|
|
Stranica: 19/32.
|
[ 778 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 22:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
slava! je napisao/la: Pise tri busa Kohorte krenula, pa njih nema tri busa na njihovom stadionu, a ne da ih ima toliko za u hb. Pustite index četnike, taj portal D O S L O V N O izmišlja vijesti. Ma vjerojatno izmišljaju da dobiju opravdanje da se gradski derbi igra bez publike što odgovara Veležu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Koji je ovaj klix velikobosnjacki nacionalisticki portal, to nije normalno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 22:35 |
|
|
Čitam komentare na društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem u kojem fazonu žive muslimani. Ljudi su doslovno uvjerenja kako su ispali heroji nakon višemjesecnog praćenja te napada na jednog momka i krađom transparenata. Još spominju nekakvo gašenje ultrasa nakon tog kokošarenja Inače me zaboli ona stvar i za jedne i za druge jer se u mladosti baš i nisam dobro proveo s njima al mora se komentirat sami mentalni sklop bliskog istoka. Kako jadno...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 22:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
I to oni muslimani koji glasaju za Komšića sad se pozivaju na nekakav kodeks i poštenje.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 22:46 |
|
|
…nisam čita komentare al triba priznat da su Ultrasi popušili…
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 23:09 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Zar je ovo stvarno istina da je lijeva obala prazna od straha od osvete navijača Zrinjskog Nisam znao da je to toliko daleko otišlo Jebalo mater, morat ćemo Kvačica i ja opet u rov pod stare dane
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 23:14 |
|
|
laganini je napisao/la: …nisam čita komentare al triba priznat da su Ultrasi popušili… Trebaju Ultrasi napravit socijalni pressing barem u Mostaru - prvo to je totalno legalno, ne može vam nitko ništa ni policija ni tužilaštvo - drugo to je najednostavnije za nanijet dugotrajnu štetu Veležu - treće Mostar nije tako velik grad to nije problem odradit ne treba neka umna organizacija Di žive ovi hrvati što su u Veležu ?? Kao ovaj trener ili ovaj mali iz Dinama na posudbi ?? Pretpostavljam da žive u zapadnom Mostaru kod naši, jednostavno odete vlasniku i objasnite mu da ne može rentat kuću ili stan ljudima koji igraju za Velež. Odete u kafić i kažete gazdi i konobarima da ne mogu u kafić im dolazit igrači Veleža i treneri Poljepite po Mostaru po svim frenkventim mjestima kafići, trgovački centri, pošta slike hrvata koji igraju za Velež i trenera sa nekakvim prigodnim natpisom tipa "zabranjen ulaz" ili "izdajice" i sl. To će dugotrajno dat najbolji efekt jer nitko neće smit doć igrat ili trenirat u Velež od hrvata. Pozovete Torcu, BBB, Kohortu, Armadu i dr. da zabrane svojim klubovima prijateljske tekme s Veležom (ko što je Hajduk nedavno igrao) Jednostavno resetirajte Velež kao klub u županijsku ligu, a ne samo navijačku grupu RA
Privitak/ci: |
Velez 2.png [ 127.62 KiB | Pogledano 1327 put/a. ]
|
Velez 1.png [ 28.58 KiB | Pogledano 1327 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 23:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Najstrozije kazniti! Palio bi džamije? Strasno s kim zivimo! Mislio je metaforički, to također može značiti unutarnja borba sa samim sobom. E jesi lud
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 23:39 |
|
|
saskia je napisao/la: Zar je ovo stvarno istina da je lijeva obala prazna od straha od osvete navijača Zrinjskog Nisam znao da je to toliko daleko otišlo Jebalo mater, morat ćemo Kvačica i ja opet u rov pod stare dane Jbg nadao sam se zimovanju u Aspenu kad ono Čabulja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 10 tra 2024, 23:41 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Naša Kvačica je napisao/la: saskia je napisao/la: Zar je ovo stvarno istina da je lijeva obala prazna od straha od osvete navijača Zrinjskog Nisam znao da je to toliko daleko otišlo Jebalo mater, morat ćemo Kvačica i ja opet u rov pod stare dane Jbg nadao sam se zimovanju u Aspenu kad ono Čabulja. Pajdo obrni okreni svejedno bi se smrzo
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic_is_back
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 01:52 |
|
|
Brane je napisao/la: laganini je napisao/la: …nisam čita komentare al triba priznat da su Ultrasi popušili… Trebaju Ultrasi napravit socijalni pressing barem u Mostaru - prvo to je totalno legalno, ne može vam nitko ništa ni policija ni tužilaštvo - drugo to je najednostavnije za nanijet dugotrajnu štetu Veležu - treće Mostar nije tako velik grad to nije problem odradit ne treba neka umna organizacija Di žive ovi hrvati što su u Veležu ?? Kao ovaj trener ili ovaj mali iz Dinama na posudbi ?? Pretpostavljam da žive u zapadnom Mostaru kod naši, jednostavno odete vlasniku i objasnite mu da ne može rentat kuću ili stan ljudima koji igraju za Velež. Odete u kafić i kažete gazdi i konobarima da ne mogu u kafić im dolazit igrači Veleža i treneri Poljepite po Mostaru po svim frenkventim mjestima kafići, trgovački centri, pošta slike hrvata koji igraju za Velež i trenera sa nekakvim prigodnim natpisom tipa "zabranjen ulaz" ili "izdajice" i sl. To će dugotrajno dat najbolji efekt jer nitko neće smit doć igrat ili trenirat u Velež od hrvata. Pozovete Torcu, BBB, Kohortu, Armadu i dr. da zabrane svojim klubovima prijateljske tekme s Veležom (ko što je Hajduk nedavno igrao) Jednostavno resetirajte Velež kao klub u županijsku ligu, a ne samo navijačku grupu RA Ma velez kao klub nije neki problem tako da ne vidim smisla u ovome. To bi bilo nepotrebno dizanje tenzija u ionako sjebanom i podijeljenom gradu. Zrinjski i Velez su mislim cak u sasvim ok i korektnim odnosima, od igraca, uprave itd. Cak ne vjerujem da se ovakvi kokosarski potezi svidjaju ljudima u i oko veleza, ali ocito ne smiju priopcenje izdat jer su taoci tih muslimanskih idiota kao i Hajduk. Velez se malo modernizirao u zadnje vrijeme, doveo trenera iz zagreba, ima par hr igraca. Ne treba mijesati sport i navijacke/nacionalne obracune. Problem su velezovi navijaci koji su vecinom okorjeli islamofasisti, pacenici i hrvatomrsci kao recimo onaj pavijan Sanel Kajan
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 02:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Neviđeno poniženje. Smije se ne samo ultrasima nego cijelom hrvatskom narodu cijeli navijački svijet. Zar se zaista nigdje u svijetu ne događa da jedna navijačka skupina otme drugoj torbu sa dragocjenim, predragocjenim krpama. P.S. Neka Red Army meni proda neke od transparenata. Ni ja ih neću vratit Ultrasima, držat ću ih kao kolekcionar, ali bolje da su kod mene nego u Veležu. Ma događa Robi, rekao sam da su nas Purgeri razbili na Borongaju i uzeli nam u navijačkoj tuči sigurno 10 jakih transparenata. Samo to je bilo navijački, upratili nas i napali. Mimački se potukli. To je razlika. Niko nikad nikog nije čekao pred stanom to je luzerski. U ex yu svi smo znali gdje ko živi pa niko nikom nije išao na vrata. Samo je jednom i opet RA namamila jednog našeg preko tempa ili cao tifa. Naš momak, torcidaš iz Dubrovnika došao u Mostar pa ga ovi izbili. Luzerski. Zna se neki red u navijačkoj priči. Očigledno da ti šabani sa ljeve ne prezaju ni od čega, valjda im u tradiciji. A ništa neka igre počnu
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 08:27 |
|
|
saskia je napisao/la: Zar je ovo stvarno istina da je lijeva obala prazna od straha od osvete navijača Zrinjskog Nisam znao da je to toliko daleko otišlo Jebalo mater, morat ćemo Kvačica i ja opet u rov pod stare dane Nije zbog toga nego počela sezona u hagresorskoj Hrvatskoj, nema ugostiteljskog objekta u Mostaru da ne traži konobare i kuhare.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 09:36 |
|
|
Vjerovatno se dzaba pare dijele na obali Jadranskog mora, pa pohrlila raja da pokupi sadaku.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 10:32 |
|
|
Nisu svakog zapale Alijine zlatne kašike, netko mora i raditi. Pola grada ode na sezonu u Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 10:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Nisu svakog zapale Alijine zlatne kašike, netko mora i raditi. Pola grada ode na sezonu u Hrvatsku. Ruka ruku pere, sta u tome ima cudno?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 11:23 |
|
|
Tražio sam i nisam našao temu kad smo mi njima uzeli udarni transparent(na ulici) "mostar u srcu velez do groba" i još nekoliko. Ove što su oni samo su 2 u top15 naših najjačih transparenata.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 11:29 |
|
|
Navodno su Muslimani što rade u security kućama koje osiguravaju utakmice Zrinjskog pratili tko donosi i odnosi transparente neko vrijeme, i tako su skužili tko ih nosi i pripremili sačekušu.
Isto tako masu konobara iz istoĆnog prati tko šta priča po kafićima na zapadnoj strani..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 11:44 |
|
|
Dobro jutro Kolumbo, zapošljavati u Security kuće muslimane i još ih naoružati. Vjerojatno ti isti osiguravaju i skupove hrvatskih stranaka, ne bi me čudilo.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Dobro jutro Kolumbo, zapošljavati u Security kuće muslimane i još ih naoružati. Vjerojatno ti isti osiguravaju i skupove hrvatskih stranaka, ne bi me čudilo. Tu je satnica stvarno mizerija bila, pa su robovi svi pobjegli pa rade Muslimani. Jel još minimalac ne znam. Lako je to regulirati, ako ti nisu hrvatski zaštitari nema ti čuvanja objekta ili događaja. Zbogom.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:07 |
|
|
Gazda je napisao/la: Tražio sam i nisam našao temu kad smo mi njima uzeli udarni transparent(na ulici) "mostar u srcu velez do groba" i još nekoliko. Ove što su oni samo su 2 u top15 naših najjačih transparenata. Mali crveni sa grbom što je Š. nosio na reprezentaciju je vaš najjači transparent.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:10 |
|
|
Gazda je napisao/la: Tražio sam i nisam našao temu kad smo mi njima uzeli udarni transparent(na ulici) "mostar u srcu velez do groba" i još nekoliko. Ove što su oni samo su 2 u top15 naših najjačih transparenata. Bilo je u facebook komentarima neki dan slike njihovih transova, sad se ne sjećam jel na bljesku ili negdje drugo.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Nižu se reakcije nakon što je DF-ov zastupnik u Parlamentu Federacije BiH na svom Facebooku iznio lažna imena napadača iz Stoca. Kajana demantirao je FUP, MUP HNŽ, ali i lažno prozvani mladići. Na svom profilu oglasio i sportski novinar Nermin Bise. On je Kajana prozvao za "paljenje vatre" i kukavičluk. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... je/223140/"Nije taj prešao Bulevar, a u Stocu bi nešto radikalnije i drastičnije" Tužiti ga za klevetu, obavezno. Dotični nakon iznošenja lažnih imena, klevete, i nanođenja štete trojici kaže da može sa imunitetom šta oće. Citat: Ujedno, jako me zanima kako je to Seve (zovu li ga tako?!) mislio tužiti zastupnika u najvišem zakonodavnom tijelu Federacije BiH koji komentariše događaje u okviru vršenja svoje dužnosti i uživa poslanički imunitet?! Zna li on da se trebaju platiti troškovi advokata, suda, dolazak na ročišta i onda na kraju izgubljena tužba?! Još ako se bude suočio s kontratužbom! Ihhhh.... Poručujem i njemu, i sličnim njemu, da, zbog sebe, spusti loptu i ne uslovljava me ničim, jer bih ja mogao pokrenuti neke pravne procese u zemlji i van nje. Ne bi mi bilo prvi put.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:26 |
|
|
daramo je napisao/la: slava! je napisao/la: Pise tri busa Kohorte krenula, pa njih nema tri busa na njihovom stadionu, a ne da ih ima toliko za u hb. Pustite index četnike, taj portal D O S L O V N O izmišlja vijesti. Ma vjerojatno izmišljaju da dobiju opravdanje da se gradski derbi igra bez publike što odgovara Veležu. To su oni pisali na osnovu predmeta "našeg" MUPa što je upozorio graničnu policiju, oni su naveli 3 autobusa, a ja sam imao te podatke(odnosno napismeno) jučer u jutarnjim satima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Red Army osramotio Ultrase Postano: 11 tra 2024, 12:32 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tužiti ga za klevetu, obavezno.
Dotični nakon iznošenja lažnih imena, klevete, i nanođenja štete trojici kaže da može sa imunitetom šta oće. Citat: Ujedno, jako me zanima kako je to Seve (zovu li ga tako?!) mislio tužiti zastupnika u najvišem zakonodavnom tijelu Federacije BiH koji komentariše događaje u okviru vršenja svoje dužnosti i uživa poslanički imunitet?! Zna li on da se trebaju platiti troškovi advokata, suda, dolazak na ročišta i onda na kraju izgubljena tužba?! Još ako se bude suočio s kontratužbom! Ihhhh.... Poručujem i njemu, i sličnim njemu, da, zbog sebe, spusti loptu i ne uslovljava me ničim, jer bih ja mogao pokrenuti neke pravne procese u zemlji i van nje. Ne bi mi bilo prvi put. Još prijeti oštećenima, znači zastupnik DF-a kaže da je pravda skupa u građanskoj državi i ako oštećeni građanin nema novaca nek ne pokušava tražiti pravdu i obeštećenje. To je znači ta građanska država po mjeri DF-a i građanska jednakost u kojoj će jedni imati imunitet oni s novcem i oni za koje nema pravde ako nemaju novca.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|