|
|
Stranica: 15/25.
|
[ 623 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:40 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Do kada misliš biti ovako tvrdoglav ? Prestani lagati sam sebe loveci se za nebitne sitnice dok te ljudi ubijaju argumentacijom na prethodnih 5 stranica. Partizani su nacionalni izdajnici jer su nastupili za jugoslaviju i komunizam a to je negacija svega onog čemu Hrvatski narod teži. Čemu hrvatski narod teži? Izumiranju, ******** paradama i kolonizacijom Hrvatske migrantima? To je ono gdje je Hrvatska danas i što takvi kao ti podržavaju. Vi ste nacionalni izdajnici a ne partizani. Kao što su mađaroni i austrofili bili nacionalni izdajnici a ne Starčević iako je Starčević bio u manjini. Tko podržava te LGBT woke parade nego djeca partizana i marksisti? Ti si prvi simpatizer Broza kojeg sam upoznao a da ima normalne poglede
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:42 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: Podsjećaš na Jakovinu s ovim.
Ustav 72 nema nikakve veze s terenom i ratom 91, mogli smo obrisat guzicu s tim ustavom.
Devedesetih je cijeli svijet bio protiv nas, nakon Ovčare predsjednik Francuske je izjavio kako su Hrvati fašisti i nitko nije reagirao nakon što su oni doktori iz Vukovara slali svoja izvješća. Nitko iz svijeta.
Dakle prestani srati, razumin da si iz Rijeke i miješanog braka ali Broz nama nije oslobodio ništa. Točno, devedesetih je cijeli svijet (Osim Rusije) bio protiv nas i nabio nam sankcije na oržuje i dao zeleno svjetlo Srbima da nas pregaze. Jedan od razloga za to je ustašovanje po Hrvatskoj. No koliko god nas ne volili i ne podržavali ipak su nas priznali kao državu što bez partizanskog ustava nikada nebi. I nisam iz nikakvog miješanog braka. Mene kad su htjeli slikat na ratištu 91, pitaju me mogu li zbog grba na kapi a ja kažem: “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” i tako izađem na naslovnici u krupnom planu a ispod tekst - “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” Hvala partizanskom ustavu što je poravnao ovaj moj nestašluk
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:43 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Do kada misliš biti ovako tvrdoglav ? Prestani lagati sam sebe loveci se za nebitne sitnice dok te ljudi ubijaju argumentacijom na prethodnih 5 stranica. Partizani su nacionalni izdajnici jer su nastupili za jugoslaviju i komunizam a to je negacija svega onog čemu Hrvatski narod teži. Čemu hrvatski narod teži? Izumiranju, ******** paradama i kolonizacijom Hrvatske migrantima? To je ono gdje je Hrvatska danas i što takvi kao ti podržavaju. Vi ste nacionalni izdajnici a ne partizani. Kao što su mađaroni i austrofili bili nacionalni izdajnici a ne Starčević iako je Starčević bio u manjini. Idio,te pa upravo su djeca partizana najveći sljedbenici LGBT ideologije te izumiranja u HR dok Ustaška djeca idu redovno na misu, imaju minimalno 3 djece te su visokoproduktivno društvo. Zapamti još jednom da je svako veličanje juge, partizana, petokrake negacija sahovnice, katoličke vjere i općenito slobode. Tako da ,ipak su partizani nacionalni izdajnici
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: O tom samoopredjeljenju bi mogao mačku pod rep da nije bilo Zbora Narodne Garde i Tuđmana Točno ali bez njega bi mogli i Zbor Narodne Garde i Tuđman mačku o rep jer bi nas Zapad proglasio teroristima i možda bombardirao. Tito i partizani nikakve zasluge za modernu Hrvatsku nemaju, nula bodova. Njegova šugoarmija i banditi trebaju biti kemijski izbrisani iz hrvatske povijesti, svaki spomen(ik) uklonjen. Zapad je smatrao da nas nema potrebe bombardirati kad JNA ima premoć i očekivali su kapitulaciju kroz 14 dana. Tuđman, ZNG, ustaše imigranti i JNA pokajnici koji su se odrekli jugosotne su zaslužni za Hrvatsku.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:46 |
|
|
tetejac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
Točno, devedesetih je cijeli svijet (Osim Rusije) bio protiv nas i nabio nam sankcije na oržuje i dao zeleno svjetlo Srbima da nas pregaze. Jedan od razloga za to je ustašovanje po Hrvatskoj. No koliko god nas ne volili i ne podržavali ipak su nas priznali kao državu što bez partizanskog ustava nikada nebi. I nisam iz nikakvog miješanog braka.
Mene kad su htjeli slikat na ratištu 91, pitaju me mogu li zbog grba na kapi a ja kažem: “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” i tako izađem na naslovnici u krupnom planu a ispod tekst - “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” Hvala partizanskom ustavu što je poravnao ovaj moj nestašluk Sad on tebi koji si ratovao za Hrvatsku objašnjava kako je ista nastala. Zar nije to divno?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:49 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Do kada misliš biti ovako tvrdoglav ? Prestani lagati sam sebe loveci se za nebitne sitnice dok te ljudi ubijaju argumentacijom na prethodnih 5 stranica. Partizani su nacionalni izdajnici jer su nastupili za jugoslaviju i komunizam a to je negacija svega onog čemu Hrvatski narod teži. Čemu hrvatski narod teži? Izumiranju, ******** paradama i kolonizacijom Hrvatske migrantima? To je ono gdje je Hrvatska danas i što takvi kao ti podržavaju. Vi ste nacionalni izdajnici a ne partizani. Kao što su mađaroni i austrofili bili nacionalni izdajnici a ne Starčević iako je Starčević bio u manjini. Kmeči još malo, sve to i još više zaslužuješ kad glasaš za izdajnike. I svi oni koji zaokruže kleptokratsku zajednicu.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:49 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Za vrijeme Tita pucalo bi se na ilegalne migrante koje ulaze u Hrvatsku, ******** išli u zatvore, Zaposleni Hrvati dobivali besplatno stanove itd, američke avione se obaralo nad Istrom jer nam prismrdili u zračni prostor Danas? Danas ilegalni migranti bez dokumenata slobodno prolaze Hrvatskom i moramo ih hranit i čuvat, ******** odgajaju djecu i šire rodnu ideologiju po školama i vrtićima, Hrvati sele van jer ne mogu preživit mjesec od plaće a kamolli da dobe stan, a ukrajinski prastari dronovi nam padaju po glavnom gradu a vlast ne želi to objavit jer nam nedaju američke gazde odnosno mora se širit narativ o dobrim jadnim ukrajincima i zlim rusima. Mogo bih još tu pisat. Skuži kako Židovi preko Amerikanaca kao proxy-a financiraju upravo bivše komuniste ne samo u Hrvatskoj nego i ostatku bivšeg istočnog bloka. Zašto? Marksisti upravo najbolje šire djeci propagandu kao sada na HRT-u kako treba vaditi organe. Sve to radi Blackrock i američka federalna rezerva, isti su i stvorili boljševizam i ubili ruskog cara. Woke=marksizam, porobljavanje Europe uz čišćenje svih susjeda Izraela.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:51 |
|
|
tetejac je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
Točno, devedesetih je cijeli svijet (Osim Rusije) bio protiv nas i nabio nam sankcije na oržuje i dao zeleno svjetlo Srbima da nas pregaze. Jedan od razloga za to je ustašovanje po Hrvatskoj. No koliko god nas ne volili i ne podržavali ipak su nas priznali kao državu što bez partizanskog ustava nikada nebi. I nisam iz nikakvog miješanog braka.
Mene kad su htjeli slikat na ratištu 91, pitaju me mogu li zbog grba na kapi a ja kažem: “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” i tako izađem na naslovnici u krupnom planu a ispod tekst - “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” Hvala partizanskom ustavu što je poravnao ovaj moj nestašluk Da nije bilo Broza i Ustava ti nebi imao priliku ratovati sa JNA
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:52 |
|
|
Aha. Tomašević ustaški unuk, Tuđman partizan glavom i bradom
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:52 |
|
|
weasel je napisao/la: tetejac je napisao/la: Mene kad su htjeli slikat na ratištu 91, pitaju me mogu li zbog grba na kapi a ja kažem: “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” i tako izađem na naslovnici u krupnom planu a ispod tekst - “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” Hvala partizanskom ustavu što je poravnao ovaj moj nestašluk Sad on tebi koji si ratovao za Hrvatsku objašnjava kako je ista nastala. Zar nije to divno? Neka ga, treba se nekad i nasmijat.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:53 |
|
|
General Praljak partizanski sin, Blaž Kraljević ustaški sin
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:54 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Aha. Tomašević ustaški unuk, Tuđman partizan glavom i bradom Tomasevic je izrod kojeg upravo na vlasti drže partizanski unuci a nitko od ustasa. Podbacaj genetike...
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:55 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Aha. Tomašević ustaški unuk, Tuđman partizan glavom i bradom Svaka čast svima koji su prešli iz JNA na našu stranu. Samo ti živiš u zabludi ako misliš da su partizani u domovinskom ratu stvorili Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:57 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: General Praljak partizanski sin, Blaž Kraljević ustaški sin Praljak je mrzio partizane iz dna duše. Osobno sam ga poznavao.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:57 |
|
|
Broz je ubio Hebranga jer je želio nezavisnu Hrvatsku, više je partizana u Zagrebu znalo za Hebranga nego Broza.
Nakon hrvatskog proljeća je smijenio totalno rukovodstvo, nije bilo više Savke i Tripala.
Dok je Milošević vodio Srbiju u drugi kosovski boj i okupirao institucije na čelu saveza komunista Hrvatske je stajao Srbin Stanko Stojčević.
Toliko o Brozu i njegovim zaslugama, plus Srbi preuzeli jednu od najvećih vojski svijeta i Budimir Lončar nam uveo sankcije.
Tuđmanu je baš bilo veselo kada je preuzeo vlast a naš Rika spominje Ustav iz 1974
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:58 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: tetejac je napisao/la: Mene kad su htjeli slikat na ratištu 91, pitaju me mogu li zbog grba na kapi a ja kažem: “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” i tako izađem na naslovnici u krupnom planu a ispod tekst - “slikajte me slobodno, na kapi je ustaška oznaka” Hvala partizanskom ustavu što je poravnao ovaj moj nestašluk Da nije bilo Broza i Ustava ti nebi imao priliku ratovati sa JNA Hvala im
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 12:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39273 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Druže Rika kad toliko volite Jugu dođite slobodno k nama u Jugu u malom znanu kao BiH. Niti ćeš biti u mrskoj EU, niti ima nešto puno migranata i moći ćeš proučavati fatihe na partizanskim spomenicima. Isto vrijedi i za druga harema, možete skupa drugarski u BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:06 |
|
|
tetejac je napisao/la: Svaka čast svima koji su prešli iz JNA na našu stranu. Samo ti živiš u zabludi ako misliš da su partizani u domovinskom ratu stvorili Hrvatsku. Partizani nisu postojali u domovinskom ratu ali to ne mijenja činjenicu da su cijelo hrvatsko vodstvo, uključujuć Tuđmana, kao i vojni zapovjedni kadar, činilli partizani i njihova djeca. S druge strane ustaše su nas skoro pokopali. Pod A) paradirali su hrvatskom u ustaškim obilježjima što je poticalo Srbe da se pobune u što većem broju i pomagalo velikosrpskoj propagandi o "ustaškoj Hrvatskoj" i pod B)spriječavalo međunarodno priznanje Hrvatske. Nadalje, usred rata, planirali su državni udar, obnovu NDH i pokolj komunista, partizana i njihovih potomaka, odnosno unutarhrvatski građanski rat iz 40ih nastavit 90e usred srpske invazije na Hrvatsku dok je Tuđman pozivao na zajedništvo. U BiH su također pokušali izazvat međuhrvatski građanski rat usred muslimanske invazije na Hrvate i čak su htjeli se stavit pod zapovjedništvo Alijinog ISILa.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:08 |
|
|
Diablo je napisao/la: Zaboravio si nadodati "partizanski" jer šta su "Možemo " i "SDP" ? Da nisu možda domobrani Pa predsjednik Možemo je ustaša.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:10 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: tetejac je napisao/la: Svaka čast svima koji su prešli iz JNA na našu stranu. Samo ti živiš u zabludi ako misliš da su partizani u domovinskom ratu stvorili Hrvatsku. Partizani nisu postojali u domovinskom ratu ali to ne mijenja činjenicu da su cijelo hrvatsko vodstvo, uključujuć Tuđmana, kao i vojni zapovjedni kadar, činilli partizani i njihova djeca. S druge strane ustaše su nas skoro pokopali. Pod A) paradirali su hrvatskom u ustaškim obilježjima što je poticalo Srbe da se pobune u što većem broju i pomagalo velikosrpskoj propagandi o "ustaškoj Hrvatskoj" i pod B)spriječavalo međunarodno priznanje Hrvatske. Nadalje, usred rata, planirali su državni udar, obnovu NDH i pokolj komunista, partizana i njihovih potomaka, odnosno unutarhrvatski građanski rat iz 40ih nastavit 90e usred srpske invazije na Hrvatsku dok je Tuđman pozivao na zajedništvo. U BiH su također pokušali izazvat međuhrvatski građanski rat usred muslimanske invazije na Hrvate i čak su htjeli se stavit pod zapovjedništvo Alijinog ISILa. Tuđman, Červenko, Janko Bobetko nisu nastupali 90 ih kao partizani već kao pokajnici. Vratili se na pravu stranu te ispravili povijesnu nepravdu prema vlastitom narodu. Upravo onu što nam je partizansko smeće priusti... Trebam li ti kacit video gdje Bobetko javno govori kako ga je sram jer je služio pogrešnoj strani ?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:12 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Zaboravio si nadodati "partizanski" jer šta su "Možemo " i "SDP" ? Da nisu možda domobrani Pa predsjednik Možemo je ustaša. Željko Komsic je Hrvat al to ne mijenja činjenicu da nije nas predstavnik? Prateći tvoju nakaradnu logiku onda smo svi mi budale u 2024 godini.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:12 |
|
|
Čak su mrzili i odbacili ime Croatia za svoj klub
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
|
|
Diablo je napisao/la: Željko Komsic je Hrvat al to ne mijenja činjenicu da nije nas predstavnik? Prateći tvoju nakaradnu logiku onda smo svi mi budale u 2024 godini. Ne razumim. Komšiča nisu birali Hrvati a Tomaševića su birali Zagrepčani
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:15 |
|
|
Rika brate ima puno ljudi koji su imali iste pretke, meni je jebenog šukundida od 60 i nešto godina ubili četnici koje su dovukli žabari ritualnim ubojstvom u stilu ISIL-a kao i njegovu ženu Pradid oša u partizane naravno i to mi je prihvatljivo, ubilo ti oca i logično je kako ćeš ga ići osvetit.
S materine strane je slična situacija ali ovoga nitko nije tjerao.
Kad vodim babu pod na groblje nosit cviće pazim na nju i uvijek se pomolim sa njom njezinoj braći, materi ali pradidu nikada jer se banditima ne moli.
Pogotovo onima koji su krali ljudima sijeno, zemlju i maltretirali.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Ne shvaćam zašto niz naših ljudi emo brani NDH Postano: 06 ožu 2024, 13:16 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Diablo je napisao/la: Željko Komsic je Hrvat al to ne mijenja činjenicu da nije nas predstavnik? Prateći tvoju nakaradnu logiku onda smo svi mi budale u 2024 godini. Ne razumim. Komšiča nisu birali Hrvati a Tomaševića su birali Zagrepčani Komsic iako je Hrvat ne predstavlja Hrvate Tomasevic iako dolazi iz ustaške obitelji ne predstavlja ustaše tj nije nas nego je partizanski ili komunisticki eksponat jer oni stoje iza njega. Razumiješ li sad ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|