|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 168 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 14 ožu 2024, 22:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanska verzija “balansiranja između Zapada i Istoka”. Kao mali, ne mogu direktno sa Zapadom i Istokom, pa umjesto toga balansiranje između Hrvatske i Srbije. Vučićeva vanjska politika na mikro nivou, za narode bez države i populacijom ispod 1 milijun. Da, baš to
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 14 ožu 2024, 23:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ma za razliku od Aleksa previše znaš hvaliti Tita i partizane. Ne bih rekao da imaš baš čiste srbske gene. Nisi 100% pouzdan...
Sa ćaćine strane porijeklo Crna Gora Cetinje,s materine Trebinje.Prezime iz Bileće. Aleksa može samo maštat o tim genima. Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 00:27 |
|
|
Za Hrvate se svi otimaju, Nijemci, Turci, Anglosaksonci, Srbi, Madžari, Talijani,.. šta reći do onu narodnu: "Za dobrim konjem prašina se diže".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 13:01 |
|
|
Salivator je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sa ćaćine strane porijeklo Crna Gora Cetinje,s materine Trebinje.Prezime iz Bileće. Aleksa može samo maštat o tim genima. Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina Znao sam ja da si ti naše gore list.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 14:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina Znao sam ja da si ti naše gore list. Pošteno da ti velim, moji su otišli radi Acinih. Nakon 1. svjetskog. Al bi lijepo bilo obići sve to. Pa čak i mirovinu tamo negdje dočekat.
_________________ The sheep tremble and here come the votes Thrown from tha throat, new cages and scapegoats
Undressed and blessed by Lord, the same Devil that ran around Managua with a sword.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:07 |
|
|
Salivator je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znao sam ja da si ti naše gore list. Pošteno da ti velim, moji su otišli radi Acinih. Nakon 1. svjetskog. Al bi lijepo bilo obići sve to. Pa čak i mirovinu tamo negdje dočekat. Ti krajevi su tol'ko pusti i devastirani da nisu više ni za penzije.Pogotovo Grahovo,Knin još Bože pomozi.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:25 |
|
|
Salivator je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sa ćaćine strane porijeklo Crna Gora Cetinje,s materine Trebinje.Prezime iz Bileće. Aleksa može samo maštat o tim genima. Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina E jakih gena pobjeguljskih
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Salivator je napisao/la: Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina E jakih gena pobjeguljskih Al zato su geni pobjegulja iz BL,Prijedora,Bijeljine,Doboja, Zvornika itd.prejaki.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Salivator je napisao/la: Bgm, mogao bi i o mojim, od matere baba iz Grahova, djed iz Knina E jakih gena pobjeguljskih Ma pičke, htjeli sa svojim narodom živit. Dio u Slavoniju, dio u Hercegovinu.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Pošteno da ti velim, moji su otišli radi Acinih. Nakon 1. svjetskog.
Al bi lijepo bilo obići sve to.
Pa čak i mirovinu tamo negdje dočekat. Ti krajevi su tol'ko pusti i devastirani da nisu više ni za penzije.Pogotovo Grahovo,Knin još Bože pomozi. Nisam se zadržavao u Kninu kad sam željeznicom putovao, al ono što sam vidio kratko,nije obećavajuće.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:48 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: E jakih gena pobjeguljskih Al zato su geni pobjegulja iz BL,Prijedora,Bijeljine,Doboja, Zvornika itd.prejaki. Ja imam 200 godina kontinuiteta na svojoj djedovini i to samo koliko ja znam. Nije me istjerao ni Filipovic, ni Karađorđević ni Pavelić a kamo li beki pampers general. E to to je gen!
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Al zato su geni pobjegulja iz BL,Prijedora,Bijeljine,Doboja, Zvornika itd.prejaki. Ja imam 200 godina kontinuiteta na svojoj djedovini i to samo koliko ja znam. Nije me istjerao ni Filipovic, ni Karađorđević ni Pavelić a kamo li beki pampers general. E to to je gen! Sve četiri strane obitelji iz istog mjesta? To objašnjava dosta toga. :)
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 17:56 |
|
|
Salivator je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja imam 200 godina kontinuiteta na svojoj djedovini i to samo koliko ja znam. Nije me istjerao ni Filipovic, ni Karađorđević ni Pavelić a kamo li beki pampers general. E to to je gen! Sve četiri strane obitelji iz istog mjesta? To objašnjava dosta toga. :) Gdje sam to rekao? A i da jeste, to je selo od preko 2000 stanovnika
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 18:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Salivator je napisao/la: Sve četiri strane obitelji iz istog mjesta? To objašnjava dosta toga. :) Gdje sam to rekao? A i da jeste, to je selo od preko 2000 stanovnika Pošteno, moji ostali se svi nalaze na prvom katoličkom popisu iz 1743 za BiH. I to ih ima i hajduka i boraca iz Kandijskog rata. Volili se mlatiti sa vašima. E to su geni :)
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 18:41 |
|
|
Salivator je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Gdje sam to rekao? A i da jeste, to je selo od preko 2000 stanovnika Pošteno, moji ostali se svi nalaze na prvom katoličkom popisu iz 1743 za BiH. I to ih ima i hajduka i boraca iz Kandijskog rata. Volili se mlatiti sa vašima. E to su geni :) Respect
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 19:14 |
|
|
Salivator je napisao/la: Karabaja je napisao/la: E jakih gena pobjeguljskih Ma pičke, htjeli sa svojim narodom živit. Dio u Slavoniju, dio u Hercegovinu. Nije neko pička,ako želi živit sa svojim narodom. Normalno i prirodno.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 19:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Al zato su geni pobjegulja iz BL,Prijedora,Bijeljine,Doboja, Zvornika itd.prejaki. Ja imam 200 godina kontinuiteta na svojoj djedovini i to samo koliko ja znam. Nije me istjerao ni Filipovic, ni Karađorđević ni Pavelić a kamo li beki pampers general. E to to je gen! Srbe nikad nije zanimala Gračanica (skoro čista muslimanska sredina), zato imaš kontinuitet. Inače bi imo kontinuitet u ŠveCkoj.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 15 ožu 2024, 21:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ma pičke, htjeli sa svojim narodom živit. Dio u Slavoniju, dio u Hercegovinu. Nije neko pička,ako želi živit sa svojim narodom. Normalno i prirodno. Naravno da je prirodno. To samo Karabaji, starom ložaču, nije jasno. :) Još ljudi preselili u Hercegovinu, zamisli toga jada Al vidiš ti šta je crnjak, priča Karabaja o djedovini meni, a meni bočna strana obitelji prezime Bošnjak :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|