|
|
Stranica: 173/173.
|
[ 4311 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2025, 00:29 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Slazem se da nije bruka ispast od Francuza na penale. To uopste nije problem i ako je druga tekma bila jako lose ali desi se to. Problem je sto Dalic nikako da pomladi ekipu ! Kovacic 30god. Modric 39 god. Kramaric 33 god. Budimir 33 god. Perisic 36 god. Ovima gore se nema sto prigovoriti. Pravi problem je u mladim snagama koje su ih trebale zamijeniti u zadnjih 5 godina a nisu ispunili ocekivanja: Brekalo Vlasic Majer Ivanusec Kad se samo sjetim kako smo ih hvalili prije 3, 4, 5 godina i govorili kako se ne moramo brinuti za buducnost, kako smo pomladili vatrene i sl. Ocito ipak nismo.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2025, 08:52 |
|
|
zet je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Slazem se da nije bruka ispast od Francuza na penale. To uopste nije problem i ako je druga tekma bila jako lose ali desi se to. Problem je sto Dalic nikako da pomladi ekipu ! Kovacic 30god. Modric 39 god. Kramaric 33 god. Budimir 33 god. Perisic 36 god. Ovima gore se nema sto prigovoriti. Pravi problem je u mladim snagama koje su ih trebale zamijeniti u zadnjih 5 godina a nisu ispunili ocekivanja: Brekalo Vlasic Majer Ivanusec Kad se samo sjetim kako smo ih hvalili prije 3, 4, 5 godina i govorili kako se ne moramo brinuti za buducnost, kako smo pomladili vatrene i sl. Ocito ipak nismo. Ne prigovaram ja ovim gore sto su dobri nego ovima koje si naveo sto nisu dovoljno dobro da in zamjene. Majer je ozljeden inace mi je on jedini u kojeg imam neke nade od spomenuti. Rodaci Sucic mi daju nadu i iskreno to je to. Nisam ga uzivo jos stigao pogledat ali Baturina meni nije taj igrac modernog nogometa, manjak trke manjak brzine... Jedino kad ode negdje vani mozda ga srede. U napadu... mozda bude nesto od ovog Ivanovica ili Matanovica.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2025, 08:57 |
|
|
Vlašić je ispa iz forme. Majera triba gurat u "malin" utakmicaman, nije ništa gori od Modrića u vrime kal je bia neuočiv. Ivanušec je sjajan i ako vanka ne igra dovest ga na posudbu doma.
Hrvatiman se ne smi dopustit igrat u Engleskoj. 90% njih ondi propada, na koncu otiđedu i triba in nemalo vrimena za se vratit na ono šta su bili. Niki se nikad nisu uspili vratit na staru razinu.
Vlašić, Lovre i Ivica Kalinić, Kramarić, Kranjčar, Da Silva, Perišić... Ni Modrić nije ondi stalno igra, polomili su ga uz to.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 12:57 |
|
|
Vlasica, Majera, Ivanuseca nitko normalan nije dizao u nebesa, oduvijek jasno da su limitirani igraci u usporedbi sa Modricem a opet tko nije limitiran u usporedbi sa Modricem.
Jedini iz te ekipe koji je obecavao velike stvari, jest Brekalo, a propao je najvise od svih.
Petar Sucic je vec u Interu, trci kao manijak, Baturina takodje ima ponude velikih klubova, Luka Sucic je zelja Gvardiole, nije sve tako crno niti je ikada bilo.
Kod nas svaka generacija kad ode, kmeci se o propasti. Volio bih od nekud iskopati postove iz 2004 godine, mozda ima na forum hr. Plakalo se na sva zvona.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 13:06 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Vlašić je ispa iz forme. Majera triba gurat u "malin" utakmicaman, nije ništa gori od Modrića u vrime kal je bia neuočiv. Ivanušec je sjajan i ako vanka ne igra dovest ga na posudbu doma.
Hrvatiman se ne smi dopustit igrat u Engleskoj. 90% njih ondi propada, na koncu otiđedu i triba in nemalo vrimena za se vratit na ono šta su bili. Niki se nikad nisu uspili vratit na staru razinu.
Vlašić, Lovre i Ivica Kalinić, Kramarić, Kranjčar, Da Silva, Perišić... Ni Modrić nije ondi stalno igra, polomili su ga uz to. Modrić, Kovačić, Gvardiol igraju zato što su klasa. Vlašić nije propao nego je oduvijek bio limitiran igrač kojeg se na silu guralo kroz klub i medije.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 13:08 |
|
|
Zapravo je Majer sasvim ok igrac, taman sto se i ocekivalo od njega, u reprezentaciji odlican.
Ivanusec ne znam iz kog razloga razvikan, on je kao i Vlasic, prosjecan igrac.
Kod Hrvata postoji navada da se sve gleda kataklizmicno, kad je otisao par Kostelic "propalo skijanje nema vise nista od nas". Sad imamo osvajacicu MKG u slalomu, tek joj je 21 godina, i sta sad, gdje nestadose katastroficari.
Ista prica rukometasi, vec godinama rijeke suza, Hrvatska udje u finale SP promovira cijelu plejadu odlicnih rukometasa koji su mladi i tek dolaze, katastroficari se povukli u rupe.
Puno se sere opcenito.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 13:13 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Kod nas svaka generacija kad ode, kmeci se o propasti. Volio bih od nekud iskopati postove iz 2004 godine, mozda ima na forum hr. Plakalo se na sva zvona. Tad smo i bili loši. 2004 ako se ne varam Švicarska nas izbacila. 2006 nas Australija pojela za doručak a igrala im 3 Hrvata koji su bili preloši za nas kao. Šimunić dobio 3 žuta na toj utakmici, igrao Dario Šimić bez minute igre u Milanu dvije godine. Igrao Jerko Leko itd. Tu je dobar bio samo Srna i Olić koji nije baš najkvalitetniji al je trgao. 2002 nas Meksiko i Ekvador smrvili. Kasnije su došli Modrić, Mandža i ekipa i onda smo opet gazili. Baš to razdoblje od 2000-2006 smo bili pušiona.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 14:29 |
|
|
Nije sve katastrofa, a to sto su neke katastrofe sprijecene, ne znaci da nije se islo prema propasti. Skijanje... pa to i jest izgledalo jako lose, od Kostelica nismo imali nekog konkurentnog medu prvi 5-6 barem. Evo ti primjer Kosarka, tamo se katastrofa desila i spali smo na samo evropsko dno !!! Sto se nogometa tice, tamo nije stanje katastroficno ali je cinjenica da se mucimo sa zamjenom generacije i to ne samo sad nego oduvijek. Imao si broncane i igrali su dok su mogli hodat. Ajmo rec da je 2002 im bio zadnji ples, onda smo poceli gradit novu generaciju koja je od 2008 bila konkurentna. Sad je slicna stvar, jedina sreca da su se neki igraci sami od sebe oprostili (Broz, Lovren, Mandzo) inace bi in mi i dalje drzali u repki.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 16:45 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Sad je slicna stvar, jedina sreca da su se neki igraci sami od sebe oprostili (Broz, Lovren, Mandzo) inace bi in mi i dalje drzali u repki. Mandžo bi i danas, da se odluči vratiti treningu kroz 6 mjeseci, bio najbolja špica koju imamo.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2025, 23:20 |
|
|
Mi sa svojih par milijuna ljudi baze, trebamo biti presretni sto imamo uspjehe u nogometu. Niti moze svaka generacija biti vrhunska, dovoljno je da imamo nekoliko vrhunskih igraca, ja zadovoljan.
Skromnost je vrlina ali i nuznost, matematika nam ne ide u prilog. Premala baza, premalo ulaganja u sport, HR je drzava koja najmanje ulaze u sport u cijeloj EU, a najvise u "kulturu". Hrvatska ima jedan stadion po modernim standardima, a i njega su Madjari izgradili. Sve receno.
Mi smo u svakom slucaju nogometno cudo.
Kosarka je propala iz vise razloga, pogresno se radi 30 godina i tu su rezultati. Hvala Bogu, nogomet nije tako unisten, kao ni rukomet, iako se mnogi trude. Hrvatski rukometni savez je kao i HNS prepun uhljebljenih partijskih ljudi, koji unistavaju sport neradom, odnosno losim radom. Samo budala moze mlade nacionalne vrste dati Olicu, Orescaninu i slicnim mediokritetima, to je jedan primjer. Srecom, talenta imamo, solidnu ligu imamo, klubovi proizvode solidne igrace i uvijek se provuce neki supertalentirani. Plus iseljenistvo.
Ja zadovoljan, mi ni po kojem osnovu nemamo pravo ocekivati da drmamo nogometnim svijetom. Koliko para toliko muzike, Nijemci i Francuzi biraju nogometase iz baze koja broji po 60-70 milijuna ljudi, u njemackoj imaju vise nogometasa nego Hrvatska stanovnika.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 ožu 2025, 12:06 |
|
|
Slažem se. Ne zaboravi ni Englesku, zemlja koja živi za nogomet.
Pogledajte kako izgleda engleska peta liga!
Znači National League njima je 1. Premijer liga 2. Championship liga 3. First Division liga 4. Second Division liga 5. National liga
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|