Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ne pametujemo nego raspravljamo sa strane kao obični kokičari navijači o nelogičnostima. Eto Robi je pitao je li to običaj kod ostalih navijačkih grupa da jedan momak čuva desetak transparenata kod sebe?
Gazda je napisao/la:
Nisu izgubljeni svi transparenti, daleko od tog i nemoj više pametovati o tifo sceni ako nisi iz iste, ni ti ni daramo.
Ja nisam neki navijač, to je istina, ali mnogi moji prijatelji jesu tako da znam ponešto. U Rijeci svako nosi svoj transparent, nitko ne nosi dva, i svi ih čuvaju ko oko u glavi i nitko sam ne zuji s transparentom okolo iako je cijeli grad naš kao i okolica i nitko ne može ni prismrdit. Znam i za slučaj da su neki mulci ispušili neki njihov lijevi transparent u Istri i bilo je i šamaranja od strane udarne ekipe u armadi i zabranilo im se da nose transparente.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
Gazda je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:
Možda jednu i to se smatra ogromnom sramotom i poniženjem. S tim da ne znam dal je itko ikad u vlastitom gradu izgubio jedan trasnparent a kamoli sve. Kao što rekoh. Neviđena sramota i poniženje. Nezabilježeno u svijetu. Ultrasi ako ne reagiraju s nekom uspješnom akcijom bolje da se ugase.
Nisu izgubljeni svi transparenti, daleko od tog i nemoj više pametovati o tifo sceni ako nisi iz iste, ni ti ni daramo. Mnoge bivše i sadašnje vođe podgrupa su van Mostara(zato su i promijenjeni transparenti na tribini) čak ni glavni vođa ultrasa nije bi u Mostaru na dan događaja. No sad su upravo otvorili pandorinu kutiju i dica se vraćaju materi. Soon...
Ja bih reci da ni ti nemas apsolutno nikakve veze s Ultrasima jer da imas kladim se da je naputak grupe sada zavjet šutnje a ti tu po nekom forumu nesto prijetis nekome "soon", "jos malo", "vidit cete"...
To se ne radi tako frende, to i klinci u osnovnoj znaju, jer kad mu netko mazne pernicu, il ga doceka sutke u wc kad je prilika i izbije ga, ili kenja po hodniku "vidit ces ti" i nikad nista ne napravi.
Prosto jednostavno.
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
Najkonstruktivnije što sada mogu Ultrasi uraditi je javno reći: "Ispali smo glupi". Nakon toga analiziraju što se dogodilo i poboljšaju radne procedure ili te kodove kako ih već zovu. Osim ovoga, tko zna gdje su još šuplji, sve to treba temeljito provjeriti.
Sve drugo je traženje izgovora, a izgovori koče napredak. Nemojte kočiti napredak.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Najkonstruktivnije što sada mogu Ultrasi uraditi je javno reći: "Ispali smo glupi". Nakon toga analiziraju što se dogodilo i poboljšaju radne procedure ili te kodove kako ih već zovu. Osim ovoga, tko zna gdje su još šuplji, sve to treba temeljito provjeriti.
Sve drugo je traženje izgovora, a izgovori koče napredak. Nemojte kočiti napredak.
Tako je, druze! Samo napred u nove pobjede!
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
NE znam samo sta si mi ovim sad dokazao. Jedna navijacka skupina slavi drugu navijacku skupinu zbog podviga protiv trece navijacke skupine.
Opet ti je mozak standardno zakazao. Nema to veze s tim septrljama od navijackih skupina, nego vasi muslimanski mediji to prenose kao neku hvalevrijednu akciju. Jos im trebaju dodijelit orden za hrabrost ili neki docek organizirat.
E sad zamisli naslov na npr "pogled.ba":
"Ovako su skripari cestitali ultrasima na izbijanju zubi i premlacivanju red army clanova"
E bilo bi onda hrvati fasisti blablabla.
Naravno za mentalno retardiranog peljtonca s juga momak s transparentima je legalna meta, a red army kokosari su zrtve povratnici u stocu iz kojeg nikad nisu ni protjerani
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
Poenta je ne zapošljavaj muslimana kao molera. Nek se čuvaju naši vrli "poduzetnici" koji zapošljavaju ovakve molere, vjerojatno misle da ih ne uhode kao što su mislili i Izraelci koji su zapošljavali molere iz Gaze. Kad krene mig od SDA za akciju završit će kao ovaj momak i oni u Izraelu.
Ispali naivčine kao i 93. šta su oni mislili, normalno da ih se uhodi, islamisti imaju oči po cijelom zapadnom Mostaru dok je istočni geto zatvoren u sebe. Kako netko dobro detektira imaju veliku prednost, etnički očišćen dio grada i homogenu zatvorenu sredinu.
Ovdi je najmanji problem transparent.
Ovo je pokazalo kako Muslimani moredu izvest sabotažu u zapadnen dilu grada. Koliko su jaki i sposobni za rat niskog intenziteta, u fazi kad to još nije rat. To neka je pouka našima kad zapošljavadu njihove. Po meni je velika sigurnosna ugroza dat Muslimaniman poslove na nekretninaman. Znadu točno di je šta. N.pr. navijački transparent.
Kako su sada brzi,a pun facebook muslimanskih izjava i izljeva mržnje i nikom ništa. Vidjet ćemo dokle će to ići. Nastave li tako možda praznike budu dočekivali u podrumima
Kako su sada brzi,a pun facebook muslimanskih izjava i izljeva mržnje i nikom ništa. Vidjet ćemo dokle će to ići. Nastave li tako možda praznike budu dočekivali u podrumima
Jesu li ulovili onog iz Kljuca sto zeli da ubija "ustasku djecu"?
Vidim MUP/FUP odlicno radi svoj posao. Znaci upadu ultrasi u prostorije MUPa, namlate policajca, zavrsi u komi, ponesu inventar kuci, stolice, stolove i prodju nekaznjeno
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
Jesu li ulovili onog iz Kljuca sto zeli da ubija "ustasku djecu"?
Njega jesu zbog pritiska,ali ima ih bar još koji spominju klanje na fejsu,a nisu procesuirani. Očito to samo djeluje kad medijski napadneš,a većinom naHpadaju pa se zna kog se samo proziva pa čak i lažno.
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
Pise tri busa Kohorte krenula, pa njih nema tri busa na njihovom stadionu, a ne da ih ima toliko za u hb. Pustite index četnike, taj portal D O S L O V N O izmišlja vijesti.
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.