|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 10:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23894 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni je veliki problem sto u izvanforumskom zivotu vecinom mi nedostaje sugovornika s istim levelom informacija kao ja. Naime, cesto se povedu teme na poslu ili na neformalnim druzenjima o temama koje smo mi na forumu vec sto puta prezvakali i onda bih najradije zijevao jer cujem argumente i misljenja koja mi vec godinama diskutiramo i meni su tih 98% argumenata vec vidjeni ili vec poznati. Dapace vec znam unaprijed u kojem smjeru ce diskusija ici i koje ce argumente sugovornici potezati. Malo frustrirajuce, zar ne.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 10:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59605 Lokacija: DAZP HQ
|
Dobra tema, davno sam to shvatio i uglavnom sam ušutio na svim temama ili vrlo malo pričam jer mi se ne da širiti rasprava, rijetko naletim na nekog da me njegova priča iole zaintrigira.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 11:19 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4149 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Zato na neformalnim druženjima treba pričati o skidanju kg, masnoći u krvi, neoženjeni muškarci o ženama :)
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 12:00 |
|
|
Zato ste vi tu da ih podučite.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 12:18 |
|
|
Mene cudi kako se ove teme koje mi tu na forumu obradjujemo iz dana u dan, u hrvatskom javnom prostoru gotovo uopce ne obradjuju. Pogotovo u RH. Mediji su konstantno zaokupljeni vecim dijelom marginalnim tricarijama i "skandalima". Bez sustine i svrhe. S druge strane teme poput Slaven Kovacevica, Zeljko Komsica, pljuvanje i mrznja prema Hrvatima, tema "podstanari", tema antihrvatske histerije u vecini bosnjackih medija, huskaca iz Kruga 99 itd. - svega toga uopce nema u medijskom prostoru Hrvatske. Iz perspektive hrvatskih medija, Bosnjaci su simpaticni Bosanci iz viceva, a "Bosna" je mjesto gdje ima dobrih cevapa.
I onda kako ocekivati da ce prosjecni sugovornik u RH ista znati o icemu u BiH? Ako nema rodbinu, nece nista znati. Znat ce ono sto mu servira index.hr, o cevapima i tramvajima u Sarajevu. Uzasno frustrirajuce.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 31 lis 2024, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23894 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zet je napisao/la: Mene cudi kako se ove teme koje mi tu na forumu obradjujemo iz dana u dan, u hrvatskom javnom prostoru gotovo uopce ne obradjuju. Pogotovo u RH. Mediji su konstantno zaokupljeni vecim dijelom marginalnim tricarijama i "skandalima". Bez sustine i svrhe. S druge strane teme poput Slaven Kovacevica, Zeljko Komsica, pljuvanje i mrznja prema Hrvatima, tema "podstanari", tema antihrvatske histerije u vecini bosnjackih medija, huskaca iz Kruga 99 itd. - svega toga uopce nema u medijskom prostoru Hrvatske. Iz perspektive hrvatskih medija, Bosnjaci su simpaticni Bosanci iz viceva, a "Bosna" je mjesto gdje ima dobrih cevapa.
I onda kako ocekivati da ce prosjecni sugovornik u RH ista znati o icemu u BiH? Ako nema rodbinu, nece nista znati. Znat ce ono sto mu servira index.hr, o cevapima i tramvajima u Sarajevu. Uzasno frustrirajuce. Forumi su avangarda. Cesto teme s foruma dolaze u mainstream medije sa 10 ili cak 15 godina zakasnjenja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 31 lis 2024, 14:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25563 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovisi koji forum.
klix npr baš i nije. On je više zrcalo massmedija u kotlini.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|