Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17915 Lokacija: Drina je na granici!
Zapadni je napisao/la:
Ti sigurno nemaš dijete. To samo čovjek bez djece može napisati i objaviti.
BIA
BIA nego što. U tijeku je hibridni napad. Možda si i ti dio tog napada.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17915 Lokacija: Drina je na granici!
Zapadni je napisao/la:
MiB je napisao/la:
BIA nego što. U tijeku je hibridni napad. Možda si i ti dio tog napada.
Možda si i ti frajer s puno žena. Ali najvjerojatnije nisi.
Da ti je znati. Tipično za provincijalca.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40893 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Zapadni je napisao/la:
Lik koji puca horizontalno prema naselju bez ga gleda u šta puca, sve uz srpske cajke, podnio ostavku.
Koji je ovo po redu? Ja bih ga maknuo vlasti samo zbog "glazbe" u autu? Čuj, Domovinski pokret
Upravo to, nije problem niti što puca nego kako puca i to iz auta u vožnji. Još se kao pravi hrvatski desničar odvaljuje uz istočnjačko srpsko zavijanje.
I onda one dvije tikve: ma on je bećar je bećar je bećar
Dosta je više ovog DP-a, sami su sebe ugasili, nek drže lojtre HDZ-u ovaj mandat, a onda se baviti poljoprivredom ili nečim. Niste vi kapaciteti za ništa drugo
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7538 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Za to vrijeme u udarnom terminu RTS-a , Milorad Pupovac ponavlja po stoti put laži o 10 "hiljada" pokrštene srpske djece, kao i o postojanju logora za djecu na području Gline za vrijeme WWII.
I smeće je šutilo. Šta sad izlazi u javnost kad je pao. Šta nije odmah reagirao kad mu je Plenković to rekao!? U pravu su bili Mostovci što nisu išli sa DP. Odmah su ih prokužili.
Za to vrijeme u udarnom terminu RTS-a , Milorad Pupovac ponavlja po stoti put laži o 10 "hiljada" pokrštene srpske djece, kao i o postojanju logora za djecu na području Gline za vrijeme WWII.
Može i gore. Udrugu YIHR (koja se nedavno "proslavila" kićenjem jelke), Vlada (HDZ) plaća po 2 osnova. Jedno od tih plaćanja ide iz fonda za demografiju???!!!
Neće se to dogoditi, no bilo bi fora, da Plenković naljuti Dabru (sada saborskog zastupnika), pa Dabro uskrati potporu Vladi. I onda sa DPom, otvoreno u koaliciju uđe SDSS. No prije bi rekao kako će Dabro biti poslušan dizač ručice i čuvati svoju fotelju di kraja mandata.
Ono što je zanimljivo, Dabri smeta Nikola Kajkić, istraživač ratnih zločina i grobišta u istočnoj Hrvatskoj.
Citat:
Nikola Kajkić: "Domovinski pokret odustao od razgovora sa mnom iz razloga što je to uvjetovao glavni tajnik stranke Josip Dabro. On nije želio da ja budem dio njihove liste smatrajući me previše "desnim", iako je to paradoks i neistina, razumijem Dabrinu zabrinutost s obzirom da je njegova majka srpske nacionalnosti, i da mu je ujak bio pripadnik postrojbi Republike srpske krajine, koja je ratovala protiv Hrvata u ratu u BiH."
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.