|
|
Stranica: 71/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lip 2023, 13:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Pogledao sinoć i drugu epizodu, kako je postao filmska zvijezda. Biografija puna nadahnuća. Prvu epizodu od sada preporučujem emocionalno i financijski slomljenim ljudima, krcata je primjerima kako se izboriti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lip 2023, 15:45 |
|
|
DrMag je napisao/la: Pogledao sinoć i drugu epizodu, kako je postao filmska zvijezda. Biografija puna nadahnuća. Prvu epizodu od sada preporučujem emocionalno i financijski slomljenim ljudima, krcata je primjerima kako se izboriti. Cale ga samo mlatio, nikakvo znanje mu nije prenio, uspio kad je odlucio da ode od kuce. Cega se dotakao sve je uradio na max, gledajuci ga rekao bi samo misici, ali ima on crtu lukavstine i manipulacije. Odlicna je serija.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 lip 2023, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
POL_GASOL je napisao/la: DrMag je napisao/la: Pogledao sinoć i drugu epizodu, kako je postao filmska zvijezda. Biografija puna nadahnuća. Prvu epizodu od sada preporučujem emocionalno i financijski slomljenim ljudima, krcata je primjerima kako se izboriti. Cale ga samo mlatio, nikakvo znanje mu nije prenio, uspio kad je odlucio da ode od kuce. Cega se dotakao sve je uradio na max, gledajuci ga rekao bi samo misici, ali ima on crtu lukavstine i manipulacije. Odlicna je serija. Preko 50% muškaraca koji smo mislili da je Arnold super smo ga aktivno zamrzili nakon što je posve promijenio ideologiju i počeo promovirati veganstvo i mnogo toga nakaradnoga. Onda smo skužili da nikad ništa nije promijenio, nego da je uvijek bio sociopat, sve potkrijepljeno događajima, citatima, vlastitim riječima. - Sociopat - Lažov (pogotovo oko korištenja steroida) - Priznao da je uvijek iskorištavao prijatelje (praktički se pentrao po leševima drugih) - Vrlo moguće da je bio muška prostitutka (Gay 4 pay) - Seksualno napastvovao žene - Prevario vlastitu ženu, napravio jedno vanbračno dijete (jedino za koje znamo), sa ružnom sluškinjom Amoralni, sociopatski lažov kojem eto Cuckflix i Hollywood retuširaju biografiju i prave od njega nekakvog inspirativnog lika. Ne nasjedati! Ako tražite glumce za inspiraciju, Clint Eastwood, Sylvester Stallone itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 12 srp 2023, 21:59 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Cale ga samo mlatio, nikakvo znanje mu nije prenio, uspio kad je odlucio da ode od kuce. Cega se dotakao sve je uradio na max, gledajuci ga rekao bi samo misici, ali ima on crtu lukavstine i manipulacije. Odlicna je serija. Preko 50% muškaraca koji smo mislili da je Arnold super smo ga aktivno zamrzili nakon što je posve promijenio ideologiju i počeo promovirati veganstvo i mnogo toga nakaradnoga. Onda smo skužili da nikad ništa nije promijenio, nego da je uvijek bio sociopat, sve potkrijepljeno događajima, citatima, vlastitim riječima. - Sociopat - Lažov (pogotovo oko korištenja steroida) - Priznao da je uvijek iskorištavao prijatelje (praktički se pentrao po leševima drugih) - Vrlo moguće da je bio muška prostitutka (Gay 4 pay) - Seksualno napastvovao žene - Prevario vlastitu ženu, napravio jedno vanbračno dijete (jedino za koje znamo), sa ružnom sluškinjom Amoralni, sociopatski lažov kojem eto Cuckflix i Hollywood retuširaju biografiju i prave od njega nekakvog inspirativnog lika. Ne nasjedati! Ako tražite glumce za inspiraciju, Clint Eastwood, Sylvester Stallone itd. Malo ću zatrolati temu , al iz dobre namjere . Meni je od tih USA glumaca Harison Ford likčina . Vrhunska glumčina , sa obje noge na zemlji , stolar, pilot .. Filmovi u kojima on glumi , osuđeni su da postanu klasici .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 srp 2023, 16:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Upola sam. Nije losa. 07/10. ministar isti ovaj glavni lik Bogdan.
Privitak/ci: |
IMG_4365.jpeg [ 32.55 KiB | Pogledano 2297 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 srp 2023, 18:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25570 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Upola sam. Nije losa. 07/10. ministar isti ovaj glavni lik Bogdan. Koja je to serija?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 srp 2023, 17:14 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Upola sam. Nije losa. 07/10. ministar isti ovaj glavni lik Bogdan. Koja je to serija? Astronaut i djevojka. Pregledala sam. Nije losa. Slicna tematika kao ovaj novi film gdje u top 10 gdje se prodaju godine života. Tj gdje žena hipoteku za stan uradila na svojih 40 godina života.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 kol 2023, 20:36 |
|
|
Ko je Erin Carter? Meni 8/10. Da ne spojlam, preporuka da pogledate.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 lis 2023, 15:53 |
|
|
Lupin izašao. Ko gleda. Na Netflix.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 lis 2023, 21:05 |
|
|
koji lupin? anime?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lis 2023, 20:57 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
na HRT, tema je aktualna
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 lis 2023, 21:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Evo braćo Srbi, RTS počeo sa prikazivanjem prve sezone: https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/255 ... 1-12-.htmlCitat: Fauda, 1-12 Ratni triler, trenutno najpopularnija televizijska serija u Izraelu, Fauda, prati rad jedinice izraelske vojske koja u tajnosti u Pojasu Gaze i na Zapadnoj obali lovi teroriste.
Fauda (arapska reč za haos) prikazuje dve strane izraelsko-palestinskog sukoba. Doron je komandant izraelske jedinice za tajne zadatke, koja operiše unutar palestinske teritorije. S druge strane, pratimo život Abu-Ahmada i njegove porodice, i razloge za njihovu rastuću mržnju prema Izraelu . Većina glumaca trenutno aktivna u IDF-u.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 lis 2023, 21:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25570 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Niko Komadina je napisao/la: na HRT, tema je aktualna
Zar stvarno netko može ovo gledati?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 lis 2023, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ministry of Sound je napisao/la: 30 novčića (horor/religiozni horor), HBO Europa (Španjolska), za sad jako dobro. Na engleskom je "30 coins", na hrvatskom "30 novčića" iako bi trebalo biti "30 srebrnjaka".
Upravo krenula druga sezona. Rijetko više pravim preporuke jer nemam više volje za serije, niti me puno toga impresionira, ali ovo je vrh. Pogledajte samo uvodnu špicu gore i bit će dovoljno da se navučete.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lis 2023, 15:59 |
|
|
Dve nove "domaće" serije kreću uskoro. Ne deluju loše sudeći po trejlerima , a pogotovo ova Deca Zla. Ako ništa meni domaći serijakluk će popuniti prazninu zbog mog odbijanja gledanja zapadnih woke-govana.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 stu 2023, 19:56 |
|
|
Jel ko gledao arcane? Inace serija godine,uspoređuju je s squid games :)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 vel 2024, 23:39 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4169 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Početak me podsjeti na Ramba i prvu krv.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 vel 2024, 23:52 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
joe enter je napisao/la:
Dve nove "domaće" serije kreću uskoro. Ne deluju loše sudeći po trejlerima , a pogotovo ova Deca Zla. Ako ništa meni domaći serijakluk će popuniti prazninu zbog mog odbijanja gledanja zapadnih woke-govana.
Uželio sam se komedije . Dobre . Bez kapi krvi . Kad ovoliko kopiraju , nek' bar odrade neke naše '' Mućke'' , nije da ih nemamo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 vel 2024, 20:08 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4169 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Trenutni jedna od najgledanijih serija u svijetu.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 ožu 2024, 23:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 ožu 2024, 12:48 |
|
|
Zapravo prilicno dobar horor jer dosta ulazi u psihologiju. The unholy je takodjer slican i prilicno dobro pokazuje gdje moze odvesti pogresan vjerski zanos
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 ožu 2024, 17:50 |
|
|
Granica dobra i zla tu je nestala.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 ožu 2024, 11:45 |
|
|
Je li itko gledao netflixovu seriju "Iza njenih ociju" "Behind her eyes"
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 ožu 2024, 22:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 ožu 2024, 22:44 |
|
|
The Fall of the House of Usher 2023.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|