|
|
Stranica: 98/153.
|
[ 3801 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 31 kol 2024, 22:18 |
|
|
Cijelo vrijeme im Rusi gaze linije opskrbe u Sumiju prema Kursku. Nevjerovatno što izvodi Ukrajinski vojni vrh. Prvo su im iskanderima uništili patriote i himarse i uništavaju svakodevno svaka pojačanja i opskrbu koja ide prema Kursku. Ovi i dalje šalju tuda, povlače najjaču vojsku s drugih frontova i dalje šalju tim cestama smrti i to besciljno u Kursk. Ja ne znam stvarno. Sirski je ruski agent možda.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 31 kol 2024, 22:25 |
|
|
Scythian je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Taj MI-8 je najbolji za namjenu transporta pogotovo kao bolnički helikopter, neuništiv je i nevjerojatno stabilan, velike nosivosti ali nije dobar kao borbeni helikopter. Star je, to je točno a mislim da to nismo smjeli poslati nama baš takvi trebaju.
MI 8 je smeće, bolnički helikopter za Firule ili slično koji je tu desetljećima. Kakve koristi Ukrajinci imaju od njega? Jedino se to *** može samo od sebe srušiti kao oni naši Mig-ovi 21 koji su veća opasnost u zraku za nas nego neprijatelja. 76e je poletio prototip a ne serijska proizvodnja. F16 kojima se Ukri toliko raduju je prvi poletio 1974, dvije godine ranije. Tako da je onda F16 još veće smeće. Naši An32 su valjda pravljeni 90tih i modernizirani 2004 godine. Za Mil Mi 8 mislim da nisi mogao veću glupost napisati. Valjda najprodavaniji helikopter u povjesti. I skoro sav svijet ga koristi jer je eto smeće. Tebi je mrzak jer mrziš sve rusko, ali pišeš gluposti. " As of 2015, when combined with the related Mil Mi-17, the two helicopters are the third most common operational military aircraft in the world"
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 01 ruj 2024, 08:36 |
|
|
Rusko Ministarstvo Obrane je objavilo da je ruska PZO tijekom noći oborila 158 ukrajinskih dronova na teritoriju Ruske Federacije. 46 u regiji Kurska, 34 u regiji Bryanska, 28 u regiji Voronezha, 14 u regiji Belgoroda, 8 u regiji Ryazana, dva iznad Moskve i 7 u moskovskoj regiji, 5 u regiji Kaluge, 4 u regiji Lipetska, 3 u regiji Tule, po dva u regiji Tambova i Smolenska i po jedan u regijama Oryola, Tvera i Ivanova
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 01 ruj 2024, 15:28 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Scythian je napisao/la: MI 8 je smeće, bolnički helikopter za Firule ili slično koji je tu desetljećima. Kakve koristi Ukrajinci imaju od njega? Jedino se to *** može samo od sebe srušiti kao oni naši Mig-ovi 21 koji su veća opasnost u zraku za nas nego neprijatelja. 76e je poletio prototip a ne serijska proizvodnja. F16 kojima se Ukri toliko raduju je prvi poletio 1974, dvije godine ranije. Tako da je onda F16 još veće smeće. Naši An32 su valjda pravljeni 90tih i modernizirani 2004 godine. Za Mil Mi 8 mislim da nisi mogao veću glupost napisati. Valjda najprodavaniji helikopter u povjesti. I skoro sav svijet ga koristi jer je eto smeće. Tebi je mrzak jer mrziš sve rusko, ali pišeš gluposti. " As of 2015, when combined with the related Mil Mi-17, the two helicopters are the third most common operational military aircraft in the world" Provaljujes se!! F16 nije jedan jedini avion.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 01 ruj 2024, 18:08 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: 76e je poletio prototip a ne serijska proizvodnja. F16 kojima se Ukri toliko raduju je prvi poletio 1974, dvije godine ranije. Tako da je onda F16 još veće smeće. Naši An32 su valjda pravljeni 90tih i modernizirani 2004 godine. Za Mil Mi 8 mislim da nisi mogao veću glupost napisati. Valjda najprodavaniji helikopter u povjesti. I skoro sav svijet ga koristi jer je eto smeće. Tebi je mrzak jer mrziš sve rusko, ali pišeš gluposti. " As of 2015, when combined with the related Mil Mi-17, the two helicopters are the third most common operational military aircraft in the world" Provaljujes se!! F16 nije jedan jedini avion. A tko to tvrdi da je jedan avion? Ni ti ni Scythian ne kužite što je prototip. Možda ti je i klon. No nacrtat ću jer je izgleda potrebno. Prototip F-16 poletio 1974, prototip An-32 poletio 1976. Ovo što danas leti nije prototip. Je li sad jasno? A počelo je sve s tvrdnjom tvog kolege da je An-32 avion iz pedesetih godina prošlog stoljeća.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 01 ruj 2024, 18:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39235 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Frontelligence Insight Citat: Ukrajinska vojska imala je brigade na raspolaganju, dok se ruski napad na Pokrovsk ubrzavao u kolovozu. Međutim, umjesto da pojačaju istočni front, generalštab u Kijevu poslao je neke ili sve od osam brigada preko granice u rusku oblast Kursk, pokrećući iznenadnu kontrainvaziju, koja je zauzela tisuću kvadratnih kilometara te oblasti.
Rusi vjeruju da je još uvijek oko pet ukrajinskih brigada u rezervi. No i one su znakovito odsutne iz Pokrovska - možda zato što ih Kijev također planira poslati u Kursk. Umjesto toga, ukrajinska obrana između Avdijivke i Pokrovska i dalje se oslanja na istu iscrpljenu brigadu koja vodi borbu u pozadini na tom pravcu još od veljače, elitnu 47. mehaniziranu brigadu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 08:07 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Provaljujes se!! F16 nije jedan jedini avion. A tko to tvrdi da je jedan avion? Ni ti ni Scythian ne kužite što je prototip. Možda ti je i klon. No nacrtat ću jer je izgleda potrebno. Prototip F-16 poletio 1974, prototip An-32 poletio 1976. Ovo što danas leti nije prototip. Je li sad jasno? A počelo je sve s tvrdnjom tvog kolege da je An-32 avion iz pedesetih godina prošlog stoljeća. Pardon Krivi post. I ja sam to tio rec da f16 tadasnji I danasnji nije isto.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 09:19 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
Znaci nesposobni ukrajinski vojni vrh izhubi trecinu zemlje. Mislim da bi cjeli vrh ukljucujuci i zelinskog trebalo po kratkom postupku streljati.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 09:29 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Znaci nesposobni ukrajinski vojni vrh izhubi trecinu zemlje. Mislim da bi cjeli vrh ukljucujuci i zelinskog trebalo po kratkom postupku streljati. Sa krajem svibnja Rusi su držali cca 18% Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 09:46 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4244 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Kopiraš link sa krstarice ?
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 10:09 |
|
|
krakeni je napisao/la: https://x.com/NOELreports/status/1830485180722581578?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1830485180722581578%7Ctwgr%5E7e919f19531886dd5ac913b062476e4418d57e22%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforum.krstarica.com%2Fthreads%2Frat-u-ukrajini-35.1008071%2Fpage-391
"Dejstvovanje" po Belgorodu. Ubuduće više linkova spoji u jedan post, ovako zagušite temu.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 10:31 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4244 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Neki nikako naučiti kako forum ne bi trebao biti mjesto za dijeljenje osjetljivog sadržaja, a pogotovo platforma za dijeljenje tuđe propagande. Od masu domaćih problema vi palamudite oko tuđeg zla. Moderacija:
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 14:23 |
|
|
https://x.com/front_ukrainian/status/18 ... 7452757350Tko onaj bumbar za novu godinu ali jače. Šta neće izmislili
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 15:37 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
Ukri se raspadaju to je ocito. Napravili su najvecu gresku sto su upali na ruski teritorij mjesto da brane i oslobadaju svoj. Za nekoliko godina kada sve ovo postane istorija. Predalazem da ukrajinci streljaju sve koji su za ovo odgovorni. Na kraju i zelinskog. To su duzni sebi zbog zrtava koje su nepotrebno pale a i nama koji im saljemo pomoc.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 15:45 |
|
|
Niko iz političkog vrha Ukrajine neće biti ubijen. Zelenski je oko sebe okupio bagru koja je pokrala milione i napravila vile po cijeloj Evropi. Onog dana kad stvarno zagusti oko Kijeva svi će pobjeći u vidu magle i dobićemo Navaljnog 2 koji će laprdati po evropskim televizijama.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 15:47 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Niko iz političkog vrha Ukrajine neće biti ubijen. Zelenski je oko sebe okupio bagru koja je pokrala milione i napravila vile po cijeloj Evropi. Onog dana kad stvarno zagusti oko Kijeva svi će pobjeći u vidu magle i dobićemo Navaljnog 2 koji će laprdati po evropskim televizijama. Dobicemo ukrajinskog Dalaj Lamu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 16:23 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Niko iz političkog vrha Ukrajine neće biti ubijen. Zelenski je oko sebe okupio bagru koja je pokrala milione i napravila vile po cijeloj Evropi. Onog dana kad stvarno zagusti oko Kijeva svi će pobjeći u vidu magle i dobićemo Navaljnog 2 koji će laprdati po evropskim televizijama. Čuj? Ja mislio samo Rusi kradu https://www.nbcnews.com/business/real-e ... -rcna17723Citat: At a minimum, from cases reported in the last five years, more than $2.3 billion has been laundered through U.S. real estate, including millions more through other alternative assets, like art, jewelry and yachts, according to a report in August by Global Financial Integrity, a nonprofit group that researches illicit money flows.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 16:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23951 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ma krade vrhuska obje strane i to u desetinama i stotinama milijuna Eura. Samo tko bude uspjesniji nakon ovog rata bit ce mu oprosteno i progledano kroz prste, a gubitniku ce se traziti sve.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 16:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ma krade vrhuska obje strane i to u desetinama i stotinama milijuna Eura. Samo tko bude uspjesniji nakon ovog rata bit ce mu oprosteno i progledano kroz prste, a gubitniku ce se traziti sve. Nitko kao Rusi. To su basnoslovne cifre. Zato im armija kašljuca sa opremom.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 16:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23951 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mar-kan je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ma krade vrhuska obje strane i to u desetinama i stotinama milijuna Eura. Samo tko bude uspjesniji nakon ovog rata bit ce mu oprosteno i progledano kroz prste, a gubitniku ce se traziti sve. Nitko kao Rusi. To su basnoslovne cifre. Zato im armija kašljuca sa opremom. Pa veci je bazen za kradju kod Rusa. Logicno. Puno nafte, plina i sirovina i sada u novije vrijeme vojnih izdataka.. Ukrajinci mogu najvise od zapadne pomoci pokrasti, za koju ipak zapadnjaci traze neku transparentnost u namjenskom trosenju. Ista je to ekipa u tom pogledu - na kraju kao i kod nas. Nikakvih moralnih skrupula kod odredjenih ljudi ni za vrijeme rata - kada ljudi ginu.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 20:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ma krade vrhuska obje strane i to u desetinama i stotinama milijuna Eura. Samo tko bude uspjesniji nakon ovog rata bit ce mu oprosteno i progledano kroz prste, a gubitniku ce se traziti sve. Nitko kao Rusi. To su basnoslovne cifre. Zato im armija kašljuca sa opremom. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem. Rusi kada kradu, kradu od svog ograničenog budžeta. Bilo koja država u situaciji kao Rusija mora se napeti kao žaba da bi izfinancirala ovo sve. Tako da puno prostora za krađu i nema. Ako bi toliko krali kako ti pišeš, ispalo bi da je Rusija najbogatija zemlja na svijetu, jer ima love i za rat i za prebrodit sankcije, i za izgradnju, razvoj, a i za namirit kleptomanske nagone vrhuške u astrnomskim dimenzijama. Tako nešto ni Rokefeler ne bi platio. Ukri s druge strane kradu tuđe, budžet nije ograničen već ima stalno priljev sa zapada. Kad zašteka, Zeleni ode na turneju i skupi milošće. Osim toga Ukri su i poznati kao najkorumpiranija zemlja u Europi.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 02 ruj 2024, 22:54 |
|
|
Geolokalizirano je da su Rusi usli u Precystivku na Vuhledarskom pravcu.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 03 ruj 2024, 05:21 |
|
|
Bošnjak..007 je napisao/la: Index: Srbija po dogovoru s Francuskom šalje MiG-ove 29 Ukrajini, tvrdi ruska političarka https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_m36 Migova za braću Ukrajince. Rusi poklone Srbima a Srbi poklone Ukrajincima da ubijaju Ruse. Hahhahha To je tradicija srbskog savezničtva. Nekad su plesali između Turaka i Austrijanaca, pak između Engleza i Njemaca, a danas Rusa i Amera... Svakom savezniku spremni su zarinut nož u leđa.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|