|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 09 pro 2024, 00:41 |
|
|
zet je napisao/la: Radnici INAe? Moguće...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 09 pro 2024, 00:52 |
|
|
Kad smo već spomenuli INA-u.
Šta forumaši misle kako smo mi prošli u ovom sukobu u Siriji, šta je sa našim plinskim poljima, to su okupirali amerikanci ili ??
Možda je malo bezobrazno i ružno reć ali jel imamo mi kakvog interesa u Siriji još ili je to prošlost!?
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 09 pro 2024, 14:11 |
|
|
Brane je napisao/la: Kad smo već spomenuli INA-u.
Šta forumaši misle kako smo mi prošli u ovom sukobu u Siriji, šta je sa našim plinskim poljima, to su okupirali amerikanci ili ??
Možda je malo bezobrazno i ružno reć ali jel imamo mi kakvog interesa u Siriji još ili je to prošlost!? Za tu pušionu od 20.000.000.000,00 $, možemo "zahvaliti" EUniji i NATO-u. Da smo na pristojan način (zbog opasnosti za radnike) napustili ta polja, privremeno, bez vrijeđanja i uplitanja u njihovu politiku, vjerojatno bi, kada se sve to normalizira (pretpostavljam ne skoro), mogli tražiti povrat koncesije (možda i sudski). No ovako kako je to onda bilo izvedeno, bahato i uz uvrede, može se samo tumačiti kako smo jednostrano odustali od posla. Ne vjerujem kako će nas zvati tamo na podjelu plijena (kao niti nakon poraza Rusije), pa da bi nam ovi dobri islamisti dali ono, što nam je nekada dao zli Asad. Zna se tko će imati prednost.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 16 pro 2024, 12:52 |
|
|
DP se trudi oborit rekord, koliko mogu biti u vladi, a da ne spomenu Hrvate BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 17 pro 2024, 12:37 |
|
|
Znači moglo bi biti nešto od Sirije i naftni polja. Vrijednost im se procjenjuje na 23 milijarde dolara.https://www.novilist.hr/novosti/pad-asa ... -u-siriji/Citat: Rušenjem režima Bašara al Asada hrvatskoj naftnoj kompaniji otvara se mogućnost povrata naftnih i plinskih nalazišta u Siriji pod svoju kontrolu, i to nakon 13 godina otkako se Ina zbog uvođenja sankcija Asadovom režimu, morala povući iz Sirije. Riječ je o poljima koja su 90-ih bezuspješno istraživali MOL i američke naftne kompanije tražeći naftu, ali su je zato našli Inini stručnjaci 1998. godine. Samo treba izbacit MOL iz jednadžbe, to riješit preko države, jer ta polja nisu zavedena u privatizaciji INA-e odnosno MOL nije platio za njih.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 pro 2024, 17:26 |
|
|
Ukrajinci traže nostrifikaciju svojih medicinski diploma, to bi bila katastrofa za Hrvatsku jer bi milijuni indijaca i dr. onda mogli radit ko doktori u Hrvatskoj. Ukrajina je bila koruptivni hub za studente medicine iz trećih zemalja, di bi svi oni platili fax i završavali medicinu naravno po programu u rangu naše medicinske škole. Zato ste imali tako puno indijaca u Ukrajini kad je počeo rat svi su tamo išli studirat da bi se dokopali europske diplome bez puno muke. Nevjerovatno da HAZU i medicinski fax ili udruge doktora ne reagiraju, jel ovo je već 3. il 4. put da predlažu te muljaže uz pomoć jugo-udruga Solidarna i sl. https://www.poslovni.hr/hrvatska/ukraji ... ji-4466121
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 pro 2024, 17:32 |
|
|
Brane je napisao/la: Ukrajinci traže nostrifikaciju svojih medicinski diploma, to bi bila katastrofa za Hrvatsku jer bi milijuni indijaca i dr. onda mogli radit ko doktori u Hrvatskoj. Ukrajina je bila koruptivni hub za studente medicine iz trećih zemalja, di bi svi oni platili fax i završavali medicinu naravno po programu u rangu naše medicinske škole. Zato ste imali tako puno indijaca u Ukrajini kad je počeo rat svi su tamo išli studirat da bi se dokopali europske diplome bez puno muke. Nevjerovatno da HAZU i medicinski fax ili udruge doktora ne reagiraju, jel ovo je već 3. il 4. put da predlažu te muljaže uz pomoć jugo-udruga Solidarna i sl. https://www.poslovni.hr/hrvatska/ukraji ... ji-4466121Čuj ti njih, oni su uputili zahtjev Hrvatskoj vladi... Očito se ni ukrajinci ne znaju ponašati kao dobri gosti. Evo moj zahtjev Hrvatskoj vladi, svakom pojedincu koji je potpisao taj zahtjev, dat besplatnu deportaciju!
|
|
Vrh |
|
|
mrvica
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 pro 2024, 20:53 |
|
|
horus je napisao/la: Brane je napisao/la: Ukrajinci traže nostrifikaciju svojih medicinski diploma, to bi bila katastrofa za Hrvatsku jer bi milijuni indijaca i dr. onda mogli radit ko doktori u Hrvatskoj. Ukrajina je bila koruptivni hub za studente medicine iz trećih zemalja, di bi svi oni platili fax i završavali medicinu naravno po programu u rangu naše medicinske škole. Zato ste imali tako puno indijaca u Ukrajini kad je počeo rat svi su tamo išli studirat da bi se dokopali europske diplome bez puno muke. Nevjerovatno da HAZU i medicinski fax ili udruge doktora ne reagiraju, jel ovo je već 3. il 4. put da predlažu te muljaže uz pomoć jugo-udruga Solidarna i sl. https://www.poslovni.hr/hrvatska/ukraji ... ji-4466121Čuj ti njih, oni su uputili zahtjev Hrvatskoj vladi... Očito se ni ukrajinci ne znaju ponašati kao dobri gosti. Evo moj zahtjev Hrvatskoj vladi, svakom pojedincu koji je potpisao taj zahtjev, dat besplatnu deportaciju! Ukrajinci nisu gosti, nego useljenici i kolonizatori. Svakako treba priznati ukrajinske diplome, ako se priznaju BiH diplome onda mogu i ukrajinske.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 pro 2024, 21:05 |
|
|
mrvica je napisao/la: horus je napisao/la: Čuj ti njih, oni su uputili zahtjev Hrvatskoj vladi... Očito se ni ukrajinci ne znaju ponašati kao dobri gosti. Evo moj zahtjev Hrvatskoj vladi, svakom pojedincu koji je potpisao taj zahtjev, dat besplatnu deportaciju! Ukrajinci nisu gosti, nego useljenici i kolonizatori. Svakako treba priznati ukrajinske diplome, ako se priznaju BiH diplome onda mogu i ukrajinske. Kakvi mrtvi kolonizatori? Čak nisu ni prognanici, nego obične izbjeglice. Neka odjebu braniti svoju ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|