|
|
Stranica: 99/100.
|
[ 2493 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 21:47 |
|
|
Ujka Ho je napisao/la: Samo zbog toga bih im oduzeo sve, nekretnine, primanja i sve, nije fer da Srbija izdržava hrvatsku kraljevsku familiju, neka idu kod svojih Hrvata. Uostalom knez Pavle je rekao da se bolje oseća u Hrvatskoj nego u Srbiji. Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice... 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 22:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17477 Lokacija: Drina je na granici!
|
Imate Cara, zove se AV.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 kol 2024, 22:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ujka Ho je napisao/la: Samo zbog toga bih im oduzeo sve, nekretnine, primanja i sve, nije fer da Srbija izdržava hrvatsku kraljevsku familiju, neka idu kod svojih Hrvata. Uostalom knez Pavle je rekao da se bolje oseća u Hrvatskoj nego u Srbiji. Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice...  Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 10:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jedina pametna stvar koji su krajiški Srbi napravili da su otkantali zajedno s nama tog kralja i dinastiju.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 10:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne.  Slovenci najbolje prošli pola grba njihovo
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 13:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne.  Slovenci najbolje prošli pola grba njihovo Al sija šahovnica kod Karađorđevića.  I to s lijeve strane na srcu orla. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 18:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ajde, Šešo, ne majmuniši se. Mogući razlozi zašto ti ne voliš Dinastiju su sledeći: - zato što si šešeljista. - zato što ti je komunizam isprao mozak, - zato što ti je familija partizanska pa ti je lakše da kažeš da oni ništa nisu pogrešili, nego da je pogrešio kralj. - zato što si neki komunograjdanista sledbenik Dubravke Stojanović ili Branke Prpe... Budući da su to sramotni razlozi, nećeš da ih saopštiš, nego si izmislio ovaj koji glup. Da je to tako kao što lupetaš, Hrvati bi valjda voleli Karadjordjevice...  Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne.  Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao... 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 18:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Reci ti fino Aleksa,u sve mi dirajte,samo u šahovnicu ne.  Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao...  Aco bre, zašto Karađorđevići ne sklone šahovnicu iz grba ?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Juče si branio Hrvate od mene povezujući me sa muslimanima. Uz ono da si me optužio da sam zagovornik nata, da bi me posle uveravao kako treba da idemo u nato. Tebe je Veliki Manutu dotakao...  Aco bre, zašto Karađorđevići ne sklone šahovnicu iz grba ?  Dvorski grb Doma, Dinastički grb Doma, Grb Starešine Kralјevskog doma Srbije. Istorijski gledano, ovaj nivo grba bi trebalo da koriste kralјevski liferanti na nivou Doma. https://royalfamily.org/lat/kraljevska- ... jordjevog/Tupavko nas mali, neinformisani... 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78327 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
  Na slici: Polu-Portugalac Aleksandar (Alejandro) Karađorđević (Ferfaks, 15. januar 1982. On je najmlađi sin Aleksandra Karađorđevića i “princeze” Marije da Glorije “od Orleana i Braganse”. Priča portugalski i španjolski bolje nego srpski. Pravi globalisti.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 kol 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78327 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karađorđevići se unazad 3 generacije miješaju isključivo s katolicima, sada su genetski 7/8 Papini i 1/8 Srbi i pravoslavci. Plus rođeni u Americi i američki državljani, zakleli se na vjernost američkom predsjedniku u ceremoniji za državljanstvo. Savršeni za pristupanje odnosno vraćanje Srbije Zapadu, sa svojim dubokim papinskim i američkim vezama.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 15 kol 2024, 18:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karađorđevići se unazad 3 generacije miješaju isključivo s katolicima, sada su genetski 7/8 Papini i 1/8 Srbi i pravoslavci. Plus rođeni u Americi i američki državljani, zakleli se na vjernost američkom predsjedniku u ceremoniji za državljanstvo. Savršeni za pristupanje odnosno vraćanje Srbije Zapadu, sa svojim dubokim papinskim i američkim vezama. (Naslednik Filip), princeza Danica - Srpkinja! (Prestolonaslednik Aleksandar II), princeza Katarina - Grknja. Prva žena Marija da Glorija - Špankinja, majka prinčeva.(Kralj Petar II), kraljica Aleksandra - Grkinja. (Kralj Aleksandar I), kraljica Marija - Rumunka. (Kralj Petar I), kneginja Zorka - Srpkinja. (Knez Aleksandar), kneginja Persida - Srpkinja. (Vožd Karadjordje), Jelena - Srpkninja. Obrenovići: (Kralj Aleksandar), kraljica Draga - Srpkinja. (Kralj Milan), kraljica Natalija - Rumunka. (Knez Mihailo), kneginja Julija - Madjarica.(Knez Miloš), kneginja Ljubica - Srpkinja. U dvesta godina moderne Srbije, samo dve katolkinje. Tako da, Roberta, šta ti mrsomudiš? 
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 14:50 |
|
|
Zanimljivo i da su obe katolkinje dobile nogu. Julija izgleda sem toga nije dobila nista drugo jer sa Mihailom nije imala dece.
Uzgred Natalija je bila Ruskinja (otac Rus, majka Moldavka/Rumunka). Milanova majka je isto bila Moldavka/Rumunka.
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 15:29 |
|
|
Iz perioda , dok je Milan još uvek bio rusofil , Retignacija u Rusiju , stvorila je od njega pragmatičnog austrofila .
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 kol 2024, 15:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:   Na slici: Polu-Portugalac Aleksandar (Alejandro) Karađorđević (Ferfaks, 15. januar 1982. On je najmlađi sin Aleksandra Karađorđevića i “princeze” Marije da Glorije “od Orleana i Braganse”. Priča portugalski i španjolski bolje nego srpski. Pravi globalisti. Uvek i bili . Oni originalni su bili jugo.grvatska dinastija . Još se nismo oporavili od njih .
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 ruj 2024, 22:04 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 ruj 2024, 23:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jel moguće da je ta zmija došla u Jasenovac ?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 ruj 2024, 23:50 |
|
|
Ona ti je ambasadorka Srbije u Zagrebu. Valjda Hrvati nikome drugom nisu hteli da daju saglasnost. 
|
|
Vrh |
|
 |
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 ruj 2024, 08:23 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jel moguće da je ta zmija došla u Jasenovac ? A gle Dodika. Prošetava Hrvatskom od Hvara do Jasenovca.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 ruj 2024, 14:12 |
|
|
Jel NJKV zivi u Srbiji ili jos u Engleskoj
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 ruj 2024, 19:52 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Jel NJKV zivi u Srbiji ili jos u Engleskoj Zivi u Slamnatoj kući unutar dvorskog kompleksa. Zavirite u Slamnatu kuću, novu kraljevsku rezidenciju princa Filipa i princeze Danice Karađorđevićhttps://www.gloria.rs/zvezde/vesti/2456 ... e_vignette
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 15 ruj 2024, 07:56 |
|
|
PRESTOLONASLEDNIK: SRPSKA ZASTAVA ĆE SE ZAUVEK PONOSITO VIJORITI  “Građanima Srbije, Republike Srpske i svim pripadnicima našeg naroda širom sveta upućujem iskrene čestitke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave!" https://royalfamily.org/lat/prestolonas ... -vijoriti/
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 15 ruj 2024, 11:25 |
|
|
Kad će vratiti otadžbini zlato koje su njegovu pretci odnijeli sa sobom pri herojskom begstvu 1941?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 ruj 2024, 18:06 |
|
|
Citat: KRALjEVSKA PORODICA SRBIJE NA OBELEŽAVANjU 80. GODIŠNjICE MISIJE HALIJARD Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Nj.K.V. Princ Naslednik Filip prisustvovali su danas Državnoj ceremoniji svečanog obeležavanja misije „Halijard“ („Vazdušni most“) i položili venac na spomenik u memorijalnom kompleksu – aerodromu Galovića polje kod Pranjana. Ove godine je jubilarna, 80. godišnjica od jedne od najvećih tajnih spasilačkih misija koja se iza neprijateljskih linija odvijala tokom Drugog svetskog rata. „Pre osamdeset godina, ovaj improvizovani aerodrom u Pranjanima predstavljao je prolaz – kapiju slobode, izlaz sa kog se sa teritorije pod nacističkom okupacijom odlazilo u slobodnu Evropu. Ova vrata su otvorenim držali hrabri vojnici Jugoslovenske vojske u Otadžbini, predvođeni svojim neustrašivim vođom, generalom Dragoljubom Dražom Mihailovićem. Kroz tu kapiju, mogli su da vide sideale za koje su se borili – demokratiju, nepokornost ugnjetavanju od strane svakog totalitarnog režima i slobodu za Otadžbinu. Oni su se borili na više frontova, protiv neprijatelja koji su bili bolje opremljeni i naoružani, kako bi omogućili svojim saveznicima, pilotima iz Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i drugih zemalja anti-nacističke koalicije, da se bezbedno vrate u svoje zemlje i nastave borbu protiv Sila Osovine. Istina o veličanstvenoj Operaciji Halijard predugo je bila zabranjena da se otkrije, skrivana u mraku i zabranjena. Ali istina se ne može potisnuti, a borba za njeno otkrivanje neretko je teška, ali je uvek pravedna. Danas, neki ljudi i dalje pokušavaju da šire laži koje je pokrenula komunistička propaganda o srpskom narodu i hrabrim vojnicima vernim zakletvi datoj svom Kralju i Otadžbini. Ali sećanja na nesebičnost i pažnju koju su Srbi pokazali prema svojim saveznicima tokom mračnih dana Drugog svetskog rata ostala su živa do danas. Svi treba da budemo ponosni na njihovo junaštvo i žrtvu koj usu podneli“, izjavio je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar. Njihova Kraljevska Visočanstva bili su ovom prilikom u pratnji gospode Predraga Markovića i Vladana Živulovića, članova Krunskog saveta. Svečanosti u Pranjanima prisustvovali su i Nj.E. Nemanja Starović, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije kao izaslanik predsednika Aleksandra Vučića, Nj.E. Kristofer R. Hil, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Nj.E. Edvard Ferguson, ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji, g-đa Maja Gojković, predsednica pokrajinske vlade Vojvodine, predstavnici oružanih snaga Srbije i SAD, g. Džon Kapelo, predsednik Fondacije „Misija Halijard“, članovi Udruženja Kraljevina Srbija i brojni građani.
Kao poseban deo programa, vojnici oružanih snaga Srbije i Sjedinjenih Država izveli su padobranski skok, simbolično se podsećajući avijatičara koji su na taj način sletali na srpsku teritoriju. Nakon komemoracije na starom aerodromu, u crkvi je služen pomen za heroje ove misije, a potom su gosti posetili Osnovnu školu „Ivo Andrić“ u Pranjanima.
Tokom operacije Halijard 1944. godine, preko 500 američkih i britanskih pilota, zajedno sa nekoliko posada iz Rusije, Francuske i drugih savezničkih zemalja, odvedeno je na slobodu sa improvizovane piste u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Bila je to jedna od najvećih spasilačkih misija izvedenih iza neprijateljskih linija. Operaciju su predvodili Kraljevska jugoslovenska vojska u otadžbini i američka Kancelarija za strateške usluge (OSS). Predsednik Sjedinjenih Država Hari Truman posthumno je odlikovao generala Dragoljuba Mihailovića Legijom za zasluge (Legion of Merit), jednim od najviših odlikovanja Sjedinjenih Država, za podršku savezničkim snagama i doprinos pobedi u Drugom svetskom ratu.   https://royalfamily.org/lat/kraljevska- ... -halijard/Kakav današnji prst u oko ustaško-handžardivizionaško-titoističkim olajavačima i klevetnicima. Naročito njihovim izrazitim predstavnicima Rikiju, Nokiju, Sarajki i Graničarku. Mislim da se svi slažemo da ovaj današnji događaj, daje mi svako opravdanje za poruku da mogu da me poljube u moje četničko monarhističko ass! 
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 ruj 2024, 20:07 |
|
|
Nisam ni ustasa ni titotista i handzarodivizionas ali videti njih sa Majom Gojkovic i Hilom vise nije ni smesno koliko je zalosno.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|