kiler je napisao/la:
Dovoljno je pročitati kako se Agencija zove i sve je jasno.
U javnim službama u RH ,baš kao medijima npr. obično većinom rade leftardi tako da je sve moguće.
Ovo za Marka može bit osobni amozitet ljudi, zato u pravilu u biračkim odborima moraju bit ljudi različite dobi, a često su to klinci koji se zjb.
Ja sam jednom došao na EUP izbore oko podne i lik i ženska ti puše sa strane na prozoru u učionici u kojoj se glasa, a ovo troje njuška/krade po školskim ormarima i zuji, doslovce nitko nije sjedio za stolom. Naravno da su skočili ko mačke nazad za stol.
Pravilo je da se ne smiju dizat od stola bez da ih netko zamjeni ukoliko trebaju na pauzu ili WC
Ovi izbori su bili extra organizirani kod mene
1. Stolovi su bili dosta visoki
- par izbora prije su bili dječji ne možeš sjest jer se linguzama ne da nosit stolove, a zato su plaćeni
2. Raspored glasački mjesta je bio standardan kao i uvijek
- inače prije toga par izbora su stalno mjenjali izborna mjesta, starijim ljudima je to teška gnjavaža, mislim da su SDP-ovci to namjerno radili
3. Na vrijeme su otvorili biračka mjesta (Rođo je bio ujutro)
- zadnji put su kasnili skoro 15 minuta (oko 7:14h su otvorili) bio je red skoro 200m ispred birališta (tako da sam išao oko podne ovaj put)
Po meni bi trebalo vratit potpisivanje na birački popis, a ne da oni zaokružiju.
Također bi trebalo stavit kamere u sve prostore di se glasa iza biračkog odbora.