|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 130 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zamisli sad Robija uhvati jednu ovakvu. Okrene je i počne joj pojašnjavati kako i gdje je mogla pohraniti energiju. Ha Robika? Bi li?
Ja želim samo one koje me neće, a takve je teško naći. Ko ja? Ne bi se vise zaljubljivali na internetu. U pamet sad!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76541 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja želim samo one koje me neće, a takve je teško naći.
Ko ja? Ne bi se vise zaljubljivali na internetu. U pamet sad! To ti je sve ego.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ko ja? Ne bi se vise zaljubljivali na internetu. U pamet sad! To ti je sve ego. Misliš? Ko će znati. Uglavnom u pamet. Sramotno bi bilo poludjeti u tridesetim
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: To ti je sve ego.
Misliš? Ko će znati. Uglavnom u pamet. Sramotno bi bilo poludjeti u tridesetim Širokopojasno vataš muža i transparentno. Lajkić za srčanost i hrabrost. Oćeš vrhunsku genetiku i keš. Da ništa ne radiš i ko sultanija uživaš i komanduješ. Kadroviraš po HDZ u kao sultanija Hurem, crvenokosa. AIDu je dogorelo do nokata da SDA ubaci u život i reanimira na Sebijine inhalatore 2026.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:28 |
|
|
Kime dragi, u krivu si. Lol kakav muž?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 21:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76541 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
anadol je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Misliš? Ko će znati. Uglavnom u pamet. Sramotno bi bilo poludjeti u tridesetim Širokopojasno vataš muža i transparentno. Lajkić za srčanost i hrabrost. Oćeš vrhunsku genetiku i keš. Da ništa ne radiš i ko sultanija uživaš i komanduješ. Kadroviraš po HDZ u kao sultanija Hurem, crvenokosa. AIDu je dogorelo do nokata da SDA ubaci u život i reanimira na Sebijine inhalatore 2026. Ja imam ograničeno keša. Cash je za penzionere koji ne žele nimalo riskirat životnu ušteđevinu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 22:01 |
|
|
@Robbi i bitkoini, akcije, deonice, nekretnine, politička težina, društveno socijalni VIP status...
Sve je to keš....
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 22:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kime dragi, u krivu si. Lol kakav muž? Ja bi te na keca oženio, da mi se vako javno, jasno, glasno upucavaš. Ne zna Robbi šta propušta. Pite, uvijače, gibanice, sirnice, bureci, uživo tet a tet politička mačevanja oko genocidaša i uzp ovaca.... Hilti bi mu radio ful max 24/7. p.s. kada ga preboliš upucaj mi se u pp i utešim te. Nisam sa preferencijama kao drugarčić, aliiii i "brončana medalja igra". Uzmi si u obzir da nisi u cvjetu 1.mladosti.... vjersku nekompatibilnost, čeljav jezik, prgav karakter.... Vreme ti se brzo vrti, prilike prave prolaze... Tako da ako se želiš ostvariti kao majka, trebaš spustiti loptu, više cvrkutati, milozvučna, draga, topla...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 22:27 |
|
|
Kime ne pripadaj čovjeka bezveze. Robi, opušteno, obećavam da te neću loviti. LoL a ni lovu ne trebam.
Uzgred zahvaljujem, no nemam ambicije biti samohrana majka kad ti riknes. Plus nisi moj tip.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 04 srp 2024, 23:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kime ne pripadaj čovjeka bezveze. Robi, opušteno, obećavam da te neću loviti. LoL a ni lovu ne trebam.
Uzgred zahvaljujem, no nemam ambicije biti samohrana majka kad ti riknes. Plus nisi moj tip. Hebeš "tip" (nisi moj ili tvoj)...to su klinačke forice i fazoni za šiparice. Ti si zrela žena. Prioriteti i ciljevi treba da budu primarni, bez nekih sekundarnih, tercijalnih izlika. Daj se fokusiraj na tvoj problem=cilj. Trebaš muškarca sa vrhunskom genetikom, bez zdravstvenih problema. Obavezna razmena medicinskih kartona i potvrda o nekažnjavanju (osudama). Ako ranije riknem, tebi samo +....ideš dalje, sa novim mladim hebačem u život. Obezbeđena, opskrbljena svim. Malo promućkaj glavicu, pre upotrebe. Videćeš da sinergijski, samo je nebo granica....razmišljaj inkluzivno, strateški.... Bez tih pretparačkih priča, za one žene sa jeftinijim životnim ulaznicama, iz donjih socio ekonomskih društvenih slojeva, jer ti tu nisi. Ti si elita, VIP, begovica....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 05 srp 2024, 01:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jesi li ti građena poput pješčanog sata
Nazalost tvoju ne Aha. A, onda možeš pobjeći.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 05 srp 2024, 01:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U fazi sam života gdje si mogu štošta priuštiti lijepo, znaci riješeno stambeno pitanje i privatni život, karijera i posao. U drugu ruku, jebo pješčani sat.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 05 srp 2024, 10:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Teške fizičke poslove koji drže niti same civilizacije rade 99% muškarci, živite u teškim ilucijama Je, um caruje a snaga klade valja! Toliko o poslovima koji drze niti civilizacije. Džabe ti sva pamet svijeta ako nema milijuna radne snage koja održava vodovod, elektro mrežu, poljoprivredu, bauštelu, trgovinu. Svijet može bez šalteruša, uredskih cura i klikanja po računalu, ali ne može bez gorenavedenog.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 05 srp 2024, 10:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Primjer rasipanja usmjerene horizontalne kinetičke energije na sekundarne stupnjeve slobode Iz knjige Neoptimalna građa žena, Slika 12.7. U biti slično toplinskim gubicima u parnim strojevima. ovaj komentar je sve
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 06 srp 2024, 17:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa kuzis ti uopce koncept profiliranja? Nije se Ivica u pocetnoj fazi borio za status protiv 5000000 muskaraca, a Janica protiv 50 zena. Kako ne shvataš to? O cemu mi raspravljamo? U fazi za medalje imali su istu vrstu konkurencije. Dakle isprofilirane sportaše i sportasice rezultatima. S muske i zenske strane. To sto ti mislis da poceti broj od 5000000 muskih sportista mijenja nesto u zavrsnoj fazi, krivo je.
Kako je pogrešno reći da više ljudi koji se bave nečim i teže profesionalnosti ne znači i veću konkurenciju u konačnici? Ili su onih nekoliko debelih kanađana u curlingu stvarno najbolje što planeta zemlja može ponuditi za taj sport? Igraju se njime nakon posla i vikendima, i tako odu na olimpijadu. Ispada da su oni jednako teško do tog došli kao i američki košarkaši selektirani iz NBA-a? Jednako fizičkih predispozicija, talenta i treninga im trebalo? Ili je činjenica da je taj, nazovi sport, samo zanimljiv njima u Kanadi, dok ostatku svijeta puca neka stvar za tim, a crnci u Afriki ni nemaju leda sve i kad bi htjeli tim se baviti. Neznam samo kako dođeš do ideje da nije bitno kolika je konkurencija u nekom sportu
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 21 srp 2024, 20:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U fazi sam života gdje si mogu štošta priuštiti lijepo, znaci riješeno stambeno pitanje i privatni život, karijera i posao. U drugu ruku, jebo pješčani sat. Volim kad si racionalan!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 22 srp 2024, 21:18 |
|
|
11 od 10 zena su uvijek upravu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 26 srp 2024, 22:34 |
|
|
Tek sam sada otkrila ovu temu. Opet muška nejać kuka nad svojom nesretnom sudbinom. O sudbo kleta zašto se rodih u vrime beskorisnih ženturača , zašto se ne rodih u vrime kada bi u pećinu dovlačio lovinu a pokorna ženica mi kuhala finu papicu, mazila moju malu k***cu i rađala lipu dičicu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 27 srp 2024, 18:02 |
|
|
zalutala je napisao/la: Tek sam sada otkrila ovu temu. Opet muška nejać kuka nad svojom nesretnom sudbinom. O sudbo kleta zašto se rodih u vrime beskorisnih ženturača , zašto se ne rodih u vrime kada bi u pećinu dovlačio lovinu a pokorna ženica mi kuhala finu papicu, mazila moju malu k***cu i rađala lipu dičicu Je li to po tebi loše, to što je bilo u vrime pećina, o beskorisna ženo? Ja bih se menjao sa ženom. Neka ona ide u lov i neka donosi šunku na astal, a ja cu da cuvam decicu, i da joj mazim šta već treba...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 28 srp 2024, 13:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: zalutala je napisao/la: Tek sam sada otkrila ovu temu. Opet muška nejać kuka nad svojom nesretnom sudbinom. O sudbo kleta zašto se rodih u vrime beskorisnih ženturača , zašto se ne rodih u vrime kada bi u pećinu dovlačio lovinu a pokorna ženica mi kuhala finu papicu, mazila moju malu k***cu i rađala lipu dičicu Je li to po tebi loše, to što je bilo u vrime pećina, o beskorisna ženo? Ja bih se menjao sa ženom. Neka ona ide u lov i neka donosi šunku na astal, a ja cu da cuvam decicu, i da joj mazim šta već treba... O prikokorisni muškarče čitaj pažljivije što sam napisala. Napisala sam rađati lipu dičicu a ne čuvati lipu dičicu. Bojim se da se uz svu svoju mušku koristnost ipak ne bi mogao mijenajti sa ženom. Ne možeš rađati, a žena može i uloviti ako je prijeko potrebno, pa ako ne vepra ono makar zeca Aleksije, crni Aleksije, kakav si ti muškarac ccc. Zamisli se u pećini, maziš trudnički trbuh svoje žene, i kažeš joj: ajd ti draga u lov, ponestalo nam veprovine a meni se baš šunka jede. Ja ću do tada počisiti pećinu, naložiti vatricu, postaviti astal. Aleksije ti bi trudnu ženu poslao u lov, nek riskira trudnoću i tvoje potomstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 28 srp 2024, 14:27 |
|
|
Izumrli bi da se Aleksije pitao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 28 srp 2024, 15:44 |
|
|
Daj ljudi liječite se, učite jedni o drugima i općite kao pravi ljudi
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 29 srp 2024, 20:41 |
|
|
zalutala je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je li to po tebi loše, to što je bilo u vrime pećina, o beskorisna ženo? Ja bih se menjao sa ženom. Neka ona ide u lov i neka donosi šunku na astal, a ja cu da cuvam decicu, i da joj mazim šta već treba... O prikokorisni muškarče čitaj pažljivije što sam napisala. Napisala sam rađati lipu dičicu a ne čuvati lipu dičicu. Bojim se da se uz svu svoju mušku koristnost ipak ne bi mogao mijenajti sa ženom. Ne možeš rađati, a žena može i uloviti ako je prijeko potrebno, pa ako ne vepra ono makar zeca Aleksije, crni Aleksije, kakav si ti muškarac ccc. Zamisli se u pećini, maziš trudnički trbuh svoje žene, i kažeš joj: ajd ti draga u lov, ponestalo nam veprovine a meni se baš šunka jede. Ja ću do tada počisiti pećinu, naložiti vatricu, postaviti astal. Aleksije ti bi trudnu ženu poslao u lov, nek riskira trudnoću i tvoje potomstvo. Ali, šećeru moj beskorisni, ko dovodi u pitanje poredak vaspostavljen u pećini? Pa žene. Oće da one ćeraju karijeru, da nisu zatvorene sa decu u četiri zida. I onda se javi fin muškarac, poput mene, i kaže: ok, ću da čuvam decu, ajde ti ganjaj karijeru... I opet ne valja, žene kažu: ih, kakav si ti muškarac, ja da idem u lov a ti da ležiš kod kuće. Eto, ajde sad ti meni razreši ovu zavrzlamu nekim konkretnim predlogom. Mada ja znam. Žene nemaju pojma šta oće, bezveze provociraju, da čavrlja o nečemu. Vole čavrljanje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 30 srp 2024, 12:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: zalutala je napisao/la: O prikokorisni muškarče čitaj pažljivije što sam napisala. Napisala sam rađati lipu dičicu a ne čuvati lipu dičicu. Bojim se da se uz svu svoju mušku koristnost ipak ne bi mogao mijenajti sa ženom. Ne možeš rađati, a žena može i uloviti ako je prijeko potrebno, pa ako ne vepra ono makar zeca Aleksije, crni Aleksije, kakav si ti muškarac ccc. Zamisli se u pećini, maziš trudnički trbuh svoje žene, i kažeš joj: ajd ti draga u lov, ponestalo nam veprovine a meni se baš šunka jede. Ja ću do tada počisiti pećinu, naložiti vatricu, postaviti astal. Aleksije ti bi trudnu ženu poslao u lov, nek riskira trudnoću i tvoje potomstvo. Ali, šećeru moj beskorisni, ko dovodi u pitanje poredak vaspostavljen u pećini? Pa žene. Oće da one ćeraju karijeru, da nisu zatvorene sa decu u četiri zida. I onda se javi fin muškarac, poput mene, i kaže: ok, ću da čuvam decu, ajde ti ganjaj karijeru... I opet ne valja, žene kažu: ih, kakav si ti muškarac, ja da idem u lov a ti da ležiš kod kuće. Eto, ajde sad ti meni razreši ovu zavrzlamu nekim konkretnim predlogom. Mada ja znam. Žene nemaju pojma šta oće, bezveze provociraju, da čavrlja o nečemu. Vole čavrljanje. O moj prikokorisni Aco maco, pa nisam ja nigdje napisala da bih mijenjala poredak koji je bio u pećinama. Ti si se sam javio da bi mijenjao taj pećinski poredak i radije bio kućanica u pećini nego lovac
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Žene-(bez)korisnost Postano: 30 srp 2024, 13:15 |
|
|
zalutala je napisao/la: Tek sam sada otkrila ovu temu. Opet muška nejać kuka nad svojom nesretnom sudbinom. O sudbo kleta zašto se rodih u vrime beskorisnih ženturača , zašto se ne rodih u vrime kada bi u pećinu dovlačio lovinu a pokorna ženica mi kuhala finu papicu, mazila moju malu k***cu i rađala lipu dičicu I ti si primjetila da su žene ogromnije ovih dana?
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|