HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 vel 2025, 11:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5970 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 239  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 03 stu 2023, 23:56 

Naša Kvačica je napisao/la:
Meni je najzanimljivije kad se krenu čuditi. Čude se ljudi iskreno, od kud sad to. Je li moguće da su toliko glupi, ja ipak mislim u pitanju je veleizdaja. Nitko nije toliko glup.

IZDAJA bre!

A malo i zavera.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 14:04 

slika

:zubati

slika

Ali vidi ti njegove glave.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 14:13 

Što mlada dama pući usne ako joj nije drago?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 15:14 

Svakoj uštogljenoj Njemici koja je vudrila u zid treba jedan šarmantni hrvatski zavodnik poput Grlić Radmana.

Mam joj se osmijeh na licu razvuče.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 04 stu 2023, 15:49 

dudu je napisao/la:
Što mlada dama pući usne ako joj nije drago?

Mozda zato sto mu bazdi iz usta?

Ali iskreno, drago bi mi bilo i da ju je malo ustinio.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 00:19 

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 00:32 

Vjerojatno neki Hans Muller.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 01:07 

Tektonski preokreti.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 09:59 

dalate2020 je napisao/la:
Tektonski preokreti.

Možeš malo više ovome?

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 13:08 

oak je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

:klanjam

Jeli moguće da su toliko glupi? Izgleda da je moguće.

Ma nisu glupi. Običnog čovjeka ionako nitko ništa ne pita kao nigdje na svijeu. Ali imaju "neograničenu" vjeru u svoju vladu i državu.
Izgleda da su sada jako nezadovoljni sa svim. Imaju ogroman strah još od 40-ih godina. Nama nepojmljiv.
Uglavnom jako su nezadovoljni i podrška AFD to govori.
S druge strane trebale su im izbjeglice da se asimiliraju, rade i doprinose. Nije sve izgleda prošlo po planu.

Nisu glupi kad je pitanju znanstvo, ali kad se gleda politika onda su njemci među najglupljima u svijetu.
Nitko, u zadnjih 100 godina, nije promijenio toliko političkih sistema i da se sa svakim od njih uvali do grla u ***.

Njemci za taj fenomen imaj naziv "Kadavergehorsam" (Poslušnost prema vladavini do istruljenja)

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 13:48 

Nijemci su dobri u tehničkim stvarima, ali za strategiju i politiku su kretenčine. Na našu sreću

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 17:52 

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:17 

Mar-kan je napisao/la:

Ništa neobično. Ovaj samo javno rekao ono što većina misli.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:18 

Tektonski preokreti.

Kakvi preokreti?
Nakon jednog članka u novinama ti kažeš tektonski preokreti :neznam

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:22 

Njemačka je treća europska sila koja tone ubrzano u proces zamjene stanovništva. Pogledajte Britaniju, premijeri, gradonačelnici, ministri.. Ne znam kako je u Francuskoj, no nijemci su na koljenima. Od manjih zemalja, Belgija i Nizozemska također. Ozbiljno razmišljam o preseljenju.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:23 

Niko Komadina je napisao/la:
Njemačka je treća europska sila koja tone ubrzano u proces zamjene stanovništva. Pogledajte Britaniju, premijeri, gradonačelnici, ministri.. Ne znam kako je u Francuskoj, no nijemci su na koljenima. Od manjih zemalja, Belgija i Nizozemska također. Ozbiljno razmišljam o preseljenju.

:palacgore1 ja isto. Još koju godinicu i nazad

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:24 

Past će i Hrvatska izgleda, ali opet je ljepše biti na svome

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:26 

Njemačka je sjebana, Duisburg izgleda kao pun negativaca iz Batmana :D

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:30 

Novdan je napisao/la:

Možda Hrvatska padne, BiH neće :zubati a tko ima rješeno stambeno pitanje (a dosta ih ima rekao bih većina) ne treba ići nigdje od kuće. Ne mislim u financijskom smislu nego zbog promjene stanovništva u Europi koja je u punom jeku, Britanija, Francuska, Benelux, Skandinavija i Njemačka su po tom pitanju u jako nezavidnoj situaciji.
Zbog ubrzanog miješanja/zamjene stanovništva očekujem velike probleme u tim zemljama jer nezadovoljstvo buja.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 22:37 

oak je napisao/la:
Novdan je napisao/la:

Možda Hrvatska padne, BiH neće :zubati a tko ima rješeno stambeno pitanje (a dosta ih ima rekao bih većina) ne treba ići nigdje od kuće. Ne mislim u financijskom smislu nego zbog promjene stanovništva u Europi koja je u punom jeku, Britanija, Francuska, Benelux, Skandinavija i Njemačka su po tom pitanju u jako nezavidnoj situaciji.
Zbog ubrzanog miješanja/zamjene stanovništva očekujem velike probleme u tim zemljama jer nezadovoljstvo buja.

Čak i ekonomski trula BiH u zadnje vrijeme uvozi radnike iz Pakistana, Bangladeša, Turske, Nepala itd. A ako ćeš gledati pojedine hrvatske općine tipa Posušje ili Kupres, primjera homogenih hrvatskih općina će sigurno biti i u RH. Osim toga, nije isto odakle radnici dolaze. U Varaždinu npr. koliko vidim to su Nepalci, Filipinci i Indijci. Slabo ima muslimana. Tako da teško da će biti neki neredi.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 23:07 

Tema BRD a stalno jedno te isto desnicarsko prdjenje o migracijama. Kao da jedino to ima u toj zemlji. Nista drugo se tamo ne desava. Ovo vec prelazi u spam. Kao da nedojebani pacenici nemaju vec dovoljno prostora na "ljevicarskom ludilu", ili bilo kojoj drugoj od tema, da isfuravaju svoje kompleske i "strepnje".. retoricko pitanje, zato bez upitnika.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2023, 23:25 

Haram je napisao/la:
Tema BRD a stalno jedno te isto desnicarsko prdjenje o migracijama. Kao da jedino to ima u toj zemlji. Nista drugo se tamo ne desava. Ovo vec prelazi u spam. Kao da nedojebani pacenici nemaju vec dovoljno prostora na "ljevicarskom ludilu", ili bilo kojoj drugoj od tema, da isfuravaju svoje kompleske i "strepnje".. retoricko pitanje, zato bez upitnika.

Pa ovane jedan teroristički :D. Tema je Njemačka i migracije pogađaju najviše Njemačku. Šta je problem, što se ukazuje na problem migracija, zašto ti to smeta pitam se :neznam

Vrh

PostPostano: 06 stu 2023, 01:12 

Vrh

PostPostano: 06 stu 2023, 10:24 

oak je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Pa ovane jedan teroristički :D. Tema je Njemačka i migracije pogađaju najviše Njemačku. Šta je problem, što se ukazuje na problem migracija, zašto ti to smeta pitam se :neznam

Agnostiku ne smeta najezda drugih agnostika .

Vrh

PostPostano: 06 stu 2023, 11:34 

Novdan je napisao/la:
Tektonski preokreti.

Možeš malo više ovome?

oak je napisao/la:
Tektonski preokreti.

Kakvi preokreti?
Nakon jednog članka u novinama ti kažeš tektonski preokreti  :neznam

Debeli brodovi na debelim morima se okrecu - sporo.

Sto je proces veci to je tromiji. Ne mozes trutovski tanker na oceanu trzati amo-tamo kao gliser. Tromo je to. Debelo. Drzi se uhvacenog pravca.

Sav ovaj jad sa kebab-migracijom dogadja se (izmedju ostaloga) zato sto su stvari krenule odredjenim tokom, upale u kolotecinu, zagazile toliko duboko i otisle toliko daleko da ih je tesko okrenuti. Ne sto nitko ne bi zelio, nego sto je tesko. Pravac je udaren i plovi se. Stvar se vuce sama od sebe, vlastitom inercijom, ide zivot dalje.

Veliki su to procesi i kada se podju obrtati nece ih se lako odmah uociti. Idalje ce izgledati da sve ide svojim tokom.

Ja sam uvjeren da se vec okrece i to sam vise puta napisao i opet ovdje ponavljam. Sve je to nedovoljno uoceno. Nema svatko oko.

oak je napisao/la:
Tektonski preokreti.

Kakvi preokreti?
Nakon jednog članka u novinama ti kažeš tektonski preokreti  :neznam

Zamisli samo da najvece novine u Iranu objave "jedan clanak u novinama" koji kaze da Muhamed mozda i nije bio bozji poslanik i da je Kuran moguce izmisljen. Odmah je jasno: nesto se tu okrece. Pa sve da, osim toga "jednoga novinskog clanka", sve ostalo ostane naizgled isto.

Ptice lete nebom kao i dan prije, ljudi idu s posla i na posao, sunce izlazi i zalazi, rijeke teku svojim, a dnevna politika i drustveni zivot svojim tokom, sve isto je...

Sve isto je, ali nista isto nije. (kaze onaj narodnjak)

Veoma je simptomaticno svako dirkanje, svako uopce dovodjenje u pitanje mainstream EU svi-smo-mi-isti-neka-dodje-tko-god-hoce-vrata-su-otvorena-za-sve-religije. Jer to je EU religija. EU mit. A kamo li da BILD danima ponavlja da nam je religija mozda promasena, da je prouzrokovala velike probleme i da manifest o promasenosti religije potpise sami ajatolah (Ursula).

Ne pustaju tu temu u Bildu.

Promijenio se nacin pisanja, frazeologija. Nema se vise 'obzira' u tolikoj mjeri, ne kruzi se vise u tolikoj mjeri naokolo, nekad se nagazi cak direktno djonom. Nesto se okrece, idu tumbanja.

Prvo rat u Ukrajini u novinama, pa rat u Ukrajini u Ukrajini.

Prvo antiznanstveno i anticivilizacijsko korona divljanje u novinama, pa antiznanstveno i anticivilizacijsko korona divljanje u stvarnosti.

Prvo odbacivanje kebab-migracije u novinama, pa odbacivanje kebab-migracije u stvarnosti.

Trenutno je u novinama.

I nisu to jedini nagovjestaji okreta. Bile su razne izjave ranije svedskih politicira, sama Merkelica je isto dvala izjave, zatim Danci, referendumi u Svicarskoj o zamotavanju, pa ovamo Visegradska skupina itd. itd. Spor je to i trom proces.

I nije uopce jedan clanak. Bild ne pusta. A postavio sam vec i FAZ.

Privitak/ci:
Screenshot_20231106_094456.jpg
Screenshot_20231106_094456.jpg [ 201 KiB | Pogledano 2136 put/a. ]
Screenshot_20231106_094521.jpg
Screenshot_20231106_094521.jpg [ 334.54 KiB | Pogledano 2136 put/a. ]
Screenshot_20231106_100731.jpg
Screenshot_20231106_100731.jpg [ 372.68 KiB | Pogledano 2136 put/a. ]
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5970 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 239  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, Naša Kvačica i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: