|
|
Stranica: 221/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 stu 2024, 10:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37847 Lokacija: Gl. grad regije
|
https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_mAko ti se sin oženi u Njemačkoj to je k'o da si na lotu dobio. Jednostavno društvena klima potiče nerađanje. Nesluženje bijelom muškarcu. Jačanje prostitucije i povećavanje uvoza imigranata je logično. Doista nisam siguran kako se može to sve promijeniti. Po meni jedino plaćene surogat majke i da muškarac odgaja sam djecu a za ševu koristi prostituciju. Kad malo razmislim to i nije tako loša ideja. Možda bi to mogli malo i propagirat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 stu 2024, 15:18 |
|
|
Politika koja uzima od vlastitog stanovnistva i daje Ukrajini mora propasti
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 stu 2024, 16:06 |
|
|
Merz famozno desno krilo CDU-u ,a mršti se na saradnju s AFD-om.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 09 stu 2024, 16:36 |
|
|
Revizija je napisao/la: Merz famozno desno krilo CDU-u ,a mršti se na saradnju s AFD-om. Merz nije ništa bolji od mutti.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 11:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 12:20 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Junuz Djipalo je napisao/la: da muškarac odgaja sam djecu plačem
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 12:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: da muškarac odgaja sam djecu plačem Ne znam zašto. Ima nas koji to možemo. Zapravo, kad se nečeg dohvatimo sve bolje radimo od žena. Muškarci su bolji i kuhari i ginekolozi. Kad pogledaš 20 najbogatijih ljudi osim Rowling nema žene koja je svojim znanjem i trudom došla do bogatstva. Mislim, upoznao sam žena koje su puno bolje od mene ali generalno muškarci su bolji, pametniji i jači. To se najbolje vidi u sportu. Jedini razlog zašto žene imaju danas prava je što su neki muškarci ih odlučili iskoristit za vlastite probitke. Žene nam trebaju za reprodukciju, sex, a to se danas vrlo lako može i platit. Dijete prvu godinu hendlaš, nakon toga, jaslice, vrtići i škola, sa 15. već idu u đačke domove i onda dalje, studentski domovi itd. Znači, imaš prozor od nekih 15 g. brige, uz kućnu pomoćnicu i tih 15 lako prebrodiš. Puno manja zafrkancija nego imat zakeralo koje je vazda nezadovoljno i k tome ti još stalno visi mač nad glavom hoće li ti odvest djecu i materijalno te uništit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Najnovija navodna anketa: CDU/CSU 32 posto AfD 19 posto SPD 15 posto Zeleni 10 posto Sahra Wagenknecht 7 posto FDP 4 posto Linke 4 posto Ne moram vam reći da sumnjam u ovo, odnosno općenito ankete. Oko 10 posto za Zelene luđake Doduše "novi" Nijemci za njih glasuju masovno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 18:40 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4731 Lokacija: Granica je na Drini!
|
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 10 stu 2024, 22:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: Najnovija navodna anketa: CDU/CSU 32 posto AfD 19 posto SPD 15 posto Zeleni 10 posto Sahra Wagenknecht 7 posto FDP 4 posto Linke 4 posto Ne moram vam reći da sumnjam u ovo, odnosno općenito ankete. Oko 10 posto za Zelene luđake Doduše "novi" Nijemci za njih glasuju masovno. Nemoj potcijenit njemačku ludost, oni su povijesno lud narod.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 03:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76000 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
RTV HB imaju izvjestitelja u Berlinu?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 03:45 |
|
|
Revizija je napisao/la: Merz famozno desno krilo CDU-u ,a mršti se na saradnju s AFD-om. Ako on bude kancelar (a sve su prilike da hoće), neće biti potrebe za AfD-om ukoliko bude provodio ovo što godinama govori u opoziciji A btw CDU je krcat ali zaista krcat ljevičarima i liberalima tako da ni zbog toga ne može/smije sa AfD-om A i mediji bi ih razapeli kao što Trump-a razapinju godinama
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 08:30 |
|
|
espresso je napisao/la: Revizija je napisao/la: Merz famozno desno krilo CDU-u ,a mršti se na saradnju s AFD-om. Ako on bude kancelar (a sve su prilike da hoće), neće biti potrebe za AfD-om ukoliko bude provodio ovo što godinama govori u opoziciji A btw CDU je krcat ali zaista krcat ljevičarima i liberalima tako da ni zbog toga ne može/smije sa AfD-om A i mediji bi ih razapeli kao što Trump-a razapinju godinama Danas ako te mediji ne razapinju i ne vrijediš puno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 09:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: potocnj je napisao/la: Što ti je u riječi "parazitiraju" nejasno?
Teško je tebi živjeti tamo i ne raditi jer očekuješ normalne ljudske uvjete za koje treba nešto i zaraditi.
Pa, bio sam poslovno nedavno u Njemačkoj. BW i Bavarska. Radi se na sve strane. Ima nešto onih bula koje ne rade i vidio sam nekih crnaca što neke pizdarije prodaju ali nisam baš vidio neke skupine dzabaljebaroša. Imate kakve linkove za tvrdnje? Imas javne podatke odnosno statistiku Monatliche Arbeitslosenquote von Ausländern in Deutschland bis September 2024. Im September 2024 lag die Arbeitslosenquote von Ausländern in Deutschland bei 14,9 Prozent. 36 Prozent der Geflüchteten sind auch nach sieben Jahren ohne Arbeit. Darunter sind vor allem geflüchtete Frauen, sagt die Leiterin des Forschungsbereichs Migration beim IAB, Yuliya Kosyakova. Unter den geflüchteten Frauen haben nach sieben Jahren nur 31 Prozent einen bezahlten Job. Iako ja mislim da cak i ove sokantne brojke friziraju. Brojke su jos vece
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 09:18 |
|
|
Dobro, žene im baš i ne žele radit ali evo i po ovom velika većina muškaraca radi.
Švabo te što neće pomalo čisti.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 10:31 |
|
|
2,5 milijuna neradnika nije mala stvar
A ako uzmemo da u tome broju nisu azilanti i ostali onda taj broj skace za visestruko
Ali opet kazem. Njemacka frizira sve brojke koje se ticu imigranata pa ni ovim "sluzbenim" brojkama nije vjerovati
Ne treba dalje pricati kad znas da su uveli cak televizijsku emisiiju koja se zove "Siromasna Njemacka" gdje traze iskljucivo Njemce koji zive od socijale da bi tako utjecali na javno mjenje
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 stu 2024, 10:50 |
|
|
espresso je napisao/la: Revizija je napisao/la: Merz famozno desno krilo CDU-u ,a mršti se na saradnju s AFD-om. Ako on bude kancelar (a sve su prilike da hoće), neće biti potrebe za AfD-om ukoliko bude provodio ovo što godinama govori u opoziciji A btw CDU je krcat ali zaista krcat ljevičarima i liberalima tako da ni zbog toga ne može/smije sa AfD-om A i mediji bi ih razapeli kao što Trump-a razapinju godinama Ajde ne budi naivan Merz će nastavit po starom, CDU je predvodnik ove sulude njemačke politike.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|