HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 ožu 2025, 23:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 665 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024.
PostPostano: 24 tra 2024, 13:41 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Kaftanzoglio je napisao/la:

To su ti pričali za laku noć dok si bio u vrtiću? Pa Tuđman je Clintonu priredio državnički doček na Plesu kad je ovaj stao s avionom u prolazu samo da napuni gorivo.
Lasica po običaju laže, u Tuđmanovo doba su bili ambasadori Galbraith i Montgomery, prva ambasadorica SAD u Hrvatsku je došla 15-ak godina nakon smrti Tuđmana.

Ne veleposlanicu, nego je Madeleinu Albright javno i hladno odpilio.To joj je bilo jedno od najneugodnijih dipomatskih iskustava u karijeri, žalila se jadna.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 17:33 

U masi istupa Nino Raspudić je bio protiv pobačaja, i propagirao je da život započinje začećem. Bio je blizak U ime obitelji.

I sad kao papučar napušta stranku jer mu je žena protiv zabrane pobačaja. Nije ni njoj mogao nametnuti svoj stav argumentima a kako će zaluđenim woke zagayrebčanima?

Miletić koliko god bio iritantan i čudan mislim da je po pitanju pobačaja bliži ostatku stranke i njenim glasačima.

A Ninu nije lako, već ima jedan brak iza sebe, razumijemo ga da ne želi radi banalnosti opet na burzu.

Sve skupa šteta za desne rezervne opcije jer su Raspudići znali artikulirati i usmjeravati neke stvari.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 17:36 

Dalmaherc je napisao/la:
Ako DP ispadne kako tako stabilna stranka i korektivni faktor HDZ-u, Most ne postoji.

Da se sad ponove izbori, DP bi dobio još barem dva do tri mandata na uštrb Mosta.

Dobro je botino, napisao si 90% postova na temi. Botino.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 17:36 

…a sta sam ja govorio za raspudica…i da moja teza da Hercegovci nemaju talenta za politiku osim šuška i donekle covica sve ostalo boze pomozi…

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 17:53 

Hroboatos je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Lasica po običaju laže, u Tuđmanovo doba su bili ambasadori Galbraith i Montgomery, prva ambasadorica SAD u Hrvatsku je došla 15-ak godina nakon smrti Tuđmana.

Ne veleposlanicu, nego je Madeleinu Albright javno i hladno odpilio.To joj je bilo jedno od najneugodnijih dipomatskih iskustava u karijeri, žalila se jadna.

To mu je bila i jedna od najvećih grešaka koja je imala katastrofalne posljedice i na HR i na Hrvate BiH
Tuđmanov "režim" je stavljanjen listu za odstrel kao i sve njegove derivacije uključujući i HDZ bih. To je značilo snažan američki angažman za smjenom vlasti u čemu su i uspjeli i u HR i u BiH. A nakon čega je HR doživjela strahovite udare na temeljne nacionalne vrijednosti, a bh Hrvati su zamalo potpuno politički slomljeni...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 18:12 

neretvanin je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:
Ako DP ispadne kako tako stabilna stranka i korektivni faktor HDZ-u, Most ne postoji.

Da se sad ponove izbori, DP bi dobio još barem dva do tri mandata na uštrb Mosta.

Dobro je botino, napisao si 90% postova na temi. Botino.

Ooop ooop, jesam li?

Dobro je, sad slijedi ljubav prema HDZ-u.

Nemam namjeru cijeli život visit ovdje ko bendiktinac u samostanu. Vi ste svi nesposobne sekte, život je jedan i kratak, HDZ je predominantan, prejak, Cosa Nostra, idem njima, oni su stvarno glavom iznad svake stranke, vrh, ne baza. Da opljačkam što se još dadne, a vi se natežite čiji su mejaši u Gabela polju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 18:14 

I izgleda da navijam za DP, poslali su Srbi baletana špijuna u Rijeku.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 18:24 

Ima li Most kakav program, osim kasniti s istovjetnim izjavama stajališta koje DP izjavi par dana ranije?

Moram zažmiriti da vidim što je Most, što DP u ovom trenutku.

A ne bi koaliciju s DP-om, ha? Grmoja premijer? Stvarno?

Raspudići im dali clout, u gradovima se glasalo za Most mahom zbog njih.

U Metkoviću 23% glasova Mostu. Motaj kabel.

Pogotovo u slučaju koalicije s SDP-om, trebali su imati na umu Selakicu i Raspudića, s HDZ-om ne žele ni pod razno iz Mosta. Šta sad? Oporba još ovaj mandat i to je to?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 19:00 

Jos sam nesiguran. A donosim sa sobom jedno 4-5 glasova (politkomisar sam u porodici a i imam i nesto drugova kojima je bitno sta kazem po ovom pitanju.)

Kako da nastetim NATO Agendi i zapadnjackom imperijalizmu vise, tako sto necu izaci na izbore ili tako sto izlazim i glasam za ljevicarsku frakciju tj. ljevicarsku stranku koja je clan EU ljevice?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 19:06 

Glasat za stranku u Austriji bliskoj Rusiji, Mađarima.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 19:19 

glupanini je napisao/la:
…a sta sam ja govorio za raspudica…i da moja teza da Hercegovci nemaju talenta za politiku osim šuška i donekle covica sve ostalo boze pomozi…

Zdravo fritulo, milosti puna.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 19:21 

Haram je napisao/la:
Jos sam nesiguran. A donosim sa sobom jedno 4-5 glasova (politkomisar sam u porodici a i imam i nesto drugova kojima je bitno sta kazem po ovom pitanju.)

Kakve veze ima koliko ti glasova donosiš, nije tvoja obitelj javno mnijenje i paradigma na razini EU.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 20:02 

Gazda je napisao/la:
glupanini je napisao/la:

=))

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 20:31 

Gazda je napisao/la:
glupanini je napisao/la:

…kakve veze imaju fritule s temom …jel se drogiraš… :zubati

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 20:58 

A to je neka 'baza' nekog Srbina urbanog ljevičara koji pleše u opancima iz Let3 iz multikulti Rijeke za nas Hrvate iz Splita. Pokazali su svijetu muda s pjesmom ŠČ!, Putina pogodilo. Sjevernjački humor, zbog toga nas smatraju nacijom koja priča najbolje viceve u regiji, pusti to, bot on

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 21:08 

Dalmaherc je napisao/la:
A to je neka 'baza' nekog Srbina urbanog ljevičara koji pleše u opancima iz Let3 iz multikulti Rijeke za nas Hrvate iz Splita. Pokazali su svijetu muda s pjesmom ŠČ!, Putina pogodilo. Sjevernjački humor, zbog toga nas smatraju nacijom koja priča najbolje viceve u regiji, pusti to, bot on

Koliko imaš klonova na forumu?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 21:12 

Ja imam osjećaj da se vi svi osobno znate.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 21:16 

neretvanin je napisao/la:
Dalmaherc je napisao/la:

Koliko imaš klonova na forumu?

Već si to čuo negdje?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 21:17 

Graničar Jozo je napisao/la:
Ja imam osjećaj da se vi svi osobno znate.

Ja znam tu par forumaša. Ali iz moje županije, dvojicu iz Mostara, ali ti većinom lurkaju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 22:20 

Treba reć da su Raspudići ovo odigrali najprljavije moguće prema MOST-u.

Dat ću par primjera...
- dobili su 2 liste u Zagrebu, što je odmah bila greška MOST-a (o tome smo pisali na forumu kad je to bilo aktualno)
- DP im je nudio da budu samo nositelji dvije liste, ali ostatak liste da DP normalno slaže, Raspudići su to glatko odbili.
- sad su im u MOST-u opet dali 2 liste samo njima.
- u 2 godine niti Nino niti Marija nisu privukli na te liste apsolutno nikog značajnijeg, nego su stavili gotovo sve iste osobe kao i prije 4 godine
- ne samo to nego Nino nije uopće ništa radio po terenu (Marija nije u MOST-u)
- ubiti ni Nino nije bio u MOST-u dok nije uhvaćen u onoj aferi koja se goni po kaznenom postupku i tada se brže bolje učlanio u MOST da izbjegne skidanje saborskog imuniteta i završi na Sudu s kaznenom prijavom i potencijalnim zatvorom
- tada su ga zaštitili iz MOST-a iako to nikad nisu radili i to im je srušilo malo rejting i sada im ovako dan pred izbore vraćaju
- zašto Marija nije odma rekla kad ju je napao/prozvao Miletić da neće s njim na izbore, nego mudro šutila do 5 do 12
- realno MOST će najvjerovatnije izgubit mandat u EU kao i prošli put i što je još gore hrpu glasova će izgubit nacionalne opcije

MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2024, 23:47 

Brane je napisao/la:

Dat ću par primjera...
- dobili su 2 liste u Zagrebu, što je odmah bila greška MOST-a (o tome smo pisali na forumu kad je to bilo aktualno)
- DP im je nudio da budu samo nositelji dvije liste, ali ostatak liste da DP normalno slaže, Raspudići su to glatko odbili.
- u 2 godine niti Nino niti Marija nisu privukli na te liste apsolutno nikog značajnijeg, nego su stavili gotovo sve iste osobe kao i prije 4 godine
- ubiti ni Nino nije bio u MOST-u dok nije uhvaćen u onoj aferi koja se goni po kaznenom postupku i tada se brže bolje učlanio u MOST da izbjegne skidanje saborskog imuniteta i završi na Sudu s kaznenom prijavom i potencijalnim zatvorom
- tada su ga zaštitili iz MOST-a iako to nikad nisu radili i to im je srušilo malo rejting i sada im ovako dan pred izbore vraćaju
- zašto Marija nije odma rekla kad ju je napao/prozvao Miletić da neće s njim na izbore, nego mudro šutila do 5 do 12
- realno MOST će najvjerovatnije izgubit mandat u EU kao i prošli put i što je još gore hrpu glasova će izgubit nacionalne opcije

MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju.

...misliš da hdz-ovci čitaju ovaj forum :neznam :gun_bandana

Vrh

PostPostano: 25 tra 2024, 00:31 

Brane je napisao/la:

Dat ću par primjera...

A što je, tu je.
Ovo je škola.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2024, 05:32 

Neretvaninu, zamisli da se je trzam jer netko pljuje po Puljku ili... Kerumu.

'ta me boli ona stvar.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2024, 06:05 

Brane je napisao/la:

Ja ću ponovit svoje, Raspudići su dali clout Mostu. Stvarno jesu. Most je izvučen iz formalina.
Da nije bilo njih, ne bi ostvarili ovakav rezultat u IX.i X. izbornoj jedinici, uz onakav, rastući DP. Govorim za moju regiju. Mislite da su rezultati tu zbog Bulja i premijera Grmoje?
Most je bio gotov, istrošen, politički naivan, s nekim zahtjevima nerealni i već je davao žgaravicu glasačkom tijelu.
Šta se misli u Metkoviću s 15 236 stanovnika, gdje su dobili 23% glasa, za mene nebitno, šta god lokal patrioti piskarali o svojoj rođenoj stranci i sada meni u nedostatku argumenata.
Također, ako HDZ dolazi van bilo kakve priče, čemu onda javno distanciranje od Selak Raspudić. Tko će biti dodirna točka sa SDP-om? Koji ministrant?
Most nezavisnih lista je trebao ostati takav.
Što sada Frama misli nakon što nepromišljeno nije zauzela politički stav između HDZ-a i DP-a, nego odlučila biti zakašnjela replika DP-a, koji je sam po sebi itekako uspješno zauzeo mjesto kojem Most nije dorastao?
Sada nemaju realnog koalicijskog partnera osim HDZ-a.
Lako je biti ideolog, jer znaš da se te ideje nikada neće provesti u djelo.

A Miletića nitko ne podnosi, čovjek odbija glasove, on nije dobar u glavu. Previše je dopušteno liku koji jedva prođe u Sabor s jednim mandatom iz svoje izborne jedinice. Njega baš ne vole u Hrvatskoj. I ne govorim o ljevici, nego o desnici. Svi mi znamo jednog takvog lika u privatnom životu.

Tko će se inatiti, slobodno, vidjet ćemo dogodine s koliko će mandata završiti Most i kakvo im je glasačko tijelo davalo glasove 2024. godine. A oni konzervativniji uz novu snagu DP-a kao izbor za zaokružiti i nakon ovakvog uspjeha DP-a i konstantnog razočaranja od Mosta, zna se gdje će se odvući glasovi.
Neka se pomole da DP završi kao Most sa HDZ-om do sljedećih izbora, ali već su odlučili vezati se za HSP pa im je najbolje prihvatiti biti tvrtka kćer DP-u.

Nekad mislim, stvarno su principijelni, ali onda na kraju vidim, nemaju pojma šta rade.

A nemaju ni ta dva debosa puno prostora za politička manevriranja. Kuda će? Komu će? A da ne bude izdaja?

Mostu bi bilo najpametnije to dvoje vratiti na vrijeme u stranku, Miletiću dat neku društvenu igru, karte ili nešto da se igra sa strane, Grmoji objasnit da nije toliki kapacitet, odmaknut se od HSPluka i bit desnica između HDZ -a i DP-a i dobiti svoj trenutak na sljedećim izborima.
Petrov, Troskot, Raspudić i Selak Raspudić su bili Most u 2024. Grmoja donekle, ali ne baš u pozitivnom kontekstu, a i čovjek si umišlja svašta. A Miletić antireklama.
Osim Selak Raspudić, tamo nitko nije u stanju pristupiti debati, a kamoli oribati pod s nasuprotnom stranom.
Ovo ostalo N.N.

Ali, oni ovo ne čitaju, oni u centrali uvijek znaju bolje.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2024, 06:15 

slika

slika

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 665 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: