|
|
Stranica: 29/80.
|
[ 1978 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 17:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Zašto Milanović gubi parlamentarne izbore, a dobiva predsjedničke izbore. Zato što narod zna, misleći na svoju guzicu, da je Plenkovic top klasa za njihovu guzicu. Dok je Milanović top klasa ,sa nebitne funkcije, za zadovoljavanje njihovih kompleksa. Znaju svi oni ko je dobar za njih kad treba. Ali ne može naš čovik proznat da je netko klasa i zato im iskompleksirani Milanovič odgovara na funkciji koja neće ugroziti njihov komoditet, a zadovoljiti će njihovu potrebu za bljuvanjem po onima valjaju, rade i imaju rezultate. Ili možda nemaju toliko povjerenje u HDZ i više vole da Milanović nadgleda što HDZ radi i po potrebi proziva? Možda ne žele previše vlasti dati samo jednoj opciji? Ti misliš da su toliko inteligentni, sam znaš da nisu.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 17:44 |
|
|
Imota je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: razlika je mala, ali mi je ipak prevaga ova leftard kamarila, ja nemrem šnjiman, a ti bujrum zamezi kad tako voleš
Koja kamarila Pupovac i HNS? Ili Habijanovo gej krilo? Ne pratim... Razlika je da je dragan bio čak veći i uzorniji komunist od zokija Čak je i Zokijev ludi ćaća ima snage 80ih istupit iz partije dok je draganov milicioner vjerno služio do kraja. daj ne bulazni, eto ti znaš kakav je tko bio u komunizmu, sad baš agitiraš kakti neki skojevac, a mene tjeraš da pravdam hadeze što bi i mogao jer za nas u HB je tu stvar jasna ko dan tko nam pomaže, a tko odmaže cijelo vrijeme i tko nam je npr. kad je bila samouprava okrenuo leđa. Vi mlađi to naivno gledate i to mi je jasno, svako će svoju naivnost i školu sa komunistima platiti i shvatiti kad-tad.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 17:45 |
|
|
HDZ-u je odzvonilo na lokalnim izborima. Imotski, nekoć utvrda HDZ-a u Hrvatskoj, vapi za bilo kojom alternativom na desnoj strani. Milanović predsjednik Lokalno mozaik novih mladica na lijevom i desnom spektru, more nezavisnih Parlament, ponovno HDZ u nekoj Frankenstein koaliciji s novim žrtvenim janjcem.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 17:58 |
|
|
Utjecaj Milanovićeve pobjede na lokalne izborima će biti nula.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 17:59 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: Koja kamarila Pupovac i HNS? Ili Habijanovo gej krilo? Ne pratim... Razlika je da je dragan bio čak veći i uzorniji komunist od zokija Čak je i Zokijev ludi ćaća ima snage 80ih istupit iz partije dok je draganov milicioner vjerno služio do kraja. daj ne bulazni, eto ti znaš kakav je tko bio u komunizmu, sad baš agitiraš kakti neki skojevac, a mene tjeraš da pravdam hadeze što bi i mogao jer za nas u HB je tu stvar jasna ko dan tko nam pomaže, a tko odmaže cijelo vrijeme i tko nam je npr. kad je bila samouprava okrenuo leđa. Vi mlađi to naivno gledate i to mi je jasno, svako će svoju naivnost i školu sa komunistima platiti i shvatiti kad-tad. Sad se praviš lud, neman ja šta znat ne znat, Dragan je bio uzoran komunist još od srednje a toliko je bio revan da je ko student bio kandidat za gradski komitet. To su činjenice a ne moj dojam. Zoki nije bio toliko uzoran da bude kandidat za komitet, činjenice.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:03 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Zašto Milanović gubi parlamentarne izbore, a dobiva predsjedničke izbore. Zato što narod zna, misleći na svoju guzicu, da je Plenkovic top klasa za njihovu guzicu. Dok je Milanović top klasa ,sa nebitne funkcije, za zadovoljavanje njihovih kompleksa. Znaju svi oni ko je dobar za njih kad treba. Ali ne može naš čovik priznat da je netko klasa i zato im iskompleksirani Milanovič odgovara na funkciji koja neće ugroziti njihov komoditet, a zadovoljiti će njihovu potrebu za bljuvanjem po onima valjaju, rade i imaju rezultate. Ne, jer je Zoki bio loš premijer a kao predsjednik se pokaza kao dobra oporba sinu vojne lekarke. Ljudi ne žele da hdz ima sve poluge vlasti u svojim rukama. Plenki je iovako odvratno bahat, tada bi se skroz raspištoljio, npr. vojsku bi sla u ukrajinu da ne trepne, jer je poltron i potčko.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:06 |
|
|
Tako je, ne bi Plenković bio dobar da nije Milanovića, kako da ne. Milanović je glas kompleksa, a kompleksa je puno i to je sva priča.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:12 |
|
|
Imota je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Zašto Milanović gubi parlamentarne izbore, a dobiva predsjedničke izbore. Zato što narod zna, misleći na svoju guzicu, da je Plenkovic top klasa za njihovu guzicu. Dok je Milanović top klasa ,sa nebitne funkcije, za zadovoljavanje njihovih kompleksa. Znaju svi oni ko je dobar za njih kad treba. Ali ne može naš čovik priznat da je netko klasa i zato im iskompleksirani Milanovič odgovara na funkciji koja neće ugroziti njihov komoditet, a zadovoljiti će njihovu potrebu za bljuvanjem po onima valjaju, rade i imaju rezultate. Ne, jer je Zoki bio loš premijer a kao predsjednik se pokaza kao dobra oporba sinu vojne lekarke. Ljudi ne žele da hdz ima sve poluge vlasti u svojim rukama. Plenki je iovako odvratno bahat, tada bi se skroz raspištoljio, npr. vojsku bi sla u ukrajinu da ne trepne, jer je poltron i potčko. Moguće je da je došao pameti, ali koliko se ja sjećam on i njegov ministar obrane su skoro dokusurili OSRH. Poznam njih dosta koji su u vojsci i znam šta se radilo tada, ukidalo i koliko ih se skinulo. Iskreno Milanović je nepouzdan i nepredvidljiv, a kako iza njeg stoji SDP, a rekla je i Kekin da će ga podržati, od mene glas ne može dobiti. Isto tako ni ovaj beskrvni Primorac. Da je netko drugi dalo bi se i razmisliti.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:19 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Tako je, ne bi Plenković bio dobar da nije Milanovića, kako da ne. Milanović je glas kompleksa, a kompleksa je puno i to je sva priča. Ko je reka da "ne bi Plenković bio dobar da nije Milanovića"? Odakle takav zaključak
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:25 |
|
|
Imota je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: daj ne bulazni, eto ti znaš kakav je tko bio u komunizmu, sad baš agitiraš kakti neki skojevac, a mene tjeraš da pravdam hadeze što bi i mogao jer za nas u HB je tu stvar jasna ko dan tko nam pomaže, a tko odmaže cijelo vrijeme i tko nam je npr. kad je bila samouprava okrenuo leđa. Vi mlađi to naivno gledate i to mi je jasno, svako će svoju naivnost i školu sa komunistima platiti i shvatiti kad-tad.
Sad se praviš lud, neman ja šta znat ne znat, Dragan je bio uzoran komunist još od srednje a toliko je bio revan da je ko student bio kandidat za gradski komitet. To su činjenice a ne moj dojam. Zoki nije bio toliko uzoran da bude kandidat za komitet, činjenice. ali davati počasnu stražu na grobu najvećeg sina naših naroda i narodnosti i predavat raporte Adžiću ili Kadijeviću je mogao samo uzoran pionir, dokazani skojevac, predložen od OOSK na službi u JNA sa partizanskim pedigreom od stoljeća sedmog, daj fakat bulazniš kad uspoređuješ takvog lika sa sinom uhljebljenog milicionerskog aparatčika,... Josipović je isto bio titov gardista, to je sdpovcima vrh vrhova u karijeri zato su i istureni ispred tih stranaka jer im je sav svijet još uvijek u toj mreži. To je ta kamarila, uvijek vladajuća kasta kojoj je prirodni refleks da ganjaju i streljaju nacionaliste, nepodobne i drugačije misleće i kako stvari stoje opet će,... Njima je Hrvatska slučajna država i rado bi i danas javno zazivali povratak Jugoslavije da im se njihovi jna suborci Srbi nisu prek noći povampirili u notorne četnike 90ih, a danas u Beogradu vlada Šešeljev četnik koji ih prezire i vidi samo veliku Srbiju. Nemaju sugovornika s druge strane Dunava u tome je njihov problem. Zato je njima u nuždi proradio mod zvani hrvatski patriotizam, i podvili su repove i raspršili se pod Tuđmanovo okrilje, jer su vidjeli svojim očima preobražaj petokrake u kokardu, nikakva želja za Hrvatskom samostalnošću niti slobodi njih nije odvojio od Juge, oni su odgajani kao komunisti sa uzorom i idealom komunističkog diktatora, to je trajna deformacija koje se ne mogu tek tako rješiti, ali u demokraciji ne mogu silom i to je njihov najveći problem. Nama starijima je dovoljno kad su izašli iz Sabora kad se glasalo za prekid veza sa Jugoslavijom jer su se tada još uvijek nadali da će nas JNA pohapsiti i Tuđmana ubiti, a vama mlađima dans treba valjda jedna atomska da padne u sred Zagreba da skontate osnovne stvari. Ne znam, ne kontam da danas netko može i pomisliti da glasa za sedpe, ali eto demokracija je pa izvolte. Ono, zašto baš bivše komunjare (što je i Primorac), zašto ne Kartelo, Jonjić, Lozo, eto i Kekin može jer je došao taki vakat... Selak nisam nabrojao da ne pomisliš da neš agitiram.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:39 |
|
|
2 su kandidata trenutno, zato... To da je neko na odsluženju vojnog roka dava raport Adžiću ili Kadijeviću je redikulozno čak i za HDZovca Za Dragana pak znamo da je bio revan, ko student jako mlad je bio kandidat za gradski komitet.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:43 |
|
|
Imota je napisao/la: 2 su kandidata trenutno, zato... To da je neko na odsluženju vojnog roka dava raport Adžiću ili Kadijeviću je redikulozno čak i za HDZovca Za Dragana pak znamo da je bio revan, ko student jako mlad je bio kandidat za gradski komitet. jel znaš šta su radili titini gardisti,... očito pojma nemaš da, doček delgacija, obljetnice, počasne straže, raporti u generalštabima, osiguranja titovih rezidencija za odmor generala,... ti si imoćanin ko i Kadijević, da ti nije rod kakav čim si tako revnostan u obrani tekovina?
|
|
Vrh |
|
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 18:44 |
|
|
Fascinira me da su cak 3 predsednicka kandidata za vreme svoje kampanje vrtili pricu o zlim Srbima, velikosrpskoj agresiji, srpskim medijima i time pokusali da privuku glasace.... 30 godina nakon rata. Ipak, njihov totalni potop dovoljno govori koliko su u tome uspeli.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60181 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: Utjecaj Milanovićeve pobjede na lokalne izborima će biti nula. Čak i minus jer će neki reći sad je red da HDZu dam glas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:16 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: Fascinira me da su cak 3 predsednicka kandidata za vreme svoje kampanje vrtili pricu o zlim Srbima, velikosrpskoj agresiji, srpskim medijima i time pokusali da privuku glasace.... 30 godina nakon rata. Ipak, njihov totalni potop dovoljno govori koliko su u tome uspeli. Mene taj dio ne iznenađuje, to je tih 10%, toliko su dobili i nemaju nekog utjecaja na politiku države. Mene je više iznenadilo da ta tri kandidata nisu ništa rekli o preglasavanju Hrvata u BiH, koliko sam upamtio a jesam troje ih je to istaknulo: Selak Raspudić, Milanović i Bulj. Zaboravio sam što je rekao Primorac, mislim da je istaknuo da želi stabilnu BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:22 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Utjecaj Milanovićeve pobjede na lokalne izborima će biti nula. Utjecaj na lokalne izbore će biti katastrofalan lokalni HDZ kadar. Imotski je posljednji bastion HDZ-a. Izgubili su ga na ovim izborima. Ljudima samo treba izbor na desnoj strani. Lakmus papir za sve tvrdokorno desne sredine, kamoli swing sredine. HDZ je dosegnuo najviše energetsko stanje i sad neminovno slijedi još veći poraz na budućim lokalnim izborima od strane novih/regionalnih stranaka i nezavisnih. Ono što će imati je parlamentarne izbore s novom žrtvom.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:29 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: ti si imoćanin ko i Kadijević, da ti nije rod kakav čim si tako revnostan u obrani tekovina? To su doseljeni Crnogorci od strane Mlečana. Koje koljeno su ti Alagić, Karić, Divjak i Hadžihasanović pošto ste iz istih krajeva? Koji praamidža se sunetio?
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:32 |
|
|
Imota je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Da li ti neki put dopustiš prosjaku da te izkoristi tako što mu daš nešto novaca bez da ti on da išta zauzvrat?
Nisam znao da je Crkva u današnje vrieme još popularna, a pogotovo ne ako tjeraš karijeru u Bruxellesu. Čak i oni koji idu u crkvu više ne gledaju da im predsjednik mora biti vjernik.
Ne dajem prosjacima nikad lovu. U Splitu san ko student doživio da navodno gluhonijemi prosjak kojemu sam 5 min prije da pare priča na mobitel. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. Nikad više nisan ni lipe da prosjacima. Kakav Brisel, Crkva mu triba radi naivnih hdz glasača, koje stranka vrti oko malog prsta. Evo tebe je izlevatio s tim. Eto bravo. Jedan te prosjak zeznuo i ti sad smatraš da su svi prosjaci koji prose, zapravo varalice. Ako je to tako lahko, zašto nas nema više koji bi prosili? Kako zaradit blago na Nebu ako iz straha da se ne radi o prevari nikad nikom ne pomogneš? Ako Primorac glumi kršćanina, netko može reći da i mi glumimo kršćane kad sve prosjake smatramo varalicama. Zašto zamjerit političaru da ne radi dobro za narod kad možda on isto ima loša izkustva s tim narodom i smatra nas stokom sitnog zuba?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:35 |
|
|
Zapadni je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: To su doseljeni Crnogorci od strane Mlečana. Koje koljeno su ti Alagić, Karić, Divjak i Hadžihasanović pošto ste iz istih krajeva? Koji praamidža se sunetio? kojih krajeva?
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:39 |
|
|
Imotska krajina i imotska bekija (Posušje-Grude-Široki, velik dio Duvna i mali dio Ljubuškog) su starohrvatska župa Imota.
Nema čišćeg hrvatskog kraja od tog lebensrauma.
Zuji nekome drugome bumbaru, nemoj nami de majketi
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:45 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Ne dajem prosjacima nikad lovu. U Splitu san ko student doživio da navodno gluhonijemi prosjak kojemu sam 5 min prije da pare priča na mobitel. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. Nikad više nisan ni lipe da prosjacima.
Kakav Brisel, Crkva mu triba radi naivnih hdz glasača, koje stranka vrti oko malog prsta. Evo tebe je izlevatio s tim.
Eto bravo. Jedan te prosjak zeznuo i ti sad smatraš da su svi prosjaci koji prose, zapravo varalice. Ako je to tako lahko, zašto nas nema više koji bi prosili? Kako zaradit blago na Nebu ako iz straha da se ne radi o prevari nikad nikom ne pomogneš? Ako Primorac glumi kršćanina, netko može reći da i mi glumimo kršćane kad sve prosjake smatramo varalicama. Zašto zamjerit političaru da ne radi dobro za narod kad možda on isto ima loša izkustva s tim narodom i smatra nas stokom sitnog zuba? Je li ti smeta što voli muškarce? Ili ideš onom ljubi bližnjega svoga?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:57 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Imotska krajina i imotska bekija (Posušje-Grude-Široki, velik dio Duvna i mali dio Ljubuškog) su starohrvatska župa Imota.
Nema čišćeg hrvatskog kraja od tog lebensrauma.
Zuji nekome drugome bumbaru, nemoj nami de majketi ko priča o čistoti ili ko je regionalno veći hrvat ili manji, za to se ovdje dobija ban odavno... jel Kadijević iz Imotskog? jeste kakav ti imaš problem ili kompleks s tom činjenicom ostavi za sebe, jer je to jednostavno fakt, ali ne vrijeđaj nas druge koji nismo iz te regije da smo manji Hrvati ili već šta si mislio s ovim što si nabrojao. zamisli, imoćanin a glasa za ex-komunistu, a u Imackom mu pobjedio Jonjić, meni je to u najmanju ruku čudno za imoćanina, jel i tebi koji se stavljaš u kloniranu ulogu da ga braniš? i ne reče mi odakle smo to mi koji se sunetimo, s turcima pobratimimo, daidžarimo..., okle smo to mi, iz kojeg lebensrauma?
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 19:59 |
|
|
Zapadni je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Eto bravo. Jedan te prosjak zeznuo i ti sad smatraš da su svi prosjaci koji prose, zapravo varalice. Ako je to tako lahko, zašto nas nema više koji bi prosili? Kako zaradit blago na Nebu ako iz straha da se ne radi o prevari nikad nikom ne pomogneš?
Ako Primorac glumi kršćanina, netko može reći da i mi glumimo kršćane kad sve prosjake smatramo varalicama. Zašto zamjerit političaru da ne radi dobro za narod kad možda on isto ima loša izkustva s tim narodom i smatra nas stokom sitnog zuba?
Je li ti smeta što voli muškarce? Ili ideš onom ljubi bližnjega svoga? Tko voli mužke? Ljubiti bližnjeg svoga znači da si se spreman žrtvovat za njegovo dobro. Spolno obćenje je tek mali dio ljubavi između mužkog i ženskog i to samo ako je unutar braka. Svako drugo obćenje je dio grieha bludnosti koje nema veze s ljubavi.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:03 |
|
|
dunno je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Milanović se drži mašinerije koja podupire ono što i Biden podupire. Dok HDZ, dopušta prodor tih zala samo zato jer tako mora radi dobrih odnosa s Bruxellesom i svojih karijera. Kad Milanović bude protiv pobačaja i istospolstva, onda mi možeš doći i staviti mi pred oči kako sam odlazak u crkvu ne znači samo po sebi ništa...
Pitanja koja se tiču pobačaja i istospolne ideologije su u ustavnim ovlastima Vlade, a ne predsjednika. Smiješno je (i očajnički potez) te teme nametati kao presudne na predsjedničkim izborima, a još smješnije to činiti u korist "desne" stranke koja je na vlasti 25 godina i za to vrijeme nikada nije učinila ništa po tim pitanjima što ne bi učinile nominalno lijeve vlade. Može bit puno gore. SDP i Možemo guraju razno razne građanske odgoje u škole. Znači, ovo što HDZ obavlja zbog poslušnosti Bruxellesu, SDP bi radio iz gušta i uvjerenja...
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:03 |
|
|
Zašto pišeš postove ko Poljički statut? Ne kužim šta je ovo, iz kojeg dijela čitanke
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|