio svaki mogucu argument ili zaljenje iz rukava za vek vekova sada sa ovim u Palestini.

Jbg Zelenski, vi ste bosonogi seljaci, a ne bogati cionisticki lobi koji kontrolise ceo Zapad dobrim delom vec stotinama godina i placa kampanje svim politicarima u SAD.

Ukrajina je sto se tice oligarhije koja kontrolise Ameriku imala samo podrsku vojnog lobija, dok Izrael ima i cionisticki i vojne lobije.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:21 

PCM je napisao/la:
Palestinci ko Bošnjaci - nitko ih neće, a sami o sebi ne mogu i ne znaju…

Mi smo na svome a ti u maticu Anatoliju, to po vjeri možeš zaključiti.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:21 

:thumbup

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:22 

Bosna i Hercegovina.

Veseli li te nabavka Rafala od strane HR?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:23 

To ne znači da će NATO prestati opskrbljivati Ukrajinu oružjem, neće niti ovaj rat u Gazi biti aktualan za koji mjesec kad Izrael završi operaciju.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:24 

Nemam procenu koliko su do sada ekonomski izgubili, ali ako se ovo nastavi, obesice Netanyahuja oni sami, iovake je bilo pred gradjanski rat pre ovog rata u samom Izraelu, pa je Netanyahu pokrenuo ovaj rat da ostane na vlasti.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:25 

Bosna i Hercegovina.

Ti si se neki dan hvalio da te veseli iranski nuklearni program zato ne seri.
Za razliku od Kvačice jesu li ti iranski državljanin?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:26 

Braća se bore kao lavovi, novi video. Nekoliko IDFovaca zaginulo.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:27 

Upozorenja: 3
Hanma je napisao/la:

Jbg Zelenski, vi ste bosonogi seljaci, a ne bogati cionisticki lobi koji kontrolise ceo Zapad dobrim delom vec stotinama godina i placa kampanje svim politicarima u SAD.

Ukrajina je sto se tice oligarhije koja kontrolise Ameriku imala samo podrsku vojnog lobija, dok Izrael ima i cionisticki i vojne lobije.

Jbg. Ukrajinci do pred malo nisu postojali pa ni nemaju dijasporu. Dijaspora iz Ukrajine u Americi se smatra Rusima. Npr ima kvart u New Yorku koji zovu Little Odessa koji je poznat po velikom broju Rusa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Brighton_Beach

S druge strane Židovi su Americi stotinama godina i mnogi su elita tamo. Kamo sreće da Hrvati u Americi mogu lobirat za Hrvatsku tako.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:27 

daramo je napisao/la:
Izrael traži nekakvo rješenje kao za Kosovo i BiH.
Tu bi trebalo postaviti UN snage i nekakvog guvernera koji ima ovlasti da sam mijenja zakone i političare koji zagovaraju islamizam
Palestinci u Gazi su dokazali da nisu društvo sposobno da sami upravljaju sobom i razviju demokraciju.

Palestinske muslimane treba demilitarizirati i staviti pod upravu Zapada, baš kao bosanske.

Dobra ideja.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:30 

daramo je napisao/la:

Veseli kao muslimana jer ih žele uništiti. Imam li neke koristi kao Bošnjak? Ne.
Ovdje se masovno klicalo i skakutalo od sreće kako će ti avioni biti upotrijebljeni protiv Bošnjaka. Šta će mu HR državljanstvo? Ja ne bih uzeo sutra njemačko ili švicarsko da mi ponude a ne hrvatsko. Tako da je on pao na testu. U prevodu ne govori istinu.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:32 

Tko onda cini manje zlocina?
Da znam za koga navijati.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:34 

Tipicni islamisticki mozak ne moze pojmiti da nekoga veseli ako netko drugi uspijeva. Veseli li tebe naoruzavanje Turske? :zubati

Veseli kao muslimana jer ih žele uništiti.

A zasto te veseli sto ih zele unistiti? Kakve to veze ima s 'Bosnjastvom'?

Ovdje se masovno klicalo i skakutalo od sreće kako će ti avioni biti upotrijebljeni protiv Bošnjaka.

Tocno. Nismo zaboravili kako se igrao nogomet s glavama Hrvata. Nazalost, nismo mogli cistiti Hamasovce kao Izraelci danas. Rafali su prvi korak na tom putu. Vjeruj da spominjanje trpanja Hrvata u vagone ne prolazi neprimjeceno. Hrvatska kao prijateljska drzava BiH ce uciniti sve da odrzi BiH kao drzavu ravnopravnih naroda, riskirajuci cak zivote svojih mladica. Jos nesto nije jasno?

Šta će mu HR državljanstvo?

Jer drzavljanstvo protektorata zvanog BiH vrijedi kurcu.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:36 

daramo je napisao/la:

Veseli kao muslimana jer ih žele uništiti. Imam li neke koristi kao Bošnjak? Ne.
Ovdje se masovno klicalo i skakutalo od sreće kako će ti avioni biti upotrijebljeni protiv Bošnjaka. Šta će mu HR državljanstvo? Ja ne bih uzeo sutra njemačko ili švicarsko da mi ponude a ne hrvatsko. Tako da je on pao na testu. U prevodu ne govori istinu.

Pa s obzirom na vaš narativ.
Vaših političara,navijača,prosvjede i društvene mreže ne vidim razlog ukoliko nastavite napadati i prozivati Hrvate i RH da se ne upotrijebe.
Naravno,ako to vaše arlaukanje krenete malo na terenu provoditi.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:36 

daramo je napisao/la:

I njega veseli kao Hrvata, kao što tebe veseli kao muslimana.
Tko želi uništiti Iran?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:38 

Upozorenja: 3
ŠEF IZRAELSKE POLICIJE: ANTIRATNI PROSVJEDNICI ĆE SE U GAZU SLATI AUTOBUSIMA:

- U ratnom smo stanju. Bit će nulta tolerancija za svaki slučaj. Neće biti odobrenja prosvjeda, to će se održati željeznom rukom. Tko god se želi poistovjetiti s Gazom, smjestit ćemo ga u autobuse koji idu tamo.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:39 

Rika sv Vida je napisao/la:
Hanma je napisao/la:

Jbg. Ukrajinci do pred malo nisu postojali pa ni nemaju dijasporu. Dijaspora iz Ukrajine u Americi se smatra Rusima. Npr ima kvart u New Yorku koji zovu Little Odessa koji je poznat po velikom broju Rusa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Brighton_Beach

S druge strane Židovi su Americi stotinama godina i mnogi su elita tamo. Kamo sreće da Hrvati u Americi mogu lobirat za Hrvatsku tako.

U Odessi je i bilo mnogo Rusa.

Inače, twitteraš Russians with Attitude se žalio da u Brighton Beachu nikad nisu živjeli Rusi, nego Sovjeti.

U stilu da sve i jedna sovjetska "osvještena manjina" ima identitet jači od Rusa, a oni su ostali Sovjeti.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:40 

Rika sv Vida je napisao/la:
ŠEF IZRAELSKE POLICIJE: ANTIRATNI PROSVJEDNICI ĆE SE U GAZU SLATI AUTOBUSIMA:

- U ratnom smo stanju. Bit će nulta tolerancija za svaki slučaj. Neće biti odobrenja prosvjeda, to će se održati željeznom rukom. Tko god se želi poistovjetiti s Gazom, smjestit ćemo ga u autobuse koji idu tamo.

To bi trebalo primijeniti i na Europu, tko podržava Hamas neka živi pod Hamasom.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:41 

Bosna i Hercegovina.

Naravno. :zivili

Avioni dokazani u borbama protiv džihadista. :palacgore1

1112 of 2558 - 43.47%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:47 

Ne budi cicija, da im damo bar 22%.
Ali da slusaju.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 20:49 

Citat:
Chinese President Xi Jinping stated China's principled position on the current Palestinian-Israeli situation.

Xi stressed that the top priority is to stop the fighting as soon as possible and prevent the conflict from spreading or getting out of control and causing a severe humanitarian crisis.

The fundamental way out of the recurring Palestinian-Israeli conflicts is to implement the two-state solution, establish an independent State of Palestine and achieve peaceful coexistence between Palestine and Israel, the Chinese president said.

Since the start of the latest conflict, Wang Yi, a member of the Political Bureau of the Communist Party of China Central Committee and China's foreign minister, has conducted extensive communications with foreign ministers and senior officials of 14 countries and the heads of international organizations such as UN Secretary-General Antonio Guterres.

Wang Yi said the international community must act with a sense of urgency, the United Nations Security Council should effectively assume its responsibilities, and countries outside the region, especially major countries, should be objective and impartial and play a constructive role in de-escalating the tensions, according to the spokesperson for the Chinese Foreign Ministry.

The spokesperson also said Zhai Jun, China's special envoy on the Middle East issue, has recently visited Egypt, Qatar, the United Arab Emirates, Saudi Arabia and Jordan, attended a summit on the Palestine question held in Cairo, and met with Secretary-General of the League of Arab States Ahmed Aboul Gheit, and Philippe Lazzarini, commissioner-general of the United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA).

Zhai has made clear China's support of Arab countries carrying out mediation and urged the international community to create conditions for restarting the peace process, according to the spokesperson.

China has also provided emergency humanitarian cash assistance to the Palestinian National Authority and the UNRWA and provided food, medicine and other emergency material assistance to the Gaza Strip, said the spokesperson.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 21:01 

Psi hvataju Hamasovce po tunelima

Mada je možda fejk

:neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23012 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 921  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Fredericktown i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: