|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 234 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dzamijas
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 18 sij 2025, 23:57 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2143 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Zapadni je napisao/la: Kad potürčëñi Vlasi, nama starosjediocima pišu Vlah. A zar je problem što ste Vlasi? To je jednostavno način na koji vas zovemo. Ne vidim ništa uvredljivo u tome.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
horus
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:00 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Nije pucao potpredsjednik neke vlade. Sramotite se opasno u zadnjih par godina, dosta ste se opustili ulaskom u EU, što jest-jest. Vaš prethodni predsjednik je bio džihadistička džukela džaferović, obični ratni zločinac i "zapovjednik" terorističke organizacije. Vaš babo nacije je također bio obična islamistička džukela.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zapadni
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:02 |
|
|
Patriota je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Lojavi kozojebu s obronka Raške, ti si gost u mojoj zemlji. Turkovlaški hajvan koji nema veze sa srednjovjekovnom Bosnom, "Bošnjacima", ničim. Imigrant. Stranac. Pötüriçä u potrazi za samim sobom.
Hajvan je turska rijec glupane. Ja vlaha poganog nedojebanog,kakav Tramp jesil obolio? Bolje ti je bit dobar s Bosnjacima,mi se pitamo,pogotovo ako si iz HNK i SBK-a,tu bez bošnjaka ne mozes mrdnut. Ko krmak u kavezu,jedeš *** i hrokćeš,a Bošnjak te majorizira ![BiH :bih](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/bih.gif) Da, hajvan je turska riječ, a ti si produkt miješanja Turčina, Srba iz Raške i Vlaha. Ukratko - b.a.l.i.j.a. U HNŽ-u ste svedeni na KUD. Ne možete ništa, Mostar ste izgubili, uveli ste sami sebi zaštitni mehanizam 2/3 (toliko o unitarnoj haha), nema vas, sezona prekratko traje da možete živjeti od prodaje suvenira, nemate nikakvu ekonomiju, nemate nikakvo zaleđe. A mi gradimo velebne hrvatske projekte točno vama u lice. Konjic i Jablanica demografski slom. HNŽ smo poklopili. Meni je bitan HNŽ, HBŽ i ZHŽ. U SBŽ-u ćemo vidjeti što će biti. Vama će Dayton biti slamka spasa. Rekao sam to puno puta. Mora da je frustrirajuće imati taj bijedni pasoš i znati da si moraš paziti svoju glavu na većini teritorija BiH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zapadni
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:08 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Kad potürčëñi Vlasi, nama starosjediocima pišu Vlah. A zar je problem što ste Vlasi? To je jednostavno način na koji vas zovemo. Ne vidim ništa uvredljivo u tome. Stvar je što nismo. Vlasi su pravoslavno stanovništvo koje su Turci naseljavali na granična područja s Austrougarskom i Venecijom. Mi smo, starosjedioci Bosne, pripadnici RKC, crkve koja je dala krunu Bosni, crkva gdje počiva posljednja bosanska kraljica, crkva čija institucija Bosna Srebrena je najstarija institucija koja je dan danas živa od doba kraljevstva Bosne. Mi smo genetski najautohtoniji Bosni i Hercegovini.. Za nas ste vi svi drugi divljaci s istoka, koji nemaju nikakav dodir s predosmanskom Bosnom. Za mene ti si b.a.l.i.j.a , pÖturiçä, Turčin, konvertiti, miješanac upitnog predigrea i ne vidim ništa uvredljivo u tome. Sve je to istina. Za sve nas, vi ste najniži nivo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:14 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2143 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Zapadni je napisao/la: dzamijas je napisao/la: A zar je problem što ste Vlasi? To je jednostavno način na koji vas zovemo. Ne vidim ništa uvredljivo u tome. Stvar je što nismo. Vlasi su pravoslavno stanovništvo koje su Turci naseljavali na granična područja s Austrougarskom i Venecijom. Mi smo, starosjedioci Bosne, pripadnici RKC, crkve koja je dala krunu Bosni, crkva gdje počiva posljednja bosanska kraljica, crkva čija institucija Bosna Srebrena je najstarija institucija koja je dan danas živa od doba kraljevstva Bosne. Mi smo genetski najautohtoniji Bosni i Hercegovini.. Za nas ste vi svi drugi divljaci s istoka, koji nemaju nikakav dodir s predosmanskom Bosnom. Za mene ti si b.a.l.i.j.a , pÖturiçä, Turčin, konvertiti, miješanac upitnog predigrea i ne vidim ništa uvredljivo u tome. Sve je to istina. Za sve nas, vi ste najniži nivo Moj otac vas zove Vlasima. Moj djed vas je zvao Vlasima. Moj pradjed vas je zvao Vlasima. Moj prapradjed vas je zvao Vlasima... Ne vidim razlog zašto da ja budem prvi koji ne koristi taj naziv...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Šporet
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:17 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Moj otac vas zove Vlasima. Moj djed vas je zvao Vlasima. Moj pradjed vas je zvao Vlasima. Moj prapradjed vas je zvao Vlasima...Moj praprapradjed je bio Vlah. Ne vidim razlog zašto da ja budem prvi koji ne koristi taj naziv... Ispravio sam ti post. Najzameriti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
alh84001
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 00:44 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Moj otac vas zove Vlasima. Moj djed vas je zvao Vlasima. Moj pradjed vas je zvao Vlasima. Moj prapradjed vas je zvao Vlasima... Ne vidim razlog zašto da ja budem prvi koji ne koristi taj naziv... Znaci dolazis iz duge loze budala ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nije da je bilo upitno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zapadni
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 09:08 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Stvar je što nismo. Vlasi su pravoslavno stanovništvo koje su Turci naseljavali na granična područja s Austrougarskom i Venecijom.
Mi smo, starosjedioci Bosne, pripadnici RKC, crkve koja je dala krunu Bosni, crkva gdje počiva posljednja bosanska kraljica, crkva čija institucija Bosna Srebrena je najstarija institucija koja je dan danas živa od doba kraljevstva Bosne. Mi smo genetski najautohtoniji Bosni i Hercegovini..
Za nas ste vi svi drugi divljaci s istoka, koji nemaju nikakav dodir s predosmanskom Bosnom.
Za mene ti si b.a.l.i.j.a , pÖturiçä, Turčin, konvertiti, miješanac upitnog predigrea i ne vidim ništa uvredljivo u tome. Sve je to istina. Za sve nas, vi ste najniži nivo
Moj otac vas zove Vlasima. Moj djed vas je zvao Vlasima. Moj pradjed vas je zvao Vlasima. Moj prapradjed vas je zvao Vlasima... Ne vidim razlog zašto da ja budem prvi koji ne koristi taj naziv... Tvoj prapradjed se ponosno nazivao Turčinom. Tvoj pradjed je od Turčina izabrao Hrvat/Srbin. Tvoj djed je od Hrvata/Srbina postao musliman. Tvoj otac je od muslimana postao Musliman. Ti si od Muslimana postao Bošnjak 1993. Ne znam zašto sebe ne zoveš Turčinom? Zašto krvariš krnjavi diskontinuitet od prapradjeda? Zašto ne probati sa Srbovlah? Također, ne znam zašto ovaj forum cenzurira riječ p.o.t.u.r.i.c.a. Vi ste p.o.t.u.r.i.c.e iz svih dijelova Balkana, s Bosnom imate veze malo do nimalo. Bh. Hrvati su najautohtoniji narod BiH, što je dokazano i genetskim istraživanjima, a dovoljno je vidjeti kulturu i običaje, imena, prezimena. Srbe možete zvati Vlasima do sutra, jer značajan dio jeste inkorporiran u srpski narod u BiH, ali Hrvati su za vas bolna točka. Predstavljaju sve ono što vi ne možete biti, predosmanska Bosna i duboke veze s bosanskim plemstvom, autohtono stanovništvo. Mi smo vas uvijek zvali Turcima, turske vire. I govorili: niti u moru more, niti u Turčina vire I još jedna: Od Turčina je gori p.o.t.u.r.i.c.a. ![slika](https://miruhbosne.com/wp-content/uploads/2023/04/rim.png) ![slika](https://i.ibb.co/1mx24P1/FB-IMG-1737270796095.jpg) Srbi znaju s vama, mi smo svoje tek naučili. ![slika](https://i.ytimg.com/vi/vVkW_cmWBNU/mqdefault.jpg) A kad naučimo, pitajte Srbe. Na ovom forumu su od balyja najglasniji potu.rče.ni Srbovlasi iz istočne Hercegovine i obronaka sjeverne Crne Gore. Uz onog Srbosunita u Tuzli iz Srbije. To je taj srpskovlaški gen koji pulsira. Po.tu.ri.ce koje znaju za svoje hrvatsko podrijetlo su mnogo umjereniji prema Hrvatima. Od Srbina je prema Hrvatu gora sunićena Rasrbica. I onda još štuju Hrvate od Tvrtka do Tita, a ne vole Hrvate.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Banya
|
Naslov: Re: Za Muslimane - je li vas forum anti-hrvatizirao? Postano: 19 sij 2025, 18:11 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 1069 Lokacija: Republika Srpska
|
dzamijas je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Stvar je što nismo. Vlasi su pravoslavno stanovništvo koje su Turci naseljavali na granična područja s Austrougarskom i Venecijom.
Mi smo, starosjedioci Bosne, pripadnici RKC, crkve koja je dala krunu Bosni, crkva gdje počiva posljednja bosanska kraljica, crkva čija institucija Bosna Srebrena je najstarija institucija koja je dan danas živa od doba kraljevstva Bosne. Mi smo genetski najautohtoniji Bosni i Hercegovini..
Za nas ste vi svi drugi divljaci s istoka, koji nemaju nikakav dodir s predosmanskom Bosnom.
Za mene ti si b.a.l.i.j.a , pÖturiçä, Turčin, konvertiti, miješanac upitnog predigrea i ne vidim ništa uvredljivo u tome. Sve je to istina. Za sve nas, vi ste najniži nivo
Moj otac vas zove Vlasima. Moj djed vas je zvao Vlasima. Moj pradjed vas je zvao Vlasima. Moj prapradjed vas je zvao Vlasima... Ne vidim razlog zašto da ja budem prvi koji ne koristi taj naziv... Slažem se. I meni Turčin nije uvredljiv, jer ste se tako sami zvali, a i moj djed i baba su vas tako zvali...
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|