|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 10:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni je veliki problem sto u izvanforumskom zivotu vecinom mi nedostaje sugovornika s istim levelom informacija kao ja. Naime, cesto se povedu teme na poslu ili na neformalnim druzenjima o temama koje smo mi na forumu vec sto puta prezvakali i onda bih najradije zijevao jer cujem argumente i misljenja koja mi vec godinama diskutiramo i meni su tih 98% argumenata vec vidjeni ili vec poznati. Dapace vec znam unaprijed u kojem smjeru ce diskusija ici i koje ce argumente sugovornici potezati. Malo frustrirajuce, zar ne.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 10:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59792 Lokacija: DAZP HQ
|
Dobra tema, davno sam to shvatio i uglavnom sam ušutio na svim temama ili vrlo malo pričam jer mi se ne da širiti rasprava, rijetko naletim na nekog da me njegova priča iole zaintrigira.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 11:19 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4272 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Zato na neformalnim druženjima treba pričati o skidanju kg, masnoći u krvi, neoženjeni muškarci o ženama :)
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 12:00 |
|
|
Zato ste vi tu da ih podučite.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 30 lis 2024, 12:18 |
|
|
Mene cudi kako se ove teme koje mi tu na forumu obradjujemo iz dana u dan, u hrvatskom javnom prostoru gotovo uopce ne obradjuju. Pogotovo u RH. Mediji su konstantno zaokupljeni vecim dijelom marginalnim tricarijama i "skandalima". Bez sustine i svrhe. S druge strane teme poput Slaven Kovacevica, Zeljko Komsica, pljuvanje i mrznja prema Hrvatima, tema "podstanari", tema antihrvatske histerije u vecini bosnjackih medija, huskaca iz Kruga 99 itd. - svega toga uopce nema u medijskom prostoru Hrvatske. Iz perspektive hrvatskih medija, Bosnjaci su simpaticni Bosanci iz viceva, a "Bosna" je mjesto gdje ima dobrih cevapa.
I onda kako ocekivati da ce prosjecni sugovornik u RH ista znati o icemu u BiH? Ako nema rodbinu, nece nista znati. Znat ce ono sto mu servira index.hr, o cevapima i tramvajima u Sarajevu. Uzasno frustrirajuce.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 31 lis 2024, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zet je napisao/la: Mene cudi kako se ove teme koje mi tu na forumu obradjujemo iz dana u dan, u hrvatskom javnom prostoru gotovo uopce ne obradjuju. Pogotovo u RH. Mediji su konstantno zaokupljeni vecim dijelom marginalnim tricarijama i "skandalima". Bez sustine i svrhe. S druge strane teme poput Slaven Kovacevica, Zeljko Komsica, pljuvanje i mrznja prema Hrvatima, tema "podstanari", tema antihrvatske histerije u vecini bosnjackih medija, huskaca iz Kruga 99 itd. - svega toga uopce nema u medijskom prostoru Hrvatske. Iz perspektive hrvatskih medija, Bosnjaci su simpaticni Bosanci iz viceva, a "Bosna" je mjesto gdje ima dobrih cevapa.
I onda kako ocekivati da ce prosjecni sugovornik u RH ista znati o icemu u BiH? Ako nema rodbinu, nece nista znati. Znat ce ono sto mu servira index.hr, o cevapima i tramvajima u Sarajevu. Uzasno frustrirajuce. Forumi su avangarda. Cesto teme s foruma dolaze u mainstream medije sa 10 ili cak 15 godina zakasnjenja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 31 lis 2024, 14:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25638 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovisi koji forum.
klix npr baš i nije. On je više zrcalo massmedija u kotlini.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 10 pro 2024, 17:01 |
|
|
lider30 je napisao/la: Meni je veliki problem sto u izvanforumskom zivotu vecinom mi nedostaje sugovornika s istim levelom informacija kao ja. Naime, cesto se povedu teme na poslu ili na neformalnim druzenjima o temama koje smo mi na forumu vec sto puta prezvakali i onda bih najradije zijevao jer cujem argumente i misljenja koja mi vec godinama diskutiramo i meni su tih 98% argumenata vec vidjeni ili vec poznati. Dapace vec znam unaprijed u kojem smjeru ce diskusija ici i koje ce argumente sugovornici potezati. Malo frustrirajuce, zar ne. stani pred ogledalo pa ispričaj se Ovaj Forum nije ništa posebno, osim ratnih priča iz domovinskog rata nisam nikakvu korist dosad imao. Uglavnom su ostale teme manje više stepen razinu iznad jutarnjeg, klixa i srbijanskih žutila. jbga, kvalitetan forum privlači i kvalitetne forumaše.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Forumske diskusije i izvanforumski život Postano: 11 pro 2024, 03:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Meni je veliki problem sto u izvanforumskom zivotu vecinom mi nedostaje sugovornika s istim levelom informacija kao ja. Naime, cesto se povedu teme na poslu ili na neformalnim druzenjima o temama koje smo mi na forumu vec sto puta prezvakali i onda bih najradije zijevao jer cujem argumente i misljenja koja mi vec godinama diskutiramo i meni su tih 98% argumenata vec vidjeni ili vec poznati. Dapace vec znam unaprijed u kojem smjeru ce diskusija ici i koje ce argumente sugovornici potezati. Malo frustrirajuce, zar ne. Puno je ekipe šta bi samo primali i upijali, a nikad ništa pridonili. Znaš ono, za stolon trojica istih govoridu, a drugi iako imadu prigodu — šutidu. Sliči mi na one poznanike i prijatelje diđu i sjednu i ništa ne znaju kazati nego drugi moraju govoriti, biti aktivni i za njih i za sebe. Ili onih šta zovedu na telefon i nakon pozdrava ne znadu ništa kazat. Imaš i takvih koji su takvi čak i na rendesima. Ona(j) drugi partner(ica) mora govorit za oboje jer onaj drugi je glup(a) muta(vac). Tako je i na oven forumu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|