|
|
Stranica: 67/76.
|
[ 1887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:18 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Sve je moglo da bude mnogo drugačije
Haha kako su cadjave bile ove osamdesete i devedesete.  Pogotovo zimi.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:21 |
|
|
ObrezaniDjecak je napisao/la: Patriota je napisao/la: Ja sam mislio raspad bih kad ono mora se trump cekat. Dobro onda,cekamo  Sta bi, kad gasite Srpsku?  Jesmo li vam u punom planu? NIJE BILO GENOCIDA U SREBRENICI!  NIJE BILO GENOCIDA U SREBRENICI. Antiteroristička operacija i zločin ne idu u isti rečenicu, kao ni u pasus, a kamoli u školski udžbenik Da li će ući u neku suru, e tu mi već puca neobrezano tvrdokitje.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:27 |
|
|
Aleksije, sta sere ovaj mali o mrtvackim glavama, tj. kakva je to kokarda itd.? De objasni, ti si stara garda a ne pocetnik ko drug Zajeb.
|
|
Vrh |
|
 |
ObrezaniDjecak
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:37 |
|
|
Haram je napisao/la: Aleksije, sta sere ovaj mali o mrtvackim glavama, tj. kakva je to kokarda itd.? De objasni, ti si stara garda a ne pocetnik ko drug Zajeb. Hvala ti što si me "pojugendašio". Nema Mujo više petokraka i kokardi sem kod folklornih društava (ex RKUD-i  ). Dobra stara trobojka koja je krajem prošlog vijeka pomirila Srbe je tu i simbol je nepomirljivosti između nas i vas. Bogu hvala.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:39 |
|
|
Kokarde su deo uniforme Vojske Srbije, danasnje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17533 Lokacija: Drina je na granici!
|
Vlašče ime mu nije Mujo, koristiš ga jer ne možeš ono na b.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kokarde su deo uniforme Vojske Srbije, danasnje. Naravno. On je aludirao na heraldiku iz predbošnjačke ere.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:45 |
|
|
MiB je napisao/la: Vlašče ime mu nije Mujo, koristiš ga jer ne možeš ono na b. Ovdašnji Hrvati su uglavnom interesantni i nasmijavaju me čak i kad su u izrazito antisrpskom modu. Dok si ti glup, očajan i dosadan. Ni eventualno dodijeljeni ban meni, to neće promijeniti 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:48 |
|
|
Vlašče k nozi.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:49 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: MiB je napisao/la: Vlašče ime mu nije Mujo, koristiš ga jer ne možeš ono na b. Ovdašnji Hrvati su uglavnom interesantni i nasmijavaju me čak i kad su u izrazito antisrpskom modu. Dok si ti glup, očajan i dosadan. Ni eventualno dodijeljeni ban meni, to neće promijeniti  Antiharizmatican covek, nema pomoci... 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:51 |
|
|
MiB je napisao/la: Vlašče k nozi. Samo ako se depiliraš i očešljaš kao Seve na jahti 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:51 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: MiB je napisao/la: Vlašče k nozi. Samo ako se depiliraš i očešljaš kao Seve na jahti  Depiliram, ti mamu vlašku.
|
|
Vrh |
|
 |
ObrezaniDjecak
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:55 |
|
|
Zesce iskompleksiran i glupav lik  ko ga jebe, ne citam sta bulazni.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 14:56 |
|
|
MiB je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Samo ako se depiliraš i očešljaš kao Seve na jahti  Depiliram, ti mamu vlašku. Majmune, imas li ideju koliko je nisko to sto ljudima spominjas majku posle svake krace rasrpave? Niko te nece banisati zbog toga kao druge, pa se osecas mocno. To je to, barem nekakva satisfakcija u zivotu.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:05 |
|
|
MiB je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Samo ako se depiliraš i očešljaš kao Seve na jahti  Depiliram, ti mamu vlašku. Cccc, a ti još biješe ona "moralna vertikala" koja je neumorno drečala i kmečala insistirajući na hiperprodukciji banova  Odo, vikend odmiče, a pive nepopiVene. Slijedi maliganski maraton, taman da se mentalno porefenam s tobom 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:16 |
|
|
Hvala na podrsci MiB, i meni su degutantni ti rasizmi, ali sta ces, kad on sam ne zeli vidjeti da je to gadno, ja ga ne mogu ubijediti. Navikne se covjek pa ignorise jednostavno. A cim bi mu vratio istom mjerom i sam bi se spustio u tu etnonacionalisticku kaljuzu pa ne zelim, tako da uglavnom odgovaram samo na licne uvrede licnim uvredama - te kolektivne su ovde haman pa ko dobar dan.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10130 Lokacija: Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: Izlobirano na stradanjima Palestinaca.
Kad god negdje na Bliskom istoku padne bomba, najebu Srbi (i donekle Hrvati). S obzirom da su Srbi već u potpunosti primili kaznu za Izrael, valjda će doći i potpunog poraza Palestinaca, kako našim Muslimanima ne bi bio win-win. Neka Ummet za svaki zadani udarac primi i jedan (npr Gaza za Gorski Karabah itd).
Realno, šteta po Srbe ipak simbolična, što je dovoljno skužiti i letimičnim pogledom na kalendar raznih UN obilježavanja. Obično blokovsko prebrojavanje, a Srbima čestitke na pridobivanju i skoro uvijek "suzdržane" Kine. Mislim da će dugoročno profitirati jer je trend jačanja Kine i pada SAD-a, spor ali ipak neumoljiv. Objektivnost je mama .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
ObrezaniDjecak
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:20 |
|
|
Haram je napisao/la: Hvala na podrsci MiB, i meni su degutantni ti rasizmi, ali sta ces, kad on sam ne zeli vidjeti da je to gadno, ja ga ne mogu ubijediti. Navikne se covjek pa ignorise jednostavno. A cim bi mu vratio istom mjerom i sam bi se spustio u tu etnonacionalisticku kaljuzu pa ne zelim, tako da uglavnom odgovaram samo na licne uvrede licnim uvredama - te kolektivne su ovde haman pa ko dobar dan. lik te zajebava sve vreme i smeje se 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:32 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: MiB je napisao/la: Depiliram, ti mamu vlašku.
Cccc, a ti još biješe ona "moralna vertikala" koja je neumorno drečala i kmečala insistirajući na hiperprodukciji banova  Odo, vikend odmiče, a pive nepopiVene. Slijedi maliganski maraton, taman da se mentalno porefenam s tobom  Idi u šumicu iz koje si ispeljao, kloni se civilizacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 15:58 |
|
|
ObrezaniDjecak je napisao/la: Haram je napisao/la: Hvala na podrsci MiB, i meni su degutantni ti rasizmi, ali sta ces, kad on sam ne zeli vidjeti da je to gadno, ja ga ne mogu ubijediti. Navikne se covjek pa ignorise jednostavno. A cim bi mu vratio istom mjerom i sam bi se spustio u tu etnonacionalisticku kaljuzu pa ne zelim, tako da uglavnom odgovaram samo na licne uvrede licnim uvredama - te kolektivne su ovde haman pa ko dobar dan. lik te zajebava sve vreme i smeje se  Potom bolje. Smijanje je korisna stvar - svi bi se vise trebali smijati. Nisi ni svjestan koliko se ja nekad nasmijem na konto forumskih desavanja.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 16:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sarajkice, Jesi li zapazila da po Rezoluciji mozes biti uhapsena, ako RS, Policiju srpski narod dovedes u vezu sa genocidom?
Crnogorski amandmani lepo kazu: nema kolektivne odgovornosti, odgornosti naroda, drzava i tako to. Samo individualna.
Shodno rezuluciji za koju je i Hrvatska glasala, trazim od moderacije da sankcionise bilo kakvo dovodjenje bilo kakvog srpskog kolektiva u vezu sa genocidom. Mozete reci "neki pojedinci iz srpske policije, vojske i sl. su pocinili genocid". Ali oni su vec kaznjeni u raznim unutrasnjim i beslosvetskim sudskim procesima. Postoje pojedinci iz srpskog naroda koji osuđuju taj zločin, ostali ga slave kao istisnki genicidaši.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 16:16 |
|
|
MiB je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sarajkice, Jesi li zapazila da po Rezoluciji mozes biti uhapsena, ako RS, Policiju srpski narod dovedes u vezu sa genocidom?
Crnogorski amandmani lepo kazu: nema kolektivne odgovornosti, odgornosti naroda, drzava i tako to. Samo individualna.
Shodno rezuluciji za koju je i Hrvatska glasala, trazim od moderacije da sankcionise bilo kakvo dovodjenje bilo kakvog srpskog kolektiva u vezu sa genocidom. Mozete reci "neki pojedinci iz srpske policije, vojske i sl. su pocinili genocid". Ali oni su vec kaznjeni u raznim unutrasnjim i beslosvetskim sudskim procesima. Postoje pojedinci iz srpskog naroda koji osuđuju taj zločin, ostali ga slave kao istisnki genicidaši. Evo i ti si sad napisao zločin,a ne genocid.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 16:18 |
|
|
Haram je napisao/la: Hvala na podrsci MiB, i meni su degutantni ti rasizmi, ali sta ces, kad on sam ne zeli vidjeti da je to gadno, ja ga ne mogu ubijediti. Navikne se covjek pa ignorise jednostavno. A cim bi mu vratio istom mjerom i sam bi se spustio u tu etnonacionalisticku kaljuzu pa ne zelim, tako da uglavnom odgovaram samo na licne uvrede licnim uvredama - te kolektivne su ovde haman pa ko dobar dan. S obzirom da smo sklopili pakt i da se istog držiš, u mojim očima si narastao bez obzira što imamo suprotna mišljenja oko nekih rekla-kazala tema
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 25 svi 2024, 16:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Postoje pojedinci iz srpskog naroda koji osuđuju taj zločin, ostali ga slave kao istisnki genicidaši.
Evo i ti si sad napisao zločin, a ne genocid. Zašto se lažete kako taj zločin nije počinje sa genocidnom namjerom, trajno uklanjanje nepravoslavnog stanovništva sa tog prostora?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|