|
|
Stranica: 80/83.
|
[ 2055 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 21:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:17 |
|
|
Bravo za naše susjede mađare.
Nije sport za muju.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:43 |
|
|
U zadnjih 10 utakmica čak 9 poraza i jedan remi
Bitno je biti bošnjak
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:46 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ne ide im dobro. A ponovno sam čitao nekakve ambicije vezano za reprezentaciju po bošnjačkim portalima https://www.klix.ba/sport/nogomet/bih-m ... /241014164Tanki smo, ne vrijedi ni gledati utakmice.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:47 |
|
|
BiH reprezentacija, kao i BiH liga , samo dno europskog nogometa. Mogu se na prste jedne ruke prebrojati lošije nogometne lige i repke.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:51 |
|
|
Prejaka je ovo divizija za bošnjake. Žrtve vlastitog uspjeha
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Još kad Džeko ode...
Šteta. Repka je ogledalo demografije. Ne možeš iz milijun Bošnji izvući više.
Ne znam bi li i mi iz milijun Hrvata izvukli puno bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 22:59 |
|
|
I naša reprezentacija je gotova na žalost. Ja se sjećam kad sam ja bio dijete 90ih svuda se igrao nogomet. Na svakoj ulici. Dva kamena umjesto gola i udri jer lokalno igralište je uvijek bilo zauzeto starijom djecom. Danas je to igralište često prazno a nigdje djece na ulicama. Osim što ima duplo manje djece, doma su za kompjuterom i playstationom.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 23:11 |
|
|
Veliki pozdrav za velikog borca za “državu” Katića.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lis 2024, 23:22 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: I naša reprezentacija je gotova na žalost. Ja se sjećam kad sam ja bio dijete 90ih svuda se igrao nogomet. Na svakoj ulici. Dva kamena umjesto gola i udri jer lokalno igralište je uvijek bilo zauzeto starijom djecom. Danas je to igralište često prazno a nigdje djece na ulicama. Osim što ima duplo manje djece, doma su za kompjuterom i playstationom. Ima ih, igraju u Njemačkoj.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 08:34 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: I naša reprezentacija je gotova na žalost. Ja se sjećam kad sam ja bio dijete 90ih svuda se igrao nogomet. Na svakoj ulici. Dva kamena umjesto gola i udri jer lokalno igralište je uvijek bilo zauzeto starijom djecom. Danas je to igralište često prazno a nigdje djece na ulicama. Osim što ima duplo manje djece, doma su za kompjuterom i playstationom. Ima i toga, do 13-14te god igra na cesti jer te s igrališta uvik potraju stariji (budeš sritan ako ne pokupiš plesku). Kad te nekad pozovu sebi i stave na gol ti sritan ko da si dobio na lotu. Sad malo ko igra na igralištu van turnira. Al s druge strane cvatu igrališta s umitnom travom ozbiljnije se radi u klubovima s mlađim uzrastima. Kad se trenira trenira se a ne ko prije terner se vozika s autom uokolo prid kuće igrača i molio ih da dođu na trening. Nije dobro al ipak kod nas se nešto i radi, dosta se profesionalno pristupa nogometu. Kod muje em je nestalo biološke mase em su oni takvi mentalitetom neozbiljni, nedicsiplinirani, nesposobni za organizaciju, taktiku i startegiju. Pa samo im poslušaj "stručnjake" po medijima, kod nas bi takve izrugalo, bili bi predmet sprdnje kakve floskuletine valjaju. Njihov nogomet se nije maka od jugoslavenskih farzetine i zaostalih starih ideja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 08:50 |
|
|
Mi i dalje imamo izuzetno talentiranu djecu., moj sin igra aktivno nogomet pa sam to mogao pratit svih ovih godina. Jaki su nam klubovi, nema šanse da se talent ne prepozna i ne progura dalje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 08:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi i dalje imamo izuzetno talentiranu djecu., moj sin igra aktivno nogomet pa sam to mogao pratit svih ovih godina. Jaki su nam klubovi, nema šanse da se talent ne prepozna i ne progura dalje. Džaba talent ako sjedi na klupi. Obrana šuplja ko švic sir, a Radeljić mu sjedi na klupi npr.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 09:07 |
|
|
Pod MI sam mislio na Hrvate općenito. I u BiH i u RH i vani. U21 je ubitačna: https://hns.team/m/u-21/
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:06 |
|
|
Muslimanski komentari. "najgori smo brate u svemu i svacemu. od svih bivsih ex-Yu republika mislim da ne bi ni CG pobijedili - ne sto smo na papiru losiji nego sto nemamo jaja. i za vrijeme SFRJ je tako bilo : jugoslavenski tim bi bio 98% Hrvatski i Srpski osim par izuzetaka poput Vahe i Susica." "Hajmo na nargilu"
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pod MI sam mislio na Hrvate općenito. I u BiH i u RH i vani. U21 je ubitačna: https://hns.team/m/u-21/U21 tim je prvo srozao Skočić, a sad su je dali u ruke Oliću da se na njoj uči. Liku je ovo prvi pravi trenerski posa (osim kratkotrajne eskapade u Rusiji). Odma se proslavio nepozivanjem najraspoloženijeg mladog igrača. I to s objašnjenjem da ga ne može zvat preko noći, dok je igrače dinama s 6 (ŠEST) seniorskih minuta bez problema zva.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:24 |
|
|
Imota je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pod MI sam mislio na Hrvate općenito. I u BiH i u RH i vani. U21 je ubitačna: https://hns.team/m/u-21/U21 tim je prvo srozao Skočić, a sad su je dali u ruke Oliću da se na njoj uči. Liku je ovo prvi pravi trenerski posa (osim kratkotrajne eskapade u Rusiji). Odma se proslavio nepozivanjem najraspoloženijeg mladog igrača. I to s objašnjenjem da ga ne može zvat preko noći, dok je igrače dinama s 6 (ŠEST) seniorskih minuta bez problema zva. Pa, treba prodat i druge, raspoloženi se već prodao. Gledao sam uživo kako se natakari masa "stručnjaka" i managera kad se pojavi baš talentiran klinac. To je interesantno koliko su malo bolji oni najbolji od ostalih, brži su za metar, precizniji za metar kod centaršuteva i sl. Međutim baš te "sitnice" stvaraju razliku. No, ovdje pričamo BiH. I izbornik U21 je vlah. https://reprezentacija.ba/441797-u21-bi ... bno-radujeNisu tako loši u kvalifikacijama.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:51 |
|
|
Nađe ih se i realnih:
"Ljudi dragi imate prevelika očekivvanja i naravno da nakon toga ide razočarenje. Jednostavno mi smo kao nacija, narod, grupa ljudi, itd, totalni antitalenti za sport, ok, izuzev nekih individualnih sportova, tipa skijanje, plivanje, trčanje, biciklo i sl. ali u nekim vrlo malim precentima. Jednostavno nemamo tu DNK i tu nema pomoći. O tome je svojevremeno pričao i najpopularniji brko sa ovih prostora, legendarni trener svih trenera Amar Osim i šta se onda desilo? Bio je popljuvan. A čovjek 100 % u pravu. Sad ok, desi se taj neki period kao što je bio 2008.- 2015 pa da smo imali 2 vanserijska igrača i još 3-4 solidna igrača, pa smo nekim čudom i uz dosta sreće i napravili neke rezultate, ali to su ekstremne situacije koje se dešavaju svako 60, 70 godina."
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: U21 tim je prvo srozao Skočić, a sad su je dali u ruke Oliću da se na njoj uči. Liku je ovo prvi pravi trenerski posa (osim kratkotrajne eskapade u Rusiji). Odma se proslavio nepozivanjem najraspoloženijeg mladog igrača. I to s objašnjenjem da ga ne može zvat preko noći, dok je igrače dinama s 6 (ŠEST) seniorskih minuta bez problema zva.
Pa, treba prodat i druge, raspoloženi se već prodao. Gledao sam uživo kako se natakari masa "stručnjaka" i managera kad se pojavi baš talentiran klinac. To je interesantno koliko su malo bolji oni najbolji od ostalih, brži su za metar, precizniji za metar kod centaršuteva i sl. Međutim baš te "sitnice" stvaraju razliku. No, ovdje pričamo BiH. I izbornik U21 je vlah. https://reprezentacija.ba/441797-u21-bi ... bno-radujeNisu tako loši u kvalifikacijama. Prvo reprezentacija ne služi ko menadžerska ispostava, odnosno ne bi tribala. Raspoloženi je Bruno Durdov i on se nigdi nije proda ne znan o čemu ti, al triba zvat malog od Mikića koji uopće ne igra, tj. ima cili 6 minuta seniorskog nogometa ove sezone. Olić danas mora pobjedit Grčku kako god zna i umije.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 10:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39265 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
U skijanju i plivanju To valjda mislio u plivanju radi Srpkinje iz Mostara.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 11:02 |
|
|
daramo je napisao/la: U skijanju i plivanju To valjda mislio u plivanju radi Srpkinje iz Mostara. A dobro ne moraju sad do kraja bit realni, mujo je to Kad su oni imali nekog u skijanju?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 11:03 |
|
|
daramo je napisao/la: U skijanju i plivanju To valjda mislio u plivanju radi Srpkinje iz Mostara. Ima i Amina Kajtaz u plivanju, samo pliva za Hrvatsku. Muzaferija je ovu zimu imala poprilično zapažen rezultat u spustu. Ali generalno su užas. Rekao bih u košarci još najbliži nečemu. Musa i Nurkić su top igrači.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 11:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39265 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam šta se bune, odvaljeni od realnosti totalno, sami ulazak u elitnu skupinu s ovakvim kadrom je odličan rezultat.
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 11:06 |
|
|
Imota je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pod MI sam mislio na Hrvate općenito. I u BiH i u RH i vani. U21 je ubitačna: https://hns.team/m/u-21/U21 tim je prvo srozao Skočić, a sad su je dali u ruke Oliću da se na njoj uči. Liku je ovo prvi pravi trenerski posa (osim kratkotrajne eskapade u Rusiji). Odma se proslavio nepozivanjem najraspoloženijeg mladog igrača. I to s objašnjenjem da ga ne može zvat preko noći, dok je igrače dinama s 6 (ŠEST) seniorskih minuta bez problema zva. U21 i druge mlađe nam je uvijek imao katastrofa trenere, zato nikad ni nismo otišli na OI usprkos talentu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lis 2024, 11:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: daramo je napisao/la: U skijanju i plivanju To valjda mislio u plivanju radi Srpkinje iz Mostara. Ima i Amina Kajtaz u plivanju, samo pliva za Hrvatsku. Muzaferija je ovu zimu imala poprilično zapažen rezultat u spustu. Ali generalno su užas. Rekao bih u košarci još najbliži nečemu. Musa i Nurkić su top igrači. I šta je ta Amina postigla osim što se dočepala hr putovnice? Ta Muzaferija valjda uspjela stići do cilja i boda? I onda tvrde da je njih dva milijuna kao Slovenaca, dovoljno samo usporediti rezultate.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|