…srce bi uletilo na teren al nebi bilo efekta…al razumim i njih koji su uletili frustracije su razumljive…a nista sreća je varljiva al pravedna valjda smo ispucali sve negativno do sad…Reka kora past..
Ja sam napisao sekta a ne subkultura. Svi ultrasi/huligani su klasična subkultura sa svojim kodeksom i setom nepisanih a svima znanih pravila. Svi ultrasi nisu sekta.
Torcida je sekta koja upravlja klubom, miješa se u svaku picku materinu, smjenjuje trenere jer se trener xy usudio suprotstaviti glavnom ljubimcu te sekte (koji trenira kad mu se trenira a ne kad je trening i kojeg sekta vozi po gradu jer nema vozačku), sekta ne plaća članarinu klubu već nekakvoj udruzi koja onda za novce od članarine kupuje dionice kluba pa takav brainfuck ne postoji nigdje bokte… Takodjer redovno sazivaju na poluvremenu prvu momčad i drže im bukvicu, a sa svojim frendovima Poljacima polome vlastiti stadion, zapale kontejnere po gradu i teško ozlijede tri policajca. Glavna pjesma na tribini je “Mrzin Dinamo, srpsko ime to”, za isto vrijeme Srbin i mafijaški odvjetnik Ljubo Pavasovic Visković predstavlja glavni klupski medijski i javni gromobran uz svoje adjutante. Glavne teze sekte su “svi glupi mi pametni” “svi lopovi mi pošteni” “svi ne valjaju mi valjamo” - bonus ovu godinu se prerano krenula slavit titula pa ih je karma stavila na mjesto. Ne može silom i ne može preko noći, nešto se pita i druge.
Ako je to normalno ponašanje navijačke skupine - ok ja sam nenormalan.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Perisic je lud sto je dosao u klub, gdje igraci strecaju od navijaca i gdje mozes ocekivati da te postroje par debila i da se izderu i izivljavaju na tebi.
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
laganini je napisao/la:
…srce bi uletilo na teren al nebi bilo efekta…al razumim i njih koji su uletili frustracije su razumljive…a nista sreća je varljiva al pravedna valjda smo ispucali sve negativno do sad…Reka kora past..
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
Čekaj ako sam dobro skužio jer ne pratim baš HNL, braća su tražila strane sudce(iako su pod domaćim imali 2 pobjeda i remi) pa na kraju popušili obe utkamice . I ne podivljao na kraju.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Teško da je onaj iz vodovoda žešći biznismen.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.