|
|
Stranica: 8/27.
|
[ 665 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 06:17 |
|
|
laganini je napisao/la: Brane je napisao/la: ... ...misliš da hdz-ovci čitaju ovaj forum  Itekako.
|
|
Vrh |
|
 |
Originals
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 07:05 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Brane je napisao/la: MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju. Osim Selak Raspudić, tamo nitko nije u stanju pristupiti debati, a kamoli oribati pod s nasuprotnom stranom. Ovo ostalo N.N. Ne znam koliko si pratio sučeljavanja na Večernjakovom yt kanalu, ali Nino je najbolje predstavljao MOST+ kako je ministar Primorac izdominirao nad Grmojom, u toj istoj emisiji, btw taj me lik pozitivno iznenadio...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 07:22 |
|
|
dudu je napisao/la: Miletić i Bulj su hodajuće antireklame, a oni će se riješiti Raspudića.
Novi Živi zid, strašno. …raspudic je Milanovićev igrac…
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 07:35 |
|
|
Originals je napisao/la: Dalmaherc je napisao/la:
Osim Selak Raspudić, tamo nitko nije u stanju pristupiti debati, a kamoli oribati pod s nasuprotnom stranom. Ovo ostalo N.N.
Ne znam koliko si pratio sučeljavanja na Večernjakovom yt kanalu, ali Nino je najbolje predstavljao MOST+ kako je ministar Primorac izdominirao nad Grmojom, u toj istoj emisiji, btw taj me lik pozitivno iznenadio... Mogu oni sad laprdat aaa ovooo, aaa onoo... Spominjati nečiji prvi brak, pisati 'papučar', ili si Grmoja ili berač mandarina. Daj bježi Ali Most je trebao prihvatiti poziciju između HDZ-a i DP-a, a to je ono što su im RSR dali, uz Petrova i Troskota. Onda si prihvatljiv cijelom spektru desnice i dobit ćeš glasove i mandate, čak i kad se pojavi jedan trenutno veliki DP jer si ti toliko zakazao i pao u zaborav. Ovako oni igraju na katekizam i koaliraju s HSP-om, kaskaju za DP-om u istovjetnim proklamacijama. Neugodno mi je gledat kako jedna stranka nije svjesna Bogom dane pozicije i gura neku svoju izlizanu provincijalnost. Ako oni misle dobiti ovoliki broj mandata kraj Lidla prije Čapljine, sretno! U ovom trenutku jedna stranka mora nestati jer su identične; DP ili Most. Ali Most vode egocentrici. Kaznit će ih na sljedećim parlamentarnim izborima glasači.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 08:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8441 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Dalmaherc je napisao/la: Brane je napisao/la: MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju. Ja ću ponovit svoje, Raspudići su dali clout Mostu. Stvarno jesu. Most je izvučen iz formalina. Da nije bilo njih, ne bi ostvarili ovakav rezultat u IX.i X. izbornoj jedinici, uz onakav, rastući DP. Govorim za moju regiju. Mislite da su rezultati tu zbog Bulja i premijera Grmoje? Most je bio gotov, istrošen, politički naivan, s nekim zahtjevima nerealni i već je davao žgaravicu glasačkom tijelu. Šta se misli u Metkoviću s 15 236 stanovnika, gdje su dobili 23% glasa, za mene nebitno, šta god lokal patrioti piskarali o svojoj rođenoj stranci i sada meni u nedostatku argumenata. Također, ako HDZ dolazi van bilo kakve priče, čemu onda javno distanciranje od Selak Raspudić. Tko će biti dodirna točka sa SDP-om? Koji ministrant? Most nezavisnih lista je trebao ostati takav. Što sada Frama misli nakon što nepromišljeno nije zauzela politički stav između HDZ-a i DP-a, nego odlučila biti zakašnjela replika DP-a, koji je sam po sebi itekako uspješno zauzeo mjesto kojem Most nije dorastao? Sada nemaju realnog koalicijskog partnera osim HDZ-a. Lako je biti ideolog, jer znaš da se te ideje nikada neće provesti u djelo. A Miletića nitko ne podnosi, čovjek odbija glasove, on nije dobar u glavu. Previše je dopušteno liku koji jedva prođe u Sabor s jednim mandatom iz svoje izborne jedinice. Njega baš ne vole u Hrvatskoj. I ne govorim o ljevici, nego o desnici. Svi mi znamo jednog takvog lika u privatnom životu. Tko će se inatiti, slobodno, vidjet ćemo dogodine s koliko će mandata završiti Most i kakvo im je glasačko tijelo davalo glasove 2024. godine. A oni konzervativniji uz novu snagu DP-a kao izbor za zaokružiti i nakon ovakvog uspjeha DP-a i konstantnog razočaranja od Mosta, zna se gdje će se odvući glasovi. Neka se pomole da DP završi kao Most sa HDZ-om do sljedećih izbora, ali već su odlučili vezati se za HSP pa im je najbolje prihvatiti biti tvrtka kćer DP-u. Nekad mislim, stvarno su principijelni, ali onda na kraju vidim, nemaju pojma šta rade. A nemaju ni ta dva debosa puno prostora za politička manevriranja. Kuda će? Komu će? A da ne bude izdaja? Mostu bi bilo najpametnije to dvoje vratiti na vrijeme u stranku, Miletiću dat neku društvenu igru, karte ili nešto da se igra sa strane, Grmoji objasnit da nije toliki kapacitet, odmaknut se od HSPluka i bit desnica između HDZ -a i DP-a i dobiti svoj trenutak na sljedećim izborima. Petrov, Troskot, Raspudić i Selak Raspudić su bili Most u 2024. Grmoja donekle, ali ne baš u pozitivnom kontekstu, a i čovjek si umišlja svašta. A Miletić antireklama. Osim Selak Raspudić, tamo nitko nije u stanju pristupiti debati, a kamoli oribati pod s nasuprotnom stranom. Ovo ostalo N.N. Ali, oni ovo ne čitaju, oni u centrali uvijek znaju bolje. Drago mi je da nisam usamljen u ovakvom razmišljanju. S tim da ne bih ulazio u osobne razmirice.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 08:10 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Originals je napisao/la: Ne znam koliko si pratio sučeljavanja na Večernjakovom yt kanalu, ali Nino je najbolje predstavljao MOST+ kako je ministar Primorac izdominirao nad Grmojom, u toj istoj emisiji, btw taj me lik pozitivno iznenadio...
Mogu oni sad laprdat aaa ovooo, aaa onoo... Spominjati nečiji prvi brak, pisati 'papučar', ili si Grmoja ili berač mandarina. Daj bježi Ali Most je trebao prihvatiti poziciju između HDZ-a i DP-a, a to je ono što su im RSR dali, uz Petrova i Troskota. Onda si prihvatljiv cijelom spektru desnice i dobit ćeš glasove i mandate, čak i kad se pojavi jedan trenutno veliki DP jer si ti toliko zakazao i pao u zaborav.Ovako oni igraju na katekizam i koaliraju s HSP-om, kaskaju za DP-om u istovjetnim proklamacijama. Neugodno mi je gledat kako jedna stranka nije svjesna Bogom dane pozicije i gura neku svoju izlizanu provincijalnost. Ako oni misle dobiti ovoliki broj mandata kraj Lidla prije Čapljine, sretno! U ovom trenutku jedna stranka mora nestati jer su identične; DP ili Most. Ali Most vode egocentrici. Kaznit će ih na sljedećim parlamentarnim izborima glasači.  I dodao bih, lagano guraš HDZ gdje i pripada, prema lijevom spektru. Znači, na Mostu je da izbaci neka lica koja mogu iznjedriti ovo o čemu pišeš.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:13 |
|
|
To više nije Most nezavisnih lista, nego Frama.
Sačuvaj me Bože Možemo!svke Hrvatske, sačuvaj me Bože MOSTovske Hrvatske.
Umjesto da su pustili da DP bude ta krajnja ideološka opcija, da se uruši pod HDZ-om, oni odlučili biti kopija DP-a. Doslovno, kopija DP-a.
Mogli su lijepo izigravati umjerenu desnicu, desniju od HDZ-a, umjereniju od DP-a. Većina Hrvata nema ekstremne poglede i zaokružili bi pored kriminalnih HDZ/SDP mastodonota i ideološki nastrojenih Možemo! i DP-a (ne govorim sad za odnos DP - SDSS) jednu umjerenu zdravu opciju, jer Hrvatima je na prvom mjestu ekonomsko i nepo-koruptivno stanje države.
Ma kakvi, idemo proklamirati iste izjave koje je DP iznio prije nas. A istovremeno neće s HDZ-om ni pod razno, ali bi bi bili DP koji bi s SDP-om. A nisu šerifi htjeli s DP-om u koaliciju. Koliko se tu glasova rasipalo?
Pa dobro, šta je njima?
Jedino, ako su toliki propuh pa misle da će osvojiti 65 mandata na sljedećim izborima.
Ma daaaaj
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:14 |
|
|
Molim Red Army da ukrade transparente Mostu.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:21 |
|
|
U Dalmaciji, jedina prednost Mosta u odnosu na DP je što urbanoj desnici, kojoj je dosta bilo HDZ-a, nije prihvatljiv lokalni kadar DP-a kojeg su sastavili iz kaznene evidencije MUP-a.
Selo će vam uvijek glasat za HDZ. A izgleda i za sve više i za DP.
Vaš opstanak ovisi o uspjehu DP-a. Trenutno ste redundantni.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:22 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: To više nije Most nezavisnih lista, nego Frama.
Sačuvaj me Bože Možemo!svke Hrvatske, sačuvaj me Bože MOSTovske Hrvatske.
Umjesto da su pustili da DP bude ta krajnja ideološka opcija, da se uruši pod HDZ-om, oni odlučili biti kopija DP-a. Doslovno, kopija DP-a.
Mogli su lijepo izigravati umjerenu desnicu, desniju od HDZ-a, umjereniju od DP-a. Većina Hrvata nema ekstremne poglede i zaokružili bi pored kriminalnih HDZ/SDP mastodonota i ideološki nastrojenih Možemo! i DP-a (ne govorim sad za odnos DP - SDSS) jednu umjerenu zdravu opciju, jer Hrvatima je na prvom mjestu ekonomsko i nepo-koruptivno stanje države.
Ma kakvi, idemo proklamirati iste izjave koje je DP iznio prije nas. A istovremeno neće s HDZ-om ni pod razno, ali bi bi bili DP koji bi s SDP-om. A nisu šerifi htjeli s DP-om u koaliciju. Koliko se tu glasova rasipalo?
Pa dobro, šta je njima?
Jedino, ako su toliki propuh pa misle da će osvojiti 65 mandata na sljedećim izborima.
Ma daaaaj Nemam ja ništa protiv Frame niti socijalnog nauka Katoličke crkve. Upravo to i jest brana raznim ekstremnim pogledima na svijet. To je osnova na kojoj ideološki možeš graditi stranku između HDZ-a i DP-a. Dakle, nepokvareno demo-kršćanstvo.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:34 |
|
|
Zamijeni Frama s Opus Dei.
You get the picture.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:35 |
|
|
   Demokršćani nauk. I ovo mi nešto poznato.....
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:44 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: kiler je napisao/la: Breaking njuz!!!
Raskolj u Mostu zbog liste za EU parlament!! Raspudići žele sve za sebe!!
Bira se, ili supružnici ili Marin Miletić!! Kako, sve za sebe, ako će Most uzeti jedno mjesto? Ide li on ili ona? Možda da kompromisno pošalju svetog Božu, sad kad odlazi s čela stranke. Miletića slati u Brisel bio bi politički vandalizam, Most se toliko želi pokazati kao odmjerena i umivena desnica, slanje liječenog narkomana Miletića bi im poništilo sav trud. Kako je to moguće , da većina narkomana , kad se izleče postanu karc core Bogomoljke .
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 10:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: kiler je napisao/la: Breaking njuz!!!
Raskolj u Mostu zbog liste za EU parlament!! Raspudići žele sve za sebe!!
Bira se, ili supružnici ili Marin Miletić!! Kako, sve za sebe, ako će Most uzeti jedno mjesto? Ide li on ili ona? Možda da kompromisno pošalju svetog Božu, sad kad odlazi s čela stranke. Miletića slati u Brisel bio bi politički vandalizam, Most se toliko želi pokazati kao odmjerena i umivena desnica, slanje liječenog narkomana Miletića bi im poništilo sav trud. Nisu više. Pa zašto emotivno nestabilna ličnost uz borderline ne bi zastupala Most? U ovom trenutku je poster child.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 11:07 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la:    Demokršćani nauk. I ovo mi nešto poznato..... Miletić, s jedne strane, Troskot i Petrov, jednostavno nisu ista kategorija. S tim, ovi datumi Miletićevih objava su dosta stari i nisu vezani za rusku agresiju na Ukrajinu. Ne mogu se sjetiti o čemu je riječ bilo tada. Vjerojatno vezano za Siriju i Islamsku državu.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 11:22 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kako, sve za sebe, ako će Most uzeti jedno mjesto? Ide li on ili ona? Možda da kompromisno pošalju svetog Božu, sad kad odlazi s čela stranke.
Miletića slati u Brisel bio bi politički vandalizam, Most se toliko želi pokazati kao odmjerena i umivena desnica, slanje liječenog narkomana Miletića bi im poništilo sav trud. Nisu više. Pa zašto emotivno nestabilna ličnost uz borderline ne bi zastupala Most? U ovom trenutku je poster child. Nisam siguran da je Miletić taj koji je izazvao raskol. To je možda bio samo povod. Ima stranice ili dvije unazad @Branin post koji sliku širi malo i na drugu stranu. Svatko ima svoju verziju priče. Miletić se ispričao Selakici za javno ograđivanje, ali to očito nije bilo dovoljno. Ja vjerujem da je traženo od Miletića da ne bude na listi, a da se ne dogodi to što se dogodilo, da bi on na to pristao. Možda griješim. 
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 12:22 |
|
|
Ma nije on razlog raskola, iako kako tvrde trzavice su uvijek bili na tim relacijama.
Eto, smatram da je (noviji) Most (nezavisnih lista) stvarno bio i trebao biti Most između desnog centra i 'krajnjeg centra'.
Kako inače privući glasove iz HDZ-a, ljudi bez izraženog ideološkog stajališta, etc. na sljedećim izborima?
Kako misle koalirati sa SDP-om, odbijati koaliciju s HDZ-om, a dopuštati da im se brand stranke veže za Miletića, dok istovremeno dopuštaju odlazak RSR iz stranke?
Petrov ih je htio sve na listi. Ne, dovoljno si dugo u politici. Imaš dvoje ljudi koji su ti lice i naličje Mosta (uz Troskota i tebe 'potrošenog'), koji su vratili snagu u Most, privukli glasove i koji znaju svoju cijenu. Makneš Miletića s liste za europski parlament, koji ionako nema tamo što raditi, profiliraš Most u umjerenu desnicu i rasteš. I rasteš. Kao 'poštena umjerena' desnica u oporbi, jer ne želiš s HDZ-om. Prerasteš i DP kojeg bi HDZ izvozao, dođeš do broja mandata kojeg dosad nisi imao.
Ovo sada je kaskanje za DP-om. Još u talu s HSP-om. Ma dajte ljudi, vas u ovom trenutku treba DP otkupiti kao stranku jer ste im imitatori i kradljivci glasova.
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 12:43 |
|
|
Kako će to Most propasti , pa bez Raspudića su osvojili 7 mandata,.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 12:48 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7510 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Brane je napisao/la: Treba reć da su Raspudići ovo odigrali najprljavije moguće prema MOST-u.
Dat ću par primjera... - dobili su 2 liste u Zagrebu, što je odmah bila greška MOST-a (o tome smo pisali na forumu kad je to bilo aktualno) - DP im je nudio da budu samo nositelji dvije liste, ali ostatak liste da DP normalno slaže, Raspudići su to glatko odbili. - sad su im u MOST-u opet dali 2 liste samo njima. - u 2 godine niti Nino niti Marija nisu privukli na te liste apsolutno nikog značajnijeg, nego su stavili gotovo sve iste osobe kao i prije 4 godine - ne samo to nego Nino nije uopće ništa radio po terenu (Marija nije u MOST-u) - ubiti ni Nino nije bio u MOST-u dok nije uhvaćen u onoj aferi koja se goni po kaznenom postupku i tada se brže bolje učlanio u MOST da izbjegne skidanje saborskog imuniteta i završi na Sudu s kaznenom prijavom i potencijalnim zatvorom - tada su ga zaštitili iz MOST-a iako to nikad nisu radili i to im je srušilo malo rejting i sada im ovako dan pred izbore vraćaju - zašto Marija nije odma rekla kad ju je napao/prozvao Miletić da neće s njim na izbore, nego mudro šutila do 5 do 12 - realno MOST će najvjerovatnije izgubit mandat u EU kao i prošli put i što je još gore hrpu glasova će izgubit nacionalne opcije
MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju. Čekali su da osiguraju još jedan mandat u Saboru na 4 godine pa su tek nakon toga izašli iz Mosta. Frajerski bi bilo da su svađu sa Miletićem i napuštanje sigurnosti stranke obznanili prije izbora, kada je i došlo do trzavica.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:15 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Ma nije on razlog raskola, iako kako tvrde trzavice su uvijek bili na tim relacijama.
Eto, smatram da je (noviji) Most (nezavisnih lista) stvarno bio i trebao biti Most između desnog centra i 'krajnjeg centra'.
Kako inače privući glasove iz HDZ-a, ljudi bez izraženog ideološkog stajališta, etc. na sljedećim izborima?
Kako misle koalirati sa SDP-om, odbijati koaliciju s HDZ-om, a dopuštati da im se brand stranke veže za Miletića, dok istovremeno dopuštaju odlazak RSR iz stranke?
Petrov ih je htio sve na listi. Ne, dovoljno si dugo u politici. Imaš dvoje ljudi koji su ti lice i naličje Mosta (uz Troskota i tebe 'potrošenog'), koji su vratili snagu u Most, privukli glasove i koji znaju svoju cijenu. Makneš Miletića s liste za europski parlament, koji ionako nema tamo što raditi, profiliraš Most u umjerenu desnicu i rasteš. I rasteš. Kao 'poštena umjerena' desnica u oporbi, jer ne želiš s HDZ-om. Prerasteš i DP kojeg bi HDZ izvozao, dođeš do broja mandata kojeg dosad nisi imao.
Ovo sada je kaskanje za DP-om. Još u talu s HSP-om. Ma dajte ljudi, vas u ovom trenutku treba DP otkupiti kao stranku jer ste im imitatori i kradljivci glasova. Apsolutno nikako to je sekta koje štuje vrhovnog vođu i tu pomoći nema. Izbori se dobijaju većom izlaznošću i pametnim koalicijama.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:25 |
|
|
Revizija je napisao/la: Kako će to Most propasti , pa bez Raspudića su osvojili 7 mandata,. Efekt Raspudića se odrazio na broj mandata u Dalmaciji, nisu nosili liste u našim izbornim jedinicima. Bez njih bi ih DP pomeo. Strpljivo do sljedećih parlamentarnih izbora.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:29 |
|
|
MOST treba postojiat, zajedno kao koalicija s DP hvataju puno širi bazen glasova, a govore i o različitim temama.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:38 |
|
|
Most se ne razlikuje više temama od DP-a. Sada ga samo kopiraju. A DP je trenutno puno jača stranka u državi od njih. Pogotovo bez RSR.
Koalicija im je nuđena od strane DP-a pa su ih, citiram DP; "ismijavali i ponižavali".
Most samo krade glasove u ovom trenutku, a ulazit u koaliciju s njima znači biti podružnica Mosta.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:43 |
|
|
DP treba srediti lokalne kadrove u Dalmaciji.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 25 tra 2024, 13:52 |
|
|
kiler je napisao/la: Brane je napisao/la: Treba reć da su Raspudići ovo odigrali najprljavije moguće prema MOST-u.
Dat ću par primjera... - dobili su 2 liste u Zagrebu, što je odmah bila greška MOST-a (o tome smo pisali na forumu kad je to bilo aktualno) - DP im je nudio da budu samo nositelji dvije liste, ali ostatak liste da DP normalno slaže, Raspudići su to glatko odbili. - sad su im u MOST-u opet dali 2 liste samo njima. - u 2 godine niti Nino niti Marija nisu privukli na te liste apsolutno nikog značajnijeg, nego su stavili gotovo sve iste osobe kao i prije 4 godine - ne samo to nego Nino nije uopće ništa radio po terenu (Marija nije u MOST-u) - ubiti ni Nino nije bio u MOST-u dok nije uhvaćen u onoj aferi koja se goni po kaznenom postupku i tada se brže bolje učlanio u MOST da izbjegne skidanje saborskog imuniteta i završi na Sudu s kaznenom prijavom i potencijalnim zatvorom - tada su ga zaštitili iz MOST-a iako to nikad nisu radili i to im je srušilo malo rejting i sada im ovako dan pred izbore vraćaju - zašto Marija nije odma rekla kad ju je napao/prozvao Miletić da neće s njim na izbore, nego mudro šutila do 5 do 12 - realno MOST će najvjerovatnije izgubit mandat u EU kao i prošli put i što je još gore hrpu glasova će izgubit nacionalne opcije
MOST je trebao bolje čitat ovaj forum kao što to HDZ-ovci rade i prihvaćat realne obrazložene konstruktivne kritike i nebi se doveo u ovakvu nezgodnu situaciju. Čekali su da osiguraju još jedan mandat u Saboru na 4 godine pa su tek nakon toga izašli iz Mosta. Frajerski bi bilo da su svađu sa Miletićem i napuštanje sigurnosti stranke obznanili prije izbora, kada je i došlo do trzavica. …alijaš.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|