|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 03 pro 2020, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59796 Lokacija: DAZP HQ
|
možete pričati štogod hoćete, mala je avion uživo veća nego na svim slikama. evo jedna ljubiteljima vremena "prije nego ju je prešlo pola grada, samo ja uvijek u ovoj drugoj polovici". nadarena je i gotovo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 03 pro 2020, 22:06 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: Heero je napisao/la: Sta je najgore ja znam jednu sa tako boljim slikama i proporcijama cije slike nelažu nego je i bolja uzivo. Ima neku mega guzu i brakove i sav taj donji dio nego je niska dosta. Ženska mene vata mjesto ja nju
Meni draze ljepuskaste slatke nego da su takve. Meni mora imati baš jako zanosnu facu. Naravno, kad prirodnije izgledaju, ova sa slike liči kao da je prošao vlak plastičara i botoksa preko nje. Naš reptilski dio mozga u podsvjesti govori ne diraj to, ne izgleda prirodno. Tisuću puta je bolja ženska ako izgleda prirodno, nego ove napuhane i obojane. Ti bi debelu, bradatu i bratu, domoljubnu kućanicu, da ti pjeva Škoru i Tompsona.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 03 pro 2020, 22:15 |
|
|
Ima ona stara bolje da ljulja nego da zulja.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 03 pro 2020, 22:46 |
|
|
K:M je napisao/la: Ti bi debelu, bradatu i bratu, domoljubnu kućanicu, da ti pjeva Škoru i Tompsona. Zašto svi boomeri sline za tim instagramušama? Forum zagovara demografiju,velike obitelji, katolibane, pljuje se po mladeži da su hedonisti i onda svi razinu usta do poda na radodajku s intagrama koja šeta peseke. Pa ljudi moji, davanje pozornosti takvima samo označava mladim curama budi takva to muški vole i onda se svi čude kako propadamo. Možeš mislit što će ova popravljati demografske probleme, generacija takvih će nas upropastiti. Treba te gnjide ignorirati i zaobilaziti u širokom luku, loš primjer za mladež. Dakle malo principijelnosti ne bi falilo. P.S Začudio bi se koliko ima žena na Thompsonovim koncertima, Treba čovjeku dati medalju. Tko zna koliko se domoljubnih tića Hrvatića rodilo zahvaljujući njegovim koncertima.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 03 pro 2020, 22:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Heero je napisao/la: Sta je najgore ja znam jednu sa tako boljim slikama i proporcijama cije slike nelažu nego je i bolja uzivo. Ima neku mega guzu i brakove i sav taj donji dio nego je niska dosta. Ženska mene vata mjesto ja nju
Meni draze ljepuskaste slatke nego da su takve. Meni mora imati baš jako zanosnu facu. Naravno, kad prirodnije izgledaju, ova sa slike liči kao da je prošao vlak plastičara i botoksa preko nje. Naš reptilski dio mozga u podsvjesti govori ne diraj to, ne izgleda prirodno. Tisuću puta je bolja ženska ako izgleda prirodno, nego ove napuhane i obojane. Žene malo zanima što je muškarcima na njima lijepo, one idu za nekom idealiziranom slikom o sebi i uradiće sve da joj se što više približe.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 04 lis 2021, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Matea Dominiković, uskoro na Dodik TV:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 04 lis 2021, 12:18 |
|
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Ti bi debelu, bradatu i bratu, domoljubnu kućanicu, da ti pjeva Škoru i Tompsona. Zašto svi boomeri sline za tim instagramušama? Forum zagovara demografiju,velike obitelji, katolibane, pljuje se po mladeži da su hedonisti i onda svi razinu usta do poda na radodajku s intagrama koja šeta peseke. Pa ljudi moji, davanje pozornosti takvima samo označava mladim curama budi takva to muški vole i onda se svi čude kako propadamo. Možeš mislit što će ova popravljati demografske probleme, generacija takvih će nas upropastiti. Treba te gnjide ignorirati i zaobilaziti u širokom luku, loš primjer za mladež. Dakle malo principijelnosti ne bi falilo. P.S Začudio bi se koliko ima žena na Thompsonovim koncertima, Treba čovjeku dati medalju. Tko zna koliko se domoljubnih tića Hrvatića rodilo zahvaljujući njegovim koncertima. Hoces me povesti jednom da dozivim i ja taj spektakl? Ionako imam katolicko ime pa niko nece posumnjati. A ako posumnja reci cu da sam Hrvat ko onaj HSP-ovac iz HR parlamenta.. ne znam sad kako se zove..Hasanovic ili tako nesto.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 04 lis 2021, 14:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la:
Hoces me povesti jednom da dozivim i ja taj spektakl? Ionako imam katolicko ime pa niko nece posumnjati. A ako posumnja reci cu da sam Hrvat ko onaj HSP-ovac iz HR parlamenta.. ne znam sad kako se zove..Hasanovic ili tako nesto. Katoličko ime? Nekako mi je teško povjerovati da se zoveš Matej Hasanbegović ili nešto na tu foru... Uglavnom, prevaraj se da si cvijet i bit će ti sasvim lijepo Da vi imate neku svoju "bosansku" oluju i čavoglave, feštali bi i kreveljili se 10x gore nego mi
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 05 lis 2021, 18:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Katoličko ime? Nekako mi je teško povjerovati da se zoveš Matej Hasanbegović ili nešto na tu foru... Uglavnom, prevaraj se da si cvijet i bit će ti sasvim lijepo Da vi imate neku svoju "bosansku" oluju i čavoglave, feštali bi i kreveljili se 10x gore nego mi Vijerovatno se zove Damir,il Benjamin. Muje često daju djeci ta 2 imena.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 05 lis 2021, 18:23 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Katoličko ime? Nekako mi je teško povjerovati da se zoveš Matej Hasanbegović ili nešto na tu foru... Uglavnom, prevaraj se da si cvijet i bit će ti sasvim lijepo Da vi imate neku svoju "bosansku" oluju i čavoglave, feštali bi i kreveljili se 10x gore nego mi Vijerovatno se zove Damir,il Benjamin. Muje često daju djeci ta 2 imena. Denis, Alen……..
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 08 stu 2024, 16:36 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4272 Lokacija: Granica je na Drini!
|
zgabriel daj insta profil
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 08 stu 2024, 23:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 09 stu 2024, 00:07 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4272 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Trolas? Reko da se zapratimo, kao sto to cinimo na twitteru
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Instagramuše Postano: 09 stu 2024, 00:31 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
zamijenio si me s nekim. nemam twitter.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|