|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 12:50 |
|
|
hilbert je napisao/la: Moguce je da su Indoevropljani mnoge pobili, ali je moguce da ih je ipak dokrajcila seksualna selekcija. Seksualna selekcija je u tome što su došli ljudi od skoro dva metra na konjima i odstranili ove patuljke od metar i pol. Oružjem ako treba, ali većinom nije ni potrebno. Pa slično se događa u Švedskoj. Šveđanke će svašta pričati domaćima. Od imigranata će pobrati šljagu i biti sretne s tim.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 12:54 |
|
|
Ceha je napisao/la: hilbert je napisao/la: Moguce je da su Indoevropljani mnoge pobili, ali je moguce da ih je ipak dokrajcila seksualna selekcija. Seksualna selekcija je u tome što su došli ljudi od skoro dva metra na konjima i odstranili ove patuljke od metar i pol. Oružjem ako treba, ali većinom nije ni potrebno. Pa slično se događa u Švedskoj. Šveđanke će svašta pričati domaćima. Od imigranata će pobrati šljagu i biti sretne s tim. Bili su samo viši od farmera 5-6 centimetara, oprilike iste visine ko paleolitski lovci. Nije to, nije bilo genocida, nego su se svi izmješali. Danas svaki europljanin ima porijeklo od ove 3 skupine. Najmanje od paleolitskih ljudi, jer je njih bilo najmanje, a stepa vs farmer je sjever vs jug, na sjeveru više stepe, na jugu više anatolije. kad je unišla stepa, farmeri su već debelo bili pomješani sa paleolitskim lovcima, i nisu bili niži, možda koji cenat
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 13:54 |
|
|
divljak je napisao/la: Ceha je napisao/la: Seksualna selekcija je u tome što su došli ljudi od skoro dva metra na konjima i odstranili ove patuljke od metar i pol. Oružjem ako treba, ali većinom nije ni potrebno.
Pa slično se događa u Švedskoj. Šveđanke će svašta pričati domaćima. Od imigranata će pobrati šljagu i biti sretne s tim.
Bili su samo viši od farmera 5-6 centimetara, oprilike iste visine ko paleolitski lovci. Nije to, nije bilo genocida, nego su se svi izmješali. Danas svaki europljanin ima porijeklo od ove 3 skupine. Najmanje od paleolitskih ljudi, jer je njih bilo najmanje, a stepa vs farmer je sjever vs jug, na sjeveru više stepe, na jugu više anatolije. kad je unišla stepa, farmeri su već debelo bili pomješani sa paleolitskim lovcima, i nisu bili niži, možda koji cenat Izmiješali su se na način da su im ovi uzeli žene, a farmeri umrli bez potomaka. Osim di je neki IEovac posvojio (ili mu je podvaljen) nekog farmerskog sina. Istrebljene su im y-dnk haplogrupe.... A od lovaca je preostalo nešto malo u nekim zabitim krajevima, tipa karpati, koji su se kasnije isto s IEovcima pomiješali, ali njihove loze su opstale. Oni koji su bili s farmerima su prošli kao oni.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 13:59 |
|
|
Meni stalno nalazi nekakve anglosaksonce kao daleke rodjake i kad vidim sta dijelimo onda je to mali procenat DNA s Balkana i istocne Evrope koji su oni ponijeli sa sobom.
Sve nekakve Steves i picke materine.
A inace masa siptara. Siptar sam, valjda sam zbog toga prgav i osvetoljubiv i cesto nemam kontrolu nad emocijama.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:16 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni stalno nalazi nekakve anglosaksonce kao daleke rodjake i kad vidim sta dijelimo onda je to mali procenat DNA s Balkana i istocne Evrope koji su oni ponijeli sa sobom.
A inace masa siptara. Siptar sam, valjda sam zbog toga prgav i osvetoljubiv i cesto nemam kontrolu nad emocijama. Ja dobivam Hrvatsku, BiH i Moldovu kao jako bliske, skoro pa nema razlike. Među najbližim rođacima su mi hrvati, bošnjaci i bosanski srbi
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:20 |
|
|
divljak je napisao/la: Haram je napisao/la: Meni stalno nalazi nekakve anglosaksonce kao daleke rodjake i kad vidim sta dijelimo onda je to mali procenat DNA s Balkana i istocne Evrope koji su oni ponijeli sa sobom.
A inace masa siptara. Siptar sam, valjda sam zbog toga prgav i osvetoljubiv i cesto nemam kontrolu nad emocijama. Ja dobivam Hrvatsku, BiH i Moldovu kao jako bliske, skoro pa nema razlike. Među najbližim rođacima su mi hrvati, bošnjaci i bosanski srbi Meni nista od nasih plemena :( Nekako me to zaista rastuzuje jer sam se nado pronaci kakvu ikonu na tavanu, al kuras. Ti si Srbin jel?
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:22 |
|
|
Haram je napisao/la: divljak je napisao/la: Ja dobivam Hrvatsku, BiH i Moldovu kao jako bliske, skoro pa nema razlike. Među najbližim rođacima su mi hrvati, bošnjaci i bosanski srbi Meni nista od nasih plemena :( Nekako me to zaista rastuzuje jer sam se nado pronaci kakvu ikonu na tavanu, al kuras. Ti si Srbin jel? ne, hrvat iz hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:24 |
|
|
divljak je napisao/la: Haram je napisao/la:
Meni nista od nasih plemena :( Nekako me to zaista rastuzuje jer sam se nado pronaci kakvu ikonu na tavanu, al kuras.
Ti si Srbin jel?
ne, hrvat iz hrvatske ok. Al genetski Jugosloven. Ozbiljno, i meni bi radje bilo to tvoje.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:32 |
|
|
Haram je napisao/la: divljak je napisao/la: ne, hrvat iz hrvatske
ok. Al genetski Jugosloven. Ozbiljno, i meni bi radje bilo to tvoje. A odakle su tvoji, možda i nisi neobičan, recimo ako si rodom iz crne gore, srbije, moguće je da si bliži albancima, makedoncima... itd Genetika je više manje regionalna ovde, najbliži su ti oni koji su ti geografski najbliži
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:39 |
|
|
divljak je napisao/la: Haram je napisao/la: ok. Al genetski Jugosloven. Ozbiljno, i meni bi radje bilo to tvoje. A odakle su tvoji, možda i nisi neobičan, recimo ako si rodom iz crne gore, srbije, moguće je da si bliži albancima, makedoncima... itd Genetika je više manje regionalna ovde, najbliži su ti oni koji su ti geografski najbliži Pa Crna Gora i juznozapadna Srbija, uglavnom. 77 % "balkanski" (sta god da pod tim podrazumjevali - cudno pomalo sto imaju onda ekstra kategoriju "Albanija & Grcka"), 12 % ruski, 9 % albanski i grcki i 2 posto balticki.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:39 |
|
|
Kako god, bar sam ocigledno starosjedioc Balkana. No sad sam svoje gene isprico u Srednju Evropu.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 14:44 |
|
|
Haram je napisao/la: divljak je napisao/la: A odakle su tvoji, možda i nisi neobičan, recimo ako si rodom iz crne gore, srbije, moguće je da si bliži albancima, makedoncima... itd Genetika je više manje regionalna ovde, najbliži su ti oni koji su ti geografski najbliži
Pa Crna Gora i juznozapadna Srbija, uglavnom. 77 % "balkanski" (sta god da pod tim podrazumjevali - cudno pomalo sto imaju onda ekstra kategoriju "Albanija & Grcka"), 12 % ruski, 9 % albanski i grcki i 2 posto balticki. Pusti te gluposti nemaju veze s vezom, kao balkanski ovo ono, to su marketinške fore Ako si iz Crne gore i Srbije, onda ti je to sasvim normalno, ljudi od tamo dobijaju takve rezultate. Ali to je sve kontinum sa SZ prema JI, vi se odma do ove naše grupe, a iza vas idu Grci, poviše nas su Kajkavci+Slovenci ... itd
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 15:22 |
|
|
Sad tek vidim. Ovi Stevovi sve imaju prezimena ko Pintaris i slicno. Dakle Grci. Ima i Grka u meni.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 16:23 |
|
|
Primarijus je napisao/la: divizija je napisao/la: mislim da ti je to distinction without a difference
To ti dođe kao da netko govori da je komunizam veliki napredak u odnosu na fašizam jer ne ubija na osnovu rasne, etničke i vjerske pripadnosti, a to što je ubio još više ljudi, nema veze, razlozi su plemenitiji. Rezoniranje na nivou. Citat: ne bih rekao. mozak leftarda koji mazohistički žele uništenje svoje loze, krvi i plemena pokazuje da možda nismo evoluirali, ali neki su degeneirali u odnosu na pračovjeka Čisto sumnjam da toga nije bilo i tad. Ponavljam mozak nam je potpuno isti kao mozak ljudi prije 5,10-15 tisuća godina, a vjerojatno i puno dulje od toga. Vidis, ti si stvarno covjek izrazito niskog stupnja inteligencije. Radi se o tome da si u komunizmu mogao izbjeci da te neko ubije - morao si samo biti odan ideologiji - dok ti nacizam nije pruzao tu sansu ako si bio pripadnik odredjenog naroda. Dakle Divizija, ukoliko citas, ovo ti je primjerak degeneriranog mozga "leftarda". Ovo je leftard, liberal, gradjanski, pro-europski demonkrada, a ne ljudi ljevicari poput mene.
|
|
Vrh |
|
|
hilbert
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 26 ožu 2024, 16:44 |
|
|
divljak je napisao/la: Ja dobivam Hrvatsku, BiH i Moldovu kao jako bliske, skoro pa nema razlike. Među najbližim rođacima su mi hrvati, bošnjaci i bosanski srbi Onda sigurno pripadas haplogrupi I2a, mada uniparentalne haplogrupe nisu isto sto i autosomalno porijeklo. Uglavnom vecinski nosis genetiku slavenskih doseljenika koji su na nase prostore dosli iz zapadne Ukrajine i jugoistocne Poljske, tako da nije cudo da i u Moldaviji ima mnogo te genetike. @Haram Nisi ti "Siptar" nego jednostavno imas vise paleobalkanske genetike sto je ocekivano za Crnu Goru i te krajeve Srbije koji granice sa njom. Albanci su ti samo (mozda) blizi zato sto je njihova genetika inace pretezno paleobalkanska i farmerska. To ne znaci da potices od njih. Kod divljaka autosomalno dominiraju lovci i stepski jeb..., pardon, jahaci. A ti rezultati "Balkanac, istocni Evropljanin, Anglosaksonac" su komercijalne gluposti kakve nude recimo kompanija 23andme. Ti rezultati baziraju na njihovoj bazi podataka testiranih i samo ti pokazuju gdje danas imas najvise dalekih rodjaka, a ne odakle su ti preci dosli. Ja se nisam testirao niti mi to nesto puno znaci, ali u mojoj rodbini se vrti prica da smo potekli od nekog saskog rudara koji ga je umocio domacoj koki, tako da bi mogao biti R1b-U106. No to su samo price i mitovi i test bi mogao pokazati da smo obicni, domaci seljaci. Pola moje uze i sire rodbine su plavokosi, ali to nista ne znaci, jer su i Slaveni plavci.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najnasilnija grupa ljudi koja je ikad živjela - Naši preci imigranti u Europu Postano: 27 ožu 2024, 14:33 |
|
|
hilbert je napisao/la: divljak je napisao/la: Ja dobivam Hrvatsku, BiH i Moldovu kao jako bliske, skoro pa nema razlike. Među najbližim rođacima su mi hrvati, bošnjaci i bosanski srbi Onda sigurno pripadas haplogrupi I2a, mada uniparentalne haplogrupe nisu isto sto i autosomalno porijeklo. Uglavnom vecinski nosis genetiku slavenskih doseljenika koji su na nase prostore dosli iz zapadne Ukrajine i jugoistocne Poljske, tako da nije cudo da i u Moldaviji ima mnogo te genetike. @Haram Nisi ti "Siptar" nego jednostavno imas vise paleobalkanske genetike sto je ocekivano za Crnu Goru i te krajeve Srbije koji granice sa njom. Albanci su ti samo (mozda) blizi zato sto je njihova genetika inace pretezno paleobalkanska i farmerska. To ne znaci da potices od njih. Kod divljaka autosomalno dominiraju lovci i stepski jeb..., pardon, jahaci. A ti rezultati "Balkanac, istocni Evropljanin, Anglosaksonac" su komercijalne gluposti kakve nude recimo kompanija 23andme. Ti rezultati baziraju na njihovoj bazi podataka testiranih i samo ti pokazuju gdje danas imas najvise dalekih rodjaka, a ne odakle su ti preci dosli. Ja se nisam testirao niti mi to nesto puno znaci, ali u mojoj rodbini se vrti prica da smo potekli od nekog saskog rudara koji ga je umocio domacoj koki, tako da bi mogao biti R1b-U106. No to su samo price i mitovi i test bi mogao pokazati da smo obicni, domaci seljaci. Pola moje uze i sire rodbine su plavokosi, ali to nista ne znaci, jer su i Slaveni plavci. Ja u usporedbi sa testiranim ostacima iz brončanog i željeznog doba iz čitave europe Najbliži mi je Hrvatska srednje-kasno brončano doba Distance to: d_g25_scaled 0.02739438 Croatia_MLBA:I18721 0.03112916 Slovakia_IA_Vekerzug:I12107 0.03276864 Slovakia_IA_Vekerzug:I5288 0.03472661 Croatia_EIA:I5727 0.03554833 Croatia_MLBA:I18723 0.03832491 Czech_IA_Hallstatt:I16088 0.03947474 Hungary_EIA_Prescythian_Mezocsat:I18211 0.03954371 Hungary_IA_Scythian.SG:DA197_noUDG.SG 0.03997170 Hungary_IA_LaTene:I18527 0.04031663 Croatia_MLBA_alt:I18719 0.04039256 Hungary_IA_LaTene_o:I18182 0.04074203 Czech_EBA_Unetice:I14192 0.04159317 Hungary_EIA_Prescythian_Mezocsat:I18245 0.04166314 Serbia_Mokrin_EBA_Maros:I23212 0.04194135 Hungary_IA_LaTene:I20752 0.04278338 Hungary_IA_LaTene_o:I18183 0.04381695 Slovenia_EIA:I5689 0.04385101 England_LBA_highEEF:I13617 0.04397911 Slovenia_EIA:I5690 0.04424383 Slovakia_LIA:I11710 0.04461203 France_GrandEst_IA2:I19356 0.04461386 Bulgaria_EBA_o2:I2165 0.04502166 Hungary_IA_Scythian_oAegean.SG:DA195_noUDG.SG 0.04517811 Czech_IA_LaTene:I15047 0.04552799 France_GrandEst_IA2.SG:ERS1164.SG Večina mi taman pada ovde https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... re_map.pngVeć sam napisao prije, nije bilo masovne migracije na balkan, nego se slovinstvo širilo na sjever, i to ne genetski, nego preko vjere i starocrkvoenog slovinskog. Veza između balkana i istočne europe je starija, vezana uz širenje ovih Jamni, tj. Indoeuropljana
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 429 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|