HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 vel 2025, 15:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vjerujete li da su izbori za Sabor namješteni ??
DA 71%  71%  [ 5 ]
NE 29%  29%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 7
Autor/ica Poruka
 Naslov: Namješteni Izbori za Sabor ??
PostPostano: 27 tra 2024, 22:48 

Suverenist u dramatičnoj objavi: 'Za mene nije glasala moja supruga, a nisam ni ja! Tako kaže DIP'
https://www.vecernji.hr/vijesti/suveren ... ip-1764794
slika

Iako sam nisam teretičar zavjera, niti sam pobornik toga da APIS (Državna IT firma koja upisuje izborne rezultate) mulja, međutim ovo je totalno sumnjivo svatkome iole normalnom.
Evo vidimo kako se ova tema gura pod tepih kao nešto normalno.

Marko Milanović Litre
Saborski zastupnik i kandidat na ovim izborima dobio je 20-ak glasova što se može i vidjet na slikama (ne mogu ih stavit jer su s JL)
Ti glasovi su nestali ??

DIP se pravi mutav, Predsjednik Milanović šuti, Ustavni Sud se pravi mutav.

Samo da bude jasno, možda su glasovi pribrojani nekom drugom biračkom mjestu (to je ubiti samo druga kutija) moguće neka tehnička greška ali...

Zanimljiv komentar jednog čitatelja VL o tome kako su na biračkom mjestu za nerezidente u Zagrebu (to je ono di je bila gužva i redovi na cesti) znači ljude koji ne žive u Zagrebu (studenti, radnici itd.)
Tamo su SDP-MOŽEMO dobili 60% ili ti ga od 13.000 glasova njima je pripalo 8000 što je ono, pa gotovo nemoguće, pročitajte komentar lika...

Privitak/ci:
Namješteni Izbori.png
Namješteni Izbori.png [ 78.71 KiB | Pogledano 1599 put/a. ]
Namješteni Izbori 2.png
Namješteni Izbori 2.png [ 21.57 KiB | Pogledano 1599 put/a. ]

Naslov: Re: Namješteni Izbori za Sabor ??
PostPostano: 28 tra 2024, 00:14 

Dovoljno je pročitati kako se Agencija zove i sve je jasno.
U javnim službama u RH ,baš kao medijima npr. obično većinom rade leftardi tako da je sve moguće.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 00:45 

kiler je napisao/la:
Dovoljno je pročitati kako se Agencija zove i sve je jasno.
U javnim službama u RH ,baš kao medijima npr. obično većinom rade leftardi tako da je sve moguće.

Ovo za Marka može bit osobni amozitet ljudi, zato u pravilu u biračkim odborima moraju bit ljudi različite dobi, a često su to klinci koji se zjb.

Ja sam jednom došao na EUP izbore oko podne i lik i ženska ti puše sa strane na prozoru u učionici u kojoj se glasa, a ovo troje njuška/krade po školskim ormarima i zuji, doslovce nitko nije sjedio za stolom. Naravno da su skočili ko mačke nazad za stol.
Pravilo je da se ne smiju dizat od stola bez da ih netko zamjeni ukoliko trebaju na pauzu ili WC

Ovi izbori su bili extra organizirani kod mene
1. Stolovi su bili dosta visoki
- par izbora prije su bili dječji ne možeš sjest jer se linguzama ne da nosit stolove, a zato su plaćeni
2. Raspored glasački mjesta je bio standardan kao i uvijek
- inače prije toga par izbora su stalno mjenjali izborna mjesta, starijim ljudima je to teška gnjavaža, mislim da su SDP-ovci to namjerno radili
3. Na vrijeme su otvorili biračka mjesta (Rođo je bio ujutro)
- zadnji put su kasnili skoro 15 minuta (oko 7:14h su otvorili) bio je red skoro 200m ispred birališta (tako da sam išao oko podne ovaj put)

Po meni bi trebalo vratit potpisivanje na birački popis, a ne da oni zaokružiju.
Također bi trebalo stavit kamere u sve prostore di se glasa iza biračkog odbora.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 01:18 

Ma užas.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 03:26 

Pa ti glasaj

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 08:51 

Pa dobro, takav je trend u razvijenom svijetu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 08:59 

Što se tek radi u susjednoj XI. izbornoj :smijeh

Stvarno smo Srbija, samo smo napredniji pa su kod nas i ljevičari u istoj priči

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 09:18 

Taj Milanović Litre je najveći mega uhljeb u povijesti Sabora!
Ušao je u njega sa 19 glasova umjesto Ruže Tomašić koja je otišla u EP.
To je bila epska prevara birača, izvisio je naivni Robert Pauletić sa 3907 preferencijalnih glasova.

Pitanje je da li je ovaj mega uhljeb uopće ispravno znao zaokružiti sebe na glasačkom listiću :sega , ili se sad malo reklamira, jer je bitan kao slovo R u Marlboro.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2024, 10:26 

neretvanin je napisao/la:
To je bila epska prevara birača, izvisio je naivni Robert Pauletić sa 3907 preferencijalnih glasova.

Pitanje je da li je ovaj mega uhljeb uopće ispravno znao zaokružiti sebe na glasačkom listiću :sega , ili se sad malo reklamira, jer je bitan kao slovo R u Marlboro.

Razumijem te što hoćeš reć i činjenično je sve točno što si rekao i meni se to činilo tako, međutim formalno nije tako...

Naime kad imaš koaliciju 2 stranke
A stranka ima 1. mjesto na listi
B stranka ima 2. mjesto na listi

Ukoliko osoba s prvog ili drugog mjesta ode u VladuRH ili EUP kao Ruža Tomašić nju može zamijenit osoba iz njene stranke
A osoba može mjenjat A osobu
B osoba može mjenjat B osobu

Ne krivim Pauletića ni Tomašić nego prije svega Škoru i ljude koje zadužio za to, jer oni su obećali Pauletiću da ide u Sabor jer Tomašić ide u EUP što je i bilo i više nego realno za očekivat.

Ruža Tomašić je kasnije ostala šokirana i rekla da ne može vjerovat zašto je napadaju kad su pravila jasna i da se ona dogovorila sa Markom da ide u EUP a da će on preuzet njen mandat, a to se dogovorila s Markom dok joj je još bio asistent u EUP u prethodnom mandatu.

Također treba reć da je frajer iz Zagreba i da 19 glasova je posljedica što ga nitko ne zna u 10. Izbornoj, a išao je u 10. izbornoj baš da može zamijenit Tomašić.

Privitak/ci:
litre o meni.png
litre o meni.png [ 71.79 KiB | Pogledano 1323 put/a. ]
izbori litre.png
izbori litre.png [ 38.21 KiB | Pogledano 1323 put/a. ]

PostPostano: 28 tra 2024, 12:21 

Brane je napisao/la:
neretvanin je napisao/la:

Razumijem te što hoćeš reć i činjenično je sve točno što si rekao i meni se to činilo tako, međutim formalno nije tako...

Naime kad imaš koaliciju 2 stranke
A stranka ima 1. mjesto na listi
B stranka ima 2. mjesto na listi

Ukoliko osoba s prvog ili drugog mjesta ode u VladuRH ili EUP kao Ruža Tomašić nju može zamijenit osoba iz njene stranke
A osoba može mjenjat A osobu
B osoba može mjenjat B osobu

Ne krivim Pauletića ni Tomašić nego prije svega Škoru i ljude koje zadužio za to, jer oni su obećali Pauletiću da ide u Sabor jer Tomašić ide u EUP što je i bilo i više nego realno za očekivat.

Ruža Tomašić je kasnije ostala šokirana i rekla da ne može vjerovat zašto je napadaju kad su pravila jasna i da se ona dogovorila sa Markom da ide u EUP a da će on preuzet njen mandat, a to se dogovorila s Markom dok joj je još bio asistent u EUP u prethodnom mandatu.

Također treba reć da je frajer iz Zagreba i da 19 glasova je posljedica što ga nitko ne zna u 10. Izbornoj, a išao je u 10. izbornoj baš da može zamijenit Tomašić.

To je prevara birača od starta jer stavili su Tomašić na listu a nisu ni planirali da ona ide u Sabor nego ovaj telac sa 19 glasova. Da su birači znali da je ona samo ukras na listi i da je glas za nju glas za telca nebi ni ona skupila nego ovih 19 glasova.

Da ima imalo morala i časti nebi uzeo nezasluženi mandat nego bi išao Pauletić u Sabor. Ovako 4 godine na državne jasle uhljebistan.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: