|
|
Stranica: 27/82.
|
[ 2028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 21 ožu 2025, 07:32 |
|
|
Četrdeseta i prva runda. Trol se još uvijek ne dâ.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 21 ožu 2025, 09:48 |
|
|
|
razvukli ste se ko crijeva, ako može bez ponavljanja slika i spamanja
jeste se bar složili oko Čavaš gradine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 21 ožu 2025, 18:51 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: razvukli ste se ko crijeva, ako može bez ponavljanja slika i spamanja
jeste se bar složili oko Čavaš gradine? Hvalim te Isuse konačno Što se tiče ponavljanja i spamanja slika, tu ja ne mogu puno pomoći, on je za bježanje od priznanja izabrao taktiku da ignorira pitanje i iznova spama sliku, a karta koju ja postavljam mora biti postavljena jer je sadržana u samom pitanju, bez nje se ne može postaviti pitanje, dok je za njegov odgovor potreban samo tekst ne slika sa kojom trola i spama. Sumnjam da će te poslušati i samo će nastaviti spamati kako i do sad. Zato mislim da bi bilo najbolje da ti kao tiebreaker s pozicije autoriteta daš odgovor koji je ionako očit svakom (samo ga on ne želi priznati) i to će mi biti dosta da mogu nastaviti daljnje dokazivanje. Ali ajmo sad to sve staviti u stranu, kad si tu, da se kratko prebacimo na Ravno jer tetejac kaže da si ti tu doma. Ne nismo se dogovorili oko Čavaš gradine, on i dalje lažno tvrdi da to nisu bili naši zadnji položaji nego da je HV bio kilometrima daleko naprijed u selima pod srpskom kontrolom. Evo ja ću staviti neke dokaze koje sam prikupio za šire područje oko Ravnog, da ih ti možeš potvrditi; Originalna topografska karta HVO-a koja prikazuje obostrani raspored hrvatskih snaga i snaga neprijatelja;  položaji s topografske karte HVO-a na topografskoj karti sa pitama sastava stanovništva  originalni list topografske karte po kojoj je rađena Topografska karta obostranog rasporeda hrvatskih snaga i snaga neprijatelja u najvišoj mogućoj rezoluciji;   Npr, za usporedbu;  Dodatni dokazi koje sam priložio; Citat iz rada o operaciji Burin u kojem se navodi kako su 1995. paljbeni položaji VRS-a nalaze u selima Mišljen i Bančići za koje je @ceha izmislio da su bili pod hrvatskom kontrolom, sa još deset sela dublje u teritorij prema Ljubinju Citat: Prema procjenama, srpske snage su se nalazile na sljedećem borbenom rasporedu:
- Trebinjska brigada je nadzirala prostor od granice s Crnom Gorom do prometnice Ravno – Ljubinje, i bila ojačana dijelom snaga iz Sarajevsko-romanijskog korpusa, - 13. brigada ojačana dijelom Ljubinjske brigade je držala područje od prometnice Ravno – Ljubinje do korita rječice Radimlje sjeveroistočno od Stoca, - u pričuvi u Bileći je bila jedna bojna ročne vojske. Na terenu je bilo i četničkih dragovoljaca iz Srbije i Crne Gore tj. Savezne Republike Jugoslavije (SRJ). Paljbeni položaji Korpusnog topništva nalazili su se na području vojnog poligona Grab, sela Tuli i Uvjeće, u Mokrom polju (općina Trebinje) te kraj sela Mišljen i Bančići (općina Ljubinje). Fun fact – ako pogledate ponovno topografsku kartu obostranog rasporeda HVO-a i snaga neprijatelja, vidjet ćete točno kraj sela Mišljen i Bančići crvenu topografsku oznaku/simbol za paljbene položaje, baš kao što se navodi u citiranom izvoru.  Nadalje, prilažem dokaze; GSHV također navodi sljedeće: Citat: Pristigle snage Sarajevsko-romanijskog korpusa, te snage četničkih dragovoljaca iz SRJ su bile pridodane u postojeće formacije na pravcima Zgonjevo-Poljice, te prostoru Veličana u Popovu polju Kao što citat jasno navodi, prema GSHV-a, snage VRS-a okupljaju se u prostoru Veličana u Popovu polju, jednog od 10 sela za koja je ceha izmislio da su bila pod hrvatskom kontrolom. U nastavku, priložio sam sljedeće dokaze; U ratnom putu 115. IMOTSKE BRIGADE HV navodi se: Citat: U listopadu 1992. brigada se vraća na liniju Orlov kuk – Čavaši – Velja Međa – Dvrsnica – Ravno – Zavala – Zečja glava s zadatkom odsutne obrane dostignute linije. Točno linija koja danas odgovara entitetskoj crti. https://uhbdr115imotskabrigada.hr/ratni-put/U ovoj braniteljskoj priči opisuje se odlazak branitelja na prvu crtu: Citat: Proteklih je mjeseci naša ratna zona odgovornosti pomjerena južnije od Stoca, od Golih brda duž Popova polja i granice s Hrvatskom. Dakako, blizina Hrvatske vojske stvara dovoljnu sigurnost, pa se naši bojovnici sve češće znaju opustiti na prvoj crti, uzdajući se u svoju hrabrost i blizinu hrvatske granice, što me itekako zabrinjavalo! Nadalje spominje Ilijinu Glavu - kotu iznad sela Mišljen kao neprijateljsko uporište: Citat: Lijevo od mene je pojas smrti, naša minska polja, a preko njih, istočnije, neprijateljski položaji i široko uzvišenje Ilijina glava, jako neprijateljsko uporište.
Pažljivo silazim, ne skidam pogled s Ilijine glave, vrh mu je obavijen maglom pa se još ne vidi široki bunker na njemu, inače, da nema magle ne bi se smio ni u ludilu sam zaputit ovim isturenim dijelom bojišnice. https://ljubuski.net/28541-zaboravljeni ... atna-prica Povrh svega već navedenoga, prilažem detaljne topografske karte razminiranog područja po kojima se kristalno jasno vidi da minska polja prate današnju entitetsku liniju i da nema govora o izmišljenoj liniji u dubini prema Ljubinju i deset sela pod hrvatskom kontrolom koja su bila pod srpskom kontrolom.    Ceha je izmislio ovu ljubičastu liniju  i laže da su pod kontrolom hrvatskih snaga do Daytona bila sela Dulavci, Gledevci, Bančići, Mišljen, Kotezi, Prhinje, Do, Veličani, Dubljani, Grmljani. Naravno očito je da su sva navedena sela bila pod srpskom kontrolom. Pa evo ako može riječ dvije od tebe da li je linija kod Ravnog danas ugrubo entitetska granica, i da li pozicije sa topografskih karata HVO-a odgovaraju našim položajima uoči Daytona. Hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 21 ožu 2025, 21:29 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: razvukli ste se ko crijeva, ako može bez ponavljanja slika i spamanja
jeste se bar složili oko Čavaš gradine? E super, ovaj četrdeset puta ponavlja jedno te isto, kao da se priča s botom. Ti si bio u Du zaleđu? Jesmo se kaj povlačili dole nakon Daytona? Koliko sam vidio po kartama držali smo npr. cijele Rapte Bobane, a danas granica prolazi posred njih. Koliko je fronta dole uopće flukturirala? Tetejac je priča da se 92. lagano moglo ići i dalje, da je kod Srba bila opća bežanija. Čavaš gradina je naše brdo, bar po ovom; https://www.geografijabih.com/cavaska-gradina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 27 ožu 2025, 09:53 |
|
|
|
Nemojte upast u ove stupice. Svi smo mi skloni upast u to.
Troši nan energiju, osobito stvaratejsku, i vrime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 31 ožu 2025, 20:56 |
|
|
Ceha je napisao/la: Četrdeseta i prva runda. Prestani kao kukavica bježati od vlastite crte koju si nacrtao. Prestani spamanjem karte koja nema veze sa postavljenim pitanjem (za što si upozoren od moderacije) bježati od vlastite crte. Odgovori na pitanje i priznaj ono što je svima očito kako bi mogli ići dalje na druge lokalitete. Po četrdeset i drugi put postavljam pitanje; Sve činjenice potrebne za odgovor su jasne i nalaze se na priloženoj karti. 1. činjenica - tvoja vlastoručna crvena crta 2. činjenica - lokacije tri lokaliteta osvojena od VRS-a 3. činjenica - nacrtao si izmišljenu netočnu crvenu crtu koja pod kontrolom VRS-a pokazuje teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a Sve ove činjenice su nepromjenjivo točne, i isključivo su one potrebne za odgovor na pitanje. Kao što za odgovor na pitanje koliko je 2+2 nije bitno kakvo je vrijeme u Berlinu. Sve činjenice potrebne za odgovor su na priloženoj karti. Prestani kao kukavica bježati od vlastite crte koju si nacrtao te priznaj kako bi mogli ići dalje. Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 25 tra 2025, 22:06 |
|
|
|
Izgleda da se kukavički povukao, pošto mu je položaj neodrživ.
Pošto nažalost nećemo dovršiti ispitivanje po svakoj točki, samo ću sumirati sve laži, izmišljanja i neznanja, da postoji nekakav zaključak,
dakle;
1. Širio je muslimansku propagandu da su Muslimani, a ne samo Hrvati, vraćali ogromne dijelove teritorija Srbima u Daytonu, kada je upozoren da to ispravi, rekao je da je to točno. 2. Lagao je da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada Broda do kraja rata. 3. Lagao je da se nije dogodila operacija Istok-94 4. Lagao je da su čitavi dijelovi sela Turić i Donja i Gornja Tramošnica koji su danas u FBiH, dani nakon Daytona. 5. Ne zna gdje ide ratna linija u oraškom džepu. 6. Lagao je da Muslimani kod Kalesije nisu dobili 5 sela i kotu Vis nakon Daytona od Srba (od teritorija koji su Srbima dali Hrvati) nego da su Muslimani tih 5 sela i kotu Vis osvojili u ratu i kontrolirali prije Daytona. 7. Izmislio je liniju između arbih i HVO na rijeci Fojnici 8. Izmislio je da je selo Smjalovići i niz sela iza Smajlovića bilo pod kontrolom HVO-a 9. Izmislio je i laže da je deset sela i ogroman dio teritorija kod Ljubinja bio pod hrvatskom kontrolom.
Šteta što je odustao, pa nećemo sve ove točke detaljno proći, ali razumljivo, sramota bi bila prevelika za podnijeti. Za negdje do pola smo ga uspjeli natjerat da prizna, ali onda je stalo, shvatio je gdje to vodi. A šta se može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 14:50 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Četrdeseta i prva runda. Prestani kao kukavica bježati od vlastite crte koju si nacrtao. Prestani spamanjem karte koja nema veze sa postavljenim pitanjem (za što si upozoren od moderacije) bježati od vlastite crte. Odgovori na pitanje i priznaj ono što je svima očito kako bi mogli ići dalje na druge lokalitete. Po četrdeset i drugi put postavljam pitanje; Sve činjenice potrebne za odgovor su jasne i nalaze se na priloženoj karti. 1. činjenica - tvoja vlastoručna crvena crta 2. činjenica - lokacije tri lokaliteta osvojena od VRS-a 3. činjenica - nacrtao si izmišljenu netočnu crvenu crtu koja pod kontrolom VRS-a pokazuje teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a Sve ove činjenice su nepromjenjivo točne, i isključivo su one potrebne za odgovor na pitanje. Kao što za odgovor na pitanje koliko je 2+2 nije bitno kakvo je vrijeme u Berlinu. Sve činjenice potrebne za odgovor su na priloženoj karti. Prestani kao kukavica bježati od vlastite crte koju si nacrtao te priznaj kako bi mogli ići dalje. Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?[/quote] Gle, ovo nisam vidio, javio se nakon pola tjedna tišine, pa nastavio trolati. Dakle, repriza; Četrdeseta i druga runda. Trol se još uvijek ne dâ.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 14:53 |
|
|
Šporet je napisao/la: Izgleda da se kukavički povukao, pošto mu je položaj neodrživ.
Pošto nažalost nećemo dovršiti ispitivanje po svakoj točki, samo ću sumirati sve laži, izmišljanja i neznanja, da postoji nekakav zaključak,
dakle;
1. Širio je muslimansku propagandu da su Muslimani, a ne samo Hrvati, vraćali ogromne dijelove teritorija Srbima u Daytonu, kada je upozoren da to ispravi, rekao je da je to točno. 2. Lagao je da nije bilo promjena crta oko Gradačca od pada Broda do kraja rata. 3. Lagao je da se nije dogodila operacija Istok-94 4. Lagao je da su čitavi dijelovi sela Turić i Donja i Gornja Tramošnica koji su danas u FBiH, dani nakon Daytona. 5. Ne zna gdje ide ratna linija u oraškom džepu. 6. Lagao je da Muslimani kod Kalesije nisu dobili 5 sela i kotu Vis nakon Daytona od Srba (od teritorija koji su Srbima dali Hrvati) nego da su Muslimani tih 5 sela i kotu Vis osvojili u ratu i kontrolirali prije Daytona. 7. Izmislio je liniju između arbih i HVO na rijeci Fojnici 8. Izmislio je da je selo Smjalovići i niz sela iza Smajlovića bilo pod kontrolom HVO-a 9. Izmislio je i laže da je deset sela i ogroman dio teritorija kod Ljubinja bio pod hrvatskom kontrolom.
Šteta što je odustao, pa nećemo sve ove točke detaljno proći, ali razumljivo, sramota bi bila prevelika za podnijeti. Za negdje do pola smo ga uspjeli natjerat da prizna, ali onda je stalo, shvatio je gdje to vodi. A šta se može. Koji lažljivi bijednik, kukavica i izrod. A sve zato jer je napravio lošu kartu, jer nije mogao priznati istinu. Čovjek koji je išao sam crtati gomilu crta jer mu službene karte nisu bile dosta, kada ga se upozorilo da je sfušao onda je krenuo kmečati sve u šesnaest. Potpuno i najjadnije moguće dno. Nije čak u stanju ni priznati što je sve popušio, nego živi u paralelnoj stvarnosti. Dno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:15 |
|
|
Kukavica se ipak pojavila. Da vidimo da li je skupila imalo hrabrosti da konačno dogovori na pitanje na koje je odgovor jasan čitavom forumu i zaustavi svoju kukavičku sramotu na očigled čitavog foruma. Prestani spamanjem karte koja nema veze sa postavljenim pitanjem (za što si upozoren od moderacije) bježati od vlastite crte. Odgovori na pitanje i priznaj ono što je svima očito kako bi mogli ići dalje na druge lokalitete. Sve činjenice potrebne za odgovor su jasne i nalaze se na priloženoj karti. 1. činjenica - tvoja vlastoručna crvena crta 2. činjenica - lokacije tri lokaliteta osvojena od VRS-a 3. činjenica - nacrtao si izmišljenu netočnu crvenu crtu koja pod kontrolom VRS-a pokazuje teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a Sve ove činjenice su nepromjenjivo točne, i isključivo su one potrebne za odgovor na pitanje. Kao što za odgovor na pitanje koliko je 2+2 nije bitno kakvo je vrijeme u Berlinu. Sve činjenice potrebne za odgovor su na priloženoj karti. Prestani kao kukavica bježati od vlastite crte koju si nacrtao te priznaj kako bi mogli ići dalje. Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno po četrdeset i treći put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:18 |
|
|
Četrdeseta i treća runda. Trol se još uvijek ne dâ.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:19 |
|
|
Ceha je napisao/la: lažljivi bijednik, kukavica i izrod. Popis tvojih laži, izmišljotina i neznanja govori sam za sebe. Naravno da ga nisi niti pokušao demantirati pošto su sve točke zacementirane dokazima i branjenje vlastitih laži ti je neodrživo, pa smo samo dobili po stoti put red životinjskog vrijeđanja bez ikakve supstance.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:24 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: lažljivi bijednik, kukavica i izrod. Popis tvojih laži, izmišljotina i neznanja govori sam za sebe. Naravno da ga nisi niti pokušao demantirati pošto su sve točke zacementirane dokazima i branjenje vlastitih laži ti je neodrživo, pa smo samo dobili po stoti put red životinjskog vrijeđanja bez ikakve supstance. A što bi ti da demantiram, tvoje laži? Ljepim ti koliko puta gore jednu te istu kartu, pa se ne usudiš priznati istinu, lažeš u facu. Ono, musliman na kvadrat, bez trunke srama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:32 |
|
|
Ceha je napisao/la: Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte. Već sam nebrojeno puta obrazložio kako postavljanje predmetne slike ne može biti odgovor na jasno postavljeno pitanje. Slika koju postavljaš je sa karte u stotinama puta nedetaljnijem mjerilu, iznimno oskudna sa navođenjem samo najvećih mjesta i ničega drugoga. S druge strane slika karte sa openstreetmapsa koju kukavički ignoriraš a na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju je na stotinama puta detaljnijem mjerilu na kojem možemo locirati i najveće detalje sa najdetaljnijih topografskih karti (od mjerila 1:25.000 pa detaljnije). Iz toga razloga, na primjer, kada bi prenijeli debljinu crvene linije sa slike karte koju ti postavljaš na mjerilo karte sa openstreetmapsa na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju, crta sa karte koju ti postavljaš bi bila oko tridesetak puta deblja od debljine crvene linije koju si ti nacrtao, dakle ne bi uopće bila reprezentativna za išta na mjerilu tolike detaljnosti kakvo je mjerilo sa slike openstreetmapsa na kojoj si vlastoručno nacrtao crtu. Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje. Prestani izbjegavati odgovor na jasno postavljeno pitanje, te odgovori na njega; Po četrdeset i četvrti put Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:40 |
|
|
Četrdeset peta runda. Trol se opet buni, laže i izmišlja. Sad laže i za moderaciju. Dno dna. Ajmo opet.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:45 |
|
|
Ovo je zaista strašno, veći sramotni kukavičluk nije viđen u povijesti interneta, dakle čak i kada sam detaljno obrazložio i objasnio ilogičnost i činjeničnu netočnost u korištenju sliku kojom spama temu, ne želi niti pokušati odgovoriti u skladu sa razumom i logikom, pravi se da obrazloženje ne postoji i samo nastavlja spamati sa postavljanjem trol slike iako je upozoren od moderacije da to ne smije raditi. Već sam nebrojeno puta rekao, ja nemam moć natjerati te da odgovoriš na pitanje i da sudjeluješ u raspravi, tu moć ima samo moderacija kroz postavljanje ultimatuma da ili odgovoriš na pitanje ili se sljedeće izbjegavanje odgovaranja smatra priznanjem. Ja mogu samo nastaviti postavljati pitanje; Po četrdeset i četvrti put Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:52 |
|
|
Lažljivac je prestao brojati. Četrdeset šesta runda. Trol se opet buni, laže i izmišlja. Sad laže i za moderaciju. Dno dna. Ajmo opet.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 15:59 |
|
|
I dalje samo nastavlja spamanje, ne pokazujući uopće želju za sudjelovanjem u raspravi, pravi se da detaljno obrazloženje zašto je spamanje karte kojojm trola bezpredmetno ne postoji. Iako sam detaljno obrazložio i objasnio ilogičnost i činjeničnu netočnost u korištenju slike kojom spama temu, ne želi niti pokušati odgovoriti u skladu sa razumom i logikom, pravi se da obrazloženje ne postoji i samo nastavlja spamati sa postavljanjem trol slike iako je upozoren od moderacije da to ne smije raditi. Već sam nebrojeno puta rekao, ja nemam moć natjerati te da odgovoriš na pitanje i da sudjeluješ u raspravi, tu moć ima samo moderacija kroz postavljanje ultimatuma da ili odgovoriš na pitanje ili se sljedeće izbjegavanje odgovaranja smatra priznanjem. Ja mogu samo nastaviti postavljati pitanje; Po četrdeset i šesti put postavljam jasno pitanje: Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:03 |
|
|
I opet, četrdeset sedmi put, lažljivi trol još uvijek vrti ista pitanja, još uvijek ne želi priznati očito. Opet se buni, laže i izmišlja. Dno dna. Idemo opet.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:09 |
|
|
Iskreno se nadam da će se moderacija što prije uključiti, Dakle, iako sam detaljno obrazložio i objasnio ilogičnost i činjeničnu netočnost u korištenju slike kojom spama temu, ne želi niti pokušati odgovoriti u skladu sa razumom i logikom, pravi se da obrazloženje ne postoji i samo nastavlja spamati sa postavljanjem trol slike iako je upozoren od moderacije da to ne smije raditi. Kukavički i dalje samo nastavlja spamanje, ne pokazujući uopće želju za sudjelovanjem u raspravi, pravi se da detaljno obrazloženje zašto je spamanje karte kojojm trola bezpredmetno ne postoji. Evo ga ponovno Šporet je napisao/la: Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte.
Već sam nebrojeno puta obrazložio kako postavljanje predmetne slike ne može biti odgovor na jasno postavljeno pitanje.
Slika koju postavljaš je sa karte u stotinama puta nedetaljnijem mjerilu, iznimno oskudna sa navođenjem samo najvećih mjesta i ničega drugoga.
S druge strane slika karte sa openstreetmapsa koju kukavički ignoriraš a na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju je na stotinama puta detaljnijem mjerilu na kojem možemo locirati i najveće detalje sa najdetaljnijih topografskih karti (od mjerila 1:25.000 pa detaljnije). Iz toga razloga, na primjer, kada bi prenijeli debljinu crvene linije sa slike karte koju ti postavljaš na mjerilo karte sa openstreetmapsa na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju, crta sa karte koju ti postavljaš bi bila oko tridesetak puta deblja od debljine crvene linije koju si ti nacrtao, dakle ne bi uopće bila reprezentativna za išta na mjerilu tolike detaljnosti kakvo je mjerilo sa slike openstreetmapsa na kojoj si vlastoručno nacrtao crtu.
Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje. Već sam nebrojeno puta rekao, ja nemam moć natjerati te da odgovoriš na pitanje i da sudjeluješ u raspravi, tu moć ima samo moderacija kroz postavljanje ultimatuma da ili odgovoriš na pitanje ili se sljedeće izbjegavanje odgovaranja smatra priznanjem. Ja mogu samo nastaviti postavljati pitanje; Po četrdeset i sedmi put postavljam jasno pitanje: Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:16 |
|
|
I opet, četrdeset osmi put, lažljivi trol još uvijek vrti ista pitanja, još uvijek ne želi priznati očito. Opet se buni, laže i izmišlja. Dno dna. Idemo opet.   Daleko je Fojnica, čovjek se voli sramotiti, što ću mu ja. Ajde, bar znamo što skraćenica š znači. Riječ koja završava na ć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:20 |
|
|
Iskreno se nadam da će se moderacija što prije uključiti, Dakle, iako sam detaljno obrazložio i objasnio ilogičnost i činjeničnu netočnost u korištenju slike kojom spama temu, ne želi niti pokušati odgovoriti u skladu sa razumom i logikom, pravi se da obrazloženje ne postoji i samo nastavlja spamati sa postavljanjem trol slike iako je upozoren od moderacije da to ne smije raditi. Kukavički i dalje samo nastavlja spamanje, ne pokazujući uopće želju za sudjelovanjem u raspravi, pravi se da detaljno obrazloženje zašto je spamanje karte kojojm trola bezpredmetno ne postoji. Evo ga ponovno Šporet je napisao/la: Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte.
Već sam nebrojeno puta obrazložio kako postavljanje predmetne slike ne može biti odgovor na jasno postavljeno pitanje.
Slika koju postavljaš je sa karte u stotinama puta nedetaljnijem mjerilu, iznimno oskudna sa navođenjem samo najvećih mjesta i ničega drugoga.
S druge strane slika karte sa openstreetmapsa koju kukavički ignoriraš a na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju je na stotinama puta detaljnijem mjerilu na kojem možemo locirati i najveće detalje sa najdetaljnijih topografskih karti (od mjerila 1:25.000 pa detaljnije). Iz toga razloga, na primjer, kada bi prenijeli debljinu crvene linije sa slike karte koju ti postavljaš na mjerilo karte sa openstreetmapsa na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju, crta sa karte koju ti postavljaš bi bila oko tridesetak puta deblja od debljine crvene linije koju si ti nacrtao, dakle ne bi uopće bila reprezentativna za išta na mjerilu tolike detaljnosti kakvo je mjerilo sa slike openstreetmapsa na kojoj si vlastoručno nacrtao crtu.
Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje. Već sam nebrojeno puta rekao, ja nemam moć natjerati te da odgovoriš na pitanje i da sudjeluješ u raspravi, tu moć ima samo moderacija kroz postavljanje ultimatuma da ili odgovoriš na pitanje ili se sljedeće izbjegavanje odgovaranja smatra priznanjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:23 |
|
|
|
Meni nije jasno kako tebe nije sram. Onako, trunka srama?
Prvo, vrijeđanje. Drugo, konstantno laganje, zadnje što si pričao je da je moderatura zabranila pokazivanje ove karte na kojoj se vidi tvoja greška. To piše gdje? Treće, čisti spam, ponavljanjem baljezgarija koje uporno ponavljaš.
Kako te nije sram?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:27 |
|
|
I dalje besramna lažljiva kukavica potpuno ignorira pruženo objašnjenje i pravi se da ne postoji, te samo nastavlja spamati sliku karte za što ga je moderacija već upozorila da prestane spamati. Objašnjenje da je spamanje trol kartom irelevantno za odgovor na postavljeno pitanje od kojeg već četrdeset sedam puta kukavički bježi. Šporet je napisao/la: Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte.
Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 26 tra 2025, 16:33 |
|
|
|
Koje objašnjenje si dao crviću?
Spamao si i trolao s istim pitanjima skoro pedeset puta. Pedeset puta si iznio svakakve bljuvotine, pretvarajući se da pitaš nešto. A dao sam ti izvor po kojem je nacrtana ta karta.
Mislim, postoji realna mogućnost da si intelektualno ograničen, da ne znaš čitati ili što već.
A ovo je isto jače. Si ti dio moderacije? Ako nisi, u kom paralelnom svemiru se usuđuješ uopće citirati sebe kao osobu koja izdaje upozorenje? Zar ne misliš možda da se to upozorenje odnosilo na tebe? Ajd probaj malo mućnut tim svojim malim mozgićem.
A nakon toga bi se mogao početi ispričavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 64 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|