|
|
Stranica: 17/18.
|
[ 435 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 17 svi 2024, 21:01 |
|
|
Fire Dragon je napisao/la: Samo u superstabilnim društvima se rađa više ženske djece..
Nigdje se ne rađa više djevojčica, barem ne kod homo sapiensa. Nije zabilježena takva populacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 17 svi 2024, 21:02 |
|
|
konzerva je napisao/la: Fire Dragon je napisao/la: Samo u superstabilnim društvima se rađa više ženske djece..
Nigdje se ne rađa više djevojčica, barem ne kod homo sapiensa. Nije zabilježena takva populacija. Više tih par procenata. To nije zanemarivo.
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 17 svi 2024, 21:05 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ovisi o zemlji, ovo koliko je muških ženskih, ali u slavenskim zemljama, uključujući i Hrvatsku, BiH i Srbiju nema više muških nego ženskih.
Ovaj podatak kojeg si naveo da je više muškaraca u ženidbenoj dobi nego žena je vjerojatno vezan uz slobodne ljude. Znači da u dobi od 20 do 40 ima više neženja nego udavača, što je po meni za očekivat jer žene ranije stupaju u brak.
Varaš se. U dobi od 18-40 imaš više muških, a tek iznad pedesete više žena. Tako je i kod nas i svugdje. Dječaka se više rađa, to je normalno za našu vrstu, jer mukarci imaju veću smrtnost. potocnj je napisao/la: To što kažeš da žena hoće kakvog si je zamislila, to stoji, i da ju ne zanima statistika isto stoji, ali netko može reći i da muškarci samo hoće zgodnu žensku, ne neku pretilu ili ružnu, opet nagađanje je sve dog netko ne provede konkretnija, i širokoopsežna istraživanja.
Svatko može bilo što reći, no važno je potkrijepiti što se kaže. Sva istraživanja pokazuju da su muškarci tu mnogo manje selektivni, ako su uopće.
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 17 svi 2024, 21:08 |
|
|
S tim da se u BH Palestini namjerno pokušavaju istisnuti muškarci bijelci Bosanci koji nisu islamski orijentirani, to je politika Islamske Zajednice, zamjene stanovništva sa pravim muslimanima.
Bez obzira da li to rade vrlo svjesno, ili jednostavno slijede islamo-fašizam u kojem je taj mehanizam ugrađen, ali indoktrinacija žena u islamskoj zlovjeri dovodi do toga da se udaju za turske i arapske pse, kao i da pokazuju veću sklonost za tamnoputijim muškarcima, jer je lažni muslimanski poslanik ipak Arap. Pa među BH muslimanima ima pohvalan pridjev ARABAST kad neki muškarac rasno liči na arapsku životinju.
I to je dodatni faktor koji ne treba zanemariti.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 17 svi 2024, 21:17 |
|
|
Fire Dragon je napisao/la: S tim da se u BH Palestini namjerno pokušavaju istisnuti muškarci bijelci Bosanci koji nisu islamski orijentirani, to je politika Islamske Zajednice, zamjene stanovništva sa pravim muslimanima.
Bez obzira da li to rade vrlo svjesno, ili jednostavno slijede islamo-fašizam u kojem je taj mehanizam ugrađen, ali indoktrinacija žena u islamskoj zlovjeri dovodi do toga da se udaju za turske i arapske pse, kao i da pokazuju veću sklonost za tamnoputijim muškarcima, jer je lažni muslimanski poslanik ipak Arap. Pa među BH muslimanima ima pohvalan pridjev ARABAST kad neki muškarac rasno liči na arapsku životinju.
I to je dodatni faktor koji ne treba zanemariti. Sami ste krivi što ste tu kulturu izabrali za sebe.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 01:56 |
|
|
Teuton je napisao/la: Fire Dragon je napisao/la: S tim da se u BH Palestini namjerno pokušavaju istisnuti muškarci bijelci Bosanci koji nisu islamski orijentirani, to je politika Islamske Zajednice, zamjene stanovništva sa pravim muslimanima.
I to je dodatni faktor koji ne treba zanemariti. Sami ste krivi što ste tu kulturu izabrali za sebe. Svaki čovjek je odgovoran samo za sebe. Ne postoji kolektivna odgovornost, krivnja, a još manje "vekovna" krivnja. Ne postoji mi i vi, sem kod lažne etno-konfesionalne "elite". Živim 150 godina nakon osmanske okupacije BiH, nisam ništa izabrao, još manje neku "kulturu" i religiju, i imam pravo da se ljutim, kao što svaki Europljanin ima pravo da se ljuti na migrante i "kulturu" koju donose. Nama je to došlo preko okupacije, a njima preko političara i kapitalista koji su im to uveli imigracijom. Nemam niakvu odgovornost gleda svega toga, ali imam pravo da se ljutim kad me netko želi istisnuti iz moje zemlje. Pa bio to četnik ili neki vehabija ili ovi novopridošli tamnputi zetovi. Nisam primjetio da katoličanstvo brani bijele Europljane i njihov identitet.
|
|
Vrh |
|
 |
Fire Dragon
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 05:11 |
|
|
Da ne bi bilo da je ovo sve neka velika kritika žena i ženomrzačka priča, moram reći da su mnoge žene i dobre kakvi ih mediji, društvo i školstvo oblikuju, i kakvi roditelji odgajaju.
Osjećam ogromnu empatiju i sažaljenje prema ženama, osobito onim fizički slabim i mršavim od raznih dijeta i tlaka koji im diže modna industrija i spreman sam da pređem preko svega, čak i ako me uvrijede, čak i udare, to je meni smiješno, jer sam toliko fizički jači, kao da me komarac opali. Doduše nije mi se to gotovo nikad ni događalo.
Nikad nisam fizički udario ili povrijedio ženu, naprotiv imam strašan zaštitnički instinkt prema ženama, osobito onim koje bi netko fizički napao, i uopće mi nije jasno da ima muškaraca koji tuku žene.
To je meni mizerno, iako ima žena koje su mi nažao učinile spletkama, ali ja ih ipak žalim i sažaljevam. Čak i one zle, eto.
Čak nemam potrebu ni da budem autoritet, jer sam bio autoritet u tako mnogo situacija u životu, da mi stvarno ne treba biti neki autoritet ženama, mada ga često imam i kod žena, ali ga ne tražim i nije mi potreban.
Nikom tu nije lako, ni muškima ni ženskima.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 08:57 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3745 Lokacija: Herceg-Bosna
|
konzerva je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ovisi o zemlji, ovo koliko je muških ženskih, ali u slavenskim zemljama, uključujući i Hrvatsku, BiH i Srbiju nema više muških nego ženskih.
Ovaj podatak kojeg si naveo da je više muškaraca u ženidbenoj dobi nego žena je vjerojatno vezan uz slobodne ljude. Znači da u dobi od 20 do 40 ima više neženja nego udavača, što je po meni za očekivat jer žene ranije stupaju u brak. Varaš se.
U dobi od 18-40 imaš više muških, a tek iznad pedesete više žena. Tako je i kod nas i svugdje. Dječaka se više rađa, to je normalno za našu vrstu, jer mukarci imaju veću smrtnost.Može biti, mora da je u mojoj generaciji bili više ženskih jer uvijek sam imao dojam da ih je malo više. U tom slučaju je obrnut problem, fali nam žena, i znam kako ga se može, djelimice, riješiti! Očekujem papinski dekret kojim naređuje svim časnim sestrama mlađim od 36 godina da pronađu muža i čim prije rode dijete! Što će one u časnim sestrama a katoličanstvo izumire zbog nerađanja, znači otpust iz reda, naredba da se dotjeraju, ne budu izbirljive i pronađu muža i da rađaju djecu. To je naredba koja im preko pape dolazi od Boga i mora da poslušaju. I naravno, ne primaju se nove časne sestre. Možda je kap u moru ali je nužna 
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 10:46 |
|
|
potocnj je napisao/la: Može biti, mora da je u mojoj generaciji bili više ženskih jer uvijek sam imao dojam da ih je malo više. U tom slučaju je obrnut problem, fali nam žena, i znam kako ga se može, djelimice, riješiti! Očekujem papinski dekret kojim naređuje svim časnim sestrama mlađim od 36 godina da pronađu muža i čim prije rode dijete! Što će one u časnim sestrama a katoličanstvo izumire zbog nerađanja, znači otpust iz reda, naredba da se dotjeraju, ne budu izbirljive i pronađu muža i da rađaju djecu. To je naredba koja im preko pape dolazi od Boga i mora da poslušaju. I naravno, ne primaju se nove časne sestre. Možda je kap u moru ali je nužna  Stvar ovisi i o tome u kakvoj sredini si živio. U većim gradovima ima zaista više žena, a u manjim mjestima je drastično obrnuto. Također, dojam ovisi i o tome koliko si privlačan ženama. No ponavljam, tu ne postoji nikakav problem zapravo, dječaka se rađa više zato jer muškarci više i ranije umiru. Više radimo opasne poslove, ginemo u prometu i skloniji smo rizičnom stilu života. A i biološki smo slabiji, više nas pogađaju infarkti, moždani, karcinomi itd...Stoga je nakon 50. godine omjer okrenut, imaš više žena. Ravnoteža se sama uspostavlja. I to, statistike pokazuju, upravo muški samci imaju visoku vjerojatnost ranije smrti. Djelom je to naprosto stvar okolnosti (ako pogineš mlad u prometu velika je vjerojatnost da si bio samac), ali djelom i posljedica činjenice da žene ne preferiraju udati se za narkomane, alkoholičare, 250kilaše, divljake koji su svako malo u zatvoru i tešku sirotinju, a upravo su to kategorije koje puno ranije umiru. Čak i da se udaju za takve, velika je vjerojatnost da će ostati mlade udovice. Dakle priroda je tu uspostavila ravnotežu. Dala je muškarcima testosteron da ih pokreće, a time i pokreće vrstu. A istovremeno, kako testosteron ima za nuspojavu da dio muških umre prije vremena, dala je da nas se malo više rodi. Isto tako, priroda je ženama ugradila selektivnost. I to je logično, jer time žene potiču muškarce da budu što bolji i uspješniji. Međutim, neravnotežu je uvelo suvremeno društvo, jer se više muškarci ne natječu samo međusobno, nego i sa ženama, a same žene ne privlače muškarci koji su manje uspješni od njih. Tu je neravnoteža. Katoličanstvo ne izumire zbog nerađanja, nego zbog sekularizacije. Časnih sestara je nikad manje, a opet i djece "katolika" nikad manje. Praktični vjerici imaju visok TFR, samo ne uspijevaju prenjeti svoje vrijednosti na iduću generaciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 19:05 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 19:34 |
|
|
Ma katoličanstvo je mrtvo, samo mu to nitko nije rekao To je religija napravljena za nepismene seljake
Ne kažem ništa loše protiv svoje religije, ali moramo bit svjesni toga da je ovaj set religija nastao u starom vijeku u potpuno drugo doba Trebamo uzeti ove stvari što valjaju i spasiti što se spasiti da. Isto kao što su razni rimski hramovi postali crkve i što su razni elementi starih vjerovanja prenešeni u nova
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 19:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21384 Lokacija: među zvijezdama
|
Na ovoj temi, zorno se moze pivuci = izmedju talibanije. Katolicke i one sto onaj Pezic propagira. LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 20:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na ovoj temi, zorno se moze pivuci = izmedju talibanije. Katolicke i one sto onaj Pezic propagira. LOL Mi mislili Pezić iza naših vremena, a kad ono isprid samo njega vidimo 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 18 svi 2024, 20:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21384 Lokacija: među zvijezdama
|
estoyAqui je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Na ovoj temi, zorno se moze pivuci = izmedju talibanije. Katolicke i one sto onaj Pezic propagira. LOL Mi mislili Pezić iza naših vremena, a kad ono isprid samo njega vidimo  Kvačica i Pezic bi se mogli zarakijati u nekoj bajti. Moglo bi se reci da je Kvaki u nekim segmentima i radikalniji od Elvedina. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 19 svi 2024, 10:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na ovoj temi, zorno se moze pivuci = izmedju talibanije. Katolicke i one sto onaj Pezic propagira. LOL Ne znam čemu tu LOL? Svaka grupa koja je preživjela stoljećima, pa i tisućljećima, očito je morala primjenjivati recept koji to preživljavanje omogućuje. Najčešće je taj recept isti. Zato ne postoji ni jedna stara religija, nacija, pleme il ibilo kakva skupina koja je feministička. Ako je i postojala nekad, izumrla je.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 19 svi 2024, 16:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 19 svi 2024, 19:57 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-je-100-000-neplodnih-osoba-ana-38-je-rodila-nakoa-20-postupaka-ivf-a-moja-prica-je-specificna-1389861
Uzmite i ovo u obzir kad su u pitanju padovi u Hrvatskoj. Neplodnosti bi bilo puno manje da ima manje promiskuiteta i da se ranije krene u roditeljstvo.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 19 svi 2024, 20:50 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-je-100-000-neplodnih-osoba-ana-38-je-rodila-nakoa-20-postupaka-ivf-a-moja-prica-je-specificna-1389861
Uzmite i ovo u obzir kad su u pitanju padovi u Hrvatskoj. Evo imam ja oko sebe hrpu ljudi parova 30-35 godina Jedno oko pola njih već godinama pokušava imat djecu i ne uspjevaju Stvarno žena treba pazit kad će postat majka, nije glupost Najviše tu imaju utjecaja zdravlje, genetika i prehrana Neke žene bez beda iza 40 rode po nekoliko djece, dok druge već s 28 imaju problema Naravno može i do muških bit Ali zato postoji smrzavanje sperme, štoviše onda ti je svejedno Možeš i vazektomiju napravit 
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 19 svi 2024, 21:05 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Noname01 je napisao/la: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-je-100-000-neplodnih-osoba-ana-38-je-rodila-nakoa-20-postupaka-ivf-a-moja-prica-je-specificna-1389861
Uzmite i ovo u obzir kad su u pitanju padovi u Hrvatskoj. Evo imam ja oko sebe hrpu ljudi parova 30-35 godina Jedno oko pola njih već godinama pokušava imat djecu i ne uspjevaju Stvarno žena treba pazit kad će postat majka, nije glupost Najviše tu imaju utjecaja zdravlje, genetika i prehrana Neke žene bez beda iza 40 rode po nekoliko djece, dok druge već s 28 imaju problema Naravno može i do muških bit Ali zato postoji smrzavanje sperme, štoviše onda ti je svejedno Možeš i vazektomiju napravit  Ma ima tu vjerojatno dosta tih sto su imale pobačaje i to je jedan od faktora kasnije koji može utjecati uz naravno kasno odlučivanje na dobivanje prvog djeteta https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... je-1344013.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 20 svi 2024, 21:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 20 svi 2024, 22:04 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3745 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Na neplodnost dosta utječu kontracepcijske terapije, ako to djevojke mnogo koriste može dovesti do neplodnosti. Ili barem problema s plodnošću.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 20 svi 2024, 23:00 |
|
|
konzerva je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Inače su muškarci stvorili feminizam jer kao i svaka grupa koje je stoljećima na vlasti i samo sebi bitna i dovoljna, stvara otpor one grupe koja je potčinjena. Baš neki dan gledam u novinama popis rođenih prošli mjesec u Rijeci pa čak za oko 30% djece nema imena oca. Znači znao je gurati a čim treba preuzeti obaveze je pobjegao glavom bez obzira. Čisto sumnjam da baš žene uživaju u ulozi samohrane majke jer to je težak posao, a nitko ne voli sam raditi teške poslove. Feminizam su stvorile okolnosti, tercijarizacija je omogućila ženama zapošljavanje, kapitalu je trebalo što više radne snage. Nema to veze s nikakvim otporom, nisu žene 20. i 21. stoljeća odjednom skupile snagu za otpor, a sve prije toga nisu. Da muškarci odluče završiti feminizam, bio bi gotov za sat vremena. Kad dijetetu nije naveden otac to nema veze s tim ocem, nego sa majkom koja ga nije navela kao oca. Danas se od potvrde očinstva ne može pobjeći. Možda i je, ali kapitalizam nije neko mitsko čudovište sa zubima i krakovima, nego kapitalizam čine kapitalisti, a tko su bili kapitalisti tog vremena koji su započeli tercijarizaciju? Opet muškarci. Ali opet ne znam kakva je razlika u suštini da li žena radi u turističkoj zajednici ili oko kuće nosi drva. Nisu žene prije na selu bile slobodne cijeli dan da se samo bave s djecom. Morale su služiti i muža, ali i njegovu obitelj pa i prijatelje. Kad bi došli muški iz sela kod nekoga na krkanluk, tko je sklanjao poslije za njima? Sve žena od domaćina. Žene s najviše slobodnog vremena u povijesti žive danas, to su žene pomoraca i sličnih koje nigdje ne rade, a žive u stanu pa ne vidim da one imaju nešto bitno više djece od prosjeka.
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 07:30 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Možda i je, ali kapitalizam nije neko mitsko čudovište sa zubima i krakovima, nego kapitalizam čine kapitalisti, a tko su bili kapitalisti tog vremena koji su započeli tercijarizaciju? Opet muškarci. Ali opet ne znam kakva je razlika u suštini da li žena radi u turističkoj zajednici ili oko kuće nosi drva. Nisu žene prije na selu bile slobodne cijeli dan da se samo bave s djecom. Morale su služiti i muža, ali i njegovu obitelj pa i prijatelje. Kad bi došli muški iz sela kod nekoga na krkanluk, tko je sklanjao poslije za njima? Sve žena od domaćina.
Razlika je u tome što danas žena sama zarađuje, a kad sama zarađuje je neovisna o muškarcu, nije primorana okolnostima da se uda i da rađa, a isto tako sve manji broj muškaraca joj je privlačan. Osnovni problem demografije, koji svi odbijate uočiti na ovoj suprotnoj strani, je rast broja samaca, koji uglavnom ne sudjeluju u reprodukciji. Taj rast broja samaca je posljedica ženske ekonomske neovisnosti i činjenica da s njom postaju ekstremno izbriljive, a posljedično čestoo staju same, i one i mnogi muškarci. Potom ne sudjeluju u reprodukciji i dobiješ TFR od 1.5. Kaftanzoglio je napisao/la: Žene s najviše slobodnog vremena u povijesti žive danas, to su žene pomoraca i sličnih koje nigdje ne rade, a žive u stanu pa ne vidim da one imaju nešto bitno više djece od prosjeka. Žena čim je udana ima natprosječan broj djece. Moraš shvatiti da je prosjek 1.5 Udane žene rađaju itekako više od toga. https://ifstudies.org/blog/no-ring-no-babyPropast rodnosti je posljedica propasta bračnosti, koja je posljedica ženske ekonomske neovisnosti u kombinaciji s prirodno urođenom selektivnošću.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 10:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Marijana Petir je dobar primjer, najbolji. Što se događa kad može bez muškarca. Ženska je vjernica, desničarka, i opet kad je došla do malo većih para prekrižila rađanje i muškarce. Skuplja neke pare na hrpu, valjda ni ona ne zna kome. Mačkama ili rodbini će biti dobro. https://petir.eu/o-meni/I opet se lakta za funkciju. Nejasna mi je skroz. Treba nekako preusmjerit tih 8k € mjesečno nekok tko će podignuti i odgojiti 5 Hrvata. Muškarac kad ovako stekne kao ona, ide pravit i odgajat odred djece, a žene suprotno. Čak i one koje su konzervativne. Ursula ima hrpu djece. Samo kod nas mogu proći kvazidesničarke koje žive za sebe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 10:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Marijana Petir je dobar primjer, najbolji. Što se događa kad može bez muškarca. Ženska je vjernica, desničarka, i opet kad je došla do malo većih para prekrižila rađanje i muškarce. Skuplja neke pare na hrpu, valjda ni ona ne zna kome. Mačkama ili rodbini će biti dobro. https://petir.eu/o-meni/I opet se lakta za funkciju. Nejasna mi je skroz. Treba nekako preusmjerit tih 8k € mjesečno nekok tko će podignuti i odgojiti 5 Hrvata. Muškarac kad ovako stekne kao ona, ide pravit i odgajat odred djece, a žene suprotno. Čak i one koje su konzervativne. Ursula ima hrpu djece. Samo kod nas mogu proći kvazidesničarke koje žive za sebe. Petir desničarka? 2004 je bila glasnogovornica Mesićeve kampanje za drugi predsjednički mandat. Bila je zastupnica Račanove koalicije i prije toga nekakva zelena aktivistica. Kad je to sve propalo, onda se negdje oko 2010 manevrom sukoba s gay-udrugama prebacila među klerikalce i desničare.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|