|
|
Stranica: 151/158.
|
[ 3940 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 17:33 |
|
|
…dicu ja bit komunjara ja sam hdz i srušio sam Yugu i komunizam…  usput imas sad na HRT 2 emisiju o Imotskom..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 17:40 |
|
|
laganini je napisao/la: …dicu ja bit komunjara ja sam hdz i srušio sam Yugu i komunizam…  usput imas sad na HRT 2 emisiju o Imotskom.. Srušio si eventualno jednu vašu frakciju... Tvoje djelovanje je čisti boljševizam... Ko još gleda televiziju u 2024oj godini Ne gledam je ima nekih 7 godina
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 17:47 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …dicu ja bit komunjara ja sam hdz i srušio sam Yugu i komunizam…  usput imas sad na HRT 2 emisiju o Imotskom.. Srušio si eventualno jednu vašu frakciju... Tvoje djelovanje je čisti boljševizam... Ko još gleda televiziju u 2024oj godini Ne gledam je ima nekih 7 godina ..a sto gledaš ..u bulja.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 18:12 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Srušio si eventualno jednu vašu frakciju... Tvoje djelovanje je čisti boljševizam... Ko još gleda televiziju u 2024oj godini Ne gledam je ima nekih 7 godina ..a sto gledaš ..u bulja..  Baš si ishlapjeli retardirani stari prdonja Klasična tv i jest za takve. Gledaju se streaming servisi, prati se youtube, filmove i serije koje želiš gledat skidaš, sport se prati na kabelskoj televiziji. Ko još ko panj sidi i čeka šta će mu tv servirat.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 18:23 |
|
|
..zato ti i je mozak ispran…ja te na YouTube i tik toku i ostalim platformama tučem ko malu dicu i to direktno na njihovim stranicama..od mostovi dp Orešković Puljak.:.čak mi se nabacuju.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 18:30 |
|
|
laganini je napisao/la: ..zato ti i je mozak ispran…ja te na YouTube i tik toku i ostalim platformama tučem ko malu dicu i to direktno na njihovim stranicama..od mostovi dp Orešković Puljak.:.čak mi se nabacuju..  Debilu tv je pojam ispiranja mozga za panjeve. Doslovno sidiš ko kreten i čekaš da ti dobace nešto, zato i jesi takav sendvićar. Ovaj drugi dio tvoje zbrkane misli je nerazumljiv ... Šta puljak most dp orešković (koji orešković? ) Sta ti se nabacuju? Šta ti nerazgovjetno baljezgaš 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 18:37 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..zato ti i je mozak ispran…ja te na YouTube i tik toku i ostalim platformama tučem ko malu dicu i to direktno na njihovim stranicama..od mostovi dp Orešković Puljak.:.čak mi se nabacuju..  Debilu tv je pojam ispiranja mozga za panjeve. Doslovno sidiš ko kreten i čekaš da ti dobace nešto, zato i jesi takav sendvićar. Ovaj drugi dio tvoje zbrkane misli je nerazumljiv ... Šta puljak most dp orešković (koji orešković? ) Sta ti se nabacuju? Šta ti nerazgovjetno baljezgaš  …to da tučem u direktnom duelu ko i tebe…bolje da izbjegavaš ove teme.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 18:51 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Debilu tv je pojam ispiranja mozga za panjeve. Doslovno sidiš ko kreten i čekaš da ti dobace nešto, zato i jesi takav sendvićar. Ovaj drugi dio tvoje zbrkane misli je nerazumljiv ... Šta puljak most dp orešković (koji orešković? ) Sta ti se nabacuju? Šta ti nerazgovjetno baljezgaš  …to da tučem u direktnom duelu ko i tebe…bolje da izbjegavaš ove teme..  Koga ti tučeš u kojim duelima...ishlapio ti je mozak od botovanja budalo. Počeo si fantazirat.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 20:41 |
|
|
..bot sendvivar daj malo originalnije.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 03 sij 2024, 21:06 |
|
|
Vidi idiota opet si nepovezan...
Samo vrludaš i keziš se ko mali mujo
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 04 sij 2024, 16:11 |
|
|
…vidi ovo prika svaki dan dobar dan..  Mirovinski fondovi su lani nadoknadili gubitak iz 2022. godine i imali su pet posto čistog prinosa. Vrijednost imovine u obveznim mirovinskim fondovima je viša od 20 milijardi eura i porasla je više od dvije milijarde eura. Rekao je to nedavno Ante Žigman, predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa), te je naveo da će građani promjenama zakona od ove godine imati koristi jer se smanjuje upravljačka naknada, smanjuje se ulazna naknada koja će se postupno ukinuti pa će na tome građani u sljedećih pet godina uštedjeti 20 milijuna eura.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 04 sij 2024, 17:46 |
|
|
…kad se pomagalo hr gradjanima u Africi sramotni komentari naše desnice a sad muk i tišina.. i "Posebnu zahvalnost izražavamo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću koji je, u skladu sa Ustavnim i zakonskim ovlastima, činio sve za sigurnost državljana RH te za njihov povratak u Hrvatsku", zaključili su roditelji krivo optuženih Boysa. Zadnji Boysi vraćaju se kući iz Grčke: 'Preporučamo im da drugi put u ovakve avanture ne idu" Roditelji su u svojem priopćenju zahvalili i nadležnim tijelima i institucijama."Također zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske, koja je, u suradnji sa resornim ministarstvima i Veleposlanstvom, uvijek nastojala pomoći kako bi nama obiteljima olakšali neizvjesnost i brigu za naše članove obitelji. Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije. Veliko hvala! Svima želimo mir i dobro! Sretna vam Nova godina", zaključili su roditelji i članovi obitelji povratnika iz grčkih pritvora.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 04 sij 2024, 18:35 |
|
|
Nisu korektni i vjerovatno su podmićeni Da Predsjednik nije zaprijetio otmicom grčkih turista vjerovatno bi plava vojska još čamila.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 04 sij 2024, 18:36 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Nisu korektni i vjerovatno su podmićeni Da Predsjednik nije zaprijetio otmicom grčkih turista vjerovatno bi plava vojska još čamila. …ja mislim da je pernar odigra glavnu rolu.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 13:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26338 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nađoh zanimljiv meme na internetu. Strani izvor. U stilu: - "Dok nedužni narod aka djećica trpješe od posljedica Covid restrikcija, svjetski moćnici koji su to nametnuli su licemjerno bili izvan toga. Nikad im to ne zaboravimo."  Koja je ona na čelu stola??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 13:43 |
|
|
…obrati pažnju ko se kucnuo čašama dva najveća državnika EU… 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 17:35 |
|
|
laganini je napisao/la: …kad se pomagalo hr gradjanima u Africi sramotni komentari naše desnice a sad muk i tišina.. i "Posebnu zahvalnost izražavamo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću koji je, u skladu sa Ustavnim i zakonskim ovlastima, činio sve za sigurnost državljana RH te za njihov povratak u Hrvatsku", zaključili su roditelji krivo optuženih Boysa. Zadnji Boysi vraćaju se kući iz Grčke: 'Preporučamo im da drugi put u ovakve avanture ne idu" Roditelji su u svojem priopćenju zahvalili i nadležnim tijelima i institucijama."Također zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske, koja je, u suradnji sa resornim ministarstvima i Veleposlanstvom, uvijek nastojala pomoći kako bi nama obiteljima olakšali neizvjesnost i brigu za naše članove obitelji. Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije. Veliko hvala! Svima želimo mir i dobro! Sretna vam Nova godina", zaključili su roditelji i članovi obitelji povratnika iz grčkih pritvora. Kako to opravdava onakvu mobilizaciju da bi se izbavili šverceri dicom iz afrike? Daj pojasni tu logiku.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 20:12 |
|
|
…tako sto oni iz Afrike nisu napravili nista nezakonito tako sud kaze a ovi jesu cim su ušli u Grčku..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 21:13 |
|
|
laganini je napisao/la: …tako sto oni iz Afrike nisu napravili nista nezakonito tako sud kaze a ovi jesu cim su ušli u Grčku.. Aha zato su pušteni iz Grčke jer je sam čin ulaska u Grcku nezakonit jel? Jebate logike.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 09 sij 2024, 22:16 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …tako sto oni iz Afrike nisu napravili nista nezakonito tako sud kaze a ovi jesu cim su ušli u Grčku.. Aha zato su pušteni iz Grčke jer je sam čin ulaska u Grcku nezakonit jel? Jebate logike. ..jesi vidio presudu..!!??
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 10 sij 2024, 13:47 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Aha zato su pušteni iz Grčke jer je sam čin ulaska u Grcku nezakonit jel? Jebate logike.
..jesi vidio presudu..!!?? Presudu za šta? Stalno se praviš lud Jel možeš objasnit plenkovićevu mobilizaciju oko levičara švercera dice? Zašto se cili da da pomaže njima?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 10 sij 2024, 16:46 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jesi vidio presudu..!!?? Presudu za šta? Stalno se praviš lud Jel možeš objasnit plenkovićevu mobilizaciju oko levičara švercera dice? Zašto se cili da da pomaže njima? …isto ko mobilizacija oko divljaka iz grčke..koji nakon toga na mrtvo mlate srpsku dicu po Vukovaru…ko je gori!!??
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 10 sij 2024, 16:50 |
|
|
Ne lupaj. Te priče udarali ih bez razloga.Skupina od 10 se šeće iza 22h i ko fol bez povoda dobili degenek. Kad ono sad u priči ne kaže Srbin nego pravoslavac. Bilo je tu među ovih 15-16 nekih i od 18-20 godina. Vjeruješ samo u jednu stranu. https://danas.hr/rtl-danas/otac-dvojice ... tbgFx53P1sNitko nije dobio degenek tko nije tražio.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 10 sij 2024, 16:53 |
|
|
…čak je i Penava reka da su Dica u pitanju toliko o tome a i bez veze ti je sve da je istina sto ti kazes nikakvo opravdanje ..
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 10 sij 2024, 19:41 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|