|
|
Stranica: 149/158.
|
[ 3940 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:03 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Aj aj imbecilu ne tribaš lagat sam sebe... Jasno da polučovik poput tebe je prištekan na državnu sisu jer bi bez nje, kakav si maloumnik, crka za par dana od gladi.
..prije bi reka da si ti taj tip nesto ko lasica i na socijali…vjerojatno neki luzer kojemu i kad se ne dize ona stvar kriv HDZ..lasica je invalid pa imam razumjevanja…  Znam da je vama krpeljima nevjerojatno da neko sam zaradi mimo drzavne sise. Tebi he to šokantno uhljebu
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:05 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..prije bi reka da si ti taj tip nesto ko lasica i na socijali…vjerojatno neki luzer kojemu i kad se ne dize ona stvar kriv HDZ..lasica je invalid pa imam razumjevanja…  Znam da je vama krpeljima nevjerojatno da neko sam zaradi mimo drzavne sise. Tebi he to šokantno uhljebu ..prestani se služit indexovim floskulama … 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:10 |
|
|
oak je napisao/la: Nisam znao da srbeki kupe pemzije za ratni period i dejstvovanje po hrvatskoj. Jel to poruka da se isplati istu napadati i rušiti? Zanimljiv i edukativan intervju. Kako se sve naplaćuju od RH, uključujući i SPC - https://www.youtube.com/watch?v=rBT38r_qWEc. Inače fora je bilo, kada je "trebalo" pravno provesti priznavanje staža radnika "Borova" (1991. - 1998.), SAO Krajinaša među njima i onih koji su ratovali protiv RH. Za to je angažiran srpski odvjetnik iz Vukovara. Ali to baš i nije bilo po zakonu, pa mu je te "usluge" Sanaderova vlada platila preko faktura za izmišljene usluge. To se kasnije otkrilo, a kako je u to bio upleten ministar Polančec - njemu je i za to bilo suđeno (ne znam kako je taj cirkus završio). Najgluplje od svega, što tom silnim novcima, Hrvatska od njih nije kupila ljubav, poštovanje i lojalnost. A u tu vreću bez dna baca se i dalje......
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:18 |
|
|
…to o ljubavi sam vec objasnio tebi stalo da Srbi budu veci Hrvati od tebe…jebe se tebi za tim ko i meni.:
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:21 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Znam da je vama krpeljima nevjerojatno da neko sam zaradi mimo drzavne sise. Tebi he to šokantno uhljebu
..prestani se služit indexovim floskulama …  Haha jasno da su tebi to floskule. Jel i taj index financirate preko ministarstva kulture?
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:25 |
|
|
Za 40-ak godina neće nitko od njih primati više. Uz to neće biti više partizanskih,ustaških,domobranskih,mirovina Hrvi-a,obiteljskih,civilnih invalida,civilnih žrtava itd. Znači naša djeca i njihova djeca neće imati problema ili pitanja zašto neka određena skupina prima. Nego koliko si uplatio,toliko imaš. Ne slažem se ni ja što se isplaćuju partizanske,vojsci Srao krajine i jna kadru itd,ali šta je tu je. I tom će doći kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:25 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..prestani se služit indexovim floskulama …  Haha jasno da su tebi to floskule. Jel i taj index financirate preko ministarstva kulture? …po zakonu vjerojatno valjda po klikovima i zato hvale li hvale AP da mi je neugodno.. a njihovu retoriku i stil su preuzeli naši desničari čak vise od ljevicara.:.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:30 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Haha jasno da su tebi to floskule. Jel i taj index financirate preko ministarstva kulture?
…po zakonu vjerojatno valjda po klikovima i zato hvale li hvale AP da mi je neugodno.. a njihovu retoriku i stil su preuzeli naši desničari čak vise od ljevicara.:. Ne bih zna AP je ipak strucnjak za medijsku kardeljistiku on je na tom maturira
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:32 |
|
|
laganini je napisao/la: …to o ljubavi sam vec objasnio tebi stalo da Srbi budu veci Hrvati od tebe…jebe se tebi za tim ko i meni.: Kolega laganini slabo kopča ili još gore spina?! Veći, manji, ....., palac... Meni je stalo da Srbi u RH dobiju jednako (novca, prava, moći), kao Hrvati u Srbiji. A i ono što dobiju, da ne smiju koristiti protiv RH. Neka kupe harmoniku i skakuću u kolu, a ne da za hrvatske novce, na naslovnici povodom "Oluje" postave sliku hrvatskog vojnika koji zubima kolje ženu. Bio sam u "Oluji" i nismo klali nikoga, pogotovo ne ženu. Ako ćete mi vjerovat na riječ, obzirom kako tamo niste bili ni Vi, ni Jandroković, ni AP. Pa zato nemojte to plaćati.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 22:49 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Za 40-ak godina neće nitko od njih primati više. Uz to neće biti više partizanskih,ustaških,domobranskih,mirovina Hrvi-a,obiteljskih,civilnih invalida,civilnih žrtava itd. Znači naša djeca i njihova djeca neće imati problema ili pitanja zašto neka određena skupina prima. Nego koliko si uplatio,toliko imaš. Ne slažem se ni ja što se isplaćuju partizanske,vojsci Srao krajine i jna kadru itd,ali šta je tu je. I tom će doći kraj. Joj, HDZovci.... Kao pijani grofovi, kada se radi o ljubljenim im manjincima. Meni kao malom poduzetniku, inače dragovoljcu DR, ~ 2008. nekoliko važnih kupaca odlazi u stečaj. Platio sam sirovinu, struju, radio badava, od mojih su faktura oni odbili PDV, morao sam i utužiti (platiti odvjetnika, javnog bilježnika i sud) i dobio - ništa. U stvari, dobio sam nešto, poziv u poreznu upravu, tamo od mene traže da platim porez (PDV, dobit) na to što nikada neću dobiti, prijete mi zatvorom. I pitaju me jesam li to utužio? Ja velim da jesam, no nikom ništa - Gorane plati. Od stresa - dobio sam dijabetes. Inače na ime toga što sam bio u DR, od države nisam dobio ništa, pa čak i na ono što sam imao pravo - tu su me smuljali. Jedva sam sve to poplaćao. I ako se mene temeljito gazilo, sada bi ja kao trebao bit nonšalantan, kada HDZ plaća, martićevce, SPC, LGBT, "kulturu", aktiviste...?! Ono, kad budem mrtav - "doći će kraj", što je tu je. Ne, neka kraj dođe sutra.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 23:22 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Za 40-ak godina neće nitko od njih primati više. Uz to neće biti više partizanskih,ustaških,domobranskih,mirovina Hrvi-a,obiteljskih,civilnih invalida,civilnih žrtava itd. Znači naša djeca i njihova djeca neće imati problema ili pitanja zašto neka određena skupina prima. Nego koliko si uplatio,toliko imaš. Ne slažem se ni ja što se isplaćuju partizanske,vojsci Srao krajine i jna kadru itd,ali šta je tu je. I tom će doći kraj. Joj, HDZovci.... Kao pijani grofovi, kada se radi o ljubljenim im manjincima. Meni kao malom poduzetniku, inače dragovoljcu DR, ~ 2008. nekoliko važnih kupaca odlazi u stečaj. Platio sam sirovinu, struju, radio badava, od mojih su faktura oni odbili PDV, morao sam i utužiti (platiti odvjetnika, javnog bilježnika i sud) i dobio - ništa. U stvari, dobio sam nešto, poziv u poreznu upravu, tamo od mene traže da platim porez (PDV, dobit) na to što nikada neću dobiti, prijete mi zatvorom. I pitaju me jesam li to utužio? Ja velim da jesam, no nikom ništa - Gorane plati. Od stresa - dobio sam dijabetes. Inače na ime toga što sam bio u DR, od države nisam dobio ništa, pa čak i na ono što sam imao pravo - tu su me smuljali. Jedva sam sve to poplaćao. I ako se mene temeljito gazilo, sada bi ja kao trebao bit nonšalantan, kada HDZ plaća, martićevce, SPC, LGBT, "kulturu", aktiviste...?! Ono, kad budem mrtav - "doći će kraj", što je tu je. Ne, neka kraj dođe sutra. Kandidiraj se,pobijedi i promjeni. Ili pokrenite proteste,skupite se i zapalite na trg. Ako treba zapalite ga.Kako to rade vani kad neće neke promjene. Šta bih ja sad trebao razbijati glavu za nečim što ne mogu promijeniti.Borim se kako mogu,a to je da radim i doprinosim sebi i svojima.Nastojim doprinijeti sebi i zajednici. Izrađeni su bili i moji i masa drugih od prošlog pa do ovog sustava.Naravno da imaju pravo na ljutnju,ali niti smo bili u partiji,a niti ja planiram ulaziti u stranke i samim tim imati neku mogućnost promjene. Jedino kako bih mogao moj glas,a to je referendumom za određena pitanja,sve ostalo je šuplja priča.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 pro 2023, 23:49 |
|
|
Noname01 je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Joj, HDZovci.... Kao pijani grofovi, kada se radi o ljubljenim im manjincima. Meni kao malom poduzetniku, inače dragovoljcu DR, ~ 2008. nekoliko važnih kupaca odlazi u stečaj. Platio sam sirovinu, struju, radio badava, od mojih su faktura oni odbili PDV, morao sam i utužiti (platiti odvjetnika, javnog bilježnika i sud) i dobio - ništa. U stvari, dobio sam nešto, poziv u poreznu upravu, tamo od mene traže da platim porez (PDV, dobit) na to što nikada neću dobiti, prijete mi zatvorom. I pitaju me jesam li to utužio? Ja velim da jesam, no nikom ništa - Gorane plati. Od stresa - dobio sam dijabetes. Inače na ime toga što sam bio u DR, od države nisam dobio ništa, pa čak i na ono što sam imao pravo - tu su me smuljali. Jedva sam sve to poplaćao. I ako se mene temeljito gazilo, sada bi ja kao trebao bit nonšalantan, kada HDZ plaća, martićevce, SPC, LGBT, "kulturu", aktiviste...?! Ono, kad budem mrtav - "doći će kraj", što je tu je. Ne, neka kraj dođe sutra.
Kandidiraj se,pobijedi i promjeni. Ili pokrenite proteste,skupite se i zapalite na trg. Ako treba zapalite ga.Kako to rade vani kad neće neke promjene. Šta bih ja sad trebao razbijati glavu za nečim što ne mogu promijeniti.Borim se kako mogu,a to je da radim i doprinosim sebi i svojima.Nastojim doprinijeti sebi i zajednici. Izrađeni su bili i moji i masa drugih od prošlog pa do ovog sustava.Naravno da imaju pravo na ljutnju,ali niti smo bili u partiji,a niti ja planiram ulaziti u stranke i samim tim imati neku mogućnost promjene. Jedino kako bih mogao moj glas,a to je referendumom za određena pitanja,sve ostalo je šuplja priča. Agitirate za HDZ, prodajete HDZ fore, uvijeno pozivate na apstinenciju izbora (opet u korist HDZa) - pa biti će kako ste ipak HDZovac. Koja vam je to svima fora (osim kolege laganinija) da poričete HDZ? Ono, protesti i paljenje?! Pa sakupljeno je bilo dovoljno potpisa, moglo se narodu prepustiti da odluči i o izbornom sustavu, manjicima i vama predragoj IK - pa ste to smuljali i onemogućili. I sad kao gutajmo vaše (HDZ) fore i ne "razbijajmo glavu"?! Plus, upravo sada HDZ i SDP rade na trajnom onemogućavanju referenduma (tzv. "uvođenju reda"). Znači, dok prođu izbori u Ustav kanite uvaljati pobačaj i "ubiti" narodne refrendume. Ali kao, tobože bi na referendum....
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 00:01 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Kandidiraj se,pobijedi i promjeni. Ili pokrenite proteste,skupite se i zapalite na trg. Ako treba zapalite ga.Kako to rade vani kad neće neke promjene. Šta bih ja sad trebao razbijati glavu za nečim što ne mogu promijeniti.Borim se kako mogu,a to je da radim i doprinosim sebi i svojima.Nastojim doprinijeti sebi i zajednici. Izrađeni su bili i moji i masa drugih od prošlog pa do ovog sustava.Naravno da imaju pravo na ljutnju,ali niti smo bili u partiji,a niti ja planiram ulaziti u stranke i samim tim imati neku mogućnost promjene. Jedino kako bih mogao moj glas,a to je referendumom za određena pitanja,sve ostalo je šuplja priča.
Agitirate za HDZ, prodajete HDZ fore, uvijeno pozivate na apstinenciju izbora (opet u korist HDZa) - pa biti će kako ste ipak HDZovac. Koja vam je to svima fora (osim kolege laganinija) da poričete HDZ? Ono, protesti i paljenje?! Pa sakupljeno je bilo dovoljno potpisa, moglo se narodu prepustiti da odluči i o izbornom sustavu, manjicima i vama predragoj IK - pa ste to smuljali i onemogućili. I sad kao gutajmo vaše (HDZ) fore i ne "razbijajmo glavu"?! Plus, upravo sada HDZ i SDP rade na trajnom onemogućavanju referenduma (tzv. "uvođenju reda"). Znači, dok prođu izbori u Ustav kanite uvaljati pobačaj i "ubiti" narodne refrendume. Ali kao, tobože bi na referendum.... Prvo ne glasam za HDZ. Etiketiraj si po kući. Uopće ne glasam jer sam većinom na terenu. Ukoliko sam bio prisutan dao sam potpis za svako referendumsko pitanje.Evo i sada online dam potpis za svaku inicijativu za zabrane itd. Ako te baš zanima na debatama prije ulaska u Eu sam bio na kontra strani.Smatrao sam da nismo još spremni za ući.I eto ušlo se i šta bih trebao dubiti na glavi i samo gunđati? Imam pametija posla. Dosta sam pomogao,volontirao,donirao i aktivirao se oko nekih stvari. Od mene i više nego dovoljno Ako zatreba braniti domovinu i naše u HB,staviti ću se na raspolaganje. Ovo ostalo ostavljam vama koji prozivate da se dignete i promijenite.Jer ja za to nemam volje,a ni vremena.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 07:24 |
|
|
Bogme su hadezeovski jurišnici jučer zaradili debele sendviće, bilo je čak i pršuta možda, ipak su Božićni blagdani čak i za njih. Sve može i habijan i pupi.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 07:53 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Za 40-ak godina neće nitko od njih primati više. Uz to neće biti više partizanskih,ustaških,domobranskih,mirovina Hrvi-a,obiteljskih,civilnih invalida,civilnih žrtava itd. Znači naša djeca i njihova djeca neće imati problema ili pitanja zašto neka određena skupina prima. Nego koliko si uplatio,toliko imaš. Ne slažem se ni ja što se isplaćuju partizanske,vojsci Srao krajine i jna kadru itd,ali šta je tu je. I tom će doći kraj. Joj, HDZovci.... Kao pijani grofovi, kada se radi o ljubljenim im manjincima. Meni kao malom poduzetniku, inače dragovoljcu DR, ~ 2008. nekoliko važnih kupaca odlazi u stečaj. Platio sam sirovinu, struju, radio badava, od mojih su faktura oni odbili PDV, morao sam i utužiti (platiti odvjetnika, javnog bilježnika i sud) i dobio - ništa. U stvari, dobio sam nešto, poziv u poreznu upravu, tamo od mene traže da platim porez (PDV, dobit) na to što nikada neću dobiti, prijete mi zatvorom. I pitaju me jesam li to utužio? Ja velim da jesam, no nikom ništa - Gorane plati. Od stresa - dobio sam dijabetes. Inače na ime toga što sam bio u DR, od države nisam dobio ništa, pa čak i na ono što sam imao pravo - tu su me smuljali. Jedva sam sve to poplaćao. I ako se mene temeljito gazilo, sada bi ja kao trebao bit nonšalantan, kada HDZ plaća, martićevce, SPC, LGBT, "kulturu", aktiviste...?! Ono, kad budem mrtav - "doći će kraj", što je tu je. Ne, neka kraj dođe sutra. …sad bi vlada tribala pokrivat tvoje poslovne minuse kako da ne..zna se kad vlada djeluje sjeti se korone..ti si prika na tržištu i nema garancije uspjeha mi smo u kapitalizmu socijalizam je i propa zbog takvi intervencija prema tvrtkama…inace trenutno hr jaše na valu investicija i odnosu na EU…  0
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 10:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60920 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la: Habijan nije deklarirani homić, ljudi ga tako percipiraju.
Nije deklarirani homić, al tip je gay to je “javna tajna”. Imam dosta poslovnih partnera i poznanika iz VŽ, to se tamo zna, al svi jako dobro govore o njemu da je sposoban, vrijedan i inteligentan lik, radio je gore dugo u jednom od najjačih odvjetničkih društava u RH. Imao je i zagondžiju nekog našeg iz ŠB po sjećanju pričam LOL Imam i ja jako puno veza s Varaždinom, što obiteljskih, poslovnih, prijateljskih i znam da se to zna, samo opet kažem čovjek nije deklariran pa ne znam kako je to tema onda. Pedera u tajnosti je uvijek bilo, svi znaju bar jednog.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 10:40 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Joj, HDZovci.... Kao pijani grofovi, kada se radi o ljubljenim im manjincima. Meni kao malom poduzetniku, inače dragovoljcu DR, ~ 2008. nekoliko važnih kupaca odlazi u stečaj. Platio sam sirovinu, struju, radio badava, od mojih su faktura oni odbili PDV, morao sam i utužiti (platiti odvjetnika, javnog bilježnika i sud) i dobio - ništa. U stvari, dobio sam nešto, poziv u poreznu upravu, tamo od mene traže da platim porez (PDV, dobit) na to što nikada neću dobiti, prijete mi zatvorom. I pitaju me jesam li to utužio? Ja velim da jesam, no nikom ništa - Gorane plati. Od stresa - dobio sam dijabetes. Inače na ime toga što sam bio u DR, od države nisam dobio ništa, pa čak i na ono što sam imao pravo - tu su me smuljali. Jedva sam sve to poplaćao. I ako se mene temeljito gazilo, sada bi ja kao trebao bit nonšalantan, kada HDZ plaća, martićevce, SPC, LGBT, "kulturu", aktiviste...?! Ono, kad budem mrtav - "doći će kraj", što je tu je. Ne, neka kraj dođe sutra. …sad bi vlada tribala pokrivat tvoje poslovne minuse kako da ne..zna se kad vlada djeluje sjeti se korone..ti si prika na tržištu i nema garancije uspjeha mi smo u kapitalizmu socijalizam je i propa zbog takvi intervencija prema tvrtkama…inace trenutno hr jaše na valu investicija i odnosu na EU…  0 Slažem se, idući puta kad vam crkne turizam poput 2020 za korone, treba pustit vas da propadnete. Nema više heljp vlada daj subvencije.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60920 Lokacija: DAZP HQ
|
Ekonomija u Hrvatskoj već neko vrijeme nije tema, tko danas nije sposoban zarađivati, u ovom ekonomski zlatnom vremenu, onda neće nikad moći. Postalo je irelevantno gdje živiš, posla je posvuda, a prilika još više, svima nam je otvoreno tržište od 450 milijuna ljudi, Hrvati su tu kap u moru, od toga možemo sto godina dobro živjeti. Samo treba naravno imati neke kompetencije, porive, ideje, povezati se sa ljudima sličnih razmišljanja, kukanja o neimaštini su danas promašena priča za 80% ljudi, a onih 20% postoji u svakom društvu, to je neizbježno, bitno je samo da svi imaju priliku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 12:08 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 11:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: …sad bi vlada tribala pokrivat tvoje poslovne minuse kako da ne..zna se kad vlada djeluje sjeti se korone..ti si prika na tržištu i nema garancije uspjeha mi smo u kapitalizmu socijalizam je i propa zbog takvi intervencija prema tvrtkama…inace trenutno hr jaše na valu investicija i odnosu na EU…  0 Slažem se, idući puta kad vam crkne turizam poput 2020 za korone, treba pustit vas da propadnete. Nema više heljp vlada daj subvencije. E jazavac, nije se ni stiglo izustiti "heljp vlada", već je država učinila što je morala, to je spašavanje cijele hrvatske ekonomije pošto direktno turizam čini značajan dio BDP-a, a indirektno da ne govorimo. Da propadne turizam u Hrvatskoj, ne bi ero vidio centa od države Hrvatske. A vrijeme šlepera deviza je davno prošlo. Pazi šta govoriš, takve želje bi Hrvate BiH svelo na KUD 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 13:26 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: …sad bi vlada tribala pokrivat tvoje poslovne minuse kako da ne..zna se kad vlada djeluje sjeti se korone..ti si prika na tržištu i nema garancije uspjeha mi smo u kapitalizmu socijalizam je i propa zbog takvi intervencija prema tvrtkama…inace trenutno hr jaše na valu investicija i odnosu na EU…  0 Slažem se, idući puta kad vam crkne turizam poput 2020 za korone, treba pustit vas da propadnete. Nema više heljp vlada daj subvencije. …cuj lika pise ovako:kad vam crne turizam kon2020…kome da crkne sto si ti Srbin,musliman,yugos…davno sam ja tvrdio da si ti iz miješanog braka i ko obično sam ubpravu..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 13:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Ekonomija u Hrvatskoj već neko vrijeme nije tema, tko danas nije sposoban zarađivati, u ovom ekonomski zlatnom vremenu, onda neće nikad moći. Postalo je irelevantno gdje živiš, posla je posvuda, a prilika još više, svima nam je otvoreno tržište od 450 milijuna ljudi, Hrvati su tu kap u moru, od toga možemo sto godina dobro živjeti. Samo treba naravno imati neke kompetencije, porive, ideje, povezati se sa ljudima sličnih razmišljanja, kukanja o neimaštini su danas promašena priča za 80% ljudi, a onih 20% postoji u svakom društvu, to je neizbježno, bitno je samo da svi imaju priliku. To stoji tu se slažem, al to je ne zaslugom vlade nego usprkos vladi. Zato sam uvijek tvrdio da bi nam najbolja bila trajna tehnička vlada, ne mogu ništa zajebat, najbolji su kad se ne petljaju u ekonomiju.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 13:50 |
|
|
Imota je napisao/la: dudu je napisao/la: Ekonomija u Hrvatskoj već neko vrijeme nije tema, tko danas nije sposoban zarađivati, u ovom ekonomski zlatnom vremenu, onda neće nikad moći. Postalo je irelevantno gdje živiš, posla je posvuda, a prilika još više, svima nam je otvoreno tržište od 450 milijuna ljudi, Hrvati su tu kap u moru, od toga možemo sto godina dobro živjeti. Samo treba naravno imati neke kompetencije, porive, ideje, povezati se sa ljudima sličnih razmišljanja, kukanja o neimaštini su danas promašena priča za 80% ljudi, a onih 20% postoji u svakom društvu, to je neizbježno, bitno je samo da svi imaju priliku. To stoji tu se slažem, al to je ne zaslugom vlade nego usprkos vladi. Zato sam uvijek tvrdio da bi nam najbolja bila trajna tehnička vlada, ne mogu ništa zajebat, najbolji su kad se ne petljaju u ekonomiju. ..a na čelu tehničke vlade panjina Bulj..mos mislit..ti bi vladu al luzera a ne najjačeg u EU …ukratko luzer si.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 13:51 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: To stoji tu se slažem, al to je ne zaslugom vlade nego usprkos vladi. Zato sam uvijek tvrdio da bi nam najbolja bila trajna tehnička vlada, ne mogu ništa zajebat, najbolji su kad se ne petljaju u ekonomiju.
..a na čelu tehničke vlade panjina Bulj..mos mislit..ti bi vladu al luzera a ne najjačeg u EU …ukratko luzer si..  kako si retardiran, koji te bulj jebe haluciniraš. Valjda imaš oštećenja to malo mozga od silnog rektalnog alpinizma ili od gej orgija, moda i od oboje.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 13:55 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2045 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Vidi se da su većina ovih što ovdje palamude o hrvatskoj ekonomiji pravnici ili ekonomisti. Malo tko je ovdje iz tehničke struke.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 28 pro 2023, 14:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Ekonomija u Hrvatskoj već neko vrijeme nije tema, tko danas nije sposoban zarađivati, u ovom ekonomski zlatnom vremenu, onda neće nikad moći. Postalo je irelevantno gdje živiš, posla je posvuda, a prilika još više, svima nam je otvoreno tržište od 450 milijuna ljudi, Hrvati su tu kap u moru, od toga možemo sto godina dobro živjeti. Samo treba naravno imati neke kompetencije, porive, ideje, povezati se sa ljudima sličnih razmišljanja, kukanja o neimaštini su danas promašena priča za 80% ljudi, a onih 20% postoji u svakom društvu, to je neizbježno, bitno je samo da svi imaju priliku. Komšije kukaju, jadni oni ... https://www.politika.rs/sr/clanak/59168 ... jarde-evra..................................... Od ukupno 5,5 milijardi evra raspoloživih sredstava iz instrumenta za oporavak od pandemije, Hrvatskoj je do sada isplaćeno 2,9 milijarde i po tome je, kako prenosi Hina, prva članica EU kojoj je isplaćeno više od polovine tih sredstava na koja ima pravo. Kada se sve sabere, piše agencija, Hrvatska do kraja ove decenije ima na raspolaganju oko 25 milijardi evra, prenosi Tanjug.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|