|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 15:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbi vole broj tri. Krste se s tri prsta… its itd a i kuci idu nakon tri tekme!
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 15:41 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Vazno je ucestovati. Posreci ce se jednom!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 15:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bolje nakon tri utakmice nego ostati kući iz kauča gledati Euro. Da si glavni reprezentativci nisu upropastili karijere u SA zbog pohlepe i da im je ozbiljan trener koji može držati disciplinu u svlačionici bili bi ozbiljna reprezentacija. Najsmješnije da se Crnogorci i Bošnjaci sprdaju a repke im četvrti rang europskog nogometa s kojima se sprda cijela Europa.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 16:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čudna skupina podjednako nekvalitetnih repki, ne sjećam se da je u nekoj skupini čak 5 utakmica završilo remijem. Danci i Slovenci idu dalje u drugi krug a da u prvom nisu pobijedili nikoga. Srbiju je na kraju koštao minimalan poraz na otvaranju od objektivno daleko bolje repke ali ako nakon toga ne možeš pobijediti Sloveniju zasluženo ispadaš.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 16:41 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4029 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Vučić postaje izbornik frs
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 16:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Bolje nakon tri utakmice nego ostati kući iz kauča gledati Euro. Da si glavni reprezentativci nisu upropastili karijere u SA zbog pohlepe i da im je ozbiljan trener koji može držati disciplinu u svlačionici bili bi ozbiljna reprezentacija. Najsmješnije da se Crnogorci i Bošnjaci sprdaju a repke im četvrti rang europskog nogometa s kojima se sprda cijela Europa. A ono ti si kupio karte i bio licno u publici na svim tekmama repke? Ali u K. Prestani srati. I sam si gledao s kauča, drezdeci na forumu. I apokalipticno bacajuci negativne komentare o potopima. Plus toga, bez zelje da osporim dosadasnje HR uspjehe u nogometu, ni Hr nije prvoranigirana repka. Da jeste ne bi supak sudija dao onoliku nadoknadu zabarima. Na prvenstvima ocigledno prijelomnu ulogu ima nesto i sto se zove sponzori i sl. Pa su zato zabari odabrani da trimufuju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 17:09 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3683 Lokacija: Stolni grad
|
Evo ja sam bio protiv Albanije na utakmici i stojim iza svega što daramo piše. Koji ćeš sad ad hominem napad na mene smislit.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 17:12 |
|
|
Lik je apokaliptočan u svim segmentima zivota. I to nije napad, nego cinjenica. Pa ti stoji gdje zelis.
Ja posteno ne zelim zanemariti cinjenicu, da ono sranje od nadoknade, koje supak produzio nije imalo za cilj da se zabari lansiraju i triumfuju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 17:24 |
|
|
Gazda je napisao/la: Evo ja sam bio protiv Albanije na utakmici i stojim iza svega što daramo piše. Koji ćeš sad ad hominem napad na mene smislit. Ti si se ono drao " Ubi ubi ubi Srbina"?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 26 lip 2024, 18:27 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3683 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Gazda je napisao/la: Evo ja sam bio protiv Albanije na utakmici i stojim iza svega što daramo piše. Koji ćeš sad ad hominem napad na mene smislit. Ti si se ono drao " Ubi ubi ubi Srbina"? Šta drao, poveo skandiranje.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 27 lip 2024, 19:50 |
|
|
Po meni odličan izbor za trenera, Joachim Löw novi trener Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 28 lip 2024, 08:53 |
|
|
Najveći problem srbije je deluzija. Stalno štrapaju o top igračima u top klubovima, a imaju ravno jednog-Vlahovića u Juventusu. Ostali su role playeri u solidnim do osrednjim klubovima a 2 prvotimca igraju u seoskoj arapskoj ligi.
Druga deluzija je ta da su oni kao tehnički superiorni (izlizana jugo floskula o europskom Brazilu) al eto fizički su slabi i ne ginu na terenu. Jedino sta i mogu postic je na silu i horuk jer pola im je ekipe s loptom na Vi. Po njihovoj priči dobiješ dojam da su prepuni nekih žonglera i majstora driblinga, u ciloj ekipi nema 2 igrača da su u stanju predriblat nekoga. Da ne spominjem masu krivih paseva, sve samo ne tehnička superiornost.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|