HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ožu 2025, 19:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1671 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 67  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada?
PostPostano: 22 pro 2023, 13:15 

bumbar92 je napisao/la:
p.s. sve bi ja vas jugonostalgičare samo mjesec dana gušteracije u JNA da vam ta ćaćina nostalgija izađe kroz nos i da mu lično i personalno jbte tita i državu u ružnata facata

=)) =)) =))

1132 of 2558 - 44.25%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 18:16 

Vi bogme kao da se samo u Jugoslaviji islo u vojsku..

Ko vam je kriv kad ste levati i niste uspjeli izbjeci. Meni svapska vojska nije uspjela uzeti 8 mjeseci zivota kao mnogima sto je. Ne, nisam ni civilnu odsluzio.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 18:26 

bumbar92 je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Ima i istine u tome sto kazes. Istina je npr. da bi na ovo moje "filozoficarenje" Murga Drot odgovorio bas ovako kao sto ti kazes, samo ne uzimas u obzir da ja ne velicam Murgu Drota vec koncept na kojem je i Murga Drot jednog dana mogao postati normalan.

Ali grijesis kad govoris o meni. Znam da mi maslo nije za ramazana, tj. da znam itekako ujesti i podjebavati, ali nisam do te mjere zlonamjeran kao sto ti to ocigledno mislis. Mislis da si me takoreci procitao, a to nije tako. A pogotovo ovo u vezi Mladica koje mi stalno predbacujes. Nikad, ni na forumu a ni u stvarnom zivotu, nisam opravdavao, relativirao, a pogotovo ne velicao likove poput njega.

I budi molim te malo jasniji s tim da li smijem ili ne smijem cestitati Dan JNA. Kad kazes da smijem cestitati Mladicu, onda ne znam da li mislis da mu smijem cestitati ovde ili licno.

nejmaš kaj čestitami-titati-titamu-titavam, satrali smo i zadnju pulu sa njihovog šinjela neđe devedesetih, dakle nemreš sve i da hoš jer nejmaš kome osim drugu, jednom od poraženih i osramoćenih preživjelih aktivnih generala, sada đenerala, novosrpskom gospodinu slavnom srebreničkom đeneralu sa jna glavom i četničkom bradom, Mladiću.

I to jedino lično iliti personalno.
Razumeš ti mene bivši vojniče?

p.s. sve bi ja vas jugonostalgičare samo mjesec dana gušteracije u JNA da vam ta ćaćina nostalgija izađe kroz nos i da mu lično i personalno jbte tita i državu u ružnata facata

Ne mogu ovo oko Mladica..jednostavno cu zaobici, ali ne kuzim kako mozes tvrditi da sam bivsi vojnik a istovremeno me slati na gusterizaciju??

A sto se „ruznih faca“ tice, pa ne znam..

Ako je on bio ruzan, sta reci o Pavelicu, Hitleru, Churchillu, Slobi, Franji, Aliji itd..

Ne, ne, uz duzno postovanje > nisi objektivan.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 19:28 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Jugoslavija svakako ne postoji, ali jugoslavenski sistem vođenja države i ekonomije je ostao isti.

Jedna partija koja se u svemu brine i ima kapilarno pokrivanje terena do najmanjeg sela. Postoje druge stranke na papiru, ali svo njihovo aktivno članstvo stane u jedan kombi ili autobus. One nesvjesno pomažu HDZ-u jer kao šarlatani i korisni idioti stvaraju privid demokracije. To je mogao i Tito da je bio lukav, naći nekoliko lakrdijaša i dati im plaću da ga napadaju. I onda kaže - što hoćete, evo u Jugoslaviji je demokracija.

Ekonomski sistem je isti, zove se državni kapitalizam. Sve velike investicije idu preko države. Nijedna veća firma ne smije propasti nego se uvijek nađe način za spašavanje u režiji države.

Fondovi EU su nekadašnji fondovi za nerazvijene. Tu se jedino promijenilo što smo mi prešli iz razvijenih u nerazvijene pa smo korisnici tih fondova više nego uplatitelji. Ali sve se to plati i vrati kroz nabavu opreme iz EU. Isto kao što su nekad Slovenci nametnuli da su njihovi proizvodi najkvalitetniji pa su svi u Jugi kupovali. Oni su više profitirali od tih nerazvijenih nego što su im dali.

More je faktor da smo mi razvijeniji od BiH i Srbije, ali imali smo sreće u tom smislu što su u Jugi, kao i u Hrvatskoj drmali kadrovi koji ne jedu ribu nego pečenog odojka i nisu shvaćali koliko je more bitno. Inače da su to znali 1945., sigurno bi natjerali Tita da pokloni pola mora i Srbima.

Eto, imaju more Crnogorci, a Slovenci gotovo da ga nemaju. Nije stvar u moru, nego u mentalitetu. Tko je imao sreću da je živio što odvojenije od pravoslavnih Vlaha, taj je imao jači mentalitet po pitanju gospodarstva i bolje pristojnosti (osim, Slovenaca tu su primjer Istrijani, Primorci, Zagorci ili Međimurci). Onaj tko je morao svaki čas očekivati provalu bandita u svoju privatnu kuću, te tko je u većoj ili manjoj mjeri doživio da mu roštiljaju iz gušta članove obitelji, taj nije mogao steći mentalitet skladnog života okrenutog razvoju gospodarstva te uljuđenoj komunikaciji.
Tu su dobar primjer Dubrovčani, koji se mentalitetom jako razlikuju od svoje okolice, baš zato što su se kroz čitavu poviest panično čuvali suživota s pravoslavnim Vlasima, makar i nisu živili predaleko od njih.
Što se tiče Tita, kakav bi Tito bio Tito da je dozvolio nekom oporbenom političaru da ga kritizira što koristi državne financije, jahte... kako bi se prostituirao sa skupim holivudskim glumicama dok običan narod koji je bio čisti kost i koža rinta za blitvu i maneštru...
Narod to nije smio govoriti niti u podrumu vlastite kuće, i ne daj Bože da se izlaneš pred djecom, pak da te djeca slučajno odaju u školi kad bubnu što su čuli od tebe. Tito nije imao luksuza dozvolit niti minimalnu kritiku svog lika i djela, jerbo diktatora takvog kalibra jako malo dieli između klicanja mase do toga da te drugi dan takva ista masa objesi za neku banderu nakon što uvidi da nisi bog već običan grešni lopovčina i kriminalac. Tito je bio božanstvo, i samo održavanjem takvog statusa pod svaku cienu, on je mogao politički preživjet.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 19:35 

Haram je napisao/la:
Ostale drugove zelim podsjetiti da je danas Dan Armije i da mi je zabranjeno da upucujem cestitke. Osjecam se kao pravi disident.

Još nam možeš čestitat i dan kad je ta ista Armija oslobodila Vukovar od Ustaša, pak ćemo biti još više potreseni i dirnuti...

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 19:48 

Haram je napisao/la:
dane-croatia je napisao/la:

Znači u Turskoj podupireš kurdsku borbu protiv Turske, a u Jugoslaviji ne biš podupirao hrvatsku borbu protiv Jugoslavije?

Da li stvarno zelis porediti status Hrvata u Jugoslaviji sa statusom Kurda u Turskoj?

Da si rekao Albanci, pa inekako. Mnogo sam razmisljao o tome sta je starije, koka ili jaje, tj. albansko neprijateljstvo protiv Jugoslavije ili je neprijateljstvo Beograda prema Albancima bilo plod albanskog prema Jugoslaviji.

Takodjer se ne moze poricati i pomalo rasisticki odnos - onak s visine - jednog dijela jugoslovenskog zivlja slavenskog porijekla prema Albancima. Izrugivanje npr. kad govore nas jezik s albanskim akcentom itd..

1945-te i par godina nakon Hrvatima je bilo puno gore nego Kurdima. Poslije su Hrvati poprilično umrtvljeni, pak teror prestaje bi u većoj mjeri potreban, ali je uviek iznad Hrvata postojala spremna batina da odradi teror po potrebi. S obzirom da statistički samo Albanci malo više mrze Jugoslaviju od Hrvata, po tomu doista možemo zaključiti da je samo Albancima bilo malo gore nego Hrvatima...

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 21:10 

Haram je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

nejmaš kaj čestitami-titati-titamu-titavam, satrali smo i zadnju pulu sa njihovog šinjela neđe devedesetih, dakle nemreš sve i da hoš jer nejmaš kome osim drugu, jednom od poraženih i osramoćenih preživjelih aktivnih generala, sada đenerala, novosrpskom gospodinu slavnom srebreničkom đeneralu sa jna glavom i četničkom bradom, Mladiću.

I to jedino lično iliti personalno.
Razumeš ti mene bivši vojniče?

Ne mogu ovo oko Mladica..jednostavno cu zaobici, ali ne kuzim kako mozes tvrditi da sam bivsi vojnik a istovremeno me slati na gusterizaciju??

A sto se „ruznih faca“ tice, pa ne znam..

Ako je on bio ruzan, sta reci o Pavelicu, Hitleru, Churchillu, Slobi, Franji, Aliji itd..

Ne, ne, uz duzno postovanje > nisi objektivan.

ružnata facata se odnosi na tvoji tatata,... razbiraš makedonski valjda, i još se hvali da je neki jugos.

točnije, ti si bivši vannabi neuspjeli JNA vojnik koji bi streljao i u jame bacao kao i tvoji idoli 90ih..., ovo je forum hrvata u beha, a ne Miloševićev i Kadijevićev ratni kabinet sa bagerima i ostalim tekovinama tvoje neprežaljene hArmije. Naravno, kad bi mogao, ali ne možeš i ne smiješ već ovako laješ i pljuješ po tuđim žrtvama.

dakle šinjeldžijo, nemoj da ja moram braniti osjećaje npr. srebreničkih žrtava pored tebe nazovi bošnjaka koji čestita Mladiću dan jna, ali eto imam i svoje razloge pa ću ti posljednji put uputiti upozorenje da paziš šta pišeš jer vidi se sva tvoja misija kroz opus ove teme, perfidno vrijeđati, psovati, vulgariti na svakom mjestu u svakoj temi.

još ti dobri dane replicira kano svako dobroćudno biće i pokušava nešto dokazati, a tebi se duša razgali jer su u istoj rečenici Vukovar, JNA i Ustaše,... nemre bolje jelda, to je ona priča o plutanju jugo-govanjca i demokracije.
Demokracija i tolerancija sve trpi, za razliku od tvoje juge koja bi za ovakvu kategoriju uvrede streljala ešalon djece, zabagerala i sakrila da im se za trag ne zna.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 21:52 

Haram je napisao/la:
Ostale drugove zelim podsjetiti da je danas Dan Armije i da mi je zabranjeno da upucujem cestitke. Osjecam se kao pravi disident.

Još nam možeš čestitat i dan kad je ta ista Armija oslobodila Vukovar od Ustaša, pak ćemo biti još više potreseni i dirnuti...

To nije ista armija i ocigledno ne kuzis da tradiras srpski narativ nazivajuci tu vojsku jugoslovenskom jer su upravo oni tvrdili da se brani Jugoslavija a ne stvara „Velika Srbija“.

No eto, nek se u toj vasoj demokraCiji postuje pravo na izjasnjavanje skobodnog misljenja. Ja sam mislio da je vama mitelojropskim uljudbenicima Voltair uzor a ne …. da ne kazem ko.

Вот а супрајс.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 21:55 

Ok gosn Bumbar, nisam mogao zamisliti da mi onim zelis vrijedjati oca.

Ne mozemo na takvom fundamentu voditi diskurs.

Ali evo tu sam, isprazni se, reci mi sve sto si nekad htio reci Titu dok si ribao podove u JNA.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 21:56 

Jugoslavija je bila zlatno doba za Muslimane.

Njihalo ih ko bebu u kolijevci, hranilo….

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 21:59 

Evo za dušu Haramu

Jović kaže da Slovenci i Hrvati, nakon smjene generacija, danas u 2023 više praktički ne spominju Jugoslaviju, dok sve istočno i dalje žive u “postjugoslavenskom” dobu i pokušavaju dostići standard Jugoslavije.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 22:06 

Robbie MO je napisao/la:
Evo za dušu Haramu

Jović kaže da Slovenci i Hrvati, nakon smjene generacija, danas u 2023 više praktički ne spominju Jugoslaviju, dok sve istočno i dalje žive u “postjugoslavenskom” dobu i pokušavaju dostići standard Jugoslavije.

Otjerali ste druga Josipa. A on sigurno nije jedini Hrvat koji tako razmislja.

Iako nazalost moram priznati da je vecina danasnjih Hrvata protiv Jugoslavije.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 22:07 

Haram je napisao/la:

diskurs se ne vodi, valjda si mislio diskusiju, akademski graDŽanine, al ok lapsus

a ja ne diskutiram sa likovima koji su, ako se sjećaš guzili vlahinje na oltaru i ostalim tvojim uvredama koje si istovario na forumu, a da, ne sjećaš se jer je bilo davno kad si bio u misiji neopredjeljenog koji samo radi egzibicije kara na oltaru, ...takvi dobiju ban.

i onda dođeš "voditi diskurs" slaveći JNA i ostalu krvolok ekipu, ali nisi ti ni jugosloven već ti je to kao i svakom ublehašu prostor da prosipaš neke svoje niske porive

netje motji ove notji,... zato ide mod zahvat

Haram je napisao/la:
Ali evo tu sam, isprazni se, reci mi sve sto si nekad htio reci Titu dok si ribao podove u JNA.

nemam ja njemu šta reći pored njegovih dojenaca kao ti koji robuju na truhlom, kapitalističkom zapadu, vi drugovi mu se ispraznite i upitajte ga đe su vam sad oni ideali i zašto ste ga izdali i kao njegovi Muslimani se okrenuli Aliji? Izdali ste druga i kamarada i sada mu pjevate balalajke, da ga poštuješ ostao bi Musliman, al jebga ti si ublehaš.

Francekov i mnogih slobodarski nastrojenih ljudi ideal je bio da mu srušimo tu tvorevinu te da zajedno uživamo u neovisnoj i demokratskoj Hrvatskoj državi, nato i EU članici i da silom nikoga ne tjeramo da riba nikakve podove,...to je davno obavljeno i idemo dalje, kakav tito i nejgove ubleha i ublehari, kontaš ba titov ispražnjivaču :D

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 22:33 

bumbar92 je napisao/la:
Haram je napisao/la:

diskurs se ne vodi, valjda si mislio diskusiju, akademski graDŽanine, al ok lapsus

a ja ne diskutiram sa likovima koji su, ako se sjećaš guzili vlahinje na oltaru i ostalim tvojim uvredama koje si istovario na forumu, a da, ne sjećaš se jer je bilo davno kad si bio u misiji neopredjeljenog koji samo radi egzibicije kara na oltaru, ...takvi dobiju ban.

i onda dođeš "voditi diskurs" slaveći JNA i ostalu krvolok ekipu, ali nisi ti ni jugosloven već ti je to kao i svakom ublehašu prostor da prosipaš neke svoje niske porive

Haram je napisao/la:

nemam ja njemu šta reći pored njegovih dojenaca kao ti koji robuju na truhlom, kapitalističkom zapadu, vi drugovi mu se ispraznite i upitajte ga đe su vam sad oni ideali i zašto ste ga izdali i kao njegovi Muslimani se okrenuli Aliji? Izdali ste druga i kamarada i sada mu pjevate balalajke, da ga poštuješ ostao bi Musliman, al jebga ti si ublehaš.

Francekov i mnogih slobodarski nastrojenih ljudi ideal je bio da mu srušimo tu tvorevinu te da zajedno uživamo u neovisnoj i demokratskoj Hrvatskoj državi, nato i EU članici i da silom nikoga ne tjeramo da riba nikakve podove,...to je davno obavljeno i idemo dalje, kakav tito i nejgove ubleha i ublehari, kontaš ba titov ispražnjivaču :D

Pa sta onda da radim? Da ne pisem nikako na ovoj temi?

To s oltarom je potpuno iskrivljeno iliti klasicna polustina.

A ako me ne zelite na forumu, i to sam vec Kvacici rekao, samo recite i izlogiracu se pa se vise necu nikad ulogirati. Ili me poplavi i to je to.

Laku noc, tj. prijatne snove gospodine.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 22:34 

Haram je napisao/la:

To nije ista armija i ocigledno ne kuzis da tradiras srpski narativ nazivajuci tu vojsku jugoslovenskom jer su upravo oni tvrdili da se brani Jugoslavija a ne stvara „Velika Srbija“.

No eto, nek se u toj vasoj demokraCiji postuje pravo na izjasnjavanje skobodnog misljenja. Ja sam mislio da je vama mitelojropskim uljudbenicima Voltair uzor a ne …. da ne kazem ko.

Вот а супрајс.

Nisam čuo da je u razdoblju 1945-1991 bilo nekih prevrata ili velikih smjena unutar JNA i na njezinu vrhu, a da bih po tomu mogao zaključiti kad je ta JNA prestala biti ista. Možda je JNA 90-ih izgubila par uplašenih i razočaranih nesrbskih potrčkala i činovničića, ali u suštini nikakvih bitnih potresa nije doživjela. Jesu li Ratko Mladić, Kadijević... pali s Marsa 90-te u JNA ili su tamo bili već u vrieme Tita? Čak niti Slovenci, koji su uviek bili samosviestni i znali braniti svoje interese unutar Juge, opet nisu nikad imali nikakvog utjecaja u JNA, a onda pokušaj zamisliti utjecaj Hrvata, vječitih krivaca za fašizam i za milijun ubijenih Srba...

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 23:03 

Lenjin je to govorio još 1919., vodeće jugo komunjare početkom 1970tih.

slika

Vrh

PostPostano: 22 pro 2023, 23:29 

Haram je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

A ako me ne zelite na forumu, i to sam vec Kvacici rekao, samo recite i izlogiracu se pa se vise necu nikad ulogirati. Ili me poplavi i to je to.

pa ti si temu otvorio, probaj nešto naučiti od drugih forumaša, proširi vidike sa iskustvima drugih i drugačijih mani se režimskih ideala koji su iza sebe ostavili mnoštva krvavih jama, mlad si, ne stoji ti jna šinjel i nema hajra od veličanja propalih vampira i vrijeđanja onih koji su ti omogućili pravo da slobodno pričaš, a da ne završiš u kakvom kazamatu ribajući podove.

:zivili

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 01:26 

Haram je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Evo za dušu Haramu

Ne protiv, nego i niže od toga: irelevantna tema.

Hejt bi značio relevantnost.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 02:09 

Post-yu priča za nas Hrvate ima smisla jedino zbog zaokruženja Hrvata u BH. Inače smo nezainteresirani. Na stranu neki medijski podzemljaši, nas ne zanima ništa istočno od Drine, a u okviru BH samo realni hrvatski prostor, i pogrješka je što naša javnost- na što sam više puta upozorio- ne tretira povijesnu Bosnu kao hrvatsku, pretežno, zemlju, no sadašnji dio kao hrvatski jedino s Hercegovinom, SB i Posavinom. Vrlo svjesni muslimansko-srpskog dijela u Bihaću i BL, te delikatnosti situacije zbog toga- mi nemamo nikakva interesa za Sarajevo, Doboj...a kamoli Vlasenicu, Goražde, pa i Tuzlu.

To je za nas strano ozemlje, kakva mu god prošlist bila pred 600 godina.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 13:34 

bumbar92 je napisao/la:
Haram je napisao/la:

pa ti si temu otvorio, probaj nešto naučiti od drugih forumaša, proširi vidike sa iskustvima drugih i drugačijih mani se režimskih ideala koji su iza sebe ostavili mnoštva krvavih jama, mlad si, ne stoji ti jna šinjel i nema hajra od veličanja propalih vampira i vrijeđanja onih koji su ti omogućili pravo da slobodno pričaš, a da ne završiš u kakvom kazamatu ribajući podove.

Mislim da nisi citao temu od samog pocetka. Nekoliko puta sam naglasio da ne tvrdim da je sve u Jugi bilo cakum-pakum pravedno. Takodjer da su pojedinci mogli imati takva i "nakva" iskustva, da su neki bili gornji a neki donji, itd. Cak ne negiram neke "crne fleke" na partizanskoj kosulji a to je nesto sto je uz kritiku samoupravnog socijalizma bila jedina tabu tema u Jugoslaviji osamdesetih, kad sam rodjen i kad sam odrastao.

Kako god, ja bih te zamolio da se ostavis makar vrijedjanja i ovih podvala tipa "silovanja vlahinja" ili sta vec, a ne vidim razlog zasto nebi mogli koegzistirati iako su nam misljenja i iskustva razlicita. Ja ne izbjegavam fajt, kako u zivotu tako i na pedderske nacine tj. na internetu, ali nisu nam startne pozicije iste jer kad ja tebi uzvratim istom mjerom ti meni uvijek mozes lupiti ban. Ti nisi budala - jer da jesi odavno bi te metnuo na listu gnjavatorica - pa se prema tebi uvijek odnosim normalno, tako da zaista nema razloga da mi se kacis na pleca nakon sto je drmag popustio (on me je progonio radi Ukrajine), tj. otjeran ili sta vec.

slika

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 13:37 

Robbie MO je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Ne protiv, nego i niže od toga: irelevantna tema.

Hejt bi značio relevantnost.

Kako kome. Nije ni medju Srbima i Bosnjacima nesto previse popularna ta tema. Ali kod jednog dijela pripadnika svih naroda jeste - i to se ne moze negirati.

Tema nije nastala da se zagovara nekakvo novo preslaganje tj. nastanak nove Jugoslavije, vec sam Kvacici rekao da to ne bih volio dozivjeti (ne zato sto mi nebi bilo drago vec zato sto se to moze samo izroditi na rusevinama, a rusevina mi je dosta za tri zivota), vec je nastala da se upravo prikaze to cinjenicno stanje. Vama je to mozda cudno ali ja kad dodjem kod vas osjecam se medju sva tri plemena maltene na isti nacin i kao domaci i kao stranac. Bio u Hr, CG, ili BiH (u Srbiji nisam bio od 92., osim jednom poslovno 2016. ali kratko), meni je sve to istovremeno i "moje" a i "strano". Mislim da taj osjecaj imaju mnogi, uprkos pasosima.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 14:41 

Haram je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

Mislim da nisi citao temu od samog pocetka. Nekoliko puta sam naglasio da ne tvrdim da je sve u Jugi bilo cakum-pakum pravedno. Takodjer da su pojedinci mogli imati takva i "nakva" iskustva, da su neki bili gornji a neki donji, itd. Cak ne negiram neke "crne fleke" na partizanskoj kosulji a to je nesto sto je uz kritiku samoupravnog socijalizma bila jedina tabu tema u Jugoslaviji osamdesetih, kad sam rodjen i kad sam odrastao.

Kako god, ja bih te zamolio da se ostavis makar vrijedjanja i ovih podvala tipa "silovanja vlahinja" ili sta vec, a ne vidim razlog zasto nebi mogli koegzistirati iako su nam misljenja i iskustva razlicita. Ja ne izbjegavam fajt, kako u zivotu tako i na pedderske nacine tj. na internetu, ali nisu nam startne pozicije iste jer kad ja tebi uzvratim istom mjerom ti meni uvijek mozes lupiti ban. Ti nisi budala - jer da jesi odavno bi te metnuo na listu gnjavatorica - pa se prema tebi uvijek odnosim normalno, tako da zaista nema razloga da mi se kacis na pleca nakon sto je drmag popustio (on me je progonio radi Ukrajine), tj. otjeran ili sta vec.

slika

misija ti je da provociraš i uništavaš forum na svaki način od prvog dana kada si se pojavio u raznim bojama, vjerama, orjentaciji,... i zato ću ti ponoviti još jednom, ide moderatorski zahvat i bit ću ti na grbači na svakom tvom postu, kak bi to u tvojoj neprežaljenoj tvorevini rekli u "komisiji za šund" :D

nastavljam tamo đe je drmag stao

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 14:54 

Kvacice, dira me Bumbar. :(

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 14:58 

:D

kao da te udba školovala, a sa takvima treba na klasični način

božićno je vrijeme i mani se grinčanja i provokacija na hrvatskom forumu, to jednostavno ne prolazi ni kod nas sve i da smo toliki mazohisti bili, ali ne može više jebga

Vrh

PostPostano: 23 pro 2023, 15:05 

bumbar92 je napisao/la:
:D

kao da te udba školovala, a sa takvima treba na klasični način

božićno je vrijeme i mani se grinčanja i provokacija na hrvatskom forumu, to jednostavno ne prolazi ni kod nas sve i da smo toliki mazohisti bili, ali ne može više jebga

Jebemu druze, nije da nisam znao srati tu i itamo, provocirati, zajebavati se, ali otkako sam prijavio ovaj account -a to je preko godinu i po uz turbotakiju pola godine - mislim da sam jedan od najautenticnijih forumasa na opcilistu.

Ovo sto ti ovde napisem u 90 posto slucajeva bi ti i rekao u oci.

De shvati da nisam zlonamjeran ali ne mogu ni ja iz svoje koze i odjednom biti nesto sto nisam ili biti bezgresan, uvijek smiren, stalozen, "izdiferenciran" i objektivan. Pa ljudi smo...

Takodjer uzmi u obzir cinjenicu da sam ja jedan od forumasa s najvise staza - od 2010. ako se ne varam, tako da je logicno da se neki stavovi i mijenjaju vremenom jer kad sam poceo bio sam maltene zutokljunac. Nekad anarhista, sad komunjara, primjera radi..a i moja slika foruma se promjenila.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 67  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Groot i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: