|
|
Stranica: 168/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 20:35 |
|
|
Kako god da ispadne, topi se "liberalno gradjanska sredina", a jacaju polovi. Oba pola su u medjuvremenu jaca od takozvane "sredine".
Sto pak znaci destabilizacija zemlje koja ce kao takva zasigurno biti mnogo nepouzdaniji "partner" i za NATO strukture i za EU. Nestabilna Francuska ili/i destabilna BRD = nestabilna EU.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 20:46 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1975 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Macron će rasturiti NFP tako da umjerenu ljevicu privuče u svoj tabor.
Melenchon će ostati suhog qrca.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 22:24 |
|
|
Kako to lijepo zvuci, tj. kako bi to lijepo zvucalo da nije ovog hendikepa sto se zove "zeleni". U Francuskoj najjaci savez stranaka pod nazivom Narodni front a u njemu komunisti, socijalisti, ljevica i - nazalost - zeleni. :) Drug Melenchon je tri puta jaci neprijatelj NATO-pakta i neoliberalnog Brisela nego sto bi to Le Pen ikad mogla biti. Kako ga samo bubasvabe mrze..mislim da bi im i Hitler bio drazi od druga - pobjednika - Zan Luka. A sto je najjace, likcina je tako jako propalestine, da se gradjanluk, i s desna i iz centra, zgrazava nazivajuci ga antisemitom. :) Pobjednik, drug Zan Luk diriguje pravac:
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 22:32 |
|
|
Izvinjavam se zbog mnostva fekalnih izraza ali to je zbog toga sto sam socijaliziran na odvratnom svapskom jeziku koji od psovki poznaje samo analne otvore i to sto iz njih izlazi.
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 23:16 |
|
|
Osjeća li netko od vas gađenje kad vidi Le Pen, Orbana, Trumpa ili Meloni? Meni su iako sam suprotnost draži ovi ljevičari nego tzv desničari koji podržavaju Izrael. Jesam li jedini među Hrvatima?
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 23:50 |
|
|
Pobjeda ljevičara pomaže nama Hrvatima. Bolje građanski rat u Francuskoj kroz par godina nego kroz 20 ili 30. +Le Pen je odvratna kao i Orban ili Meloni. Preziru Iran, podržavaju Izrael i Saudijce. Rabini pozivaju Židove na napuštanje Francuske, s jedne strane guraju zamjenu stanovništva jer Europu doživljavaju kao Edom a s druge strane uništenje Palestinaca.
Ovi ljevičari bar podržavaju Palestinu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 23:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25644 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Echoes je napisao/la: Osjeća li netko od vas gađenje kad vidi Le Pen, Orbana, Trumpa ili Meloni? Meni su iako sam suprotnost draži ovi ljevičari nego tzv desničari koji podržavaju Izrael. Jesam li jedini među Hrvatima? Jedini jesi ali Hrvat nisi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 srp 2024, 23:53 |
|
|
Echoes je napisao/la: Rabini pozivaju Židove na napuštanje Francuske, s jedne strane guraju zamjenu stanovništva jer Europu doživljavaju kao Edom a s druge strane uništenje Palestinaca.
Pa levicari su im glavni saveznici u toj politici zamene stanovnistva.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:01 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1526 Lokacija: Gora Romanija
|
Toliko o tim desnicarskim pobjedama.
Francuska Britanija i Spanija ljevicari.
Pretpostavljam da ce i u Njemackoj AfD bit znacajno ispod ocekivanog.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Echoes je napisao/la: Rabini pozivaju Židove na napuštanje Francuske, s jedne strane guraju zamjenu stanovništva jer Europu doživljavaju kao Edom a s druge strane uništenje Palestinaca.
Pa levicari su im glavni saveznici u toj politici zamene stanovnistva. Izrael planski gura sa Saudijcima ISIL i Trump, Orban,Le Pen preziru npr Iran ili Hezbolah kao i muslimane u globalu. Kuran je za Torah ili Talmud knjiga mira, paganska knjiga mira. Čemu točno takva politika? Meni je to kao da me netko želi upucati ali ja prezirem pištolj a ne onoga tko puca u mene. Drago mi je što je Le Pen izgubila. Tužna večer za Ivu Goldstaina,index i slične.
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:05 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Echoes je napisao/la: Osjeća li netko od vas gađenje kad vidi Le Pen, Orbana, Trumpa ili Meloni? Meni su iako sam suprotnost draži ovi ljevičari nego tzv desničari koji podržavaju Izrael. Jesam li jedini među Hrvatima? Jedini jesi ali Hrvat nisi. Dakle podržavaš Meloni, Le Pen, Trumpa? To su kvazi desničari, draži su mi ovi ljevičari od njih. Jedni i drugi su indoktrinirani ali ovi su mi draži čisto jer ne podržavaju ubijanje djece. Šta misliš koga npr Assad podržava u ovim izborima?
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:13 |
|
|
Patriota je napisao/la: Toliko o tim desnicarskim pobjedama.
Francuska Britanija i Spanija ljevicari.
Pretpostavljam da ce i u Njemackoj AfD bit znacajno ispod ocekivanog. AFD je normalna stranka za razliku od ovih degenerika
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:25 |
|
|
Kod vas je izgleda najbitnije ko je za, a ko je protiv Izraela. Spremni ste da zatvorite oci pred desnicarenjem/levicarenjem.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
|
|
Jedino sto je gorko u svemu ovome je to sto se Macron opet spasio. I sto je ovaj ishod briselovskim podguznim muhama drazi nego da je pobijedila desnica - a drazi joj nije zbog toga sto joj je draza ljevica, vec zbog toga sto polaze od toga da ce ljevicu lakse izigrati nego blok oko Le Pen. Citat: Kod vas je izgleda najbitnije ko je za, a ko je protiv Izraela. Spremni ste da zatvorite oci pred desnicarenjem/levicarenjem. Meni licno stav prema Izraelu vise nije politicki stav vec odraz ljudskosti/neljudskosti. A kako da podrzavam neljude, kako? Cak i Rusiju donekle oprastam jer se Rusija zna da brani ali ono sto ovi gadovi rade po Palestini, e to je vec liga za sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
|
|
Francuska revolucija je prethodnica marksizma. Poetska pravda je da nacija koja je prva krenula protiv Boga završi u građanskom ratu. Marx nas je prezirao jer smo gazili njegove nakon što su već pobijedili u Beču i Pešti. Dabogda im Marokanci i Alžirci demolirali komplet državu idućih godina. Nacija koja je uvijek bila protiv nas od Miterranda, jedino dobro od njih su Rafali.
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kod vas je izgleda najbitnije ko je za, a ko je protiv Izraela. Spremni ste da zatvorite oci pred desnicarenjem/levicarenjem. Nisam musliman, onaj koji podržava Izrael je za mene kmet. Ivo Goldstain podržava npr u RH degenerika iz Možemo dok u Izraelu podržava ubijanje djece i naziva Iran " neprijateljem zapada". Iran koji štiti kršćane jedini na BI. 10 puta veća nacija od nas sa par puta većim BDP-om. U Berlinu npr u vrtiću imaš jednu curicu koja se izjašnjava kao mačka, hrani se kao mačka i sva djeca joj se moraju obraćati sa "mjau". Kabalske bolesti su temelj današnjeg zapada. Kao Hrvat podržavam Iran i Hezbolah. Europa se može osloboditi tek kada završi sa nacijom koja uništenje Europe drži kao svoje proročanstvo. Pobjeda ljevičara u Francuskoj je korak prema tome, jedan neprijatelj Irana i Hezbolaha manje.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:48 |
|
|
Bobanovski ne moze napisat jedan post da se ne otkrije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:53 |
|
|
Echoes je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kod vas je izgleda najbitnije ko je za, a ko je protiv Izraela. Spremni ste da zatvorite oci pred desnicarenjem/levicarenjem. Nisam musliman, onaj koji podržava Izrael je za mene kmet. Ivo Goldstain podržava npr u RH degenerika iz Možemo dok u Izraelu podržava ubijanje djece i naziva Iran " neprijateljem zapada". Iran koji štiti kršćane jedini na BI. 10 puta veća nacija od nas sa par puta većim BDP-om. U Berlinu npr u vrtiću imaš jednu curicu koja se izjašnjava kao mačka, hrani se kao mačka i sva djeca joj se moraju obraćati sa "mjau". Kabalske bolesti su temelj današnjeg zapada. Kao Hrvat podržavam Iran i Hezbolah. Europa se može osloboditi tek kada završi sa nacijom koja uništenje Europe drži kao svoje proročanstvo. Pobjeda ljevičara u Francuskoj je korak prema tome, jedan neprijatelj Irana i Hezbolaha manje. Nije stvar crnobela. Ne podrzavam Izrael, ali sta imamo na drugoj strani? Civile niko ne zali, a najlicemerniji su oni sto nece da prihvate stanovnistvo Gaze u svoju zemlju, dok istovremeno nariče na Gazom.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:56 |
|
|
Je li to Bobanovski Sayeret Matkal napravio zaokret od 180 stupnjeva? Aferim!
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Echoes je napisao/la: Nisam musliman, onaj koji podržava Izrael je za mene kmet. Ivo Goldstain podržava npr u RH degenerika iz Možemo dok u Izraelu podržava ubijanje djece i naziva Iran " neprijateljem zapada". Iran koji štiti kršćane jedini na BI. 10 puta veća nacija od nas sa par puta većim BDP-om.
U Berlinu npr u vrtiću imaš jednu curicu koja se izjašnjava kao mačka, hrani se kao mačka i sva djeca joj se moraju obraćati sa "mjau". Kabalske bolesti su temelj današnjeg zapada. Kao Hrvat podržavam Iran i Hezbolah. Europa se može osloboditi tek kada završi sa nacijom koja uništenje Europe drži kao svoje proročanstvo. Pobjeda ljevičara u Francuskoj je korak prema tome, jedan neprijatelj Irana i Hezbolaha manje. Nije stvar crnobela. Ne podrzavam Izrael, ali sta imamo na drugoj strani? Civile niko ne zali, a najlicemerniji su oni sto nece da prihvate stanovnistvo Gaze u svoju zemlju, dok istovremeno nariče na Gazom. Ja ih prvi nebi prihvatio, ti bi selio npr da ti je Srbija okupirana i sad ti živiš u nekom izbjegličkom kampu selidbu u Mađarsku? Nije stvar Izraela nego Goldstaina u RH i politike koja gura zamjenu stanovništva. Imaš ti Goldstaina i u Irskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 00:58 |
|
|
Echoes je napisao/la: Nisam musliman, onaj koji podržava Izrael je za mene kmet. Ivo Goldstain podržava npr u RH degenerika iz Možemo dok u Izraelu podržava ubijanje djece i naziva Iran " neprijateljem zapada". Iran koji štiti kršćane jedini na BI. 10 puta veća nacija od nas sa par puta većim BDP-om.
Aferim! Kako si došao do prosvjetljenja?
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 01:02 |
|
|
Haram je napisao/la: Kako to lijepo zvuci, tj. kako bi to lijepo zvucalo da nije ovog hendikepa sto se zove "zeleni". U Francuskoj najjaci savez stranaka pod nazivom Narodni front a u njemu komunisti, socijalisti, ljevica i - nazalost - zeleni. :) Drug Melenchon je tri puta jaci neprijatelj NATO-pakta i neoliberalnog Brisela nego sto bi to Le Pen ikad mogla biti. Kako ga samo bubasvabe mrze..mislim da bi im i Hitler bio drazi od druga - pobjednika - Zan Luka. A sto je najjace, likcina je tako jako propalestine, da se gradjanluk, i s desna i iz centra, zgrazava nazivajuci ga antisemitom. :) Pobjednik, drug Zan Luk diriguje pravac: Sviđa mi se ovaj čovjek
|
|
Vrh |
|
|
Echoes
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 01:04 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Echoes je napisao/la: Nisam musliman, onaj koji podržava Izrael je za mene kmet. Ivo Goldstain podržava npr u RH degenerika iz Možemo dok u Izraelu podržava ubijanje djece i naziva Iran " neprijateljem zapada". Iran koji štiti kršćane jedini na BI. 10 puta veća nacija od nas sa par puta većim BDP-om.
Aferim! Kako si došao do prosvjetljenja? Znaš što je najgore? Uvjeren sam da znaš kako sam u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 srp 2024, 01:06 |
|
|
Echoes je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Aferim! Kako si došao do prosvjetljenja? Znaš što je najgore? Uvjeren sam da znaš kako sam u pravu. Pa čovječe nisam sarkastičan, slažem se, samo sam prilično siguran da si ti Bobanovski po sintaksi i tematici postova, stoga te pitam kako to da si radikalno promijenio stavove? Možda griješim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|