HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 tra 2025, 14:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3302 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH
PostPostano: 27 ožu 2025, 09:12 

Bošnjak...007 je napisao/la:
Slijedi međunarodna potjernica. Hehe

Ovo postaje sve bolje.

Je li realno da si napisao "hehe"? :smijeh

Utinam Vlachus non imperet!

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 09:12 

DŽorDŽ je napisao/la:
HDZ se pretvorio u "big tent" stranku i u RH, a sad ide istim putem i u protektoratu.

HDZ je i nastao kao "big tent". Nije bio osnovan kao konzervativna stranka.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 09:16 

Robbie MO je napisao/la:
Čović o Dodiku: Institucije BiH će naći način da mu smanje prostor, uključujući i međunarodnu potjernicu
http://www.klix.ba/clanak/250326198

Nakon sto godina dva udarna komentara pozitivna za Dragana. Ako ovako nastavi počet će Bošnjaci glasati za njega.

Ako tako nastavi vrijeme je za radikalniju novu stranku, hrvatski DF, sa seljačinama koji maksimalno provociraju. :zubati

HDZ je preblag, najliberalnija hrvatska stranka i u BiH i u Hrvatskoj.

Je li realno da 6alije ovoliko vole Čovića u komentarima sada kad se skalamerija raspada? Gazi 6alije kao žohare... Šamar, ne dat im plakat.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 09:50 

Đe je onaj Machak? :zubati
O Dodiku je toliko tema da bi mi sada trebalo pola sata da pronađem Machkov upis u kojem mi je replicirao da je Dodikov krug kretanja sužen.
A Mile otišao u Izrael
Machak, koliki je Dodikov suženi krug kretanja?

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 09:57 

zalutala je napisao/la:
O Dodiku je toliko tema da bi mi sada trebalo pola sata da pronađem Machkov upis u kojem mi je replicirao da je Dodikov krug kretanja sužen.
A Mile otišao u Izrael

Otprilike 40.000 kilometara, može se samo po ekvatoru kretati :D

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 10:03 

Ovo postaje sve bolje.

međunarodna potjernica se izdaje za nedostupnim osobama koje treba izručiti državi koja ga traži. kako objasniti da su osobe koje se redovno mogu gledati uživo sa skupštine u banjaluci nedostupne i potrebna je međunarodna potraga za njima.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 10:10 

Salivator je napisao/la:
zalutala je napisao/la:
A Mile otišao u Izrael

Što je najbolje povjerovala sam u taj upis pa sam mislila da se Dodik smije samo unutar teritorija Republike Srpske kretati :zubati
Bože dragi u šta ja povjerova :smajl049

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 10:12 

jeremy10 je napisao/la:

Ovo postaje sve bolje.

međunarodna potjernica se izdaje za nedostupnim osobama koje treba izručiti državi koja ga traži. kako objasniti da su osobe koje se redovno mogu gledati uživo sa skupštine u banjaluci nedostupne i potrebna je međunarodna potraga za njima.

Nisi dobro shvatio, međunarodni žandari će ga apsiti u Banja Luci. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 10:22 

Salivator je napisao/la:
jeremy10 je napisao/la:

Nisi dobro shvatio, međunarodni žandari će ga apsiti u Banja Luci. :zubati

za takvo što je potrebno prvo priznati RS :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 10:29 

jeremy10 je napisao/la:

Očajnički pokušaj da netko drugi uradi posao za njih, a oni proglase pobjedu i seire.

Čak i da Interpol odobri potjernicu, scenarij u kojem Izrael ili Srbija hvataju Mileta i slavodobitno ga isporučuju u Sarajevo je SF. To je valjda svima jasno, pa i njima.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:03 

Upozorenja: 1
zalutala je napisao/la:
A Mile otišao u Izrael

Tu je Machak :zubati

Pa vidi, ako si pratila hronologiju događaja, Mile je poslao dimnu u vidu službenih auta preko granice, a on prešao sa nekim pacijentom iz BL u srbijanskom helikopteru.

Time su se stekli uslovi da se izda međunarodna potjernica.
Gdje može Mile? Može u Srbiju, može kod ovog glavonje iz Izraela jer je i on sam na međunarodnoj potjernici.
Vidiš kakvo se društvo okupilo na tom skupu u Izraelu, zbog Mileta i sličnih pojava, mnogi ugledni Jevreji su otkazali dolazak.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:04 

dunno je napisao/la:
jeremy10 je napisao/la:

Očajnički pokušaj da netko drugi uradi posao za njih, a oni proglase pobjedu i seire.

Čak i da Interpol odobri potjernicu, scenarij u kojem Izrael ili Srbija hvataju Mileta i slavodobitno ga isporučuju u Sarajevo je SF. To je valjda svima jasno, pa i njima.

Tako ste isto pričali za dabića i pampersa, pa ih upravo Srbija izručila.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:06 

zalutala je napisao/la:
Salivator je napisao/la:

Što je najbolje povjerovala sam u taj upis pa sam mislila da se Dodik smije samo unutar teritorija Republike Srpske kretati :zubati

Svaki izlazak iz RS mu je rizičan.
Prije je najavljivao idem ovdje, idem tamo, idem ovamo.
Sad se samo odjednom pojavi u Bg, bilo on, bilo onaj Stevandić, prave neke diverzije, prebacuju se ko zna kojim kanalima.
Dakle, isti obrazac kod dvojice hajduka u bijegu od zakona.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:07 

Machak je napisao/la:

Druga vremena, u ta vremena bi Dodik već bio SFORom sproveden

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:07 

Machak je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

Sad se samo odjednom pojavi u Bg, bilo on, bilo onaj Stevandić, prave neke diverzije, prebacuju se ko zna kojim kanalima.

He-he

slika

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:12 

SavaSavanovic je napisao/la:
Machak je napisao/la:
Kad ne uhapsi Dodika, onda se ovdje bali i likuje.
Kad ne uhapsi Šmita, e onda nikom ništa.
Uživajte, gospodo, u lutkarskoj predstavi!

Zasto bi se uhapsio predsjednik Srpske ili njemacki turisti ???
U tim vasim bolesnim glava vazda nekakva hapsenja a najsretniji bi bila da se sudi po serijatu u cijeloj ex BiH,da se ne lazemo.
Jos jednom onoj Seni Uzunovic svaka cast sto vam je otvorila oci da niste gazde ni u svojih 23% a kamoli izvan kotline.
Sto bi rekli zli vlaski jezici eto tenkova Bibijevih na Manjaci poslije Kozaka ( kulturno-umjetnicko drustvo koje je gostovalo u BL takodje ste proglasili specijalcima ) eto boolan tenkova zidovsikh da djenošajdišu žene i djecu ba
Jednostavno da se pomirite da niste normalni da volite da nad vama drugi vladaju ( samo da nastetite Srbima ili Hrvatima ) i kao takvi oduvijek ste bili i ostali kamen u tudjoj ruci umjesto da gledate da podignete tu ekonomiju jbt niste u stanju ni snijeg ocistit po cestama a onaj auto-put gradite od 2000te godine i vi hocete drzavu ? Ni tezgu na pijaci da vodite a kamoli nesto vise.
Jbt uzeli Muslimana-Bosnjaka u Krupi ako se ne varam koji ima italijansko drzavljanstvo da predstavlja italijasnku nacionalnu manjinu samo da mi mogli sa njegovim glasom da preglasavate oni koji drugacije misle,to je bolest tome nema lijeka to samo bolesnim i te veoma bolesnim umovima moze pasti napamet ako ima imalo pameti,Huso Italijan imali kraja tim bolesnim idejama ?

Ejs eto tenkova...u kojem to filmu? Naučna fantastika? Moj ti!
Čuj mi nismo normalni, a ti bi klao žene i djecu!
A de mi reci, a to se ne pravi godinama autoput i u RS nego je samo federalni problem?!
Kad smo kod toga, nemate vi šta kome pričati, gledao sam priloge iz Srbije, tek postavljeni asfalt se komada ko vruć kolač.
Pa onda postavljanje nekakve bus čekaone za jedno u nekim pizdevćima i svečano otvaranje i slične nebuloze.
Pa pogledaj koji je cirkus urađen sa ovim belajem u Vojvodini, jadni ljudi koji su stradali, a sve zbog korumpiranog sistema.
I ti ćeš nekom nešto prigovarati, ti koji živiš u stvarnoj farmi!
A jel, a Dodik može uzeti Srpkinju i da se piše ko Bošnjakinja? I to je ok? To ne pominješ, a?!
Vidiš ti sve kod drugih, malo u svoje dvorište!

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:13 

Banya je napisao/la:
Machak je napisao/la:

He-he

slika

Miletova slika live :palacgore2

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:14 

Machak je napisao/la:
zalutala je napisao/la:
A Mile otišao u Izrael

Tu je Machak :zubati

Pa vidi, ako si pratila hronologiju događaja, Mile je poslao dimnu u vidu službenih auta preko granice, a on prešao sa nekim pacijentom iz BL u srbijanskom helikopteru.

Time su se stekli uslovi da se izda međunarodna potjernica.
Gdje može Mile? Može u Srbiju, može kod ovog glavonje iz Izraela jer je i on sam na međunarodnoj potjernici.
Vidiš kakvo se društvo okupilo na tom skupu u Izraelu, zbog Mileta i sličnih pojava, mnogi ugledni Jevreji su otkazali dolazak.

He-he... Mile može samo u Srbiju, Mađarsku, Izrael i Rusiju... he-he

slika

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:15 

Cro-realizam je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Druga vremena, u ta vremena bi Dodik već bio SFORom sproveden

Da, druga vremena, tad nije trebao reagovati Interpol.
Tad smo imali militantne snage izvana koje su provodile red i zakon.
Sad su tu više korektivno i kao opomena.
Cijelo vrijeme se potencira da se stvar riješi interno.
Zašto je ovo sa tri prasca iz BL dobro?
Otkrilo je sve manjkavosti pravosudnog sistema, granične policije, entitetskog MUP-a RS, državne policije...
Kad se podvuče crta, trebaće reforma dosta toga.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:21 

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:26 

aha, hajdučki se skriva dok ga skoro milijun bošnji prati na flightradaru iz minute u minutu.
pomalo je neugodno za gledati kako gospodin dodik cipelari mrtvaca.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:38 

Machak je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

Sjećam se da si napisao(ako inzistiraš dat ću si truda i pronaći taj upis) da mu je sužen krug kretanja. Sada mijenjaš priču i kažeš da je rizičan.
A na toj drugoj temi(u tome zbilja vidim veliki problem) sam napisala da se Dodik kreće i javno djeluje na teritoriju države čiji sud ga je osudio i čije institucije ga trebaju po nalogu istog suda privesti. Znači policija(ili koja već služba) zna gdje se nalazi, ne skriva se.
Dakle, ne možemo govoriti o lopinama koje bježe od zakona, netko tko bježi od zakona se skriva a ovaj ne samo da se kreće po teritoriju države čiji je državljanin, politički, javno i kako sve ne djeluje u istoj, nego putuje u državu xy kilometara udaljenu. Za put u Izrael kkao god putovao mora proći graničnu kontrolu.

Naveo si me da povjerujem u neko tvoje viđenje situacije a sada tu mijenjaš priču i kažeš da mu nije sužen krug kretanja nego samo rizičan.
Kada god sam na ovom forumu napisala neku pogrešnu informaciju, uvijek sam se korigirala i ispričala(čak i u raspravi s tobom oko recenzije za knjigu N. Klaić, greškom sam napisala da je bila riječ o Lovrenovićevoj recenziji, ispričala sam se zbog toga, i navela izvor kojim sam se korigirala da je riječ o Šunjićevoj recenziji). Ti se nisi potrudio ni ispričati što si nekoga naveo da povjeruje u nešto pogrešno nego kao da se ništa nije dogodilo samo promijeniš priču.
Bravo!

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:38 

jeremy10 je napisao/la:
aha, hajdučki se skriva dok ga skoro milijun bošnji prati na flightradaru iz minute u minutu.
pomalo je neugodno za gledati kako gospodin dodik cipelari mrtvaca.

Jest, a nas 10 miliona ima :zubati

Gleda on kako da dobije još para od tog 'mrtvaca' :palacgore2
Ove plate što je podigao javnom sektoru, mora ih odnekud namaći u budžet.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:40 

Upozorenja: 2
Machak je napisao/la:
SavaSavanovic je napisao/la:

Zasto bi se uhapsio predsjednik Srpske ili njemacki turisti ???
U tim vasim bolesnim glava vazda nekakva hapsenja a najsretniji bi bila da se sudi po serijatu u cijeloj ex BiH,da se ne lazemo.
Jos jednom onoj Seni Uzunovic svaka cast sto vam je otvorila oci da niste gazde ni u svojih 23% a kamoli izvan kotline.
Sto bi rekli zli vlaski jezici eto tenkova Bibijevih na Manjaci poslije Kozaka ( kulturno-umjetnicko drustvo koje je gostovalo u BL takodje ste proglasili specijalcima ) eto boolan tenkova zidovsikh da djenošajdišu žene i djecu ba
Jednostavno da se pomirite da niste normalni da volite da nad vama drugi vladaju ( samo da nastetite Srbima ili Hrvatima ) i kao takvi oduvijek ste bili i ostali kamen u tudjoj ruci umjesto da gledate da podignete tu ekonomiju jbt niste u stanju ni snijeg ocistit po cestama a onaj auto-put gradite od 2000te godine i vi hocete drzavu ? Ni tezgu na pijaci da vodite a kamoli nesto vise.
Jbt uzeli Muslimana-Bosnjaka u Krupi ako se ne varam koji ima italijansko drzavljanstvo da predstavlja italijasnku nacionalnu manjinu samo da mi mogli sa njegovim glasom da preglasavate oni koji drugacije misle,to je bolest tome nema lijeka to samo bolesnim i te veoma bolesnim umovima moze pasti napamet ako ima imalo pameti,Huso Italijan imali kraja tim bolesnim idejama ?

Ejs eto tenkova...u kojem to filmu? Naučna fantastika? Moj ti!
Čuj mi nismo normalni, a ti bi klao žene i djecu!
A de mi reci, a to se ne pravi godinama autoput i u RS nego je samo federalni problem?!
Kad smo kod toga, nemate vi šta kome pričati, gledao sam priloge iz Srbije, tek postavljeni asfalt se komada ko vruć kolač.
Pa onda postavljanje nekakve bus čekaone za jedno u nekim pizdevćima i svečano otvaranje i slične nebuloze.
Pa pogledaj koji je cirkus urađen sa ovim belajem u Vojvodini, jadni ljudi koji su stradali, a sve zbog korumpiranog sistema.
I ti ćeš nekom nešto prigovarati, ti koji živiš u stvarnoj farmi!
A jel, a Dodik može uzeti Srpkinju i da se piše ko Bošnjakinja? I to je ok? To ne pominješ, a?!
Vidiš ti sve kod drugih, malo u svoje dvorište!

Nisu li oni ljudi zivi zatrpani oko Jablanice ?
Gledao si priloge a eto ja se vozio po tim autoputevima i sve glatko kao staklo i jos lijepo na voz pa iz BG do NS za 20 minuta dok vi svecano otvarate liftove,skosle toalete,kante za smece i sta sve ne,najveci poslodavaoci su vam kajfirske hambasade.
Sprkinja-Muslimanka-Hrvatica to su konstutivni narodi koji zive u ex BiH ali da Huso predstavlja italijansku manjinu to samo vama mozes pasti napamet.
Autoputevi koji se pocnu raditi u Srpskoj se i zavrse za razliku od onog u 23% koji se radi vec 25 godina pa ce navjerovatnije za 25 godina biti gotovo
Ovo vam je sav vas ekonomsko-privredni potencijal : semafor,lift,toalet i kontejner za smece jbt od 1992 niste u stanje jednu ebenu medalju da osvojite tacno retardiran genetski otpad

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2025, 11:45 

Upozorenja: 2
Machak je napisao/la:

Najvise pratilaca iz 23% koji su mu i "radne" kolege na platnom spisku USAID-a ali nema vise,zavrnuta slavina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3302 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Machak, Mijat_tomic3, MikiNosonja, Salivator i 108 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: