|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 00:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ajde da se ne svađamo, drugi put neka smjeste civile u srpske hotele.  Mislim da je to fer rješenje Nek im pomognu i Crnogorci ak hoće. A Srbi iz RSa će ih sigurno sprovesti do granice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 00:56 |
|
|
Ceha je napisao/la: novem je napisao/la: Točno, ovo se često zaboravlja. RH im je spasila kožu mali milijun puta... Samo Bihać je spašen bar dvaput, krajem 94. i u ljeto 95. Da ne pričamo da je cijelo vrijeme sva logistika dolazila preko RH. Pomagali nam da se tucemo sa Srbima, to je ta logistika. A logika, bolje oni nego mi, bolje nek se oni iscrpe a mi cemo cekat 4 godine i protherat srpske babe iz Hrvatske. Sve je s vase strane bilo duboko proračunato i hinjski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:02 |
|
|
Od 92 pa do Oluje u Hrvatskoj ne postoji rat. Mozes mislit rata a igra se kosarkaska liga Hrvatska pomaze nama protiv srba logistikom (u prevodu polovina oruzja koja nam dolazi iz muslimanskih zemalja se propusta) ali ne ne, nije to iz nikakve ljubavi ili postenja, vec sto vam nije odgovaralo da nas Srbi slome, jer kroz mjesec dana bi dobio 3 4 nova Vukovara u Hrvatskoj. Zato nemoj pricati ovdje o nekom spasavanju, humanosti itd. Gadljivo je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:02 |
|
|
|
Dobro, dogovoreno. Nećemo vas više nikad spašavat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ceha je napisao/la:
RH im je spasila kožu mali milijun puta...
Samo Bihać je spašen bar dvaput, krajem 94. i u ljeto 95. Da ne pričamo da je cijelo vrijeme sva logistika dolazila preko RH.
Pomagali nam da se tucemo sa Srbima, to je ta logistika. A logika, bolje oni nego mi, bolje nek se oni iscrpe a mi cemo cekat 4 godine i protherat srpske babe iz Hrvatske. Sve je s vase strane bilo duboko proračunato i hinjski. Uopće se nije čekalo 4 godine, imaš VRO od 1991 do kraja rata. Čak i te 1993 žestoke bitke u Krajini i Dalmaciji. https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:P ... nskom_ratu
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:06 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dobro, dogovoreno. Nećemo vas više nikad spašavat. Ako vam ne bude u interesu, necete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Od 92 pa do Oluje u Hrvatskoj ne postoji rat. Mozes mislit rata a igra se kosarkaska liga Hrvatska pomaze nama protiv srba logistikom (u prevodu polovina oruzja koja nam dolazi iz muslimanskih zemalja se propusta) ali ne ne, nije to iz nikakve ljubavi ili postenja, vec sto vam nije odgovaralo da nas Srbi slome, jer kroz mjesec dana bi dobio 3 4 nova Vukovara u Hrvatskoj. Zato nemoj pricati ovdje o nekom spasavanju, humanosti itd. Gadljivo je. Idući put umjesto kruha, vode i smještaja ide metak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ceha je napisao/la:
RH im je spasila kožu mali milijun puta...
Samo Bihać je spašen bar dvaput, krajem 94. i u ljeto 95. Da ne pričamo da je cijelo vrijeme sva logistika dolazila preko RH.
Pomagali nam da se tucemo sa Srbima, to je ta logistika. A logika, bolje oni nego mi, bolje nek se oni iscrpe a mi cemo cekat 4 godine i protherat srpske babe iz Hrvatske. Sve je s vase strane bilo duboko proračunato i hinjski. Samo što to nije istina.  Ovo su ti vojne operacije po RH. Mi smo cijelo vrijeme ratovali tu. 91. u zapadnoj Slavoniji. 92. oko Dubrovnika i Šibenika. 93. Maslenica, Peruća i Medak. 94. po Dinari. 95. smo ih slomili. Mislim, ratovali smo i u BiH sa Srbima. 92. po Posavini, oko Kupresa, Jajca, Poneretlja i Du zaleđa. 94. Kupres i Livno 95. Turska Hrvatska, dolazak pred BL. Mi smo bili ti koji smo vodili rat. Vas su "genocidisali". I jedini razlog što su to radili bez 100% uspjeha je taj što smo vas mi obučili, nahranili i naoružali. Mi smo Srbe u RH mogli slomiti do 93. Samo nam je smetala MZ, a i vaš nož u leđa nam nije pomogao. Originalno je Maslenica trebala povući do Knina, riješiti Obrovac i Benkovac, većinu sjeverne Dalmacije. E, u tom trenutku ste nas napali u Uskoplju i Lašvi. A slično je bilo i za Medaka, napali na Neretvi i Uskoplju. Vaša "pomoć" je gora nego ona talijanska, jbg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Od 92 pa do Oluje u Hrvatskoj ne postoji rat. Mozes mislit rata a igra se kosarkaska liga Hrvatska pomaze nama protiv srba logistikom (u prevodu polovina oruzja koja nam dolazi iz muslimanskih zemalja se propusta) ali ne ne, nije to iz nikakve ljubavi ili postenja, vec sto vam nije odgovaralo da nas Srbi slome, jer kroz mjesec dana bi dobio 3 4 nova Vukovara u Hrvatskoj. Zato nemoj pricati ovdje o nekom spasavanju, humanosti itd. Gadljivo je. Da su vas Srbi slomili, mi bi dobili blagoslov za Oluju puno prije.  Ovako smo morali čekati. Pomagali smo vam na vlastitu štetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:14 |
|
|
Sa vase wikipedie: Citat: U drugoj etapi, od siječnja 1992. do svibnja 1995., došlo je do zastoja u agresiji i do razmještaja mirovnih snaga UN-a duž crta prekida vatre. Za Hrvatsku je to bila etapa diplomatskih nastojanja i pregovora te strpljivog jačanja snaga, uz provedbu operacija taktičke razine u kojima su oslobođeni manji dijelovi teritorija. Strpljivo jacanje snaga, operacije takticke razine i naravno odrzavanje rata u BiH. Bolje u BiH nego u Hr. To je bilo vase pomaganje. Bar priznaj, jeste supacki ali je s jedne strane legitimno i strateski pametno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Sa vase wikipedie: Citat: U drugoj etapi, od siječnja 1992. do svibnja 1995., došlo je do zastoja u agresiji i do razmještaja mirovnih snaga UN-a duž crta prekida vatre. Za Hrvatsku je to bila etapa diplomatskih nastojanja i pregovora te strpljivog jačanja snaga, uz provedbu operacija taktičke razine u kojima su oslobođeni manji dijelovi teritorija. Strpljivo jacanje snaga, operacije takticke razine i naravno odrzavanje rata u BiH. Bolje u BiH nego u Hr. To je bilo vase pomaganje. Bar priznaj, jeste supacki ali je s jedne strane legitimno i strateski pametno. To je yupedija, nije to više hr.wikipedija. Tamo su likovi koji pričaju srpskohrvatskim, iako se nađe i poneki relikt. A što se tiče BiH, kako je Srbija naoružavala Knin i Glinu? Avionima? Agresija na RH je dobrim djelom bila iz BiH. 92. inače gori Dubrovnik, mi razbijamo Srbe od Konjica do Konavala, iako pušimo u Posavini i od Kupresa do Jajca (ovo zadnje je radi vas). Vi ste sklopili pakt sa Srbima za vrijeme agresije na RH, bez vas ta agresija ne bi bila moguća, i normalno da vam se to već 92. obilo o glavu. Ili ti tu treba izlistavati sporazume Filipović-Karadžić, Izetbegović-Krajišnik i slično. Pa nije Tuđman priznao RS, nego Izetbegović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Dobro, dogovoreno. Nećemo vas više nikad spašavat. Ako vam ne bude u interesu, necete. Možda prodati, ko i Turci. Ni oni vas nisu htjeli spašavat.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:41 |
|
|
Ceha je napisao/la: Vi ste sklopili pakt sa Srbima za vrijeme agresije na RH, bez vas ta agresija ne bi bila moguća, i normalno da vam se to već 92. obilo o glavu.
Eh ovdje si sve rekao! Znači bez nas tj. bez naše neutralnosti srpska agresija na HR ne bi bila moguća. Cim smo se mi umjesali ta agresija je postala nemoguća. Hvala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 01:51 |
|
|
|
Osnuju li neku republikansku verziju USAIDa eto ti mene i cehe da pisemo i jnos dobivamo novac za to pa cemo te pitat jesul cinjenice il ne :)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Sa vase wikipedie: Citat: U drugoj etapi, od siječnja 1992. do svibnja 1995., došlo je do zastoja u agresiji i do razmještaja mirovnih snaga UN-a duž crta prekida vatre. Za Hrvatsku je to bila etapa diplomatskih nastojanja i pregovora te strpljivog jačanja snaga, uz provedbu operacija taktičke razine u kojima su oslobođeni manji dijelovi teritorija. Strpljivo jacanje snaga, operacije takticke razine i naravno odrzavanje rata u BiH. Bolje u BiH nego u Hr. To je bilo vase pomaganje. Bar priznaj, jeste supacki ali je s jedne strane legitimno i strateski pametno. Franjo je ipak bio titin general, znao je kako zaštiti svoju mladost od prekomjerne pogibelji. Okolo sebe okupio najbolje što je mogao iz jna i pripadnika francuske legije stranaca. Dok je vaš Alija iz džamije u zatvor, iz zatvora u džamija pa pučem za vođu muslimanskog naroda. Okolo sebe okupio KOS-ovce i officire jna koji su vec okrvarili ruke u Slo i Hr.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ceha je napisao/la: Vi ste sklopili pakt sa Srbima za vrijeme agresije na RH, bez vas ta agresija ne bi bila moguća, i normalno da vam se to već 92. obilo o glavu.
Eh ovdje si sve rekao! Znači bez nas tj. bez naše neutralnosti srpska agresija na HR ne bi bila moguća. Cim smo se mi umjesali ta agresija je postala nemoguća. Hvala! Vi ste se "umiješali" kada je srpska agresija skršena. Nakon cijele 91., nakon što ste podržavali Srbe i sudjelovali u JNA, mi smo skršili Srbe i natjerali ih na bijeg. Vi u tom vremenu još uvijek nosate Titine slike naokolo. I u tom trenutku vas Srbi počinju klat. A mi vas spašavamo. U svim ex-yu ratovima vi niste subjekt. Vi ste objekt, lijevo smetalo. Ništa više. I izdajnici, naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:23 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Osnuju li neku republikansku verziju USAIDa eto ti mene i cehe da pisemo i jnos dobivamo novac za to pa cemo te pitat jesul cinjenice il ne :) Taman dok završim doktorat  Trebali bi osnovati neku Udrugu, slažem se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:25 |
|
|
Ceha je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Eh ovdje si sve rekao! Znači bez nas tj. bez naše neutralnosti srpska agresija na HR ne bi bila moguća. Cim smo se mi umjesali ta agresija je postala nemoguća. Hvala!
Vi ste se "umiješali" kada je srpska agresija skršena. Nakon cijele 91., nakon što ste podržavali Srbe i sudjelovali u JNA, mi smo skršili Srbe i natjerali ih na bijeg. Vi u tom vremenu još uvijek nosate Titine slike naokolo. I u tom trenutku vas Srbi počinju klat. A mi vas spašavamo. U svim ex-yu ratovima vi niste subjekt. Vi ste objekt, lijevo smetalo. Ništa više. I izdajnici, naravno. https://youtu.be/9Y4pBdRy8qA?si=i2N6bow45kj3dl2tIgranka "Za mir" Kako su ih Srbi lagano pripremali za klanje. Nek je muzike, veselja i bratstva, a u brdima ukopavanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:26 |
|
|
MiB je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Sa vase wikipedie:
Strpljivo jacanje snaga, operacije takticke razine i naravno odrzavanje rata u BiH. Bolje u BiH nego u Hr. To je bilo vase pomaganje. Bar priznaj, jeste supacki ali je s jedne strane legitimno i strateski pametno. Franjo je ipak bio titin general, znao je kako zaštiti svoju mladost od prekomjerne pogibelji. Okolo sebe okupio najbolje što je mogao iz jna i pripadnika francuske legije stranaca. Dok je vaš Alija iz džamije u zatvor, iz zatvora u džamija pa pučem za vođu muslimanskog naroda. Okolo sebe okupio KOS-ovce i officire jna koji su vec okrvarili ruke u Slo i Hr. Alija je bio najveći krvnik BiH muslimana. On i njegov sin su ih s 2 milijuna sveli na 1 i vode ih u nestanak.... Pa još je Tuđman bio ozaspnut kako Izetbegović koristi vlastite vojnike, kao krumpire, kao da je riječ o nekom idiotu iz ww1.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 02:28 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://youtu.be/9Y4pBdRy8qA?si=i2N6bow45kj3dl2tIgranka "Za mir" Kako su ih Srbi lagano pripremali za klanje. Nek je muzike, veselja i bratstva, a u brdima ukopavanje Dok Srbi i Hrvati ratuju, oni pjevaju. Po zasluzi. Mujo i Haso iz viceva, jbg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 05:49 |
|
|
|
Neko u Konjic na koncert a neko iz Konjica za Vukovar.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 15:27 |
|
|
Đe im je 5 korpus ? Mogu im zamislit face kad su se Srbi par mjeseci poslije vratili u grad čika Pere oslobodioca. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 18:54 |
|
|
Ceha je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Osnuju li neku republikansku verziju USAIDa eto ti mene i cehe da pisemo i jnos dobivamo novac za to pa cemo te pitat jesul cinjenice il ne :) Taman dok završim doktorat  Trebali bi osnovati neku Udrugu, slažem se  udruga hetero trampista i ostali hercegovaca
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 17 vel 2025, 19:54 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kakav HVO i odbrana gradačca U obrani prostora općine Gradačac poginulo je 106 branitelja 107. brigade HVO-a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Akif Agić: Potpuno smo vojno porazili Republiku Hrvatsku, najelitnije jedinice HV Postano: 18 vel 2025, 07:48 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ceha je napisao/la: Taman dok završim doktorat  Trebali bi osnovati neku Udrugu, slažem se  udruga hetero trampista i ostali hercegovaca Tak nekak 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|