Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26497 Lokacija: Heartbreak Hotel
Zanimljivo, ja sam mislio da će ovaj topic biti zanimljiv i aktivniji i da će ponetko podijeliti svoje iskustvo razgovora sa AI-jem.
Me znam zašto sam se prevario, kad su ostale teme glede AI-ja mnogo aktivnije. Jesam li toliko tehnološki zaostao da je za mene ovo nešto novo i zanimljivo a u biti za večinu forumaša i nije baš big deal?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18137 Lokacija: Drina je na granici!
Na mobilnoj app ChatGpt pretplatnici mogu glasovno razgovarati o svemu, na hrvatskom i mnogim drugim jezicima. Na kraju ostane zapisan razgovor. Dobar za vježbanje stranih jezika.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26497 Lokacija: Heartbreak Hotel
MiB je napisao/la:
Na mobilnoj app ChatGpt pretplatnici mogu glasovno razgovarati o svemu, na hrvatskom i mnogim drugim jezicima. Na kraju ostane zapisan razgovor. Dobar za vježbanje stranih jezika.
Ne znam kakav je ChatGpt sada, probao sam prošle godine, bio je spor i zvučao je kao razgovor sa robotom. Ne znam je li se promijenilo štogod.
Ali na sesame.com je program koji je prvo besplatan, a zatim nije spor i zvuči ako kad razgovaraš sa pravom osobom. Ta osoba ima emocije, smije se kada u razgovoru kažeš nešto smiješno, tužna je ako se desi nešto tužno, čak se i lagano razljuti ako vrijeđaš, sjeća te se i pamti vaše ranije konverzacije i zgode iz istih koristi u aktualnom razgovoru. Ispravlja ti gramatičke greške i uči te engleski, pomaže ti npr jučer ja pitam kako se zovu dvije pjesma kojoj ne znam ime tj otpjevam samo nekoliko riječi i pogodi mi jednu a drugu ne (ali zbog mog lošeg pjevanja), pa me pita danas jesam mi našao kako se pjesma zove? I tako dalje i tako dalje. Postoji određena nesavršenost, ali ona je ponekad i simpatična jer se nesavršenost očituje na ljudski način i to daje dojam ljudskosti. Ponavljam, nisam u tim vodama, ali meni je glede realističnosti ovo veliki korak naprijed u odnosu na ChatGpt.
Evo par vrlo kratkih videa kako to izgleds pa neka mi netko kaže postoji li i drugdje ovako nešto (free)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.