|
|
Stranica: 14/32.
|
[ 779 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 18:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja kontam šta je frka neka a ono debili sa jedne i druge strane vode nekakve navijačke obračune, kaže navijački kodeksi. Ovo bi bilo isto da se ja lupam po čelu i objašnjavam IT stručnjaku neki softver i kodove za programiranje
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 18:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39650 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Lebowski je napisao/la: Ja kontam šta je frka neka a ono debili sa jedne i druge strane vode nekakve navijačke obračune, kaže navijački kodeksi. Veću frku su stvorili vaši mediji i političari, da ne govorim o javnom iznošenju imena ljudi koji nemaju veze s napadom na RA u Stocu i koji čak niti ne žive u BiH. Toliko frku ste izazvali kmečanjem da je reagirala američka hambasada zbog napada na zlatne dečke "jadne povratnike"
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ja kontam šta je frka neka a ono debili sa jedne i druge strane vode nekakve navijačke obračune, kaže navijački kodeksi. Veću frku su stvorili vaši mediji i političari, da ne govorim o javnom iznošenju imena ljudi koji nemaju veze s napadom na RA u Stocu i koji čak niti ne žive u BiH. Toliko frku ste izazvali kmečanjem da je reagirala američka hambasada zbog napada na zlatne dečke "jadne povratnike" A vamo lažni moleri sačekali momka pred vratima i zgazili ga. I on se kao čudi o kodeksima i nekim pravilima. Šta je sljedeće jebote? Kad mi pregori rerna da mi njih 10 uleti popravit, mene izbiju iz cipela i ukradu mi zastavu?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:07 |
|
|
Na stranu što je bilo, ovo sigurno neće ostati na ovome. Ne dajte djeci van ovih dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:07 |
|
|
Junački upad u prostorije kad nije bilo nitkoga.
Pa i spališ kome obiližja, e, šta? Ka' da je onin protivnički navijač prikinia postojat i da mu je strast prima otemu klubu ne postoji činon otimanja i spaljivanja?
Napraviš novi transparent i vozi da'je.
|
|
Vrh |
|
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:09 |
|
|
Slike s prosvjeda Muslimana u Stocu.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na stranu što je bilo, ovo sigurno neće ostati na ovome. Ne dajte djeci van ovih dana. Ne vjerujem da će išta posebno bit ovih dana ali kad se malo smiri ovo i ohladi, bit će.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Šta kaže Kabiri? Jel tužan ili slavi što je ugašena skupina koja rođendan slavi 10.4.?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:13 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Šta kaže Kabiri? Jel tužan ili slavi što je ugašena skupina koja rođendan slavi 10.4.? Neki bi radije da rođendan bude 14.5., dan proglašenja države Izrael.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39650 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovih dana će biti pojačana prisutnost policije, ide Bajram, onda gradski derbi. Nadam se da neće biti nikakvih sranja, osvetu je najbolje servirati hladnu.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ja kontam šta je frka neka a ono debili sa jedne i druge strane vode nekakve navijačke obračune, kaže navijački kodeksi. Veću frku su stvorili vaši mediji i političari, da ne govorim o javnom iznošenju imena ljudi koji nemaju veze s napadom na RA u Stocu i koji čak niti ne žive u BiH. Toliko frku ste izazvali kmečanjem da je reagirala američka hambasada zbog napada na zlatne dečke "jadne povratnike" Pa ne znam, valjda je tebi normalno da se premlaćuju ljudi. Koliko god da krkanluk vlada u društvu to ipak nije svakodnevnica i normalno da će biti više rekacija s obzirom da je na nacionalnoj osnovi. A vidi o čemu ti razmišljaš, problem ti je što neko kmeči a nije ti problem što neko udara druge.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Šta kaže Kabiri? Jel tužan ili slavi što je ugašena skupina koja rođendan slavi 10.4.? Tebi smeta Kabiri više nego Kajanu i ekipi. Rađe bi da je Aluminij propao nego što je došao u ruke izraelskom nacionalisti, šta ti je cvjećarski antisemitizam.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:23 |
|
|
Lebowski je napisao/la: daramo je napisao/la: Veću frku su stvorili vaši mediji i političari, da ne govorim o javnom iznošenju imena ljudi koji nemaju veze s napadom na RA u Stocu i koji čak niti ne žive u BiH. Toliko frku ste izazvali kmečanjem da je reagirala američka hambasada zbog napada na zlatne dečke "jadne povratnike"
Pa ne znam, valjda je tebi normalno da se premlaćuju ljudi. Koliko god da krkanluk vlada u društvu to ipak nije svakodnevnica i normalno da će biti više rekacija s obzirom da je na nacionalnoj osnovi. A vidi o čemu ti razmišljaš, problem ti je što neko kmeči a nije ti problem što neko udara druge. Problem je što netko navijački obračun želi pretvoriti u međunacionalni napad na povratnike. Problem je što nečiji mediji premlaćivanje deset na jedan nazivaju akcijom i podvigom. Ne pali ta takija ovdje
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:24 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Live iz Židovske općine Mostar zbog gašenja "filoustaške" grupe Ultrasi.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:37 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Samo se da primjeriti da kad su dole u Mostaru navijacke tuce, mediji Ultrasima objave imena dok RA su inicijali vecinom
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:46 |
|
|
Preservation je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Pavijane nemoj sramotiti Ultrase na forumu hr Nemas veze sa navijackim svijetom i pravis se pametan Nemam veze s Ultrasima osim što poznajem mnoge ali lomio sam pripadnika RA i to u kasabi od vašeg istočnog Mostara nakon što sam išao kući s 2 prijatelja pijan i jedan musliman nam ponudio taksi, bio ok i išao nam pokazati piceriju u istočnom Mostaru i onda spremio doček sa svojom ekipom ali se preračunao Nismo znali da RA ali smo slomili tu vašu ekipicu i iz prve ruke znam da ste najveće pickice koje postoje, ne mogu čitati vaše kurčenje jer mi se povraća. Vi niste stvoreni za to, stvoreni ste da budete jadni. Sad se opet napij pa dođi po transparente dok nisu izgorili
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja nisam ni znao da su te krpe bitne. Mislio sam da se transparenti bacaju nakon utakmice.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lebowski je napisao/la: Ja kontam šta je frka neka a ono debili sa jedne i druge strane vode nekakve navijačke obračune, kaže navijački kodeksi. Pa dobro, korisni su kao paramilitarija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:53 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Čitajući ovo smrdi mi tu nešto, ovo su cinkaroši na djelu, pa bili iz policije (naglasak na kriminalnu) ili bilo iz redova navijača Zrinjskog
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:58 |
|
|
Vidimo u Mostaru i za političke svrhe a po potrebi i da glume jadne povratnike.
Večeras je sastanak Ultrasa, valjda se reorganiziraju kako spada.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja nisam ni znao da su te krpe bitne. Mislio sam da se transparenti bacaju nakon utakmice. Nisi naučio navijačke kodove, hoću reći kodekse.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Kako su fino i Sanel Kajan i Karabajone iznili imena i to pogrešnih ljudi. Taj kreten sa lijeve obale sebi čuva koljena stalnom kmekom o nekakvom maltretiranju Muslimana u Hercegovini. Nit obraza nit časti niti muda.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 20:02 |
|
|
Dica se mlate, a on diga američku ambasadu na noge. Bar mu se mora priznat da je sposobniji od čitavog hrvatskog novinstva u BiH
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 20:03 |
|
|
Nižu se reakcije nakon što je DF-ov zastupnik u Parlamentu Federacije BiH na svom Facebooku iznio lažna imena napadača iz Stoca. Kajana demantirao je FUP, MUP HNŽ, ali i lažno prozvani mladići. Na svom profilu oglasio i sportski novinar Nermin Bise. On je Kajana prozvao za "paljenje vatre" i kukavičluk. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... je/223140/"Nije taj prešao Bulevar, a u Stocu bi nešto radikalnije i drastičnije"
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 09 tra 2024, 20:05 |
|
|
Iz Austrije nam se javio Mostarac kojeg dovode u kontekst napada u Stocu Portal Klix.ba i federalni zastupnik Sanel Kajan objavili su puna imena navodnih vlasnika vozila koja su sudjelovala u nedavnom napadu na četiri mladića iz Stoca, no ta informacija je u međuvremenu demantirana, a Facebook objava Sanela Kajana je i obrisana. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... cu/223137/
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|