|
|
Stranica: 19/76.
|
[ 1887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 21:58 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1472 Lokacija: Gora Romanija
|
aleksije radicevic je napisao/la: daramo je napisao/la: Formalni minimum Jada od srpskog svijeta, čak niti CG ne možete uvjeriti da barem budu neutralni. Nije stvar uveravanja, nego CG mora da na zapadu igra odgovarajucu ulpgu da bi kod kuce bila ostavljena na miru dok srpski element ne preuzme sve pore drustva. Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora!
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:20 |
|
|
Patriota je napisao/la: “Ali ovo će otvoriti Pandorinu kutiju. Mi imamo presude o genocidima nad Srbima u Jasenovcu. Pa će, kako čujem, i Rusi pokrenuti ta pitanja, ali i drugi. U roku od mjesec dana po okončanju ovih postupaka dva NATO kandidata, Litvu i Crnu Goru, pobijedit ćemo u kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a“, poručio je srbijanski predsjednik. Dakle nemaju muda ni za sta radikalno u BiH,nego ce njihov odgovor bit,pazi sad,REZOLUCIJA O JASENOVCU a ubiše se hrvati na ovom forumu (ima par teških srbofila) da opravdaju suprostavljanje rezoluciji o srebrenici i braca im ovako vrate. To je onaj dobro poznati kršćanski savez protiv muslimana u BiH Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la: “Ali ovo će otvoriti Pandorinu kutiju. Mi imamo presude o genocidima nad Srbima u Jasenovcu. Pa će, kako čujem, i Rusi pokrenuti ta pitanja, ali i drugi. U roku od mjesec dana po okončanju ovih postupaka dva NATO kandidata, Litvu i Crnu Goru, pobijedit ćemo u kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a“, poručio je srbijanski predsjednik. Dakle nemaju muda ni za sta radikalno u BiH,nego ce njihov odgovor bit,pazi sad,REZOLUCIJA O JASENOVCU a ubiše se hrvati na ovom forumu (ima par teških srbofila) da opravdaju suprostavljanje rezoluciji o srebrenici i braca im ovako vrate. To je onaj dobro poznati kršćanski savez protiv muslimana u BiH Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH. Znam da su se Hrvati u BiH odrekli toga zbog dodrinaša,nego podrzavas li rezoluciju o jasenovcu?
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:25 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4233 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la: “Ali ovo će otvoriti Pandorinu kutiju. Mi imamo presude o genocidima nad Srbima u Jasenovcu. Pa će, kako čujem, i Rusi pokrenuti ta pitanja, ali i drugi. U roku od mjesec dana po okončanju ovih postupaka dva NATO kandidata, Litvu i Crnu Goru, pobijedit ćemo u kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a“, poručio je srbijanski predsjednik. Dakle nemaju muda ni za sta radikalno u BiH,nego ce njihov odgovor bit,pazi sad,REZOLUCIJA O JASENOVCU a ubiše se hrvati na ovom forumu (ima par teških srbofila) da opravdaju suprostavljanje rezoluciji o srebrenici i braca im ovako vrate. To je onaj dobro poznati kršćanski savez protiv muslimana u BiH Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH. Koje zločine? U NDH glavni zločinci su bili četnici i partizani, ima li sela gdje su prošli da nekoga nisu ubili?
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la: “Ali ovo će otvoriti Pandorinu kutiju. Mi imamo presude o genocidima nad Srbima u Jasenovcu. Pa će, kako čujem, i Rusi pokrenuti ta pitanja, ali i drugi. U roku od mjesec dana po okončanju ovih postupaka dva NATO kandidata, Litvu i Crnu Goru, pobijedit ćemo u kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a“, poručio je srbijanski predsjednik. Dakle nemaju muda ni za sta radikalno u BiH,nego ce njihov odgovor bit,pazi sad,REZOLUCIJA O JASENOVCU a ubiše se hrvati na ovom forumu (ima par teških srbofila) da opravdaju suprostavljanje rezoluciji o srebrenici i braca im ovako vrate. To je onaj dobro poznati kršćanski savez protiv muslimana u BiH Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH. Priznaješ da ste počinili genocid?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH.
Znam da su se Hrvati u BiH odrekli toga zbog dodrinaša,nego podrzavas li rezoluciju o jasenovcu? Podržavaš li ti?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:33 |
|
|
Pa da srbija podrzi ovu o srebrenici,nebi nista imao protiv te
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:37 |
|
|
Podržavamo obje rezolucije
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:39 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Podržavamo obje rezolucije Tursku nad dobrim Bošnjama?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Pa da srbija podrzi ovu o srebrenici,nebi nista imao protiv te Hoće podržat će, imaš još kakvu želju da pošaljemo vašem Bosancu Vučiću?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:42 |
|
|
MiB je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Podržavamo obje rezolucije Tursku nad dobrim Bošnjama? I onu nad Armenima, eto ga odmah dvije za našeg Nemira.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:47 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kolega mi ne podržavamo Jasenovac. Nešto si pobrkao, mi najoštrije osuđujemo zločine NDH.
Priznaješ da ste počinili genocid? Upozorenje zbog šovinizma. Hrvati osuđuju zločine Pavelićevog režima i današnja Hrvatska je nasljednica SR Hrvatske.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Priznaješ da ste počinili genocid?
Upozorenje zbog šovinizma. Hrvati osuđuju zločine Pavelićevog režima i današnja Hrvatska je nasljednica SR Hrvatske. Kada anektiramo BiH, ond amože trabunjati.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Priznaješ da ste počinili genocid?
Upozorenje zbog šovinizma. Hrvati osuđuju zločine Pavelićevog režima i današnja Hrvatska je nasljednica SR Hrvatske. Zašto izbjegavaš nazvati to genocidom.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:51 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Upozorenje zbog šovinizma.
Hrvati osuđuju zločine Pavelićevog režima i današnja Hrvatska je nasljednica SR Hrvatske.
Zašto izbjegavaš nazvati to genocidom. Zato što nije genocid.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:53 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Upozorenje zbog šovinizma.
Hrvati osuđuju zločine Pavelićevog režima i današnja Hrvatska je nasljednica SR Hrvatske.
Zašto izbjegavaš nazvati to genocidom. Ne izbjegavam. Pa eto nazovi ga genocidom ako želiš ali ne možeš reći da su ga Hrvati radili.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 22:55 |
|
|
Iz istog razloga iz kojeg on, bosanski muslimani i Turci odbijaju nazvati genocid nad Armenima.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Zašto izbjegavaš nazvati to genocidom.
Ne izbjegavam. Pa eto nazovi ga genocidom ako želiš ali ne možeš reći da su ga Hrvati radili. Nije genocid. Jel postoji presuda?Pa tada nije ni bilo kvalifikacije genocida,a i RH nije pravni slijednik NDH.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:06 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne izbjegavam. Pa eto nazovi ga genocidom ako želiš ali ne možeš reći da su ga Hrvati radili.
Nije genocid. Jel postoji presuda?Pa tada nije ni bilo kvalifikacije genocida,a i RH nije pravni slijednik NDH. Ok, svejedno, koga briga.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:07 |
|
|
Postoji presuda u Nurnbergu po kojoj je za sve logore u Europi odgovarna Njemačka jer sud ne priznaje kvislinške tvorevine koje su uspostavili Nijemci. Po istoj logici se i za logore i zločine u Poljskoj i Ukrajini mogu optužiti Poljaci i Ukrajinci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Postoji presuda u Nurnbergu po kojoj je za sve logore u Europi odgovarna Njemačka jer sud ne priznaje kvislinške tvorevine koje su uspostavili Nijemci. Po istoj logici se i za logore i zločine u Poljskoj i Ukrajini mogu optužiti Poljaci i Ukrajinci. Tako je. Mi kao civilizirani ljudi osuđujemo zločine.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:40 |
|
|
Zanimljivo, ovo je neka vrsta globalnog referenduma o Srebrenici. Većina država i većina ljudi na planeti smatra da nije bilo genocida u Srebrenici. Tu ubrajam i uzdržane jer biti uzdržan znači biti protiv, jer kada si za nešto onda nisi uzdržan.
|
|
Vrh |
|
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 29 tra 2024, 23:42 |
|
|
Uzdržan ili "ne znam, radite šta oćete", u prevodu - nisam za to.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 30 tra 2024, 18:42 |
|
|
Muslimani nakon rezolucije kreću u ofenzivu ukidanja RS, jer su im tamo neki najarcali da to ima pravnu osnovu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Google [Bot], iprodano, Tomba17 i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|