|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:16 |
|
|
Joj zene, reko sam ti fino da NE MISLIM na tekst, vec na ritmiku i melodiju. Tekst je naravno...krst casni i to..talibanija na kvadrat. 21. vijek o ono pjeva o krstovima...
A ovo drugo sto kazes, poprilicno crno-bijelo gledanje na dogadjanja koja su dovela do raspada SFRJ i ratova. Ne znam kako ljudima 30 godina nakon svega ne dosadi ponavljati iste mantre. Pojednostavila si dozlaboga i potpuno ignorises hrvatski, albanski, ali i bosnjacki nacionalizam.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:16 |
|
|
saskia je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tvoj djeneral Sratko pred Srebrenicom pominje dahije itekako. Doduše i ustaše i osvete i jednim i drugim. Ne?
Naravno da je tebi sve lijepo, od guslanja djeda Radovana, pa do unjkanja ove cure. I novog @glazbenog vala! 2001 godište mala, a već zadojeno da istrebljuje Albance.
Vi se kolektivno trebate preispitati. A i mi okolo vas, makar početi.
Za tridesetak godina maksimalno, opet je očekivati da “srpska nejač” krene klati i progoniti susjede.
Počele su duhovno glazbene pripreme.
Pjesmu za Eurovision niste u stanju napraviti a da nije neka pizdarija i poziv na istrebljenje. Srbi iz Srbije često znaju spočitavati Hrvatima kako su negostoljubljivi i navodne česte napade na srpske turiste, mislim da trenutno nema naroda u Europi koji se postupno više filuje mržnjom prema Hrvatima i okolini a posebno Albancima Gdje ćeš to izjaviti pored živih bosanskih muslimana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: saskia je napisao/la: Srbi iz Srbije često znaju spočitavati Hrvatima kako su negostoljubljivi i navodne česte napade na srpske turiste, mislim da trenutno nema naroda u Europi koji se postupno više filuje mržnjom prema Hrvatima i okolini a posebno Albancima Gdje ćeš to izjaviti pored živih bosanskih muslimana. Tebi su Hujka i ekipa menscini podobro nabili kompleske. Napisi makar jednu recenicu bez muslimana, allahati-iboga.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:19 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Gdje ćeš to izjaviti pored živih bosanskih muslimana. Tebi su Hujka i ekipa menscini podobro nabili kompleske. Napisi makar jednu recenicu bez muslimana, allahati-iboga. Eto vidiš, napravili komplekse ekipa i sad ostalo ide po automatizmu. Tako je i Hamas nedavno...
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Haram je napisao/la: Joj zene, reko sam ti fino da NE MISLIM na tekst, vec na ritmiku i melodiju. Tekst je naravno...krst casni i to..talibanija na kvadrat. 21. vijek o ono pjeva o krstovima...
A ovo drugo sto kazes, poprilicno crno-bijelo gledanje na dogadjanja koja su dovela do raspada SFRJ i ratova. Ne znam kako ljudima 30 godina nakon svega ne dosadi ponavljati iste mantre. Pojednostavila si dozlaboga i potpuno ignorises hrvatski, albanski, ali i bosnjacki nacionalizam. Tekst i melodija, te ta naglasavanja ponavljanjem su neodvojiva. Kakvo crno - bijelo gledanje? Navedi mi stratista Srba koja su produkt bošnjačkog, hrvatskog ili albanskog nacionalizma. Ne postoje! Zato Molim te ne rise bezveze.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la:
Tebi su Hujka i ekipa menscini podobro nabili kompleske. Napisi makar jednu recenicu bez muslimana, allahati-iboga.
Eto vidiš, napravili komplekse ekipa i sad ostalo ide po automatizmu. Tako je i Hamas nedavno... Ali care, proslo je 30 godina. :) Postoji citava paleta lijekova za te vrste bolesti. Znam, imam takvih u familiji, jebiga najteze je prevazici vlastita iskustva. Ali budi malo realan pa skontaj ko je koga nabio u enklavu pa baco atomske po njemu. "Atomske". Ako ti "njih" (ne zeli napisati "nas" jer mi onda licno bude neugodno) mrzis tako, kako bi oni onda trebali mrziti tebe..? Retoricko pitanje. A ja mislim da ste vi svi poprilicno popusili. Mislim na te generacije. 30 godina nakon bi se mogli poceti jedni s drugima solidarisati na osnovu slicnih iskustava u koja ste baceni, vecinom ne svojom voljom. Jebote Rusi i Japanci, Ameri, su se nalazili nekoliko godina nakon rata pa se grlili, ljubili, plakali.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la: Joj zene, reko sam ti fino da NE MISLIM na tekst, vec na ritmiku i melodiju. Tekst je naravno...krst casni i to..talibanija na kvadrat. 21. vijek o ono pjeva o krstovima...
A ovo drugo sto kazes, poprilicno crno-bijelo gledanje na dogadjanja koja su dovela do raspada SFRJ i ratova. Ne znam kako ljudima 30 godina nakon svega ne dosadi ponavljati iste mantre. Pojednostavila si dozlaboga i potpuno ignorises hrvatski, albanski, ali i bosnjacki nacionalizam. Tekst i melodija, te ta naglasavanja ponavljanjem su neodvojiva. Kakvo crno - bijelo gledanje? Navedi mi stratista Srba koja su produkt bošnjačkog, hrvatskog ili albanskog nacionalizma. Ne postoje! Zato Molim te ne rise bezveze. Preko 5000 srpskih civila se nisu sami pobili. Osim naravno ako ne mislis da su ih pobili vanzemaljci. Logor u Zenici se nije sam od sebe otvorio. Kazani nisu turisticka atrakcija vec jama. Da nastavim?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Haram je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tekst i melodija, te ta naglasavanja ponavljanjem su neodvojiva.
Kakvo crno - bijelo gledanje?
Navedi mi stratista Srba koja su produkt bošnjačkog, hrvatskog ili albanskog nacionalizma. Ne postoje! Zato Molim te ne rise bezveze.
Preko 5000 srpskih civila se nisu sami pobili. Osim naravno ako ne mislis da su ih pobili vanzemaljci. Logor u Zenici se nije sam od sebe otvorio. Kazani nisu turisticka atrakcija vec jama. Da nastavim? Ne rise bezveze. Po drugi put ti kazem. Ne postoji stratiste Srba ni u BiH, ni u HR, a ni na Kosovu koje moze paritati Vukovaru ili Srebrenici. Ne postoji etnicki ociscena teritorija veličine šumske. I da ne navrajam dalje i licitiram sa zrtvama na ove tri strane. Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka.
Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la: Preko 5000 srpskih civila se nisu sami pobili.
Osim naravno ako ne mislis da su ih pobili vanzemaljci. Logor u Zenici se nije sam od sebe otvorio. Kazani nisu turisticka atrakcija vec jama. Da nastavim?
Ne rise bezveze. Po drugi put ti kazem. Ne postoji stratiste Srba ni u BiH, ni u HR, a ni na Kosovu koje moze paritati Vukovaru ili Srebrenici. Ne postoji etnicki ociscena teritorija veličine šumske. I da ne navrajam dalje i licitiram sa zrtvama na ove tri strane. Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka. Ok, priznam ti - mi smo merhametli, mrava nebi zgazili. Evo ja prvi, da mi Kvacica samar opali, ja bi mu ko isusbosnjo samo okrenuo drugi obraz i vikno udri jace. A pogotovo Hrvati - to su humanisti poznati u Evropi jos od 30-godisnjeg rata kao humanitarni radnici. Isuvise si zagrizena, neobjektivna, uopste ne pokusavas da se stavis u poziciju onog drugog. Evo ja ti ODGOVORNO tvrdim da je u mom kraju ITEKAKO bilo zlocina nad Srbima. Bili oni manji ili ne, zlocin je zlocin.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:57 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka.
Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava. Postoje li hrvatske bebe nadjene u rerni od sporeta nakon ulaska ArBiH u selo ili grad? Ako postoje, dajem ti za pravo, ako ne, e onda...
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 15:59 |
|
|
Haram je napisao/la: Joj zene, reko sam ti fino da NE MISLIM na tekst, vec na ritmiku i melodiju. Tekst je naravno...krst casni i to..talibanija na kvadrat. 21. vijek o ono pjeva o krstovima...
A ovo drugo sto kazes, poprilicno crno-bijelo gledanje na dogadjanja koja su dovela do raspada SFRJ i ratova. Ne znam kako ljudima 30 godina nakon svega ne dosadi ponavljati iste mantre. Pojednostavila si dozlaboga i potpuno ignorises hrvatski, albanski, ali i bosnjacki nacionalizam. sarajka ne razumije ono što nas dira kod ovih numera. evo i nekog teksta za tebe, spominje se velika rusija. djevojče grmi, uživajmo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:03 |
|
|
Haram je napisao/la: Postoje li hrvatske bebe nadjene u rerni od sporeta nakon ulaska ArBiH u selo ili grad? Ako postoje, dajem ti za pravo, ako ne, e onda... Ima npr u Grabovici razapinjanja civila na križeve, sječe prstiju nakon čega, ruku, očiju, ušiju, spolovila, nakon čega još žive ih se spaljivalo. Nabijanja glavi na kolčeve itd. Sve nad civilima i ženama. Za razliku od Ahmića gdje su i nevini odgovarali "po zapovjednoj odgovornosti" ovdje nije nitko odgovarao
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:29 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka.
Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava. Korićanske stijene recimo? Gdje su Bosnje pocinili nesto slicno? Da ne licitiram Ovcarom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:32 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Haram je napisao/la: Joj zene, reko sam ti fino da NE MISLIM na tekst, vec na ritmiku i melodiju. Tekst je naravno...krst casni i to..talibanija na kvadrat. 21. vijek o ono pjeva o krstovima...
A ovo drugo sto kazes, poprilicno crno-bijelo gledanje na dogadjanja koja su dovela do raspada SFRJ i ratova. Ne znam kako ljudima 30 godina nakon svega ne dosadi ponavljati iste mantre. Pojednostavila si dozlaboga i potpuno ignorises hrvatski, albanski, ali i bosnjacki nacionalizam. sarajka ne razumije ono što nas dira kod ovih numera. evo i nekog teksta za tebe, spominje se velika rusija. djevojče grmi, uživajmo Ustaj majko Srbijo! I velika Rusijo! Nikakvog povjesnog konteksta. Cura nije ni u istim epohama. „Raspon“ povjesni u novom glazbenom valu je oko 1000 godina
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:38 |
|
|
Haram je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne rise bezveze. Po drugi put ti kazem.
Ne postoji stratiste Srba ni u BiH, ni u HR, a ni na Kosovu koje moze paritati Vukovaru ili Srebrenici. Ne postoji etnicki ociscena teritorija veličine šumske. I da ne navrajam dalje i licitiram sa zrtvama na ove tri strane.
Dakle, po obujmu i brutalnosti Srbi su apsolutni prvaci devedesetih. I to nijedan Yugovic Pa ni ti osobno. Ne mozete osporiti. Ljudi su PLANIRANO uradili etnicka ciscenja, masovne zlocine i genocid. A to nijedan drugi narod nije napravio na tlu EX YU. I to nisu nikakve floskule nego faktisch. Za koje postoje optuznice i presude. Medjunarodnih sudova. I tacka.
Ok, priznam ti - mi smo merhametli, mrava nebi zgazili. Evo ja prvi, da mi Kvacica samar opali, ja bi mu ko isusbosnjo samo okrenuo drugi obraz i vikno udri jace. A pogotovo Hrvati - to su humanisti poznati u Evropi jos od 30-godisnjeg rata kao humanitarni radnici. Isuvise si zagrizena, neobjektivna, uopste ne pokusavas da se stavis u poziciju onog drugog. Evo ja ti ODGOVORNO tvrdim da je u mom kraju ITEKAKO bilo zlocina nad Srbima. Bili oni manji ili ne, zlocin je zlocin. Ne bi ulazila u tvoje i kvacicine medjusobne fetiše. Da bi ti docarala neke razlike o kojim pisem kad su Zlocin u pitanju, evo krenucemo od nesto jednostavnijeg necega. Ubojstvo sa predumišljajem i u afektu. Kazna? Moram razlagati nazalost, neke stvari na proste faktore.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:53 |
|
|
Haram je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava.
Postoje li hrvatske bebe nadjene u rerni od sporeta nakon ulaska ArBiH u selo ili grad? Ako postoje, dajem ti za pravo, ako ne, e onda... https://youtu.be/76SzWHcLr-w?si=6U4xoxUVWsL13OK0Lagano metak u čelo i babi i curici. Metak u potiljak dječaku. 24:00 pa nadalje prikaz djece. 27:00 nadalje dječak i djevojčica Ali dat će Bog da pukne bure baruta za svo negiranje
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 16:53 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Haram je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava.
Postoje li hrvatske bebe nadjene u rerni od sporeta nakon ulaska ArBiH u selo ili grad? Ako postoje, dajem ti za pravo, ako ne, e onda... Ne postoji linijar za zločine ali evo ja sam se osobno nagledao vaših zločina, masakriranih ljudi, da ne idem u detalje. Za hrvatske je netko odgovarao za te nije nitko, a ni sada nemate stida pričati o čistoj armiji bez zločina i tako to. Pusti Boga ti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 21:14 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Eto vidiš, napravili komplekse ekipa i sad ostalo ide po automatizmu. Tako je i Hamas nedavno...
Ali care, proslo je 30 godina. :) Postoji citava paleta lijekova za te vrste bolesti. Znam, imam takvih u familiji, jebiga najteze je prevazici vlastita iskustva. Ali budi malo realan pa skontaj ko je koga nabio u enklavu pa baco atomske po njemu. "Atomske". Ako ti "njih" (ne zeli napisati "nas" jer mi onda licno bude neugodno) mrzis tako, kako bi oni onda trebali mrziti tebe..? Retoricko pitanje. A ja mislim da ste vi svi poprilicno popusili. Mislim na te generacije. 30 godina nakon bi se mogli poceti jedni s drugima solidarisati na osnovu slicnih iskustava u koja ste baceni, vecinom ne svojom voljom. Jebote Rusi i Japanci, Ameri, su se nalazili nekoliko godina nakon rata pa se grlili, ljubili, plakali. Sve se ja s tobom slažem. Evo npr. popravili smo odnose sa Srbima u BiH. Problem sa bosanskim muslimanima nije taj rat prije 30 godina. Problem je u tome što za njih taj rat nije završio. Oni i dalje ratuju samo drugim sredstvima. General Armije BiH, Izet Nanić: I poslije rata rat. Alija Izetbegović: Nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija. Znači, da je taj rat završen do sada bi naravno živjeli normalno. Ali za muslimane taj rat nije završen, u tome je taj problem. Za njih rat traje. Oni i dalje gledaju kako ostvariti ratne ciljeve, ukinuti kantone i RS, ukinuti konstitutivnost, zavladati nad 100% BiH itd. Japanci nisu poslije rata nastavili gledati kako osvojiti Mandžuriju ili bilo gdje drugo. Da jesu onda to grljenje ne bi bilo moguće.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 21:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Samo zato jer ste mnogo slabiji. Ovo što ste okupirali od Hrvata ste još stravičnije i brutalnije zločine počinili nego Srbi bilo gdje. To što ste manje uspili okupirat je jedini razlog manjeg broja žrtava.
Korićanske stijene recimo? Gdje su Bosnje pocinili nesto slicno? Da ne licitiram Ovcarom. Grabovica.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 22:27 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Desetka
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 22:36 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tvoj djeneral Sratko pred Srebrenicom pominje dahije itekako. Doduše i ustaše i osvete i jednim i drugim. Ne?
Naravno da je tebi sve lijepo, od guslanja djeda Radovana, pa do unjkanja ove cure. I novog @glazbenog vala! 2001 godište mala, a već zadojeno da istrebljuje Albance.
Vi se kolektivno trebate preispitati. A i mi okolo vas, makar početi.
Za tridesetak godina maksimalno, opet je očekivati da “srpska nejač” krene klati i progoniti susjede.
Počele su duhovno glazbene pripreme.
Pjesmu za Eurovision niste u stanju napraviti a da nije neka pizdarija i poziv na istrebljenje. General, nakon uspješno obavljene operacije Krivaja 95, vas je nazvao “Turcima”, a dahije je koristio u istorijskim kontekstu, nije mislio na vas. Dobro znam taj tekst, kad kod sam učio strane jezike, vježbao sam na njemu. Šteta što ste se sebi ogadili ovako lijepu pjesmu bez razloga, pa ćete morati krišom slušati.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 06 ožu 2024, 23:42 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Desetka
E ovako se brani Kosovo
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 07 ožu 2024, 00:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ok, priznam ti - mi smo merhametli, mrava nebi zgazili. Evo ja prvi, da mi Kvacica samar opali, ja bi mu ko isusbosnjo samo okrenuo drugi obraz i vikno udri jace.
A pogotovo Hrvati - to su humanisti poznati u Evropi jos od 30-godisnjeg rata kao humanitarni radnici.
Isuvise si zagrizena, neobjektivna, uopste ne pokusavas da se stavis u poziciju onog drugog.
Evo ja ti ODGOVORNO tvrdim da je u mom kraju ITEKAKO bilo zlocina nad Srbima. Bili oni manji ili ne, zlocin je zlocin.
Ne bi ulazila u tvoje i kvacicine medjusobne fetiše. Da bi ti docarala neke razlike o kojim pisem kad su Zlocin u pitanju, evo krenucemo od nesto jednostavnijeg necega. Ubojstvo sa predumišljajem i u afektu. Kazna? Moram razlagati nazalost, neke stvari na proste faktore. Ubistvo u afektu. Ti to ozbiljno? Je li ti znas koliko sekundi traje „afekat“ da bi se kao takav oznacio od strane suda? Stash, dozvolio Alija u afektu da se otvori logor u onoj skoli u Zenici… Ovo samo kao jedan od (ne)primjera toboznjeg „afekta“. Nisam kreten, ne poredim obim zlocina (pl.).
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poziv na istragu Albanaca ipak neće na Evroviziju Postano: 07 ožu 2024, 00:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Ali care, proslo je 30 godina. :) Postoji citava paleta lijekova za te vrste bolesti. Znam, imam takvih u familiji, jebiga najteze je prevazici vlastita iskustva. Ali budi malo realan pa skontaj ko je koga nabio u enklavu pa baco atomske po njemu. "Atomske". Ako ti "njih" (ne zeli napisati "nas" jer mi onda licno bude neugodno) mrzis tako, kako bi oni onda trebali mrziti tebe..? Retoricko pitanje.
A ja mislim da ste vi svi poprilicno popusili. Mislim na te generacije. 30 godina nakon bi se mogli poceti jedni s drugima solidarisati na osnovu slicnih iskustava u koja ste baceni, vecinom ne svojom voljom. Jebote Rusi i Japanci, Ameri, su se nalazili nekoliko godina nakon rata pa se grlili, ljubili, plakali.
Sve se ja s tobom slažem. Evo npr. popravili smo odnose sa Srbima u BiH. Problem sa bosanskim muslimanima nije taj rat prije 30 godina. Problem je u tome što za njih taj rat nije završio. Oni i dalje ratuju samo drugim sredstvima. General Armije BiH, Izet Nanić: I poslije rata rat. Alija Izetbegović: Nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija. Znači, da je taj rat završen do sada bi naravno živjeli normalno. Ali za muslimane taj rat nije završen, u tome je taj problem. Za njih rat traje. Oni i dalje gledaju kako ostvariti ratne ciljeve, ukinuti kantone i RS, ukinuti konstitutivnost, zavladati nad 100% BiH itd. Japanci nisu poslije rata nastavili gledati kako osvojiti Mandžuriju ili bilo gdje drugo. Da jesu onda to grljenje ne bi bilo moguće. Pa dobro, ali Nanica nema od 95. i Alije ne znam ni sam odkad. Ne govorim o politickoj dimenziji vec toj nekoj cisto medjuljudskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|