HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 pro 2024, 01:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 158 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac
PostPostano: 14 vel 2024, 10:26 

Karabaja je napisao/la:
Gladius je napisao/la:

Nije isto ozidati 10 m2 zida i imati plaću 2000 KM u BiH, i ozidati 40 m2 zida u Njemačkoj i imati plaću od 2000 eura neto. Slome ti leđa za mraginalnu razliku.
Već majstori slabo idu vani, jer se ne isplati.

Dosta je ljudi uhljebljeno, na sustavu primanja, šalju rođaci iz inozemstva, svega ima.

Nikad se manje nije radilo, a bolje živjelo.
Barem se ja ne sjećam. :neznam

Ovi što idu pred veleposlanstva nisu iz Sarajeva, u Sarajevo se više dolazi, nego što se ide iz njega, osobito Sandžaklije koji bježe iz Srbije.
Davno je većina Sarajlija otišla, još 90tih.

Ima nas dabogda još 30%.

Ti se raspravljas sa genocidalnim manijakom koga se i vlastiti narod vjerovatno gnuša i izbjegava.
Priča ti ove priče tu jer nema gdje drugo. Ja da sjednem na kafu sa nekim Abdulahom koji mi prica i smara kako cemo genocidisati nekog naravno da bih ga izbjegavao u sirokom luku.
On ti pise ovdje jer ga niko ne slusa osim tebe, nemoj ni ti

Ma ne slušam i ne zanima me, ali ne treba zatvarati oči pred činjenicom da ima i jako puno genocidalnih manijaka oko nas.

Ovaj forum je epicentar. Ground zero.

Ti si u pravu.
Sa sociopatama i psihopatama se ne raspravlja.
To je pravilo i u psiho-terapiji.
Njih se ne terapira, jer nema izlječenja.

Facinacija grotesknim. :neznam

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:26 

Svi se spremaju za novi rat (uvode se vojni rokovi, kupuju se milijarde naoružanja), ovi još ne priznaju ni rezultate prošlog.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:45 

Karabaja je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Srbi na zadnjem ratu protiv muslimana isto stvaraju već dugo brand, autohtoni kebab removers.

Jedino mi još slavimo ratove protiv Srba i povlačimo se pred muslimanima oko Starog mosta.

Ko, gdje? Srpski skinhed klinci na reditu?
Uvijek mi je smjesno vidjeti kako se ti pokusaji brendiranja primaju kod Srba, evo ti primjer, citaj komentare i quote:

Europljani su Srbima pobili 50% muske populacije za 4 godine. Srbi se jesu ogriješili o nas ali ja ti garantujem da prosječan Srbin i dalje vise voli mene nego tebe.

Ne utvaram si da me Srbi vole, ali gledam ih s 10 km visine iz Rafala, postoji neka razlika.

Srbi bi uvijek radije ratovali protiv Hrvata, htjeli su i 90tih, ali su se na kraju na vama iživili nakon što su od nas zaustavljeni, na kraju završili s totalnim i povjesnim porazom, koji kako vrijeme ide i u kontekstu današnjih sukoba diljem planete, izgleda sve veći, važniji i veličanstveniji.

U ovo doba novih ratova Hrvati kreću u najmanju ruku ravnopravnih postavki sa Srbima, imamo veći ukupni BDP, obučenu i opremljenu vojsku i s lakoćom pariramo u trci u naoružanju tako da se ovaj put Srbima predstavljamo kao netko kome nismo i ne možemo biti meta. Čak se i Kosovo naoružava koje zaista je srpska meta, ali i oni bi s vremenom mogli postati pretežak zalogaj.

Jedino vi sjedite prekriženih ruku i ne poduzimate ništa, a bahatite se i prijetite isprazno svima uokolo. Prije 2 dana Milanović izjavljuje da imamo ok odnose sa svima, sa Srbijom ok u kontekstu nikakvih odnosa, s Mađarskom ok, jedino nemamo sa sarajevskom čaršijom, odnosno s Bakirom i SDA.

Citat:
Podsjetimo, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ocijenio je kako su njegovi odnosi sa Srbijom "okej" i dodao da loše odnose ima samo sa "dijelom sarajevske čaršije", misleći na Stranku demokratske akcije Bakira Izetbegovića.

"Moji odnosi sa susjedima, bez obzira na otrov koji prosipa Plenković, nisu dobri samo sa dijelom sarajevske čaršije, sa SDA i Bakirom Izetbegovićem“, rekao je Milanović u intervjuu za N1 televiziji.

Evo vidiš ludog Bakira kako odgovara: https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /240213080

Kao što Robi piše karte su vam slabe i prozirne, šanse nikakve, a vi inatljivi i nepopustljivi, točno kakve vas mi sa Širokog volimo. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:46 

Gladius je napisao/la:
"Scream for me Sarajevo" iz 2016 o koncertu Iron Maiden-a u Sarajevu 1994. Pokupio sve nagrade i nacrnio Srbe kao uvijek. Bruce Dickinson legenda.

Cuj nagrade kakve nagrade...

To nikog ne zanima cisti humanitarni rad, Brude Dickson legenda zarađuje na vašoj bijedi još ispadne humanitarac, genijalno

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:53 

Plenković i Milanović samo u jednoj stvari imaju istu politiku, odnosu prema SDFA-lijama. Kad jednom provališ takiju, teško je stati. :D

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:53 

Robbie MO je napisao/la:
Svi se spremaju za novi rat (uvode se vojni rokovi, kupuju se milijarde naoružanja), ovi još ne priznaju ni rezultate prošlog.

I prošli rat je započeo velikim previranjima u svijetu (raspad komunizma i SSSR).

Sada smo opet u poziciji koja izgleda kao veliko preslagivanje.

Zato je izuzetno pozitivno i važno da vraćamo vojni rok i naoružavamo se hitro i masovno.

To vide i Srbi, i rade isto.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:54 

Super, netko reciklirao već korištenu tematiku.
Da postoje DVD-ovi, ovaj bi ravno završio na polici videoteke.

Jesi sad Hrvat ili nazad Musliman/Bošnjak/Turčin (ovisno o godini popisa)?

Upravo oni koji čine bazu i srednji dio društva odlaze.
Pa je li vidiš tko ti nosi beton po baušteli u Bosni? Vidiš li tko ti dolazi uzeti poslove dostavljača, poštara, čistača?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:55 

Gladius je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Ti se raspravljas sa genocidalnim manijakom koga se i vlastiti narod vjerovatno gnuša i izbjegava.
Priča ti ove priče tu jer nema gdje drugo. Ja da sjednem na kafu sa nekim Abdulahom koji mi prica i smara kako cemo genocidisati nekog naravno da bih ga izbjegavao u sirokom luku.
On ti pise ovdje jer ga niko ne slusa osim tebe, nemoj ni ti

Ma ne slušam i ne zanima me, ali ne treba zatvarati oči pred činjenicom da ima i jako puno genocidalnih manijaka oko nas.

Ovaj forum je epicentar. Ground zero.

Ti si u pravu.
Sa sociopatama i psihopatama se ne raspravlja.
To je pravilo i u psiho-terapiji.
Njih se ne terapira, jer nema izlječenja.

Facinacija grotesknim. :neznam

Tako je, a sad se vratimo na temu. Kad izlazi cijeli dokumentarac?
Baš mi je drago jer je ova tema obrađena jer je jedna od najzanimljivijih iz ratnog Sarajeva.
U takvim uslovima stvarati nesto lijepo kao umjetnost, prvenstveno mislim na muziku je inspirativno i bit ce za vijeli svijet. Opresija je stara koliko i ljudski rod, ali je i otpor. A Sarajevo je simbol otpora, simbol jačine fuha i volje za životom.
Sudbina svijeta je takva nazalost, da ce uvijek postojati oni koji ce se boriti za slobodu i koji ce ju tek trebati ostvariti. Svima njima, bar na sekundu, bar u nekom ćošku mozga ce proci" Ako su mogli Sarajlije, mozemo i mi". To je ugravirano u kolektivnu svijest ljudske rase i ja sam posebno ponosan zbog toga.
Evo za kraj jedna od najljepsih pjesama iz ratnog Sarajeva:
"Kako god me bacis, ja padnem na jaziju"
https://youtu.be/lWeeeVvZuAk?si=lIX7ag37KTYV-DHI

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:58 

Ima li u tom narodu zrno razuma?

Čak i oni koji govore da su u problemu jer nemaju vojsku i ne mogu se naoružavat kao susjedi nisu pomirljivi prema susjedima nego govore to u kontekstu rat je neminovan, u lošoj smo poziciji, moramo nešto poduzeti (Pećanin, Bajrović, Muhasilović, Halilović i ini).

Nijedan jedini intelektualac ne staje na loptu, ne postoji jedan glas koji bi rekao ljudi srljamo u propast, moramo razgovarati i dogovorati se, u opasnoj smo situaciji.

Upravo suprotno, oni dodaju gas, provociraju oba susjeda istim intezitetom, šire neprijateljstva i mržnju i nadaju se dobrom. Ludilo raste s godinama, rat postaje pomalo normalna opcija, a oni dodaju gas u inaćenju i provokacijama.

Zanimljivo pleme za promatranje, praktički više ništa ni ne pratim nego njihove intelektualce, fascinira me to mentalno stanje.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 10:59 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Plenković i Milanović samo u jednoj stvari imaju istu politiku, odnosu prema SDFA-lijama. Kad jednom provališ takiju, teško je stati. :D

Baš to, kad skužiš tu jadnu i prozirnu igru, njihov modus operandi, ostaneš u čudu koliko je to glupo.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:01 

Narod socijalni slucaj

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:07 

Dodao bih još da ta njihova suluda opsjednutost s uništenjem Hrvata i Srba dominira internet bespućima, oni se prijete posvuda, na fejsu, yt, instagramu, nema di ih nema, svi kao kolektiv uvjereni u neku svoju superiornost, mentalno zaostali u jeseni 95. i nekakvoj Vozući i Banja Luci. S potpisanim imenom i prezimenom se prijete iseljavanjem, protjerivanjem, ljuti što ovaj ili onaj ne voli BIH, infantilno ponašanje.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:08 

Mujo je u situaciji kao Švabo 45-te godine, na istoku navire krvožedna crvena armija koja već brusi noževe da im se svete ,
a na zapadu dolaze amerikanci koji uredno prihvaćaju predaju i ne streljaju na mjestu.

Najpametnije što mogu napravit je da se suprotstave Srbima a Hrvate puste da napreduju.
Štoviše najbolje što im se kao narodu u smislu opstanka može dogodit je da dođu pod Hrvatsku upravu.

Jedini način da ne izgbe teritorij je da brzo odaberu stranu kojoj će se predati.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:09 

dudu je napisao/la:

Čak i oni koji govore da su u problemu jer nemaju vojsku i ne mogu se naoružavat kao susjedi nisu pomirljivi prema susjedima nego govore to u kontekstu rat je neminovan, u lošoj smo poziciji, moramo nešto poduzeti (Pećanin, Bajrović, Muhasilović, Halilović i ini).

Nijedan jedini intelektualac ne staje na loptu, ne postoji jedan glas koji bi rekao ljudi srljamo u propast, moramo razgovarati i dogovorati se, u opasnoj smo situaciji.

Upravo suprotno, oni dodaju gas, provociraju oba susjeda istim intezitetom, šire neprijateljstva i mržnju i nadaju se dobrom. Ludilo raste s godinama, rat postaje pomalo normalna opcija, a oni dodaju gas u inaćenju i provokacijama.

Zanimljivo pleme za promatranje, praktički više ništa ni ne pratim nego njihove intelektualce, fascinira me to mentalno stanje.

Bošnjaci ne prijete ratom, nisi glup.
Bošnjaci prijete odbranom i to je ono sto vam smeta. A realno sta cete i da se predamo, da vam Srbija budr iznad glave u Sarajevu?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:09 

Nije bio samo koncert Metalike. Imamo mi svoje dokumentarce.

Problem je što se 30 g. poslije zbog Komšića i sličnih unitarističko-hegemenonističkih težnji feralnih partnera nismo puno pomaknuli. Još je poslije ovog slijedila akcija HV-a koja je spasila i Sarajlije.

Toliku količinu bezobrazluka i nezahvalnosti svijet nije vidio.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:10 

Karabaja je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Bošnjaci prijete odbranom i to je ono sto vam smeta. A realno sta cete i da se predamo, da vam Srbija budr iznad glave u Sarajevu?

Sarajevo je srpski grad to nas ne zanima.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:10 

weasel je napisao/la:
Mujo je u situaciji kao Švabo 45-te godine, na istoku navire krvožedna crvena armija koja već brusi noževe da im se svete ,
a na zapadu dolaze amerikanci koji uredno prihvaćaju predaju i ne streljaju na mjestu.

Najpametnije što mogu napravit je da se suprotstave Srbima a Hrvate puste da napreduju.
Štoviše najbolje što im se kao narodu u smislu opstanka može dogodit je da dođu pod Hrvatsku upravu.

Jedini način da ne izgbe teritorij je da brzo odaberu stranu kojoj će se predati.

Sad ce Steiner poduzet protuudar ba

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:15 

Konstelacija snaga i komzička sreća se opet osmjehnula Hrvatima. Imamo više sreće nego pameti.
Valjda nam se vraća za sav bad luck 20. tog stoljeća.

Srbi kao glavni neprijatelj ne smije prdnut zato što je okružen NATO savezom.

Petrodolari su neutralizirani, eno im Židovi ravnaju braću palestince i Saudijci ni vau ni mjau.

Iran kao jedina muslimanska zemlja koja se suprotstavlja anglosaksoncima je u talu s Kinom i Rusijom, Amerika nikad nabrušenija na iste.

Mujo ako odabere Ruse, Amer šalje HV da ih demokratizira.
Mujo ako odabere Iran, Amer šalje HV da ih sekularizira
Mujo ako odabere Arape, dobit će thoughts and prayers dok ih Hv okupira.

Ako pak budu normalni i play the ball, Hrvati dobivaju punu kontrolu nad svojom Federacijom i opet mogu samo lajat na mjesec.

Kifla će se popunit na jedan ili drugi način. Bolje im je prihvatit realnost i počet surađivati s nama.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:16 

Karabaja je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Zašto se onda ne spremate za obranu? Je li imaš dojam da se spremate? Jedino što si našao vrijedno spomena su airsoft klubovi, bez obzira koliko to bilo neozbiljno, slažem se s tobom da je to barem nešto i vrijedno spomena jer drugog zasad nema ni na vidiku.

Lavež i lajanje je negdje i logično, što drugo sad i napraviti, ali čekam taj jedan glas koji će reći ljudi ovo nije dobro, u jebenom smo problemu i srljamo u propast.

Meni bi zlo došlo da imam ovako neodgovorne lidere koji će sutra cijeli narod dovesti pred provaliju, onaj Helez vam priča bajke, doslovno bajke i taj je sad zbog bajki postao jako popularan.

Barem su forumaši s ovog foruma osvješteni, bolje radi na tome da osvještavaš ljude oko sebe nego da se ovdje dopisuješ, to više ionako nije bitno. Nakon niza godina spreman si za lokalnog proroka, i ti i nebula i gladius i da ne nabrajam, doslovno znate sve, krenite odmah.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:29 

Imota je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:

Sarajevo je srpski grad to nas ne zanima.

Nije nemoguće pretpostaviti da bi u nekom sukobu Bošnjaci zauzeli kvalitetnije linije oko Sarajeva nego su trenutno de iure, ali to je jedino di vidim da nešto mogu popraviti u svoju korist, ali uzalud je i to kad ne ovise uopće o svojoj sudbini, oni se od nekog ozbiljnog napada ne mogu obraniti, ozbiljan napad bi značio blokadu kopna i neba i brzi neki udar koji bi ih rastrgao u par dijelova i doveo pred poraz.

Jedino kako se mogu obraniti od Srba je staviti se bespogovorno pod kontrolu HVOa i Čovića, ali prvo moleći za oprost.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:34 

weasel je napisao/la:
Konstelacija snaga i komzička sreća se opet osmjehnula Hrvatima. Imamo više sreće nego pameti.
Valjda nam se vraća za sav bad luck 20. tog stoljeća.

Srbi kao glavni neprijatelj ne smije prdnut zato što je okružen NATO savezom.

Petrodolari su neutralizirani, eno im Židovi ravnaju braću palestince i Saudijci ni vau ni mjau.

Iran kao jedina muslimanska zemlja koja se suprotstavlja anglosaksoncima je u talu s Kinom i Rusijom, Amerika nikad nabrušenija na iste.

Mujo ako odabere Ruse, Amer šalje HV da ih demokratizira.
Mujo ako odabere Iran, Amer šalje HV da ih sekularizira
Mujo ako odabere Arape, dobit će thoughts and prayers dok ih Hv okupira.

Ako pak budu normalni i play the ball, Hrvati dobivaju punu kontrolu nad svojom Federacijom i opet mogu samo lajat na mjesec.

Kifla će se popunit na jedan ili drugi način. Bolje im je prihvatit realnost i počet surađivati s nama.

Jeza niz kralježnicu, mogu doduše i dalje blefirati i nadati se da neće doći do globalnog preslagivanja koje će se odraziti na Balkan, i to je moguće, ali to je neozbiljno, normalni ljudi i narodi ne rade na taj način nego rade na jačanju svoje pozicije, naoružavaju se, traže saveznike i gledaju da se ne zamjeru previše dok ne vide u kom smjeru se razvija situacija.

Ne i naši prijatelji Bošnjaci, oni su ludi, iako nemoćni uvjereni su u svoju premoć. :D

Još su nešto ljuti opasno što Srbi srbuju, a Hrvati hrvatuju.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:36 

Matt Damon je kapitalni ulov. Nakon ovog remek djela moći će napraviti i nastavak,Kiss the future 2, gdje će prikazati što su muslimani slušali od muzike na splavu od Albanije do Turske. Angelina Jolie bi isto mogla omastiti brk ako snimi epsku borbu muslimana i ajkula. Sve u svemu imat će tko ekranizirati još jedan katastrofalni poraz sunita. Najvažnije je planirati na vrijeme.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:41 

weasel je napisao/la:

Vi se morate malo probudit iz tog sna.
Hrvati u BiH, demografski prvenstveno prestaju biti bilo takav faktor i u budućnosti postaju statistička greška.
Bilo takav sukob bi vas trajno demografski desetkovao. Ni u miru ne možete zadržati teritorije koje imate a kamoli u nekom ratu.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:52 

mirusvijetu je napisao/la:
Hrvati u BiH, demografski prvenstveno prestaju biti bilo takav faktor i u budućnosti postaju statistička greška.
Bilo takav sukob bi vas trajno demografski desetkovao. Ni u miru ne možete zadržati teritorije koje imate a kamoli u nekom ratu.

Kojeg sna?

Mi imamo vojsku vi nemate, mi imamo državu i diplomaciju vi nemate.

Nas ima 3.8 Milijuna vas ima jedva milijun.

Hrvatska ima izlaz na more i može nabavljati hranu, oružje i gorovo nesmetano, vi ste okruženi narodima s kojima bi ratovali prema vlastitoj želji.

Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada.

Prošla su vremena raznih Mesića

sada je sukob s Hrvatima BiH = direktan sukob s Hrvatskom

To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 11:58 

weasel je napisao/la:
mirusvijetu je napisao/la:

Kojeg sna?

Mi imamo vojsku vi nemate, mi imamo državu i diplomaciju vi nemate.

Nas ima 3.8 Milijuna vas ima jedva milijun.

Hrvatska ima izlaz na more i može nabavljati hranu, oružje i gorovo nesmetano, vi ste okruženi narodima s kojima bi ratovali prema vlastitoj želji.

Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada.

Prošla su vremena raznih Mesića

sada je sukob s Hrvatima BiH = direktan sukob s Hrvatskom

To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu.

Ovaj je zaboravio da je Nagorno Karabah sa 100 tisuća ljudi razvalio tada 8 milijuna Azera 1994., naravno s maticom iza leđa.

Gdje smo mi danas od Armenije 1994., a oni od Azerbajdžana. S tim da oni nemaju Tursku na granici kao Azeri ili Gruziju i Iran kao Armenci pa se stalno klati snaga između to dvoje.

Kod nas je već sto plus godina jednosmjerna ulica, Muslimani su najslabiji i to je jedina konstanta.

I nama se nešto kurče, što je suludo samo po sebi, a graniče još samo sa Srbima, a cijela BIH još dodatno samo sa Srbogorcima, Turska na 1000+ km zračne linije.

Lud narod.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 158 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily, mrnjav, Naša Kvačica, Tomba17 i 123 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: