HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 sij 2025, 12:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e
PostPostano: 12 vel 2024, 12:16 

Naša Kvačica je napisao/la:
Kaftanzoglio je napisao/la:
Ne znam o čemu vi trabunjate. Muškarac iza 45 mora biti u stabilnom braku, imati barem troje djece i živjeti uzoran život. Sve to presađivanje kose, pucanje testosteronom, čupanje sjedih je jedino bitno za one nemaju nikoga i koji misle ganjati cure od 20 godina.

Zapravo, ne postoji takva stvar kao što je stabilan brak. Svaki brak je manje više nestabilan.

Ne mislim naravno da treba čupati sijede ili presađivati kosu (iako mi je žena poslala pred valentinovo specijalnu ponudu za presađivanje kose, možda nešto želi poručiti hmm... ), ali uvijek treba izgledati najbolje što možeš. To podrazumijeva minimalno ravan stomak i razvijena ramena. Mišićave ruke i skladno tijelo, posebno gornji dio tijela na muškarcu su kao velike grudi kod žena, a dobra odjeća na muškarcu je kao ženama šminka. :zubati

Ta mala i namjerna nestabilnost braka, kada naravno ne tražiš ljubavnicu i nećeš uraditi ništa konkretno u tom smjeru, ali vodiš računa o sebi i žena podsvjesno zna da te druge žene žele, je jako korisna da žena vodi računa o vlastitom ponašanju. Ok, slažem se da je blesavo jer mi tako ne funkcioniramo, ali za žene je afrodizijak ako vidi da si drugim ženama privlačan.

Ne treba pretjerivati. To može biti i sasvim obična rečenica na zajedničkom druženju od njezine prijateljice "kako ti je dobra košulja" (jes kurčinu dobra košulja haha, to je društveno prihvatljiv način da kaže dobar ja :zubati ) i to žena upamti godinama. :biceovodobro

Dread game red pill basics by Naša Kvačica.

Šta ti je prirodna inteligencija. Ovi vani moraju gledati podcaste i predavanja da shvate narodne mudrosti. :zubati

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 13:38 

Osobno mi se čini kako se sve pomaknulo za 10 g.

Život se produžio za 10. Danas djeca ne napuštaju dom sa 20 nego s 30. I sam živim život prikladniji nekom od 40.

Tako da kad kažeš 45, to je danas 55.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 16:04 

Reconquista je napisao/la:

Zapravo, ne postoji takva stvar kao što je stabilan brak. Svaki brak je manje više nestabilan.

Ne mislim naravno da treba čupati sijede ili presađivati kosu (iako mi je žena poslala pred valentinovo specijalnu ponudu za presađivanje kose, možda nešto želi poručiti hmm... ), ali uvijek treba izgledati najbolje što možeš. To podrazumijeva minimalno ravan stomak i razvijena ramena. Mišićave ruke i skladno tijelo, posebno gornji dio tijela na muškarcu su kao velike grudi kod žena, a dobra odjeća na muškarcu je kao ženama šminka. :zubati

Ta mala i namjerna nestabilnost braka, kada naravno ne tražiš ljubavnicu i nećeš uraditi ništa konkretno u tom smjeru, ali vodiš računa o sebi i žena podsvjesno zna da te druge žene žele, je jako korisna da žena vodi računa o vlastitom ponašanju. Ok, slažem se da je blesavo jer mi tako ne funkcioniramo, ali za žene je afrodizijak ako vidi da si drugim ženama privlačan.

Ne treba pretjerivati. To može biti i sasvim obična rečenica na zajedničkom druženju od njezine prijateljice "kako ti je dobra košulja" (jes kurčinu dobra košulja haha, to je društveno prihvatljiv način da kaže dobar ja :zubati ) i to žena upamti godinama. :biceovodobro

Dread game red pill basics by Naša Kvačica.

Šta ti je prirodna inteligencija. Ovi vani moraju gledati podcaste i predavanja da shvate narodne mudrosti. :zubati

Imaš neku dobru knjigu ili podkast oko Dreada?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 16:16 

Pusti Reconquistu :zubati , to je sve teorija, dread je jako opasan, najbrži način da si uništiš brak. :nono

Sigurnije je drži se svetog Pavla i sve ti je rečeno: Muž je glava žene, kao što je Krist glava Crkve. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu.

E sad zamisli kako bi glupo izgledalo da Krist vjernike pita: Što ćemo sad? :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 16:37 

Pusti Reconquistu :zubati , to je sve teorija, dread je jako opasan, najbrži način da si uništiš brak. :nono

Sigurnije je drži se svetog Pavla i sve ti je rečeno: Muž je glava žene, kao što je Krist glava Crkve. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu.

E sad zamisli kako bi glupo izgledalo da Krist vjernike pita: Što ćemo sad? :zubati

Zašto da uništiš brak? Tj kako?
Koliko sam ja čitao, iskustva su bila ok
A i čini se praktičnim za ovo ludo doba
Tj kako je žena već sebična u svojim emocijama stoga i muškarac mora postat sebičnim u svojim interesima

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 16:37 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Osobno mi se čini kako se sve pomaknulo za 10 g.

Život se produžio za 10. Danas djeca ne napuštaju dom sa 20 nego s 30. I sam živim život prikladniji nekom od 40.

Tako da kad kažeš 45, to je danas 55.

Čitam negdje presudu nekom našem fratru nakon ww2.

Fratar se osuđuje na na minimalnu kaznu jer mu se kao olakotna okolnost pri odmjeravanju kazne uzima njegova pozna dob od 53 godine.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 17:07 

estoyAqui je napisao/la:

Tj kako je žena već sebična u svojim emocijama stoga i muškarac mora postat sebičnim u svojim interesima

Ima logike ne kažem, ako gledaš matematički zvuči pravedno, ali kako rekoh, i po mom vrlo skromnom mišljenju koje ne mora biti točno, vrlo lako može dovesti do razvoda. Ona sebična, pa onda ti da joj vratiš i ti budeš sebičan. Tu onda na kraju imamo dvoje sebičnih ljudi, kako to može završiti dobro. Meni zvuči kao recept za razvod, ali opet kažem ne znam, ako kažeš da su iskustva drugih ok... Koliko tih red-pill zagovornika je duže vrijeme u braku sa jednom ženom? Ili su u "vezama" gdje stalno mijenjaju cure, doduše to za mnoge i nije problem nego više feature. :zubati

Meni na prvi pogled to zvuči hladno. Ispravite me ako griješim, možda generaliziram, cijeli taj red pill pokret mi zvuči kao da mrze žene. Ukratko kao prokužili su kolike su vještice. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 17:23 

estoyAqui je napisao/la:

Ima logike ne kažem, ako gledaš matematički zvuči pravedno, ali kako rekoh, i po mom vrlo skromnom mišljenju koje ne mora biti točno, vrlo lako može dovesti do razvoda. Ona sebična, pa onda ti da joj vratiš i ti budeš sebičan. Tu onda na kraju imamo dvoje sebičnih ljudi, kako to može završiti dobro. Meni zvuči kao recept za razvod, ali opet kažem ne znam, ako kažeš da su iskustva drugih ok... Koliko tih red-pill zagovornika je duže vrijeme u braku sa jednom ženom? Ili su u "vezama" gdje stalno mijenjaju cure, doduše to za mnoge i nije problem nego više feature. :zubati

Meni na prvi pogled to zvuči hladno. Ispravite me ako griješim, možda generaliziram, cijeli taj red pill pokret mi zvuči kao da mrze žene. Ukratko kao prokužili su kolike su vještice. :zubati

Red pill pokret je zapravo jako širok i tu se nalazi sve i svašta
Od ljudi koji mijenjaju žene (bazirani na igru, PUA)
Ljudi koji se baziraju na dešifriranje koda(Rollo Tomassi)
Ljudi koji se bave novcem

Ali između svega ovog je meni najdraži dio koji se zove married red pill
To su ljudi koji primijenjuju sva ova saznanja u svom obiteljskom životu
Zapravo to je i najmoćniji dio red pilla, zato što koristi sva saznanja i sve metode na živo 0-24 bez imakvog stajanja
Upiši u google pa ćeš nać
Nažalost ih se ne može nać od svog šuma kojeg stvaraju ljudi kao Tate i Sneako. Ne moraš ti sad imat ogroman Instagram i harem da bi bio faca

Ako priđeš curi, moraš bit u elementu tih nekoliko minuta
Ako gradiš mišiće, trebaš imat vremena i volje za to
Ako zarađuješ novac, moraš imat vještina i znanja za to
Ali ako uz to imaš još obitelj, onda ovi svi elementi moraju bit konzistentni toliko da mogu primit opterećenje udaraca tvoje obitelji

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:02 

estoyAqui je napisao/la:

Žene ko žene su vazda bile iste, razlika je što su stari sistem i okolina žene držali pod kontrolom u prošlim vremenima, nije bilo cile mile ja bi s qrca na qrac, meni dosadio muž, ja mogu bolje, ja neću slušat, ja mogu šta oću i kako oću, meni idu djeca doplatci alimentacije itd itd.
S obzirom da je danas na snazi potpuni raspašoj i da je praktički svakog muškarca sjebala bar jedna, red pill pokret je samo nužna posljedica toga svega, moderni muškarac mora biti upućen i upoznat sa ženskom psihom i ponašanjem i cijelom tom dinamikom muško ženskih odnosa, sa "igrom", inače je predodređen na propast.
Ovaj moj upravo prolazi kalvariju sa rastavom braka, oženio 10 godina mlađu sirotu, krezuba bila praktički, on računao još bolje bit će dobra slušat će napravit ću ja od nje ženu, ulagao u nju ko u potrošenog golfa, doveo je u red, u početku dobro bilo, slušala letala za njim, dobili dvoje djece, upali u kolotečinu, on radio po cijele dane i ukratko on joj dosadio, ufurala se da može bolje (sakrament braka i djeca su joj vrijedili ko pišljivi bob), veliki okidač su bili instagram i aplikacije na kojima su drugi balili za njom dok se kući naslikavala (dok je on crnčio na baušteli) i pala je na to, uglavnom sve otišlo u *** kad joj se javio neki jebač sa six packom i R8icom a u stvarnosti je bio neki psihopat sa fejk profila, glupa kuja pala na najgori mogući način, da je bar bio stvaran hahah. I da ne idem dalje šta je sve bilo, on je to pokušavao popraviti ali uglavnom na kraju rastava.Nije bio svjestan šta je žensko, kakva je igra, da igru mora igrati htio ne htio jer nije više neko staro vrijeme i stari sistem koji ih je držao pod kontrolom i naravno najebao je. Sad šalje doplatke alimentacije i praktički plaća njoj jebače dok mu takva "odgaja" djecu.
Bila ti cura bila ti žena ako nisi upoznat sa ženskom psihom, sa igrom, sa cijelom tom dinamikom, donji si i najebao si prije ili kasnije.
Velika većina tih stvari stoji u Bibliji i tko je upoznat sa Biblijom upoznat je i sa većinom toga i ne trebaju mu nikakvi jutub savjetnici ali nažalost otpali smo od vjere svi. Tek nedavno i ja nalazim razne dobre citate i priče iz Biblije koju da sam redovito čitao i ja bih pametniji puno bio. Pogano vrijeme.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:39 

Planina je napisao/la:

Žene ko žene su vazda bile iste, razlika je što su stari sistem i okolina žene držali pod kontrolom u prošlim vremenima, nije bilo cile mile ja bi s qrca na qrac, meni dosadio muž, ja mogu bolje, ja neću slušat, ja mogu šta oću i kako oću, meni idu djeca doplatci alimentacije itd itd.
S obzirom da je danas na snazi potpuni raspašoj i da je praktički svakog muškarca sjebala bar jedna, red pill pokret je samo nužna posljedica toga svega, moderni muškarac mora biti upućen i upoznat sa ženskom psihom i ponašanjem i cijelom tom dinamikom muško ženskih odnosa, sa "igrom", inače je predodređen na propast.
Ovaj moj upravo prolazi kalvariju sa rastavom braka, oženio 10 godina mlađu sirotu, krezuba bila praktički, on računao još bolje bit će dobra slušat će napravit ću ja od nje ženu, ulagao u nju ko u potrošenog golfa, doveo je u red, u početku dobro bilo, slušala letala za njim, dobili dvoje djece, upali u kolotečinu, on radio po cijele dane i ukratko on joj dosadio, ufurala se da može bolje (sakrament braka i djeca su joj vrijedili ko pišljivi bob), veliki okidač su bili instagram i aplikacije na kojima su drugi balili za njom dok se kući naslikavala (dok je on crnčio na baušteli) i pala je na to, uglavnom sve otišlo u *** kad joj se javio neki jebač sa six packom i R8icom a u stvarnosti je bio neki psihopat sa fejk profila, glupa kuja pala na najgori mogući način, da je bar bio stvaran hahah. I da ne idem dalje šta je sve bilo, on je to pokušavao popraviti ali uglavnom na kraju rastava.Nije bio svjestan šta je žensko, kakva je igra, da igru mora igrati htio ne htio jer nije više neko staro vrijeme i stari sistem koji ih je držao pod kontrolom i naravno najebao je. Sad šalje doplatke alimentacije i praktički plaća njoj jebače dok mu takva "odgaja" djecu.
Bila ti cura bila ti žena ako nisi upoznat sa ženskom psihom, sa igrom, sa cijelom tom dinamikom, donji si i najebao si prije ili kasnije.
Velika većina tih stvari stoji u Bibliji i tko je upoznat sa Biblijom upoznat je i sa većinom toga i ne trebaju mu nikakvi jutub savjetnici ali nažalost otpali smo od vjere svi. Tek nedavno i ja nalazim razne dobre citate i priče iz Biblije koju da sam redovito čitao i ja bih pametniji puno bio. Pogano vrijeme.

podijelio bih u dva dijela.

prvi koji se tiče izbora žene, tu moraš biti jako oprezan, imati upaljene sve moguće senzore, kad biraš psa onda se raspituješ koja je sorta, tko su roditelji, a di nećeš onda kad biraš ženu, gledaš roditelje, braću i sestre ako ima, temeljne životne vrijednosti, lojalnost i sve moguće parametre, naiđeš li na bilo što da smrdi dobro ispitaj, smrdi li jako kreši samo dok ti ne dosadi ili ne nađeš novu prije toga. meni je jedna odgovarala po svemu, ali napravio sam brutalan test lojalnosti, ostavio ju praktički samo da provjerim je li wifey jer je ostavila drugog zbog mene, u mjesec i pol dana prekida završila je s drugim likom, doduše udala se i sve po psu zasad, ali nije ni njemu svejedno kad je 2 mjeseca pred svadbu saznao za moje postojanje, složila je neku priču gdje je prekinula s dečkom za kojeg su svi znali i onda bila godinu dana sama prije nego ga je upoznala pa je onda naišao na screenshotove našeg dopisivanja kad joj prebacivao sve fileove na novi iphone koji joj je kupio, vjerojatno je naišao na neke masne poruke kad želi zbog toga iseliti iiz Zagreba. :zubati ova koju ženim je totalna kontra, lojalnost ispred života, ali ženim je jer ima puno veće sise i loptastu guzicu.

drugi dio se tiče Naše kvačice kao takvog, to je alfa mužjak, HVO bojovnik, kasnije uspješan poduzetnik, petero djece, kombinacija superiorne genetike i narodnih mudrosti te stečenog modernog znanja, takvih je 7 u dvije županije, dakle nije reprezentativan i ne pomaže pišući ove toliko privlačne dominantorske statuse, ta i sam dominiram, ali ovo o čemu on piše je čak i meni teško i moram se oznojiti kad primjenjujem uspješno njegove savjete.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:43 

Meni je sama grozila sama pomisao toga što bi bilo sa mnom da nisam zagrizao red pill kad sam zagrizao
Imam brojne poznanike u tridesetima koji sad prolaze kroz razne probleme. Oženili se kao i svi ostali s 25+
Jednog žena ucjenjuje rastavom da cilo vrime radi ono što ona hoće
Skoro svakom od njih žena dvije od tri noći odbija s*ks, zato što nisu “oprali suđe”
Jedan se seli u betonski kavez na 15 kat zato što gospodična želi vodit peseka i bit u centru svega, jer će ga inače ostavit
Jedan non stop mora njoj letit u “moralnu podršku”
Oni se jadni stisli i ne znaju što će. Ne krivim ih, i ja sam skoro završio na njihovom mjestu
Naravno postoje i iznimke

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:44 

* slucajno dva ista

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:47 

Dudu, na žalost svijet je džungla. Zaboravimo to često. Svi ćemo pod zemlju. Malo se zabavljamo u međuvremenu, ali još jedna stvar koju muškarac iznad 45 bi morao imati je kupljeno grobno mjesto. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:50 

estoyAqui je napisao/la:
Meni je sama grozila sama pomisao toga što bi bilo sa mnom da nisam zagrizao red pill kad sam zagrizao
Imam brojne poznanike u tridesetima koji sad prolaze kroz razne probleme. Oženili se kao i svi ostali s 25+
Jednog žena ucjenjuje rastavom da cilo vrime radi ono što ona hoće
Skoro svakom od njih žena dvije od tri noći odbija s*ks, zato što nisu “oprali suđe”
Jedan se seli u betonski kavez na 15 kat zato što gospodična želi vodit peseka i bit u centru svega, jer će ga inače ostavit
Jedan non stop mora njoj letit u “moralnu podršku”
Oni se jadni stisli i ne znaju što će. Ne krivim ih, i ja sam skoro završio na njihovom mjestu
Naravno postoje i iznimke

točno znam o čemu pišeš, jadna li je sudbina mog prijatelja, čovjek je bogataš za naše standarde, sve je sam stvorio sa svojim ocem i bratom, naš čovjek, ali vječito je nalazio neradnice manekenke, na kraju oženi neradnicu partizanku koja izgleda kao avet, pričao o njoj neke basne kako ga je psihički spasila, a sad proživljava pakao, sam sebe uvjerava da je kuhanje i pranje top, čovjek vodi firmu s XX+ zaposlenih i doma pere i kuha, a ona nema dan radnog staža i upravlja.

točno mi se život zgadio dok ovo pišem, nažalost ne mogu mu više pomoći i moram ga se lagano klonit.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:52 

Dudu, na žalost svijet je džungla. Zaboravimo to često. Svi ćemo pod zemlju. Malo se zabavljamo u međuvremenu, ali još jedna stvar koju muškarac iznad 45 bi morao imati je kupljeno grobno mjesto. :zubati

lagano od iduće godine počinjem uplaćivati za posmrtnu pripomoć, baš neki dan to kažem svojoj purgerici pa mi kaže nalet te bilo zar si toliko star. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:53 

@NK
Pereš li ti suđe i usisavaš...?
Red pill je predpostavljam spoznaja ženske prirode?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 18:53 

dudu je napisao/la:

meni je jedna odgovarala po svemu, ali napravio sam brutalan test lojalnosti, ostavio ju praktički samo da provjerim je li wifey jer je ostavila drugog zbog mene, u mjesec i pol dana prekida završila je s drugim likom

Kakav si test napravio? Ne želim bit ovaj lik s backupiranim mobitelom

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:01 

zaba1111 je napisao/la:
@NK

Naravno kolega. :zubati :palacgore1

Ok, ne perem suđe imamo naravno perilicu haha. U stvari rijetko to radim, organiziram djecu jedno pospremi kuhinju, drugo usisa, treće pobriše prašinu itd. Nema ručati dok se posao ne uradi. :zubati

Ali ne bježim od toga, također skuham ručak 4-5 puta tjedno. Ispitujem jutros geografiju, uz to naravno popravljam po kući kad nešto polome, uz to moram paziti biznis i praviti review prošle godine i forecast za 2024, uglavnom samo teglim. Kako rekoh neki dan Junuzu, osjećam se kao obiteljsko magare. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:06 

estoyAqui je napisao/la:
dudu je napisao/la:

meni je jedna odgovarala po svemu, ali napravio sam brutalan test lojalnosti, ostavio ju praktički samo da provjerim je li wifey jer je ostavila drugog zbog mene, u mjesec i pol dana prekida završila je s drugim likom

odveo je na vikend negdje u Liku, spičio epimen tabletu i u 3 dana je uništio.

već zadnji dan sam naglo zahladio odnos, ali moguće da je bilo od tablete, glava me boljela.

uglavnom kad smo se vratili doma rekao sam joj da trebam predah, da nisam siguran u vezu s njom, da moram razmisliti, ona se kune u vječnu ljubav i ne znam što sve ne, klasični ženski argumenti, da sam ispunjenje njenih snova bla bla bla

u tih mjesec dana je onako vidljivo izgubila jedno 5 kila, a nije imala ni 60 prije toga, u tom prekidu od mjesec i pol ipak ju jednom kresnem (tad još nisam znao da se već viđa s drugim), a nakon što sam već saznao za drugog još sam ju jednom kresnuo i to u resortu na moru, ali tad se za kaznu nije htjela ljubiti sa mnom. i to je bio kraj praktički, tu smo trajno raskrstili, ujutro je bila strašno ljuta na mene.

još je imala obraza govorit mi da joj se svidio jer ju podsjeća na mene, da je izgovorio neku riječ koju je prije toga jedino čula od mene (neku vjerojatno strašno pametnu) i da joj je to bilo jako čudno i vau. frajer jebeni ITovac, meni je to uvreda samo da me usporedi s ITovcem. :D

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:10 

Ono što sad otkriva popularna psihologija o spolovima i o godinama- to su znali stari mudraci i pisci od Eshila i Euripida do Tolstoja do Lawrencea i Freuda.

Njima bi sve ovo izgledalo kao dječja igra.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:10 

zaba1111 je napisao/la:
@NK

Ok, ne perem suđe imamo naravno perilicu haha. U stvari rijetko to radim, organiziram djecu jedno pospremi kuhinju, drugo usisa, treće pobriše prašinu itd. Nema ručati dok se posao ne uradi. :zubati

Ali ne bježim od toga, također skuham ručak 4-5 puta tjedno. Ispitujem jutros geografiju, uz to naravno popravljam po kući kad nešto polome, uz to moram paziti biznis i praviti review prošle godine i forecast za 2024, uglavnom samo teglim. Kako rekoh neki dan Junuzu, osjećam se kao obiteljsko magare. :zubati

Stvarno?!
Ja isto teglim daleko najviše, ali u kući skoro ništa.
Čim se pojavim u kuhinji žena me zatjera :zubati
Usisavač ne znam ni di stoji.
Žena jednostavno drži kuću jer radi daleko manje od mene, a voli i raditi kućne poslove, a i svjesna je da je tome tako i red obzirom na ono što ja odradim. Mislim da bi bila toga svjesna i sama i da joj i nisam rekao da ja nemam živaca za to i da ako ona ne bi to htjela da bih ja zvao jednu susjedu da mi to odrađuje za pare.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:20 

dudu je napisao/la:
estoyAqui je napisao/la:

odveo je na vikend negdje u Liku, spičio epimen tabletu i u 3 dana je uništio.

već zadnji dan sam naglo zahladio odnos, ali moguće da je bilo od tablete, glava me boljela.

uglavnom kad smo se vratili doma rekao sam joj da trebam predah, da nisam siguran u vezu s njom, da moram razmisliti, ona se kune u vječnu ljubav i ne znam što sve ne, klasični ženski argumenti, da sam ispunjenje njenih snova bla bla bla

u tih mjesec dana je onako vidljivo izgubila jedno 5 kila, a nije imala ni 60 prije toga, u tom prekidu od mjesec i pol ipak ju jednom kresnem (tad još nisam znao da se već viđa s drugim), a nakon što sam već saznao za drugog još sam ju jednom kresnuo i to u resortu na moru, ali tad se za kaznu nije htjela ljubiti sa mnom. i to je bio kraj praktički, tu smo trajno raskrstili, ujutro je bila strašno ljuta na mene.

još je imala obraza govorit mi da joj se svidio jer ju podsjeća na mene, da je izgovorio neku riječ koju je prije toga jedino čula od mene (neku vjerojatno strašno pametnu) i da joj je to bilo jako čudno i vau. frajer jebeni ITovac, meni je to uvreda samo da me usporedi s ITovcem. :D

:zubati jesi lud!
Čekaj jesi se viđao s njom ikako unutar tih mjesec dana?
Što bi značilo to da je izgubila 5 kila?
Što si točno htio postić testom? Što znači uspjeh, a što neuspjeh?

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:21 

zaba1111 je napisao/la:

Stvarno?!
Ja isto teglim daleko najviše, ali u kući skoro ništa.
Čim se pojavim u kuhinji žena me zatjera :zubati
Usisavač ne znam ni di stoji.
Žena jednostavno drži kuću jer radi daleko manje od mene, a voli i raditi kućne poslove, a i svjesna je da je tome tako i red obzirom na ono što ja odradim. Mislim da bi bila toga svjesna i sama i da joj i nisam rekao da ja nemam živaca za to i da ako ona ne bi to htjela da bih ja zvao jednu susjedu da mi to odrađuje za pare.

Ma dobro, ako njoj tako odgovara onda je to super. Meni nije to stvar toliko napora nego više da joj bude zanimljivije, uključio sam je da radi u mojoj firmi čisto da joj ne bude svaki dan isto. Onda i ona odradi 8 sati, pa smo tu negdje što se tiče posla, iako ja odradim 10 sati ali dobro sam sam to htio, nije mi nitko kriv jer sam bolesno ambiciozan. :zubati

Kupi onaj robot ako ti je mrsko usisivati, podovi nam blistaju od kad smo ga uzeli. Vrijedi svakog feninga. :zubati

slika

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:27 

Dobro kupila je to, nije me ni pitala niti me pita za bilo što po kući jer zna da se ne bih bunio, jer kuću ona drži, da ne bude zabune ima i ona svoj posao koji obavlja prilično uspješno,ali je puno lakši i vremenski i fizički i psihički.
Ali kako sam rekao da to ne pale dok sam ja u kući onda zato i ne znam gdje stoji.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2024, 19:28 

zaba1111 je napisao/la:
Dobro kupila je to, nije me ni pitala niti me pita za bilo što po kući jer zna da se ne bih bunio, jer kuću ona drži, da ne bude zabune ima i ona svoj posao koji obavlja prilično uspješno,ali je puno lakši i vremenski i fizički i psihički.
Ali kako sam rekao da to ne pale dok sam ja u kući onda zato i ne znam gdje stoji.

Dudu, svečano objavljujem da sam amater za Zabu. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: