|
|
Stranica: 168/170.
|
[ 4227 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 17:20 |
|
|
Magnus je napisao/la: Amerikanci tjeraju Engleze da ne dijele svoje podatke sa Ukrajincima. Idući put kada krene napad hordama dronova Ukrajinci će biti slijepi. Odvratna nacija je Amerika, krene s ratom a onda nož u leđa. Nadam kako se raspada NATO, Amerika je najveće zlo na planeti zemlji Nije. Eto sad smo i to riješili. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 17:36 |
|
|
Magnus je napisao/la: Amerikanci tjeraju Engleze da ne dijele svoje podatke sa Ukrajincima. Idući put kada krene napad hordama dronova Ukrajinci će biti slijepi. Odvratna nacija je Amerika, krene s ratom a onda nož u leđa. Nadam kako se raspada NATO, Amerika je najveće zlo na planeti zemlji Sad ste to otkrili? A nije vam bilo jasno ranije kad su tu zemlju vabili u NATO i isprovocirali rat sa ogromnim žrtvama, tada je svatko tko je na to upozoravao bio rusofil i putinovac. Važno je bilo biti protiv Rusa, pa makar to uništilo Ukrajinu. A sada kad su Ameri krenuli s Rusima surađivati, sad ste otkrili tko su i što SAD???? Samo je sad kasno da se Ukrajina vrati neutralnosti i suradnji s Rusijom, previše je krvi proliveno. Morati će pristati na nepovoljne uvjete mira, daleko gore nego je mogla dobiti prije. Kod SAD ništa novo, pitaj Kurde, južni Vijetnam, Afganistance i koga su sve već prodali kad im je došlo. No u svemu ovome, sreća u nesreći po Ukrajince je da je bolje da prihvate i nepovoljan mir nego da nastave rat ko dosad. To je najgore moguće po njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 17:53 |
|
|
Amerika je meni zlo oduvijek, ista je to politika. Broj 1 je uvijek bio BI, destabilizacija susjedstva Izraela. Kažem samo kako su podli a NATO mora nestati
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 18:04 |
|
|
Magnus je napisao/la: Amerika je meni zlo oduvijek, ista je to politika. Broj 1 je uvijek bio BI, destabilizacija susjedstva Izraela. Kažem samo kako su podli a NATO mora nestati To govori i Putin već 20 godina, a baš zbog toga je Ukrajina u ovom nesretnom ratu. Ukrajincima je sada jako teško, ali opet kažem, bolji im je ikakav mir nego nastavak rata.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 18:45 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: Magnus je napisao/la: Amerikanci tjeraju Engleze da ne dijele svoje podatke sa Ukrajincima. Idući put kada krene napad hordama dronova Ukrajinci će biti slijepi. Odvratna nacija je Amerika, krene s ratom a onda nož u leđa. Nadam kako se raspada NATO, Amerika je najveće zlo na planeti zemlji Sad ste to otkrili? A nije vam bilo jasno ranije kad su tu zemlju vabili u NATO i isprovocirali rat sa ogromnim žrtvama, tada je svatko tko je na to upozoravao bio rusofil i putinovac. Važno je bilo biti protiv Rusa, pa makar to uništilo Ukrajinu. To cijelo vrijeme imam dojam, kao da je nekima važnije oštetiti Rusiju nego pomoći Ukrajincima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1130 of 2558 - 44.18%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:10 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: Magnus je napisao/la: Amerika je meni zlo oduvijek, ista je to politika. Broj 1 je uvijek bio BI, destabilizacija susjedstva Izraela. Kažem samo kako su podli a NATO mora nestati To govori i Putin već 20 godina, a baš zbog toga je Ukrajina u ovom nesretnom ratu. Ukrajincima je sada jako teško, ali opet kažem, bolji im je ikakav mir nego nastavak rata. Trump je za vrijeme prošlog mandata naoružavao Ukrajinu i sudjelovao u izazivanju sukoba. Američka vanjska politika je uvijek ista bili tu demokrati ili republikanci. Neki od vas kao da mrze Ukrajince više nego Amerikance što je smiješno
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24265 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Naša Kvačica je napisao/la: Cro-realizam je napisao/la: Sad ste to otkrili?
A nije vam bilo jasno ranije kad su tu zemlju vabili u NATO i isprovocirali rat sa ogromnim žrtvama, tada je svatko tko je na to upozoravao bio rusofil i putinovac.
Važno je bilo biti protiv Rusa, pa makar to uništilo Ukrajinu.
To cijelo vrijeme imam dojam, kao da je nekima važnije oštetiti Rusiju nego pomoći Ukrajincima. Otud sva strastvena unosenja u diskusije. I ja mislim da je tu vecínom Ukrajina sporedna. A to ostetiti Rusiju proizlazi percepcije, da su ruski srpski prijatelji. I ne moze to jednostavno drukcije razmisljati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:14 |
|
|
A nije vam bilo jasno ranije kad su tu zemlju vabili u NATO i isprovocirali rat sa ogromnim žrtvama, tada je svatko tko je na to upozoravao bio rusofil i putinovac.
To cijelo vrijeme imam dojam, kao da je nekima važnije oštetiti Rusiju nego pomoći Ukrajincima. Ja nemam niti dojam nego sam siguran, ne bi se ovoliko vremena naoružavalo Ukrajinu a oni ni pedlja ne napreduju. Znači osnovno je iscrpljivati Rusiju uz pomoć sad već mrtvih Ukrajinaca. Tek sad vidim kako je nama bilo bolje jer smo se obranili bez upumpavanja raznih himarsa i raketa na dug.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:19 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To cijelo vrijeme imam dojam, kao da je nekima važnije oštetiti Rusiju nego pomoći Ukrajincima.
Ja nemam niti dojam nego sam siguran, ne bi se ovoliko vremena naoružavalo Ukrajinu a oni ni pedlja ne napreduju. Znači osnovno je iscrpljivati Rusiju uz pomoć sad već mrtvih Ukrajinaca. Tek sad vidim kako je nama bilo bolje jer smo se obranili bez upumpavanja raznih himarsa i raketa na dug. Platili smo mi svaku ruku, dozvolu i potporu. Šta mislite da su INA ili Telecom i tako prodane slučajno?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:22 |
|
|
Noname01 je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ja nemam niti dojam nego sam siguran, ne bi se ovoliko vremena naoružavalo Ukrajinu a oni ni pedlja ne napreduju. Znači osnovno je iscrpljivati Rusiju uz pomoć sad već mrtvih Ukrajinaca.
Tek sad vidim kako je nama bilo bolje jer smo se obranili bez upumpavanja raznih himarsa i raketa na dug.
Platili smo mi svaku ruku, dozvolu i potporu. Šta mislite da su INA ili Telecom i tako prodane slučajno? Osnovno je bilo iscrpljivati Srbiju uz pomoć mrtvih Hrvata.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:25 |
|
|
Hrvati su napredovali iz mjeseca u mjesec ali nije tema o Hrvatima. Povlače se krive paralele, sorry ja sam kriv što sam spomenuo.
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 19:47 |
|
|
Čitav taj rat tamo je probavanje uzimanja resursa Rusiji metodom promjene režima. Mnogo je sredstava uloženo u taj pothvat. A netko će morat platit za neuspjeh. Svi će to morat osjetit.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 20:16 |
|
|
lider30 je napisao/la: Otud sva strastvena unosenja u diskusije. I ja mislim da je tu vecínom Ukrajina sporedna. A to ostetiti Rusiju proizlazi percepcije, da su ruski srpski prijatelji.
I ne moze to jednostavno drukcije razmisljati. Što se tiče Hrvata koji se emocionalno unose, mislim da je to posljedica medijske prezentacije situacije kao kopije srpsko-hrvatskog sukoba u smislu da su Rusi=Srbi, a Ukrajinci=Hrvati. Pritom se sve specifičnosti i razlike između dvije situacije ignoriraju. I onda kad prevladaju emocije, više se ne razmišlja logikom i racionalno, a kamoli razborito. Pritom tu ne bi trebalo biti ključnu zauzimanje moralnih stavova, nego prije svega sagledavanje situacije iz perspektive realizma. Politika je umjeće mogućeg. Oni koji su Ukrajincima sugerirali da mogu ući u NATO, zabraniti ruski jezik i Crkvu, ostati pritom cjeloviti i poraziti Rusiju im je JAAAAAKO lagao. Svi oni koji im daju "podršku" u nastojanju da pobjede s tim ciljem ih zapravo nagovaraju na suicid preko posrednika. U tom smislu ovo što sada Trump radi je manje loše po Ukrajince od onoga što su im učinili svi "prijatelji" koji su ih sve ove godine podržavali u suicidalnm poduhvatu. Ponavljam, pritom je nebitno koja je pozicija moralno ispravna, već što je bilo realno ostvarivo. Jedna Kina (hej KINA!!!!) je maksimalno oprezna i strpljiva po pitanju Tajvana, koji je njen priznati teritorij, a Ukrajincima se sugeriralo da udaraju glavom u zid.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 05 ožu 2025, 20:23 |
|
|
Magnus je napisao/la: Trump je za vrijeme prošlog mandata naoružavao Ukrajinu i sudjelovao u izazivanju sukoba. Američka vanjska politika je uvijek ista bili tu demokrati ili republikanci.
Neki od vas kao da mrze Ukrajince više nego Amerikance što je smiješno Naprotiv, mi želimo Ukrajincima dobro i zato gledamo da se rat zaustavi jer je to njihov najvažniji interes. Ne želi im dobro onaj tko ih potiče na neostvarive ciljeve. Trump jeste sudjelovao u ovome, ali treba biti realan da je u prvom mandatu bio pod strašnim pritiskom oko "russian collusion", čak su mu impeachment oko toga složili. Da je odbio naoružavati Ukrajinu bio bi možda i smijenjen. Mislim da Trump ni sada nije dignuo ruke od Ukrajine, već je ovo pritisak na Zelenskog i Europu da prihvate pregovore o miru. Treba razumjeti da je Zelenski donio zakon po kojem su pregovori s Rusima ilegalni!!! Ja ne mislim da će SAD prepustiti Rusima sve, ali se ukrajinsko vodstvo mora natjerati za pregovarački stol za dobro Ukrajine. Nemaju pravo kockati se s opstankom čitavog naroda tjerajući neostvarive ratne ciljeve. U situciji gdje pobjednika na terenu nema, Rusi napreduju puževim korakom, inzistiranje na stavu "nema pregovora" je suicidalno.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 16:54 |
|
|
Potpukovnik Bogdan Krotevych, zapovjednik Azova, nedvosmisleno: ako se ovako nastavi, u nekom trenutku puci ce linija i Rusi prodiru duboko
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 17:26 |
|
|
Ukrajinci sada imaju značajnu ofanzivu od Pokrovska do Torecka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1130 of 2558 - 44.18%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 17:31 |
|
|
USA ugasila Himarse, odnosno uveden embargo na pruzanje podataka o potencijanim metama, sto znaci da su ukrajinski Himarsi trenutno neupotrebljivi.
Steze se obruc.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 17:45 |
|
|
 Russian Iskander hit a group of French soldiers in Krivoy Rog. According to preliminary data, 28 mercenaries were killed.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 17:59 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17626 Lokacija: Drina je na granici!
|
Stvarno?
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 18:54 |
|
|
Pogrešne informacije. Rade Himars bez problema.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 19:10 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: Magnus je napisao/la: Trump je za vrijeme prošlog mandata naoružavao Ukrajinu i sudjelovao u izazivanju sukoba. Američka vanjska politika je uvijek ista bili tu demokrati ili republikanci.
Neki od vas kao da mrze Ukrajince više nego Amerikance što je smiješno Naprotiv, mi želimo Ukrajincima dobro i zato gledamo da se rat zaustavi jer je to njihov najvažniji interes. Ne želi im dobro onaj tko ih potiče na neostvarive ciljeve. Trump jeste sudjelovao u ovome, ali treba biti realan da je u prvom mandatu bio pod strašnim pritiskom oko "russian collusion", čak su mu impeachment oko toga složili. Da je odbio naoružavati Ukrajinu bio bi možda i smijenjen. Mislim da Trump ni sada nije dignuo ruke od Ukrajine, već je ovo pritisak na Zelenskog i Europu da prihvate pregovore o miru. Treba razumjeti da je Zelenski donio zakon po kojem su pregovori s Rusima ilegalni!!! Ja ne mislim da će SAD prepustiti Rusima sve, ali se ukrajinsko vodstvo mora natjerati za pregovarački stol za dobro Ukrajine. Nemaju pravo kockati se s opstankom čitavog naroda tjerajući neostvarive ratne ciljeve. U situciji gdje pobjednika na terenu nema, Rusi napreduju puževim korakom, inzistiranje na stavu "nema pregovora" je suicidalno. Davno je prošlo vrijeme di bi se Rusima nešto prepuštalo, Moskva će ukoliko im se ne svide pregovori samo nastaviti s ratom. EU i SAD žive u nekim snovima, oni bi uvjetovali kraj rata a nemaju nikakve poluge. Rusi su rekli javno šta je minimum da se uopće pregovara , a to je priznanje Krim+4 oblasti i odustajanje od NATO. Mi smo svi kolektivno u ratu s Moskvom zadnje 3 godine samo nas lažu kao da se to nas ne tiče nekako.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 19:10 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 19:13 |
|
|
To cijelo vrijeme imam dojam, kao da je nekima važnije oštetiti Rusiju nego pomoći Ukrajincima. Naravno, duboga država i okultna oligarhija kako lošo kaže je pokušala smrvit Rusiju, napravit regima change i ovladat njima kao s Njemačkom/ Japanom. Međutim plan im se opako obio od glavu i sad će tjeranjem lisice istjerat međeda. Ukrajina je tu uvijek bila konj za utrku kojeg se treba instrumentalizirati za neke druge ciljeve. Na žalost tog naroda Zelenski nije prepoznao tu činjenicu na vrijeme, sad mu je kasno nazad nema.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 19:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Naravno, duboga država i okultna oligarhija kako lošo kaže je pokušala smrvit Rusiju, napravit regima change i ovladat njima kao s Njemačkom/ Japanom.
Da opet postamo one grafove o uvozu u Rusiju preko trećih zemalja? I obrnuto, ruskom izvozu. A veliš rek'o Lošo hoće ih smrvit?  Onda je i Putin dio te ekipe.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 06 ožu 2025, 20:04 |
|
|
weasel je napisao/la: Davno je prošlo vrijeme di bi se Rusima nešto prepuštalo, Moskva će ukoliko im se ne svide pregovori samo nastaviti s ratom.
EU i SAD žive u nekim snovima, oni bi uvjetovali kraj rata a nemaju nikakve poluge.
Rusi su rekli javno šta je minimum da se uopće pregovara , a to je priznanje Krim+4 oblasti i odustajanje od NATO.
Mi smo svi kolektivno u ratu s Moskvom zadnje 3 godine samo nas lažu kao da se to nas ne tiče nekako. Pazi, sve što se kaže da je minimum prije pregovora, može se u pregovorima korigirati. Rusi nisu budale da im se gine još godinama dok zadnjeg Ukrajinca smrve ili isele. Razumni sporazum će prihvatit. Ali neće biti ulaska u NATO ni vraćanja teritorija kojeg Rusi drže. Ispod toga ne ide. Ukrajincima je bolje da potpišu sad dok SAD još može pomoći, danas sutra kad se zakače s Kinom i Iranom, ni da se promijeni vlast neće im moći pomoći. europa je drek od ovce i za koju godinu će imati svoje Trumpove na vlasti.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|