|
|
Stranica: 101/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 19 svi 2024, 22:39 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 svi 2024, 17:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Više se skupi ljudi na nečijem rođendanu, nego na dočeku kralja.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 svi 2024, 17:44 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 svi 2024, 18:24 |
|
|
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 14 lip 2024, 19:49 |
|
|
Videti rekaciju princeze kada je Porfirije bucnuo bebu u vodu... 00:47 sec.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 srp 2024, 06:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 srp 2024, 15:56 |
|
|
Jel oni još drže šahovnicu na grbu?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 22 srp 2024, 16:34 |
|
|
Ujka Ho je napisao/la: Jel oni još drže šahovnicu na grbu? Zar sumnjaš da ne drže ? I Aleksa je ponosan na taj grb.
|
|
Vrh |
|
|
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 22 srp 2024, 18:53 |
|
|
Samo zbog toga bih im oduzeo sve, nekretnine, primanja i sve, nije fer da Srbija izdržava hrvatsku kraljevsku familiju, neka idu kod svojih Hrvata. Uostalom knez Pavle je rekao da se bolje oseća u Hrvatskoj nego u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 21:47 |
|
|
Ujka Ho je napisao/la: Samo zbog toga bih im oduzeo sve, nekretnine, primanja i sve, nije fer da Srbija izdržava hrvatsku kraljevsku familiju, neka idu kod svojih Hrvata. Uostalom knez Pavle je rekao da se bolje oseća u Hrvatskoj nego u Srbiji. Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice...
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 22:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 22:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ujka Ho je napisao/la: Samo zbog toga bih im oduzeo sve, nekretnine, primanja i sve, nije fer da Srbija izdržava hrvatsku kraljevsku familiju, neka idu kod svojih Hrvata. Uostalom knez Pavle je rekao da se bolje oseća u Hrvatskoj nego u Srbiji. Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice... Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 10:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jedina pametna stvar koji su krajiški Srbi napravili da su otkantali zajedno s nama tog kralja i dinastiju.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 10:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne. Slovenci najbolje prošli pola grba njihovo
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 13:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne. Slovenci najbolje prošli pola grba njihovo Al sija šahovnica kod Karađorđevića. I to s lijeve strane na srcu orla.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 18:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice... Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne. Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 18:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne. Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao... Aco bre, zašto Karađorđevići ne sklone šahovnicu iz grba ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao... Aco bre, zašto Karađorđevići ne sklone šahovnicu iz grba ? Dvorski grb Doma, Dinastički grb Doma, Grb Starešine Kralјevskog doma Srbije. Istorijski gledano, ovaj nivo grba bi trebalo da koriste kralјevski liferanti na nivou Doma. https://royalfamily.org/lat/kraljevska- ... jordjevog/Tupavko nas mali, neinformisani...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Na slici: Polu-Portugalac Aleksandar (Alejandro) Karađorđević (Ferfaks, 15. januar 1982. On je najmlađi sin Aleksandra Karađorđevića i “princeze” Marije da Glorije “od Orleana i Braganse”. Priča portugalski i španjolski bolje nego srpski. Pravi globalisti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75008 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karađorđevići se unazad 3 generacije miješaju isključivo s katolicima, sada su genetski 7/8 Papini i 1/8 Srbi i pravoslavci. Plus rođeni u Americi i američki državljani, zakleli se na vjernost američkom predsjedniku u ceremoniji za državljanstvo. Savršeni za pristupanje odnosno vraćanje Srbije Zapadu, sa svojim dubokim papinskim i američkim vezama.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 15 kol 2024, 18:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karađorđevići se unazad 3 generacije miješaju isključivo s katolicima, sada su genetski 7/8 Papini i 1/8 Srbi i pravoslavci. Plus rođeni u Americi i američki državljani, zakleli se na vjernost američkom predsjedniku u ceremoniji za državljanstvo. Savršeni za pristupanje odnosno vraćanje Srbije Zapadu, sa svojim dubokim papinskim i američkim vezama. (Naslednik Filip), princeza Danica - Srpkinja! (Prestolonaslednik Aleksandar II), princeza Katarina - Grknja. Prva žena Marija da Glorija - Špankinja, majka prinčeva.(Kralj Petar II), kraljica Aleksandra - Grkinja. (Kralj Aleksandar I), kraljica Marija - Rumunka. (Kralj Petar I), kneginja Zorka - Srpkinja. (Knez Aleksandar), kneginja Persida - Srpkinja. (Vožd Karadjordje), Jelena - Srpkninja. Obrenovići: (Kralj Aleksandar), kraljica Draga - Srpkinja. (Kralj Milan), kraljica Natalija - Rumunka. (Knez Mihailo), kneginja Julija - Madjarica.(Knez Miloš), kneginja Ljubica - Srpkinja. U dvesta godina moderne Srbije, samo dve katolkinje. Tako da, Roberta, šta ti mrsomudiš?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 14:50 |
|
|
Zanimljivo i da su obe katolkinje dobile nogu. Julija izgleda sem toga nije dobila nista drugo jer sa Mihailom nije imala dece.
Uzgred Natalija je bila Ruskinja (otac Rus, majka Moldavka/Rumunka). Milanova majka je isto bila Moldavka/Rumunka.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 15:29 |
|
|
Iz perioda , dok je Milan još uvek bio rusofil , Retignacija u Rusiju , stvorila je od njega pragmatičnog austrofila .
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 15:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Na slici: Polu-Portugalac Aleksandar (Alejandro) Karađorđević (Ferfaks, 15. januar 1982. On je najmlađi sin Aleksandra Karađorđevića i “princeze” Marije da Glorije “od Orleana i Braganse”. Priča portugalski i španjolski bolje nego srpski. Pravi globalisti. Uvek i bili . Oni originalni su bili jugo.grvatska dinastija . Još se nismo oporavili od njih .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 ruj 2024, 22:04 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|