|
|
Stranica: 67/67.
|
[ 1671 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 13:50 |
|
|
Haram je napisao/la: Vidis, ja sam u tebi, Druze Rika, do skoro vidio samo pobudaljelog islamofoba, ali sam skontao da posjedujes jako izrazenu klasnu svijest, sto te u mojim ocima cini jako simpaticnim. Jer nema mnogo ljudi koji imaju klasnu svijest. Pogotovo na forumu. Ali moras shvatiti da je veoma tesko raspravljati s ljudima koji ju nemaju. Ovde je sigurno veci dio protivnika socijalizma i Jugoslavije imucniji, posjeduju vjerovatno previse da bi zudili za socijalnom i ekonomskom pravdom, a onda imas i one kojima su mozgovi jednostavno previse isprani holivudskom kokakola propagandom. Evo jedna Sarajka npr. Ima "drzavu" koja se zove BiH, protektorat, i naziva drzavetinu poput SFRJ "Sugoslavijom". Nema tu smisla objasnjavati. Slažem se druže Haram. Hrpa proletera i sirotinje "mrzi komunjare"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:21 |
|
|
Normalno da normalan čovjek ne podržava komunjare.
Komunjare samo lijepo pričaju, oni su riječima na strani sirotinje i proletera. Ali od blebetanja nikakve koristi, jer ono što zaista urade na kraju je samo stvaranje još više sirotinje.
Na kraju sirotinja bježala od komunjara u Njemačku, a Hrvati bili narod sa najvećom dijasporom u Jugoslaviji.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Normalno da normalan čovjek ne podržava komunjare.
Komunjare samo lijepo pričaju, oni su riječima na strani sirotinje i proletera. Ali od blebetanja nikakve koristi, jer ono što zaista urade na kraju je samo stvaranje još više sirotinje.
Na kraju sirotinja bježala od komunjara u Njemačku, a Hrvati bili narod sa najvećom dijasporom u Jugoslaviji. Tokom zadnjih deset godina samo iz Hrvatske pobjegao cijeli Vukovar. Prijeratni, btw, ne ovaj osakaceni.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:33 |
|
|
Ali ti si - ako sam dobro upratio - privatnik, pa tako i nemas naravno razloga da podrzavas "komunjare". Zasto bi.. jebo druge, vazno je use nase podase.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:33 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Drzavetina Sugoslavija? Kako to ludo zvuci. Jedina meni poznata domovina je BiH. Sugoslaviju niti poznajem, niti imam razlog zaliti je. Raspala de kako je i egzistirala. A egzistirala je na lazima i uljuljkavanju cetaljskom nas ostalih. Da bi nas poklali, silovali, etnicki o ocistili i pocinili genocid. Trebam zaliti za tim?
Ili sto mi je majcin dio blize familije Tito pobio, da bi udovoljio cetnicima. Dok je gradio mitove da su ustase losi ljudi i zlocinci. A cetalje amnestirao jer se bojap srpskog lobija. Ja bi sve vas jugonostalgicare poslala u sumadiju. Eto vam pa zivite tamo koji ces K u protektoratu?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:36 |
|
|
Haram je napisao/la: Ali ti si - ako sam dobro upratio - privatnik, pa tako i nemas naravno razloga da podrzavas "komunjare". Zasto bi.. jebo druge, vazno je use nase podase. Radnici dobivaju plaću za svoj rad koju su pošteno zaradili, od koje kupe što vole. Da se komunjare pitaju čekali bi u redu za litar mlijeka. To da su komunjare na strani radnika je oksimoron.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:36 |
|
|
Naslusao sam se ja te SDA propagande, ne boj se.
Nije mi dakle nista novo.
A to sto bi ti bez "srbokomunjara" nana hodala pod hidzabom cemo zanemariti.
BiH nije drzava vec protektorat. A ni ostali nisu puno bolji. Jedino Slovenija sto se malo uzdigla i cak odrzala i ocuvala jedan dio suvereniteta uprkos tome sto je i u EU i u NATO.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Ali ti si - ako sam dobro upratio - privatnik, pa tako i nemas naravno razloga da podrzavas "komunjare". Zasto bi.. jebo druge, vazno je use nase podase. Radnici dobivaju plaću za svoj rad koju su pošteno zaradili, od koje kupe što vole. Da se komunjare pitaju čekali bi u redu za litar mlijeka. To da su komunjare na strani radnika je oksimoron. Nemas odgovora na Vukovar. Ok.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Radnici dobivaju plaću za svoj rad koju su pošteno zaradili, od koje kupe što vole. Da se komunjare pitaju čekali bi u redu za litar mlijeka.
To da su komunjare na strani radnika je oksimoron.
Nemas odgovora na Vukovar. Ok. To iseljavanje je bilo posljedica rata i srpske agresije. Hrvatskoj je trebalo vremena da se obnovi ali danas je već iseljavanje smanjeno i neki se već i vraćaju nazad.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Tokom zadnjih deset godina samo iz Hrvatske pobjegao cijeli Vukovar. Prijeratni, btw, ne ovaj osakaceni. Kakav Vukovar, pobjego Zagreb cijeli
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 15:49 |
|
|
Haram je napisao/la: Naslusao sam se ja te SDA propagande, ne boj se.
BiH nije drzava vec protektorat. A ni ostali nisu puno bolji. Jedino Slovenija sto se malo uzdigla i cak odrzala i ocuvala jedan dio suvereniteta uprkos tome sto je i u EU i u NATO. A šta ti je bila Juga? Drzavetina? Ajd ne zezaj. Sad ti Srbija izgleda slično Yugi osamdesetih kad vidiš film neki “ domaći” Raspala auta neka iz Yugo sfere i kuće koje su užas. Protektorat je za Vojvodinu i Srbiju općenito ( izuzev BG) nešto nedostižno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:04 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Haram je napisao/la: Tokom zadnjih deset godina samo iz Hrvatske pobjegao cijeli Vukovar. Prijeratni, btw, ne ovaj osakaceni. Kakav Vukovar, pobjego Zagreb cijeli Iz Yuge niko nije bježao? Masalah. Raj na zemlji. Spavali ste na klupama u parku. Tolika je to sigurnost bila u zemlji. Za pričanje viceva ljudi išli ma goli otok. Koja nebuloze. Prvi bi haram zaglavio jer partija nije priznavala “slobodoumne” koji nisu znali jezik kontrolirati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:09 |
|
|
I u Hrvatskoj se moglo spavat na klupi do pred dve, tri godine. Sad je sve puno migranata.
Nisam ni ja neki ljubitelj Jugoslavije. Samo socijalizma sve više i više što sam stariji.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:11 |
|
|
Stric moje majke najmladji. Znaci jedva punoljetan bio. Dobio 12 godina. I neko ga savjetuje da se zali na presudu. Jadni momak se zali šta će. Na žalbenom postupku 18 godina dobije. Pa gdje to ima ma svijetu? Znaci nije bio stožerni narednik, obični vojnik. Ako ćemo pravo za cetnike ustaše su bile ustrojena vojska. Neka sere ko šta hoće. Tako je bilo. Znaci 18. A amnestirao Tito pola Srbije koljača. Ma mrs!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:12 |
|
|
Srbija je cijela bila fašistička i četnička. Nije ih mogo sve pobit. Kao što saveznici nisu mogli sve naciste pobit. Što bi 90% Njemačke pobili?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:14 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: I u Hrvatskoj se moglo spavat na klupi do pred dve, tri godine. Sad je sve puno migranata.
Nisam ni ja neki ljubitelj Jugoslavije. Samo socijalizma sve više i više što sam stariji. Socijalizam je slijepa ulica. Ok, mogu prihvatiti i kapitalizam ima mana, ali onda nam treba nešto treće.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 16:17 |
|
|
Pa sto je naše progonio? Ako ide amnestiranja cetalja, amnestiraj i naše. A ne daš 20 godina ljudima jer su bili dijelom ustasa a amnestiju zgadiji cetaljskoj.
I cetaljska žgadija se pritajili u Yugi i njihovi potomci i onda opet klanje i ubijanje kao sto su navikli. Njima je Yuga služila da se konsolidiraju i zauzmu bitne pozicije. Sto su uradili. Da je neko u toj tkz JNA bio “ partizan” nije. Sve cetalji i potomci. Štovaoci ideologije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 17:32 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbija je cijela bila fašistička i četnička. Nije ih mogo sve pobit. Kao što saveznici nisu mogli sve naciste pobit. Što bi 90% Njemačke pobili?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 21 ruj 2024, 17:57 |
|
|
Vi dosta provincijalno derete o ovoj temi, a ne znate kako je drugdje.
Generalno, europska civilizacija je u krizi zbog 100 razloga- ne bih o tom- a hrvatski udio je u tom normalan. No ovdje nema suludih poteza kao u Grčkoj koja je podupirana jako od zapada od konca 2. svj. rata, pa s eponašaju kao idioti i samoubilački.
Vi krivite komunizam, jugoideologiju....a to vam je opći trend sada svugdje, da su europski narodi poblesavili. Samo vi ne vidite jer živite mentalno u budžaku.
>Population: collapsing >Land and house prices: skyrocketing
Something isn't adding up according to a little concept known as "supply and demand" ----------------------------------------------------------------- No surpises. I live here. After 10 years of economic depression and class war against the population, people cannot afford kids. People cannot even afford to have relationships. The working class is tired, impoverished and angry, with no end in sight. --------------------------------------------------------------------- A Canadian friend of mine born in Canada to Greek parents. He speaks the language on a native level, visits Greece once a year, obsessed by his homeland too much that the furniture of his apartment is all in blue and white. He even goes to the Greek Orthodox church every Sunday! Despite all this, he has been waiting for years to get Greek citizenship, which he wants to move there permanently. Then they complain about declining population! ---------------------------------------------------------------------------- I am in the same situation. They make it incredibly hard for Greeks abroad to come to the motherland to live. But they will let a refugee from syria in. Go figure ---------------------------------------------------------------------------------- it's alright. Trust me, he speaks and reads Greek very well, and he visits Greece every year and communicates with people there in Greek, not English. Both of his parents immigrated from Greece, and they spoke Greek at home. He submitted his papers more than 2 years ago and he is yet to hear from them ---------------------------------------------------------------------------- Meanwhile many Greeks who live in Post Soviet countries are waiting for years to get chance to get Greek Citizenship, process is taking 10 years, if you want to attract immigrants, then first give chance to Greeks from Diaspora to come to Greece. I've applied for citizenship since 2015, up untill now process is going, during covid the ministry didn't even worked properly. Greek Bureaucracy is main reason for this
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 22 ruj 2024, 20:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbija je cijela bila fašistička i četnička. Nije ih mogo sve pobit. Kao što saveznici nisu mogli sve naciste pobit. Što bi 90% Njemačke pobili? Saveznici su švabama razturili vojsku da se i dan danas nisu oporavili, a Tito Srbima dao JNA. Ako već nije htio JNA dat ni Hrvatima, mogao je makar Makedoncima i Slovencima. Umjesto da umrtvi srbske megalomane, on im da JNA, TO i miliciju da njima šefuju...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Da li je Jugoslavija zaista prestala da postoji ikada? Postano: 23 ruj 2024, 08:06 |
|
|
Haram je napisao/la: Naslusao sam se ja te SDA propagande, ne boj se.
BiH nije drzava vec protektorat. A ni ostali nisu puno bolji. Jedino Slovenija sto se malo uzdigla i cak odrzala i ocuvala jedan dio suvereniteta uprkos tome sto je i u EU i u NATO. Po čemu je to Slovenija održala i očuvala jedan dio suvereniteta naspram Hrvatske? Jer imaju propalestinsku garnituru pa se to dopada tvojoj islamskoj anarhoguzici.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|