|
|
Stranica: 69/76.
|
[ 1887 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 07:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Neznam
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 09:28 |
|
|
Haso je napisao/la: Kada Hotić otkrila kako je nastala rezolucija: Otišle smo Guterresu, zaplakao je nakon mog govora https://www.klix.ba/vijesti/bih/kada-ho ... /240524129Ovo su naravno bajke za mase. Geterres i ostala globalistička klika ne odlučuju na temelju nekakvih suza nego svoje davno zacrtane proislamističke politike i agende. Ista stvar kao sa silnim pritiscima na Izrael. Samo što je Izrael the narod pa na šljivi tu bagru, njihove sudove i odluke za razliku od ovih naših jazavaca kojiima je osnovna politika da ih globalisti tapšaju po remenu i hvale kako su dobri i poslušni.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 12:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 12:42 |
|
|
To ti je vec medjumuslimansko podbadanje, SB je SDA glasilo, a cilj je da ponize Lagumdziju.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 12:58 |
|
|
Hahaha počelo triježnjenje kod muslimana Sad su svatili da ništa posebno od rezolucije. A glava boli od mamurluka.
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 12:59 |
|
|
Lasice , da li si i ti kao i DB ekipa slavio rezoluciju . Jesili se otrajaznio ?
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 13:14 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3810 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja ne kužim koliko ti puta treba biti ponovljeno, da entitet koji ima zalog/hipoteku genocida, ni pod kojim uvjetima neće steći ni samostalnost a ni mogućnost odcjepljenja/pripajanja Srbiji. Znaci civilizirani svijet, jučer je usvojio rezoluciju, i samim usvajanjem rezolucije, uništio bilo kakvu mogućnost Srbima da pokušaju separatistički djelovati.
Ako to nije uspjeh, ne znam sto jeste.
Mene ne zanimaju propali režimi i diktatori koji su glasali protiv. Takodjer su “smehotresne” i utjehe Srbima, kako će se ocijepiti kad Kina preuzme vodeću ulogu u svijetu od USA.
Ne zanima me ni nabacivanje krivnje, da je rezolucija usvojena na stradanjima Palestinaca. Te tvrdnje su notorne gluposti. Mi ne namjeravamo ništa odbiti sto smo dobili rezolucijom, naprotiv! Potrudicemo se da svake godine profitiramo. Pa znaci kad mali Jovan, sa mamom i tatom dodje u Beč ili Berlin trbuhom za kruhom ima da oci o Srebrenici.
Njemačka koja je poznata kao zaslužna za najveći genocid u modernoj Europskoj povijesti (iako je to zapravo Sovjetski savez nad vlastitim narodom), i za koju se govorilo da se zbog toga nikad neće ujediniti je doživjela ujedinjenje. Srbe ne sprečava, u otcjepljenju, to što je genocid, pa ni to što ga niječu, najviše ih koči suradnja s Rusijom, pogotovo ove BH srbe. Djeca u Beču jedva nauče o holokaustu, sigurno neće učiti o tome što se dešavalo po selima bosanskim. Uglavnom, logika ti nije utemeljena. Srbi su osigurali entitet koji ima vlastito državljanstvo, vlastiti proračun (što je i najvažnije) sve poluge blokiranja države, sve osim par institucija imaju za organiziranje uspješnog vođenja države. Fale im samo vojska i granične službe a i tu imaju svoje ljude koje začas mogu prebaciti sebi. Fali im, naravno, i pogodan politički trenutak. Mene čudi ovo bošnjačko samozavaravanje oko nekih važnih činjenica. Republika Srpska je na putu ka samostalnosti, to se jasno vidi, pitanje je samo kad će do tog doći. Možda neće za vrijeme Dodika, ali nekad će doći to vrijeme. Srbi u RS-u svoje mlade generacije uče da su oni država u nekoj zajednici s Federacijom, i to im mladi kadrovi u politici, u službama itd. vjeruju i tako su orijentirani. Veze s Rusijom su uglavnom u političkoj vrhuški, da se promijeni ta politička garda, i dođe netko orijentiraniji prema zapadu, ova svijest o samostalnosti od BiH i dalje postoji, tad je samo pitanje da li je političar dovoljno jak, i da li ima dovoljno podrške, najviše mu treba prešutna, da i ode u to otcjepljenje. Tada bi vojska koja ide iz Federacije (ako krene) bila ista kao JNA koja je pokušavala spriječiti Hrvatsku da se odcijepi a gdje je 90% stanovništva dalo glas za odcjepljenje. Mislim u političkom i pravnom smislu, u realnom takva vojska iz Federacije bi bila slabašna sve da ju podrže i hrvati, što ti odmah mogu reć da nećemo jer nam se nameće Komšić desetljećima već. Živimo u državi koja nas ne poštuje, pa nemamo razloga da ju branimo.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 13:16 |
|
|
Svi se trijezne jedino ta štraca šta živi s mačkama je još u deliriju. Delirium muslimanis.
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 13:24 |
|
|
Os euforije do depresiej i natrag .
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:11 |
|
|
Imota je napisao/la: Inače sami muslimani se hvale kako su lukavo početkom 93e municiju i oružje koje je iz Hrvatske išlo za Srebrenicu (jer smo nepopravljivi imbecilni cvjećari) preusmjerili za Bugojno i Uskoplje jer je važnije etnički čistit srednju bosnu od Hrvata nego pomagat Srebrenici. Cili rat je bilo 0 ofenziva prema podrinju jer očito je trokutistance bolio ***. Zato su se izvlačile najbolje jedinice iz navodno opkoljenog sarajeva da bi se jurišalo na hrvatska sela. Jurišalo se u središnju Bosnu, jurišalo se u Hercegovinu (Ofenziva "Neretva 93."). Sve iz "opkoljenog" SA.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21459 Lokacija: među zvijezdama
|
potocnj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja ne kužim koliko ti puta treba biti ponovljeno, da entitet koji ima zalog/hipoteku genocida, ni pod kojim uvjetima neće steći ni samostalnost a ni mogućnost odcjepljenja/pripajanja Srbiji. Znaci civilizirani svijet, jučer je usvojio rezoluciju, i samim usvajanjem rezolucije, uništio bilo kakvu mogućnost Srbima da pokušaju separatistički djelovati.
Ako to nije uspjeh, ne znam sto jeste.
Mene ne zanimaju propali režimi i diktatori koji su glasali protiv. Takodjer su “smehotresne” i utjehe Srbima, kako će se ocijepiti kad Kina preuzme vodeću ulogu u svijetu od USA.
Ne zanima me ni nabacivanje krivnje, da je rezolucija usvojena na stradanjima Palestinaca. Te tvrdnje su notorne gluposti. Mi ne namjeravamo ništa odbiti sto smo dobili rezolucijom, naprotiv! Potrudicemo se da svake godine profitiramo. Pa znaci kad mali Jovan, sa mamom i tatom dodje u Beč ili Berlin trbuhom za kruhom ima da oci o Srebrenici.
Njemačka koja je poznata kao zaslužna za najveći genocid u modernoj Europskoj povijesti (iako je to zapravo Sovjetski savez nad vlastitim narodom), i za koju se govorilo da se zbog toga nikad neće ujediniti je doživjela ujedinjenje. Srbe ne sprečava, u otcjepljenju, to što je genocid, pa ni to što ga niječu, najviše ih koči suradnja s Rusijom, pogotovo ove BH srbe. Djeca u Beču jedva nauče o holokaustu, sigurno neće učiti o tome što se dešavalo po selima bosanskim. Uglavnom, logika ti nije utemeljena. Srbi su osigurali entitet koji ima vlastito državljanstvo, vlastiti proračun (što je i najvažnije) sve poluge blokiranja države, sve osim par institucija imaju za organiziranje uspješnog vođenja države. Fale im samo vojska i granične službe a i tu imaju svoje ljude koje začas mogu prebaciti sebi. Fali im, naravno, i pogodan politički trenutak. Mene čudi ovo bošnjačko samozavaravanje oko nekih važnih činjenica. Republika Srpska je na putu ka samostalnosti, to se jasno vidi, pitanje je samo kad će do tog doći. Možda neće za vrijeme Dodika, ali nekad će doći to vrijeme. Srbi u RS-u svoje mlade generacije uče da su oni država u nekoj zajednici s Federacijom, i to im mladi kadrovi u politici, u službama itd. vjeruju i tako su orijentirani. Veze s Rusijom su uglavnom u političkoj vrhuški, da se promijeni ta politička garda, i dođe netko orijentiraniji prema zapadu, ova svijest o samostalnosti od BiH i dalje postoji, tad je samo pitanje da li je političar dovoljno jak, i da li ima dovoljno podrške, najviše mu treba prešutna, da i ode u to otcjepljenje. Tada bi vojska koja ide iz Federacije (ako krene) bila ista kao JNA koja je pokušavala spriječiti Hrvatsku da se odcijepi a gdje je 90% stanovništva dalo glas za odcjepljenje. Mislim u političkom i pravnom smislu, u realnom takva vojska iz Federacije bi bila slabašna sve da ju podrže i hrvati, što ti odmah mogu reć da nećemo jer nam se nameće Komšić desetljećima već. Živimo u državi koja nas ne poštuje, pa nemamo razloga da ju branimo. Pisete notorne gluposti u vezi Njemačke i njenog naroda. Notorne. Ako njemački narod se nije do sada milion puta posuo pepelom i ispred sebe nije stavio počinjeno u drugom svjetskom ratu, ja ne znam ko je onda. U Njemačkoj je kažnjivo negirati njihovu ulogu u drugom svjetskom ratu. Nijemci otvoreno govore o svim dešavanjima nakon drugog svjetskog rata, bez umanjivanja i negiranja svoje uloge. Plus svega krenuli su velikim koracima naprijed. Tvrditi da će Srebrenica, umanjiti ono sto su Nijemci uradili Jevrejima je cisti bezobrazluk. I ne poznavanje osnovnih činjenica. Priča o dogadjanjima devedesetih dobila je epilog koji zaslužuje. U potpunosti ovom rezolucijom. Nijedan cetnik sutra ne može prekrajati povjest i maloumno tvrditi, kao sto su počeli bili i to ozbiljno, da su se oni borili sa nekim islamskim fanaticima i branili evropsko kršćanstvo. Šumska nosi hipoteku genocida. Pominjao se ono ili ne u rezoluciji. Činjenica je da je srpska vlada sa picoustim sjedila u UN-U i branila se OD rezolucije. Ocjepljenje i nagrada cetnicima sa 49% teritorije je nemoguća misija u budućnosti. Zao mi je no svi će uključujući laktaškog krmka pokretati a Bosna će nastaviti postojati. Zato je rezolucija povjesni samar svima koji su pokušali ulogu Srba u ratovima devedesetih minimizirati. Totalno mi he izlišno u ovom momentu i kalkulirati šta bi bilo da je bilo. I šta će biti. Položaj Srbije i Šumske je takav, da mi se nemamo zašto bojati i većih tektonskih poremećaja. Ako Rusi izbiju na granicu Njemačke, ili ako Kina bude politički i u drugim segmentima iznad USA. Pa ljudi boziji toga nema ni u naznakama.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:26 |
|
|
Nenad kaže da je to sve slabo bilo. https://youtu.be/MDx8XSkbt6I?t=49
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:28 |
|
|
Na kraju Lagumdžiju je za Senada beton. Ova Senadova krupna pakost i sranje koje propagira najbolje se može opisati riječju ljubomoran.
Kretencina teški. Sad bi on zbog sopstvene ljubomore umanjivao tudje zasluge.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:35 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:38 |
|
|
Svak normalan,pa i Senad vidi da 109 zemalja od 193 zemlje nisu glasale za rezoluciju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svak normalan,pa i Senad vidi da 109 zemalja od 193 zemlje nisu glasale za rezoluciju. Ne traktoristo. 19 zemalja je glasalo protiv. Ostatak nije vidio svrhu da brani genocidase i glasa protiv. Zato je bio uzdrzan. Iako se tačno znalo da ste propali s lobiranjem. Dakle i ovi suzdržani i ovi protiv će se priključiti misljenju većine.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:45 |
|
|
15029] 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 14:50 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 15:11 |
|
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 15:35 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 15:38 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 15:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
I šta bi od majke svih rezolucija.Missim kakvi su efekti ?
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 15:54 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7204 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Uzdržani su uzdržani jer veruju da je u Srebrenici izvršen genocid i iz poštovanja prema nevinim žrtvama genocida neće da glasaju za ustanovljenje dana sjećanja na te žrtve . Hau jes nou. ha ja.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 16:13 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: I šta bi od majke svih rezolucija.Missim kakvi su efekti ? Srbima Srebrenica, muslimanima rezolucija, mogu je uokviriti i okaciti na zid.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova rezolucija o Srebrenici Postano: 26 svi 2024, 16:33 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I šta bi od majke svih rezolucija.Missim kakvi su efekti ? Srbima Srebrenica, muslimanima rezolucija, mogu je uokviriti i okaciti na zid. Srebrenica je i pre Rezolucije pripadala Srbima. Zbog toga sto su muslimani dobili Rezoluciju, Srbi treba da dobiju drzavnu imovinu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|